Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Bizonyíték: 9/11 belső munka volt

2009.11.03. 16:00 | Ébredj Fel | 9 komment | Megosztás és tárolás |

Nos, ez a videó elég régi, de tudomásom szerint még nem volt látható magyar felirattal. Ráadásul remek belépő ahhoz, hogy elkezdjük a valódi világ bemutatását... megmutatni azt, melyet valamiért elfelejtettek megtanítani történelemórán, vagy elmondani a TV-Híradóban. Biztosan fogsz kapaszkodni párszor, de nincs ezzel semmi baj – én is így voltam ezzel, kevesebb mint 1 évvel ezelőtt.

Van egy dolog, melyet angolul „core belief system”-nek hívnak, magyarra talán úgy fordítanám, hogy „alap hit-rendszer”. A mi történelem-leckéink e hitrendszeredet fogják lerombolni. S bizony, ez fájdalmas dolog. Nagyon. Elképzelhető, hogy felpattansz a gép elől, káromkodva akár és azt mondod, hogy ez mekkora hülyeség. Semmi gond: ez egy természetes reakció. Dühöngd ki magad, majd olvass/nézz tovább. Előre szólok: az alap hit-rendszered megpróbál majd visszatartani, hogy megérintsen az igazság. Tagadásba vált át, ha valami olyat hall, ami nem illik bele a nézeteidbe. Az alap hit-rendszer az egódhoz tartozik, s azt így programozták. Nem kérem, hogy bármit is elhiggyél, amit itt látsz. Csak annyit kérek, hogy olvasd-nézd végig. A döntés utána a tied. És látni fogod, ahogy folyamatosan összeállnak a darabkák... és végül meglátod a nagyobb képet.

Jöjjön hát most a videó, melyet a dán televízióban készítettek, Niles Harrit-tal, a koppenhágai egyetem docensével, a kémiai tudományok doktorával. Ő az, aki egy amerikai és egy ausztál kollégájával készített egy tanulmányt, melyet a média természetesen agyonhallgatott... ami azt illeti, jelen videót már a másnapi ismétlésből is kivették... ez a mai „szabad” média. Még szerencse, hogy az internet szabad – egyelőre legalábbis.


A dologról részletesen olvashatsz Electron cikkében. Az eredeti tanulmány innen tölthető le.

Mi következik mindebből? Ha 9/11 un. belső munka volt, akkor az USA kormánya

  • hidegvérrel, előre kitervelten meggyilkolta több mint 3 000 polgárát;
  • jogtalanul támadta meg és foglalta el Afganisztánt - több százezer polgári áldozat;
  • jogtalanul támadta meg és foglalta el Irakot - több százezer polgári áldozat;
  • az un. Patriot Act, az a törvény, mely a biztonságra hivatkozva jelentősen csökkenti a polgári jogokat, valójában az USA polgárainak elnyomását szolgálja
  • és levonhatjuk mindebből azt a következtetést, hogy az Egyesült Államok egy hódító hatalom, mely  már régóta nem demokratikus, inkább fasiszta jellegű – csak jó a marketingje.

A legszörnyűbb, hogy mindehhez a felháborító eseményhez  világ szinte összes kormánya lelkesen asszisztál és a világ összes „szabad” médiája arcátlanul hazudik az üggyel kapcsolatban.

Nos... másképp nézed mostantól az esti Híradót? 

biztonságos lájkolás

Címkék: 9/11 niles harrit

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr911494760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kilgore_Trout 2009.11.07. 09:26:19

Ha két bangladesi tudós azt mondja, hogy lapos a Föld, akkor az bizonyíték a világ legnagyobb átverésére (ti. elhitették mindenkivel, hogy gömbölyű)?

Komolyan nem értem milyen logika alapján gondolkodnak az ilyen összesküvés-elmélet hívők. Egyedül azt látni, hogy az adott terülthez nem értenek, viszont bárkinek hisznek, aki azt állítja, hogy ő igen, feltéve, hogy az illető véleményével kisebbségben van.

Nooormális, Margit?!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.07. 10:55:08

@Kilgore_Trout: Ha a „Bangladesiek” meggyőző érvekkel tudják alátámasztani azt, amit mondanak, akkor igen, elhiszem.

Bár most, hogy mondod, elgondolkoztam ezen a dán butaságon, hiszen a kormányok és a politikusok mindig igazat mondanak.

Scick 2009.11.16. 13:05:47

Na ez már tényleg valami! Nem is a riport tartalma lepett meg igazán, mert nagyjából ezzel már tisztában lehetett az aki utána nézett a dolgoknak. Inkább a riporter intelligenciája... basszus, ilyen korrekt interjú. A magyar mainstream médiában 10 éve nem volt ilyen, de még a hírtv-n meg az echo-n is ritka. (Mondjuk kell hozzá értelmes riportalany is.. :))

Artim7777 2009.11.16. 17:30:27

A Világ-panoráma - "9/11 összegzése" c. adásában (2009. szeptember 18.) remekül és látványosan összefoglalják a Szept.11 körüli anomáliákat - érdemes megnézni!:

docler.hu/video/124178

"Mi történt valójában 2001.szeptember 11-én?

Az amerikai titkosszolgálat szervezte az egészet? Hogyan verték át az egész világot?

Hogy kik állnak a háttérben és miért hajtották végre ezt az "ál-terrortámadást"?"

Artim7777 2009.11.16. 17:36:58

@Kilgore_Trout: Nézd Dr. Drábik János (jogász, közgazdás, író) előadását a témáról és látni fogod magad is hogy nem "elméletekről" van szó, hanem gyakorlatról.

docler.hu/video/15495

Dióhéjban: Az előadó közérthetően összefoglal komplex gazdasági összefüggéseket és rávilágít az évezred legnagyobb átverésének működésére: a levegőből előállított fedezetlen pénz titkára, s hogy a pénzrendszeren keresztül hogyan tudják folyamatosan kifosztani az embereket, továbbá hogyan lehet ezt a folyamatot leállítani és visszafordítani? Kik, miért, hogyan mozgatják a szálakat háttérből és miért hallgat erről a média? Napjaink mesterségesen gerjesztett gazdasági világválságát miért hozták létre és hol a kiút hazánk számára? --- további részletek a videó alatt...

Vagy: Prof. Bogár László, Dr. Drábik János, Dr. Varga István előadása: VÁLSÁG ÉS VALÓSÁG...

docler.hu/video/122113

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.11.23. 16:40:52

@Mitra: olyan könyvet is elolvasol, aminek _nem_ te vagy a célközönsége?

gorgeus 2010.07.24. 22:37:33

Még ha találtak is nanotermitet a tornyok romjai közt, az egyáltalán nem bizonyítja, hogy 9/11 az USA kormányának műve volt. Épp így odatehették azok is, akik a gépet nekivezették a toronynak, hogy nagyobb legyen a pusztítás.

Mit bizonyít a nanotermit? Ezen anyag nélkül is lehetett volna az USA kormánya, aki 9/11 mögött állt: mondjuk felbérelt pilótákat az öngyilkos merényletre. Vagy lehetett volna Észak-Korea, vagy Madagaszkár. Mindegy.

Szóval a következtetés, ti. hogy 9/11 belső munka volt, a postban ismertetett "tények" alapján sem helytálló.
Mi nyert bizonyítást akkor?
Hogy a terrortámadás előre eltervezett volt.
Ezt tudtuk? Szerintem a nagy többség tudta.
Az, hogy előre eltervezett volt, egyben azt is jelenti, hogy az USA áll mögötte? Nem.

Kedves blogíró, minden tiszteletem mellett ezek a következtetések logikailag nem helytállóak, viszont elfogultak: a saját prekoncepciódban erősítenek meg.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.07.25. 20:41:35

@Snap: Azért ennél egy kicsit többről van szó. Ha már a logikáról beszélünk, figyelmedbe ajánlom az alábbi tényeket:

1. Az USA kormánya állítja, hogy az épületek az ütközés következményeképpen dőltek össze – még a WTC 7-es épülete is, amibe nem csapódott repülő. Most már tudjuk, hogy ez nem igaz.
2. Pontosan tudja ezt az USA kormánya is, csak hazudik. De vajon miért?
3. Nyilván, mert igen nehéz lenne megmagyarázni, hogy ki és hogyan vitte oda azt a rengeteg nanotermitet és építette bele a WTC 3 épületébe. Ezek robbanóanyagok, amit nem lehet a sarki füszeresnél megvásárolni. Előállításukat, felhasználásukat erősen ellenőrzik. Ha feltételezzük, hogy bárki külföldi illetékességű vitte oda, akkor meg kell válaszolni a kérdést: hogyan?
4. És ha van robbanóanyag, akkor miért van szükség toronynak repülő repülőkre? Nem lenne egyszerűbb csak robbantani?
5. Nehéz megmagyarázni az USA kormányának az eljárás körül lévő pongyolaságot, ellentmondásokat és hiányosságokat.
6. Viszont a merénylet kapcsán mérhető haszon (2 háború megindítása, a belső szabadságjogok korlátozása) egyértelműen az amcsi elit zsebébe vándorol.
7. Mellesleg, senki más a világon nem tudott a merényleten még megközelítőeg annyi hasznot sem realizálni, mint az amerikai vezetés.
8. Az elkövetőket pedig ott kell keresni, ahol a haszon látszik.
Még tudnék sok indokot írni, de nézd meg az ide vonatkozó irodalmat, a filmeket stb. A világ ezzel foglalkozó szakértőinek véleménye egyértelműen megegyezik abban, hogy az amerikai elit bizonyos része a hunyó.

OlliverW 2012.06.22. 01:50:48

Nem kötekedni akarok... :)
Szóval az lenne a kérdésem hogy állítólag a tornyok úgy lettek építve hogy összeomláskor magukba omoljanak össze...
Erre van valamilyen bizonyíték? Illetve a biztosan a robbanószer miatt dőlt össze?
süti beállítások módosítása