Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Erősebb vírus, erősebb rendőrállam - 2. rész

2009.11.03. 06:00 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

(Folytatás; 1. rész)

Az Egészségügyi Világszervezet kijelentette júliusban:

„Arra való tekintettel, hogy az előre gyártott oltás elérhetősége globális szinten korlátozott, továbbá a „mutációs” vírusok elleni védelem várható szükségessége miatt, javasoljuk és fontosnak tartjuk az olyan oltások előállítását és használatát, amelyek „olaj-víz” (squalene) hatásjavító szerrel, valamint élő, legyengített vírusokkal készültek.”

Ezt a közleményt egész egyszerűen egy kéziratból vették ki, amelyet már régen megírtak, és végszóra leszállítottak. A „legyengített” azt jelenti, hogy a vírus erejét csökkentik, de emiatt ezzel nem állítható meg a beoltott személy fertőződése, vagy a fertőzés terjedése a lakosság körében. Az „olaj-víz hatásjavítót” hivatalosan arra használják, hogy növelje egy oltás hatásait azáltal, hogy  serkenti az immunválaszt. A hatásjavítót, amelyet a „sertésinfluenza” oltásban használnak, squalene-nek (ejtsd: szkvalén) hívják, és ennek  lehetősége van arra, hogy növelje a „legyengített”, élő „sertésinfluenza” vírus hatását, és többféle módon okozzon pusztítást. Dr. Joseph Mercola a Mercola.com-on elmagyarázza a squalene hatását:

„Az immunrendszered úgy ismeri fel a squalene-t, mint egy olaj molekulát, ami a testeddel együtt született. Ez megtalálható az idegrendszeredben és az agyban. Tulajdonképpen fogyaszthatsz squalene-t olívaolajban, és nem csak hogy az immunrendszered felismeri azt, de élvezni is fogod antioxidáns tulajdonságának előnyeit. A „jó” és „rossz” squalene között a különbség abban áll, ahogyan az bejut a testedbe. Az injekcióval történő bejuttatás abnormális, amely arra ösztönzi az immunrendszered, hogy támadja meg az összes squalene-t a testedben, nem csak az oltásban lévő hatásjavítót. Az immunrendszered megkísérli lerombolni a molekulát, bárhol is találja, beleértve azokat a helyeket is, ahol természetes állapotában fordul elő, és ahol életfontosságú az idegrendszered egészsége számára.”

A squalene a lépfene (anthrax) oltásban alapvetően összekapcsolódik a „titokzatos” Öbölháború Szindróma kitörésével az öbölháborús veteránok között 1991 után. Egy tanulmány, amelyet a Tulane Orvostudományi Egyetemen végeztek, úgy találta, hogy gyakorlatilag minden öbölháborús szindrómás katonának voltak szkvalen ellenanyagai, és ez azt mutatta, hogy az immunrendszerük reagált arra. Azok a csapatok, amelyeknek nem volt öbölháborús szindrómájuk, azoknál nem volt kimutatható szkvalen ellenanyag sem. (Kép: ÖBÖLHÁBORÚS SZINDRÓMA - A sajátjaink legyilkolása)

Dr. Viera Scheibner, egy korábban alapkutatást végző tudós New South Wales-ben, Ausztráliában, sok évet töltött az oltások romboló hatásának vizsgálatával. Ő mondta a squalene-ről:

„...ez a hatásjavító (szkvalen) hozzájárult azokhoz a kaszkádreakciókhoz, amelyeket „öbölháborús szindrómának” hívnak - ezt okmányokkal igazolták azoknál a katonáknál, akik részt vettek az Öbölháborúban. A következő tünetek fejlődtek ki náluk: izületi gyulladás, fibromyalgia, lymphadenopatia (nyirokcsomógyulladás), bőrkiütések, fényérzékeny bőrkiütések, pofacsonti bőrkiütések, krónikus fáradtság, krónikus fejfájás, abnormális testszőrzet hullás, nem gyógyuló sebek a bőrön, szájfekély, szédülés, gyengeség, emlékezetvesztés, rohamok, hangulatváltozások, neuropszichiátriai problémák, anti-thyroid hatások, anémia, magas ESR (vörösvérsejt süllyedési arány), szisztémás lupus erythematosus, szklerózis multiplex, ALS (amyotrophic laterális szklerózis), Raynaud-szindróma, Sjögren-szindróma, krónikus hasmenés, éjszakai izzadás és alacsony láz.”

Az Egyesült Államokban végrehajtott 1976-os tömeges oltási program utáni tapasztalatokból világosan kiderülnek a „sertésinfluenza” oltásban rejlő veszélyek. Ezt egyetlen személy halálával „igazolták”, ami egy újoncnál következett be a Fort Dix-i katonaságnál, New Jersey-ben. Azzal keltettek pánikot, hogy azt állították, egy olyan sertésinfluenza vírustörzstől halt meg, amely állítólag hasonló volt ahhoz, amelyik tízmilliókat ölt meg 1918-ban. (Egy másik oltás által létrehozott katasztrófa – lásd külön cikkben.)

Később megerősítették, hogy az újonc halálát „közönséges” influenza okozta, amely tüdőgyulladásba ment át, és ez még kiszáradással és kemény fizikai munkával is párosult. Egy reggeli futásnál esett össze. A Katasztrófa Ellenőrzési és Megelőzési Központok beismerték, hogy egyetlen sertésinfluenzás eset sem volt bizonyítható. (Kép: Az 1976-os oltáskampány: OLTASD BE MAGAD! SERTÉSINFLUENZA OLTÁS. Szó szerint fordítva: SZEREZD BE A VÉDELEM LÖVÉSÉT! Milyen „találó...”)

Az egyetlen katonai újonc halálát követő „sertésinfluenza” elleni tömeges oltás több száz embernél Guillain-Barre szindrómát okozott. Ez egy autoimmun rendellenességnek beállított nehézfém mérgezés, amely idegrendszeri károsodásokat, bénulásokat okozott az alsó és felső végtagokban, és az arcon, valamint légzési elégtelenséghez vezetett. Legalább 25 ember halt meg ebben, de hosszabb távon ez a szám jóval magasabb lehetett.

A gyógyszergyártó cégek és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azt mondja nekünk, hogy a „sertésinfluenza” oltás biztonságos. Kiderült azonban, hogy a kormányzati egészségügyi tisztviselők bizalmas levelet küldtek 600 vezető neurológusnak az Egyesült Királyságban, hogy figyelmeztessék őket a Guillain-Barre szindrómás esetek növekedésére a „sertésinfluenza” oltás következményeként.

A levél az Egészségvédelmi Hatóságtól jött, egy hivatalos testülettől, amelyik felügyeli a közegészségügyet, és figyelmeztette a neurológusokat, „figyeljenek oda a Guillain-Barre szindrómának (GBS) nevezett agyi rendellenesség növekedésére, amelyet elindíthat a .... oltás”. A londoni Daily Mail egy vezető neurológust idézett, aki azt mondta: „Nem akarnám a sertésinfluenza oltást a GBS kockázata miatt.”

Nagyszerű, ugye? A kormányzati „Egészségvédelmi” Hatóság 600 neurológust értesít a várható hatásokról, de mindezt nem közli a nyilvánosssággal. Az Egyesült Államokban a Járványügyi Központ hivatalosan megjósolta, hogy 30 000 komoly és lehetséges végzetes reakciója lesz a H1N1 oltásnak, míg ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy az tízből csak háromnál legyen hatásos a beoltottak közül. A követelmény még kevesebb azoknál az embereknél, akik 65 felett vannak.

Mondhatod, hogy ez őrültség, és egy bizonyos szinten az is, mert a globális összeesküvés mögött álló emberek bármilyen mértékkel mérve teljesen őrültek. Mindazonáltal ez nem bürokratikus őrület, kivéve azt a módszert, ahogy a hasznos idiótákkal lejátsszák. Rohadt, hideg, kiszámított tömeggyilkos típusú őrület.

Ahogy azt már évek óta hangsúlyozom, ugyanazok a családok, a Rothschildok és Rockefellerek vezetésével, hozták létre és ellenőrzik az Egészségügyi Világszervezetet, a Járványügyi Központokat és az Élelmezési és Gyógyszerügyi Igazgatóságot (és ezeknek a megfelelőit mindenütt a világon), és a gyógyszerészeti kartellt, avagy a Nagy Pharmát. Úgy tűnhet, hogy ezek a testületek nincsenek kapcsolatban egymással, de mind ugyanabban a csapatban vannak, és ugyanazoknak a gazdáknak engedelmeskednek. A Baxter International, a Novartis és a GlaxoSmithKline vállalatvezetői ott ültek az Egészségügyi Világszervezet oltási tanácsadó testületében, amelyik a tömeges oltást ajánlotta júliusban. Mind egyként mozdulnak.

A Baxter International Illinois-t leleplezték februárban, hogy „véletlenül” élő madárinfluenza vírussal fertőzött oltási anyagot küldött 18 helyre. A vírust az Egészségügyi Világszervezet szállította, és azt összekeverték a szezonális influenza vírussal - így állítva elő egy tökéletesen halálos kombinációt. Ez a „baki” – igen, igaz – akkor derült ki, amikor egy laboratóriumban a Cseh Köztársaságban a kotyvalékot vadászgörényeken tesztelték, és az állatok mind elpusztultak. Az emberi áldozatokról nem készült jelentés.

Most közpénzből több tízmilliárd dollárt, fontot és eurot adnak át a lakosság tömeges oltására olyan gonosz részvénytársaságoknak, mint a Baxter International és a Novartis. Nem számít, hogy milyen a gazdasági helyzet, soha nincs pénzhiány, amikor a titkos terv úgy rendelkezik, legyen az tömeges mészárlás háborúkkal vagy tömeges mészárlás oltási programmal. Az emberölés nagy üzlet - kérdezd csak meg a fegyvergyártókat.

Jane Bürgermeister osztrák újságírónő bűnvádi keresetet nyújtott be az FBI-hoz az Egészségügyi Világszervezet, az Egyesült Nemzetek Szervezete, Barack Obama, Rockefeller, Rotschild és a többiek ellen, miután leleplezte azt az összeesküvést, amely a lakosság megtizedelését célozza meg a „sertésinfluenza” oltás bevetésével.

Az újságírónő azt mondta, hogy a madárinfluenza és a sertésinfluenza laboratóriumokban lett kifejlesztve, és az oltás általi tömeggyilkosság céljából hozták közforgalomba. Beterjesztett egy dokumentumot, „Bizonyíték a Bioterrorizmusról”címmel, amelyben helyesen azt állítja, hogy az Egészségügyi Világszervezet, az Egyesült Nemzetek Szervezete és az oltást előállító cégek, mint pl. a Baxter International és a Novartis, egy olyan bűnöző csoport ellenőrzése alatt álló szervezet részei, amely ’támogatta a mesterséges vírusok kifejlesztését és forgalomba hozatalát azzal a céllal, hogy igazolja a biológiai fegyveranyaggal történő tömeges beoltások szükségességét, és ezáltal megsemmisítse az Amerikai Egyesült Államok népét, és így hatalmat nyerjen Észak-Amerika vagyona, erőforrásai, stb. felett.

Jane Bürgermeister szerint a „bűnöző csoport magja” az olyan kereszteződéses családok hálózata, mint a Rothschildek és Rockefellerek, amelyek Illuminátusként ismertek. A titkos terv, amelyről beszél, természetesen átfogja az egész világot, nem csak az Egyesült Államokra vonatkozik.

A Novartis és a Baxter International már jóval ezelőtt folyamodott a szabadalomért, mielőtt az előkészített „kitörés” megtörtént Mexikóban áprilisban. A Novartis 2005-ben készítette el előzetes szabadalmi kérelmét, és ez év februárjában hagyták jóvá. A Baxter International 2008 augusztusában kérte a szabadalmát, és az márciusban ment át, épp azelőtt, hogy a vírust forgalomba hozták Mexikóban, elindítva ezzel az egész dolog körforgását.

Az összefüggés ez:

  1. szabadalmaztasd az oltást,
  2. hozd forgalomba a laboratóriumban előállított „sertésinfluenza” vírust Mexikóban,
  3. használd az ellenőrzött és érzelgős médiát, hogy  pánikot keltsen a lakosság körében a „halálos” sertésinfluenzával,
  4. mondd az Egészségügyi Világszervezetnek, hogy nyilvánítsa ki a járványt, és követeljen oltást az egész emberi fajnak;
  5. szórd szét az erősebb vírust az oltásban és más egyéb módon, terrort és hisztériát okozva ezzel. Ez biztosítani fogja, hogy az emberek sorban állnak majd, hogy megkapják a szúrást az élő vírussal. Ó, igen, és
  6. bírd rá a kormányokat, hogy adjanak neked általános mentelni jogot, amikor majd megvádolnak az oltásod hatásai miatt...

Folytatása következik...

A cikket David Icke oldalárol vettük át. Fordította az Új Medicina.

biztonságos lájkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr521492042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FehérTea 2012.05.27. 09:53:27

De hogy ez a szabadalmaztatásos ügy nem feltűnő az embereknek??! Persze ha jobban tájékozódnának. Mindig egyszerűbb a többségre hallgatni? Valóban, meg kell tanulnunk és tanítanunk egymást gondolkodni...
süti beállítások módosítása