Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

BREAKING: Egy bátor asszony, egy bátor ország

2009.11.04. 06:37 | Ébredj Fel | 8 komment | Megosztás és tárolás |

Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani.

Ewa Kopacz bejelentette, hogy Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai alapján hozná meg, de ilyen adatok, melyek megbízhatóak lennének, nem állnak rendelkezésre. A következőket mondta:

„Minden kormány felelős polgárai jólétéért és egészségéért, felelős azért, hogy gyógyulást és biztonságos gyógyszereket ajánljon nekik. Mostanáig egyetlen  cég, akivel tárgyaltunk  sem volt képes a számunkra legfontosabb dolgot biztosítani, vagyis az oltás biztonságos voltára utaló bizonyítékokat,  hogy az oltás nem fog mellékhatásokat kiváltani...”

„Ne aggódjunk annyira amiatt, hogy a vakcina ideér-e Lengyelországba. A probléma ugyanis valami más: ha megérkezik, annak biztonságosnak kell lennie. Ez nem lesz egy „nem tudjuk, hogy biztonságos-e, de azért vegyél mindenképpen a rizikócsoportjaid számára” eset. Senki nem fog engem erre rábeszélni. Ha vásárolunk az oltóanyagból, akkor annak biztonságosnak kell lennie, hogy azt egyenesen a lengyelek szemébe nézve ajánlhassuk, különösen azoknak, akik a legközelebbi kapcsolatban állnak a betegekkel – először is az egészségügyi dolgozóknak, akik garanciát kell, hogy kapjanak arról, hogy az oltás egy megelőzést szolgáló eszköz és nem egy placebó, nem egy olyan anyag, mely a jövőben mellékhatásokat okozhat, hanem ami védelmet biztosít, így kérem, adjanak nekünk egy kis időt...”

„Nem fogok nyomás alatt dolgozni! Nem fogunk rendelni semmilyen A-H1N1 vakcinát addig, amíg nincs teljes körű bizonyíték rá, hogy tökéletesen biztonságos...”

WOW. Komolyan, könnybe lábadt a szemem... Micsoda bátorság, micsoda erő kell ahhoz, hogy egy nő elsőként szembeforduljon a világgal. Hogy felálljon azzal a programmal szemben, amely a fél világot nyomorba dönteni hivatott és amely program kiagyalóit eddig minden kormány és vezető virtuálisan a „Mély torok” című filmet megszégyenítő módon kényeztette. 

Persze a WHO ölebei azonnal hangosan csaholni kezdtek. Az újságírok azonnal firtatni kezdték, hogy miért állít a lengyel kormány egész mást az oltóanyagról, mint a WHO. Azt sem értik, hogy a többi európai országban lelkesen oltanak, Lengyelország miért döntött ilyen határozottan az oltóanyag ellen, ami mindenki másnak jó volt.

Nekik üzenném: azért, mert ezermilliárd légy szart eszik, mi még nem fogunk.

A lengyel járványügyi szakemberek is ellenzik a döntést. Szerintük napi 1000-1200 ember kapja meg a fertőzést, és még ebben a hónapban több mint 30 000 megbetegedésre lehet számítani. Hogy melyik ujjukból áradnak ezek az adatok, azt nem tudni. Ewa Kopacz szerint eddig mindössze 185 a fertőzöttek száma, 700 gyanús beteg van, halálos áldozat pedig eddig nem volt. Mire alapozzák vajon a becslésüket a járványügyi „szakemberek”? Az valószínűleg egyenesen arányos a zsebükben elhelyezett összeggel. Vagy olyan módszereik vannak, mint amiről Giulio ír itt. Vagy mindkettő.

Tisztelt Ewa Kopacz Miniszterasszony! Engedje meg, hogy kifejezzem a nagyrabecsülésem. Az eddigiek alapjám úgy láttam, valamennyi kormány, valamennyi politikusa korrupt és hazug. Ön az a kivétel, aki erősíti a szabályt. Köszönöm, hogy – legalábbis minimálisan – visszaadta a hitemet. Kérem, tartson ki. Remélhetőleg Európa többi országa rövidesen követni fogja a lázadásban. És akkor elkezdhetünk egy új, szebb jövőt megvalósítani.

Tisztelt Székely Tamás Egészségügyi Miniszter! Lenne Ön a következő? Meg tudja-e mutatni azt, hogy Ön is van olyan bátor, mint lengyel kolléganője? Engedje meg, kérem, hogy megmutassuk, hogy mi, magyarok is vagyunk olyan „tökös gyerekek”, mint a lengyelek...

Félek, bilibe lóg a kezem.

Források: theflucase.com | azta.hu

biztonságos lájkolás
· 1 trackback

Címkék: oltás lengyelország székely tamás sertésinfluenza h1n1 újinfluenza ewa kopacz

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr31497578

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Oltás miért van? 2009.11.04. 13:21:42

Vírusok mindig is voltak. A vírus támogatja az evolúciót, támogatja az alkalmazkodást, fejben és testben is kondícionál. Amíg nem tudta az ember, hogy mi az a vírus, addig nagyjából az erősebb élt túl, aki kibírta a betegséget. Ma már tudjuk, hogy léte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melimeli 2009.11.04. 10:54:39

Take Your Damm Flu Shot-The Elites Are Laughing At You
www.youtube.com/watch?v=yqYuyx8U9_g
ott van a gond, hogy sokan nem is sejtik, mi fan terem a cfr es foleg hogy kinek a szekeret toljak

bunndda 2009.11.06. 15:05:53

Székely Tamás egészségügyi miniszter nem lesz a következő. Ő is benne van az üzletben.
Persze nem a globálisban, de sokan meglátták az óriási üzletet a hisztériakeltésben a különböző országok kormányaiban.

ellenanyag 2009.11.10. 21:31:21

Egyetlen ország mert szembeszállni az ördöggel.
Ewa Kopacz parlamenti felszólalása feliratozva:

www.youtube.com/watch?v=sadGuD_zuQc

lmcs 2009.11.17. 12:06:47

Kedves blogírók!

2. javaslat:
- a Jane Bürgermeister filmből ki kellene szedni, hogy milyen jóslatokat tesz a hölgy a jövőre vonatkozóan az oltással kapcsolatban és ezt táblázatba foglalani (1. oszlop). A táblázat 2. oszlopa tartalmazhatná a jóslatok beteljesülését, a hír linkjével együtt (pl. oltási központok, iskolabezárások, stb.)

- A lengyel EÜ miniszer asszonynak írjon a blog közössége egy nyílt levelet bátorításként, a fordításban tudok segédkezni, van egy lengyel szakfordító barátom, megkérem, fordítsa le. A lengyel és magyar szöveg egymás mellé felkerülhetne a blogra.

lmcs 2009.11.17. 12:09:59

"Az adómentesen adható természetbeni juttatások köre bővül a kifizető által biztosított védőoltással."

ez a mondat ebben a cikkben szerepel:
hvg.hu/kkv.vszhirek/20091116_kpmg_adovaltozasok_2010.aspx?s=24h

már a jóslatból bejött az oltóközpontok létesítése, következik a kötelezővé tétel

Artim7777 2009.11.17. 13:04:51

Az "Interjú Jane Bürgermeister-rel" videó 3 része elérhető itt EGYBEN a magyar felirattal összeolvasztva:

docler.hu/video/125351

leenaa 2009.11.17. 13:34:38

@lmcs: bennem is felmerült a gondolat, hogy írok egy levelet a miniszterasszonynak angolul a blogszerkesztők nevében, de még nem kezdtem hozzá.
Köszönjük a felajánlott segítségedet a lengyel fordításhoz! Ha összeállt a levél magyarul, szerintem élni fogunk vele.
süti beállítások módosítása