Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

BREAKING: Ukrajna elesett

2009.11.09. 17:07 | Ébredj Fel | 50 komment | Megosztás és tárolás |

Áldott tudatlanság! A jövőt tudni inkább átok, mint áldás, különösen, ha nem tudsz rajta változtatni (én azért próbálkozom). Ha kiismersz egy mechanizmust, annak működését, akkor tudni fogod azt is, hogy mik lehetnek a következő lépések. Így a Ne Oltsál! blog egyfajta jósként működik, és bizony, ha most belenézünk az üveggömbünkbe, az nem sok jót mutat. Hadd idézzek egy korábbi cikkünkből:

„...ahogy a dolgok állnak, az emberek nagyon nagy számban vissza fogják utasítani, hogy akár őket, akár a gyerekeiket beoltsák...”

„...az elit családok, akik a sertésinfluenza konspiráció mögött állnak, nevezetesen a Rotschildok és Rockefellerek, nem fogják megkapni, amit akarnak a dolgok jelenlegi állása szerint. Tudják ezt, és ezért a tervet változtatni kell „a dolgok állásához igazítva”.

„Ezek a nagyon beteg emberek azt tervezik, hogy növelik a „sertésinfluenza” vírus erejét, hogy ezzel alátámasszák a saját „próféciájukat” a halálesetekről, és drámaian növeljék a félelmet...”

A Globális Elit gépezete óramű-pontossággal halad a megtervezett útján – és az első áldozat Ukrajna.

A helyzet október végén hirtelen vált súlyossá. Az aktuális jelentések egymillió megbetegedésről szólnak, a halálos áldozatok száma 155. Fentiek fényében csütörtökön (2009.11.05.) Viktor Yuschenko, Ukrajna miniszterelnöke kihirdette a szükségállapotot.

Kevesen tudják közülünk, mi is az a szükségállapot. Hála az égnek, az ilyen ismereteink meglehetősen hiányosak – kicsit vizsgáljuk meg közelebbről, mit is jelent ez a szó. Hasonlóan a hadiállapothoz, kihirdetése a polgári jogok erőteljes korlátozását hozza magával. A szükségállapotban lehetővé válik:

  • az utazás részleges vagy teljes korlátozása
  • a határok lezárása
  • kijárási tilalom
  • a szólásszabadság korlátozása
  • a gyülekezési jog korlátozása
  • gyorsított, katonai jellegű bíráskodás
  • kötelező vagy kényszermunka elrendelése
  • a magánélet védelmének korlátozása
  • a kiskorúak védelmének korlátozása
  • a törvény előtti egyenlőség korlátozása
  • stb 

Praktikusan ebben a helyzetben a hatalom szinte mindent megtehet.

– Na és? – kérdezheted. – Hiszen pusztít a járvány, emberek halnak meg!

Tényleg? És hogy került elő egy ilyen járvány egyik pillanatról a másikra, tekintve, hogy Ukrajnában a H1N1 fertőzöttek száma az év első 9 hónapjában igazán visszafogott volt?

A kérdés megválaszolásához ugorjunk kicsit vissza az időben.

2009. augusztus 11. Egy telefonhívás érkezik be a Rebublic Broadcast Radio-hoz adás után Dr. True Otts-hoz. A hívó Joseph Moshe, egy izraeli mikrobiológus. Moshe elmondja, hogy

  • bizonyítékokat kíván benyújtani az államügyésznek egy fertőzött H1N1 oltóanyagról, melyet a BAXTER gyógyszergyártó cég fejlesztett ki;
  • a BAXTER ukrajnai laborja egy biológiai fegyvert fejlesztett ki;
  • az oltóanyag adjuvánst (hatásfokozó) tartalmaz, hogy az immunrendszert legyengítse;
  • a vírus RNS-e az 1918-ban több mint 20 000 000 halálos áldozatot követelő spanyolnátha vírusból lett reprodukálva. 

2009. augusztus 12. A Los Angeles-i rendőrség jelenti, hogy bizonyos Joseph Moshe telefonon (!) megfenyegette őket, hogy a Fehér Házat a levegőbe röpíti (így szokták csinálni a terroristák, igaz? Illedelmesen bemutatkoznak, majd közlik, hogy mit fognak felrobbantani.) A rendőrség értesíti a Nemzetbiztonsági Hivatalt.

2009. augusztus 13. A Nemzetbizotsági Hivatal felkeresi a lakásán Moshe-t, aki egy piros VW Beetle-n „távozik”. Később egy SWAT-Team feltartóztatja. Az akciót helikopterről közvetítik. A Moshe ellen bevetett egység mikrohullámú (rádiótelefon zavaró) fegyvert, egy katonai Hummert és egy robotot is felhasznál, valamint több gallonnyi könnygázt, mely úgy tűnik, Moshe-ra egyáltalán nem hat – egykedvűen és reakció nélkül üldögél az autójában. Végül elektromos fegyverrel „veszélymentesítik”.

Moshe elfogása

2099. augusztus 19. Dr. True Ott beszámol Moshe-val folytatott telefonbeszélgetéséről Dr. Deagle rádióadásában:

...elmondta, hogy bizonyítékai vannak, hogy az anyagot Ukrajnában állítják elő... Múlt csütörtökön Los Angelesben Moshe-t útban az izreeli követtség felé az FBI főhadiszállása előtt egy SWAT-TEAM feltartóztatta, egy egész arzenállal, egy EMP-impulzusfegyverrel meglőtték, hogy az összes kommunikációs eszközt, amely nála van, műkösésképtelenné tegyék, négyszer lőttek rá borsspray-ágyúval, döbbenetes, hogy nem omlott össze... ő a Mossad (izraeli titkosszolgálat) egyik tudósa, abszolút nem indokolt egy ötvenes évei közepén járó férfit ilyen fegyverekkel lekapcsolni. Egy robottal törték be az autó ablakát, majd egy teaser-rel lőtték meg. Egy ilyen akció a sok hivatalnokkal és ezekkel a fegyverekkel majdnem negyedmillió dollárba kerül... ahogy a telefonbeszélgetésünkre emlékszem, Moshe dokumentumokkal tudja igazolni, hogy a chicagoi BAXTER kapcsolatba hozható Ukrajnával és Obama-val is...

Dr. True Ott beszél a Moshe-val történt telefonbeszélgetéséről (kb. 5:50-től)

Milyen érdekes, hogy valaki két és fél hónappal az események előtt megjósolta, hogy az új, erősebb vírus Ukrajnában fog kitörni...

De nézzük tovább az eseményeket:

2009. október 27. Megérkeznek az első jelentések a furcsa ukrajnai influenzás halálesetekről. 

2009. október 29. Az egészségügyi miniszter bejelenti, hogy a vírus eredete ismeretlen, de nagyon „hasonlít” a H1N1-re, mert támadja a tüdőt. A halálos áldozatok száma 30 körül van.

2009. október 30. Több száz szemtanú szerint helikopterek és könnyű repülőgépek ismeretlen, aerosol jellegű anyagot permeteznek Kijev, Ternopil és Lviv felett a levegőbe. A hatóságok tagadják a permetezés megtörténtét.

2009. október 31. Bezárják az iskolákat, felfüggesztik a nyilvános eseményeket. Kilenc, nagyrészt nyugat-ukrajnai régiót helyeztek karantén alá, az iskolákat és mozikat 3 hétre zárják be a hatóságok. Ugyanakkor szemtanúk cáfolják a járványt:

„Lwow-ban (város Ukrajna nyugati részén, 800 000 lakossal) semmi különös nem történik, minden rendben van, a telefonhálózat működik. A járvány a médiában van, de az emberek úgy tünik, nem reagálnak rá. Kivéve, hogy elfogytak az arcmaszkok a patikákban. Az emberek sálat tesznek a szájuk elé. Állitolag sok virus terjed, de egyik sem halálos. A szokásos szezonális influenzát használják fel arra, hogy pánikot keltsenek, hogy az emberek beoltassák magukat”


Az egészségügyi minisztérium szerint 154 200 beteget regisztráltak ismeretlen tüdőbetegséggel, 48 ember meghalt.

2009. november 1. Yushchenko nemzetközi segítséget kér a járvány leküzdéséhez. Az elnök szerint „ismeretlen vírus gyilkolja az embereket”. A WHO egy szakértői csoportot készít elő: 

„Az ukrán Egészségügyi Minisztérium kérésére válaszolva, a WHO egy multidiszciplináris szakértői csoportot vonultat fel, hogy az támogassa a ukrán hatóságokat a sertésinfluenza-járvány hatásainak enyhítésében. A csoport az alábbi területek szakembereiből áll: eü.-i vészhelyzet-koordináció, esetmenedzsment, járványügy, laboratóriumi diagnosztika, logisztika, és média/kockázat kommunikáció.”

Az egészségügyi minisztérium szerint 191 000 beteget regisztráltak ismeretlen tüdőbetegséggel, 60 ember meghalt, 123 haldoklik. A helyi hatóságok a járványt „sertésinfluenzának”, „kalifornia influenzának”, SARS-nak vagy tüdőgyulladásnak hívják, de a doktorok szerint tüdőpestisről van szó. 

2009. november 2. A Fraza Hírügynökség szerint az influenza párhuzamosan terjed a tüdőpestissel. Mindenesetre az ellenőrzött adatok igen furcsák: mindössze 1 halálesetnél igazolták a California A/N1N1 vírust és 22 további esetnél volt laborteszt. A tüdőpestisnek kb. 60 áldozata van, míg az influenzának 14. 

Az egészségügyi minisztérium szerint 255 000 beteget regisztráltak ismeretlen tüdőbetegséggel, 64 ember meghalt.

2009. november 3. A WHO szerint a H1N1 fertőzi végig Ukrajnát:

„A két leginkább fertőzött régióban végzett labor-tesztek igazolták a H1N1 járványt...”

71 halott.

2009. november 5. A Russia Today 500 000 fertőzött-ről és 96 halottról tudósít. Yushchenko bejelenti a szükségállapotot, megvádolva a tisztifőorvost és az egészségügyi minisztert, beidézve őket a Nemzetbiztonsági Tanács elé, hibáztatva továbbá legfőbb politikai ellenlábasát, a miniszterelnököt. Egyesek szerint a szükségállapot bejelentése összefügg a közelgő választásokkal, ahol Yushchenko támogatottsága a közvélemény-kutatások szerint kevesebb mint 10%. Yushchenko bejelentéséből pár részlet:

„Közismert, hogy a fertőzések elleni egyetlen hatásos védekezés a védőoltás.

„Utasítottam a kormányt, hogy azonnal függessze fel a gyógyszerek regisztrációjának jelenlegi rendszerét, beleértve az oltóanyagokét.”

„Ma fel kell ismernünk, hogy Ukrajnának nincsen egészségügyi rendszere.”

„A hatalom gyakorlásának módszere, ahogy ma az evidens, hibás.”

„Meg kell változtatnunk a teljes kormányzati rendszert Ukrajnában.”

A Nemzetbiztonsági Tanácsnak kell a központi döntéshozóvá válnia.

„Elrendelem, hogy az Egészségügyi Minisztert és a Tisztifőorvost helyezzék a Nemzetbiztonsági Tanácsba.”

2009. november 6. Az ukrán egészségügyi miniszter utasította a legfőbb ügyészt, készítsen elő bűnügyi eljárást azokkal szemben, akik ellenezik a tömeges védőoltást.  

Belorusszia elnöke, Alexander Lukashenko szerint az influenza növekedése a pánik mesterséges kiváltásával kapcsolatos.

2009. november 7. 871 037 beteg, 135 halott

2009. november 8. 969 247 beteg, 155 halott.

Mi is történik valójában Ukrajnában? Rengeteg furcsa, egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot. Megpróbálom összefoglalni:

MOSHE. Az esély arra, hogy eltalálja egy jövőbeli járvány kirobbanásának helyét, kb. 0,69% – ezt a verziót elvethetjük. Moshe új vírusról beszélt és a szakértők szerint Ukrajnában vagy egy mutálódott H1N1 vírusról van szó, vagy pedig egy új tüdőpestis, ill. vírusos vérzéses tüdőgyulladás járványról. 

BAXTER. A cég Moshe által megjósolt érintettsége szükségessé teszi, hogy megvizsgáljuk, nem madárinfluenzáról van-e szó. Mint tudjuk, 1918-as spanyolnátha-járvány madárinfluenza típusú volt. A járvány lezajlása után ez az influenzatörzs eltűnt, de több alaszkai, 1951-ben kiásott fagyott tetemből a vírust 1995-ben reprodukálta egy amerikai laboratórium. A munka 8 évig tartott. Íme egy visszaemlékezés a spanyolnátha lefolyására 1918-ból:

„...szörnyűség volt, amely az áldozatokat kékesfeketévé tette, majd belefullasztotta saját testnedveikbe. A legtöbb haláleset a 15-40 évesek körében történt, a legegészségesebb korosztályban.
Az áldozatok az egyik percben még tökéletesen jól voltak, a következő percben pedig már teljesen leromlott állapotban, magas lázzal és deliriumban. A bőrük kék, lila vagy sötét barna volt az oxigénhiánytől. Komoly tüdögyulladás támadta meg a tüdejüket, amely folyadékkal telt meg,  ömlött a vér az orrukból. A betegség gyors és szörnyű halállal végződött...”

És az ukrajnai esetek Myron Borysevych a Lviv-i sürgősségi osztály főorvosától:

...Lvivben már öten haltak meg az influenzában, négy férfi és egy nő. Két áldozat a 22-35 éves korosztályból került ki, kettő pedig hatvan én feletti volt.  A megbetegedést virusos tüdőgyulladásnak diagnosztizálták.

A virusok laboratóriumi kimutatása egy-két hetet vesz igénybe. Bonyolult eljárás és Lviv-ben nem is csinálják. A betegség lefolyása nagyon gyors volt. A tünetek többek között szerepelt a nagyon magas láz és köhécselés. 

Mind a hat elhunyt betegnél súlyos, vérzéses tüdőgyulladást állapítottak meg. A betegség lassan kezdődik,  37.2 – 37.3 fokos hőemelkedéssel, enyhe köhögéssel és izületi fájdalommal. A 2. vagy 3. nap végén orrhurut lépett fel. A boncolás megállapította, hogy a tüdők teljesen át voltak itatva vérrel...

 

PERMETEZÉS. A hatóságok egyszerűen tagadták a szemtanuk állításait, hogy ismeretlen, aerosol jellegű (porlasztott) anyagot juttattak helikoperekkel és kisrepülőgépekkel a légkörbe. Ha a hatóságok un. megelőző anyagot permeteztek volna szét, azt nem kellene tagadniuk... További tény, hogy a betegség terjedése október 30. után nagymértékben felgyorsult... A tüdőpestis a civilizált világban régóta nem ismert jelenség. Terjedéséről az alábbi olvasható:

„...a tüdőgyulladásos pestis kétféleképpen keletkezhet. Az egyik a primer tüdögyulladásos pestis, amelyet a porlasztott pestis baktérium inhalálása (belélegzése) okoz. A másik a szekunder amikor a vérböl a tüdöszövetbe terjed  a pestis. A tüdögyulladásos pestist nem kizárólag csak vektorok közvetitik, mint a bubópestis; emberről emberre is terjedhet. Előfordultak már olyan tüdögyulladásos pestis esetek, amiket fertőzött állati szövettel való érintkezés vagy annak boncolása okozott. Ez a korábban ismert Fekete Pestis egyik tipusa. Képes volt a népesség 90-100 százalékát elpusztitani ha az áldozatok köhögtek és terjesztették a baktériumot.

Isten óvjon minket attól, hogy ezt permetezzék a levegőbe!!!

YUSHCHENKO. Lehetséges volna, hogy ez az egész csak egy kétségbeesett hatalomátmentési kísérlet, tekintettel a közelgő választásokra? Talán. Bizonyos szálak azonban más magyarázatot kínálnak...

Yushchenko az ún. Narancs Forradalom által került hatalomra. A választásokat 2004.-ben Ukrajnában megbundázták, aminek következtében Viktor Yanukovych maradt hatalmon. November 22.-én kezdődött az a tüntetéssorozat, melynek eredményeképpen újra megtartották a szavazást és január 10.-én Yushchenko hivatalosan győzött.

Mindez nagyon szépen hangzik, de nézzük csak meg, kik támogatták a Narancs Forradalom aktivistáit: a Bilderberg Group, George Soros alapítványa, az Open Society és az NGO Freedom House, melyet az amerikai kormány pénzel a demokrácia elterjesztése céljából. Azt pedig tudjuk, hogy mit jelent ez  az amerikaiaknak... lásd Afganisztán/Irak. Fenti támogatók mind a Globális Elit szervei.

H1N1 vírus: A vírus előállítására tudósok 2005-ben szabadalmat adtak be, melyet 2008-ban el is fogadtak. A szabadalom címe: „Genetically Engineered Swine Influenza Virus and Uses Thereof” A szabadalom beadói közül ketten a WHO munkatársai.

Magyarország határos Ukrajnával, egyes források szerint a betegség már át is terjedt hazánkba. Felkészültél a védekezésre?

 

biztonságos lájkolás
· 2 trackback

Címkék: ukrajna h5n1 madárinfluenza szükségállapot sertésinfluenza h1n1 moshe joseph

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001505138

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A H1N1-nél is fertőzőbb vírus 2009.11.09. 19:05:20

Máris ezrek vesznek részt az LMP „Vegyél részt a demokráciában!” kampányában. Előkampányának első két hetében 10.000 ígéretet és több mint 1000 internetes regisztrációt gyűjtött az LMP. A regisztrációkat mától nem csak online eszközökkel, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K.Jani 2009.11.10. 19:23:03

az biztos, hogy semmi sem az aminek latszik!! vagy en kezdek meghulyulni, vagy a vilag egyre orultebb. valami nagyon nem stimmel az influenza korul. eleve egy erdekes mix az egesz. es meg tavasszal olvastam egy hivatalos egeszsegugyi honlapon(sajnos a nevere mar nem emlekszem) ,hogy legeloszor '76-ban eszleltek sertes influenzat egy amerikai katonai tamaszponton!!!!!!
viszont nem tudom pontosan mi lehet a celjuk, mert ha akarnak, egy ettol meg szazszor halalosabb virust is elereszthettek volna( gondoljon csak mindenki a semmibol jott es semmibe tunt ebolara) valoszinuleg az tul gyanus lett volna es ez az egesz csak egy hosszu folyamat kezdete, amivel nyomas alatt akarnak tartani. a szep uj vilag elkezdodott!
persze figyelemelterelesnek sem utolso!

K.Jani 2009.11.10. 19:36:10

ja ,es jo a honlap, csak igy tovabb!!!

tutiel 2009.11.11. 18:00:54

Örülök, hogy rátok találtam! :)
Adnátok egy kis segítséget ahhoz, hogy hol van az eleje ennek az egész H1N1 influenza témának?
Szeretném elküldeni több rokonomnak, akik engem kérdeznek, hogy mit tegyenek.
Melyik az a link amit ha elküldök nekik azon folyamatosan v tudják követni az eseményeket ?
Sajnos én csak keveset értek a géphez, nethez! :(
Bármilyen tanácsot, segítséget köszönettel vennék ezzel kapcsolatban is!
Köszönöm!
Tutiel

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.11. 18:36:13

@tutiel: Köszönjük a kedvességed,

a blog legegyszerűbben ezen a címen érhető el:

neoltsal.blog.hu

Ezt tudod továbbküldeni.

tutiel 2009.11.11. 18:42:26

@Ébredj Fel:
Köszönöm! :)
Máris továbbítom!
Sok helyre, több közösségi oldalra is kiraktam!
Kaptam is érte néha, de nem érdekel!
Mindenkinek joga van az információkhoz, a média meg hazug!
Szép estét mindenkinek!

leenaa 2009.11.11. 22:21:12

@tutiel: Köszönöm az aktív közreműködésedet az információk terjesztésében!

EganLeni 2009.11.12. 09:52:28

Kedveseim!
Azt hiszem, valakit nagyon nagy képzelőerővel áldott meg a Jóisten!
Ugyan nézzetek már utána, hogy ténylegesen bevezették-e a szükségállapotot Ukrajnában?!?!?!
Bizony mondom, ha sort került volna erre a lépésre a keleti szomszédunknál, már rikácsolt volna a média és szaladtak volna az emberek beoltatni magukat!
Az egész egy nagy hisztériakeltés műve!
Sikerült! Még mi is "bedőltünk", magunkba roskadtunk, hogy Úr Isten, mi lesz most? A tüdőpestis ellen nem lehet védekezni... de, mint "kiderült"(?), nem is kell??
Sok sikert! Talán Spielberg felfigyel majd Rád!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.12. 10:57:28

@EganLeni: A szükségállapotot bevezették, ami azt jelenti, hogy a felsorolt intézkedések közül bármelyik bármikor hatályba léphet.

Itt elolvashatod Yuschenko beszédét:

www.president.gov.ua/en/news/15609.html

EganLeni 2009.11.12. 18:42:03

@Ébredj Fel:
Köszönöm a linket, de miért nincs ez magyarul???
és még mindig ott van a média, aki tuti csipogott volna valamit az ukrajnai szükségállapot bevezetéséről! Elvégre szomszédos ország ... Nem?!?!?!

EganLeni 2009.11.12. 19:59:14

@EganLeni:
Mi több, én csak ezeket találtam: hvg.hu/vilag/20091111_ukran_valasztasok_h1n1.aspx
és ezt:
www.karpatinfo.net/article107206.html

Szóval??????
itt nincs egyáltalán szó szükségállapot bevezetéséről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angolul, tudom az én hibám, de nem tudok! ..és nem is akarok!!!!!!!!!!!

Intermami 2009.11.13. 11:05:01

@EganLeni: Az nem baj, ha nem tudsz angolul, de ma már a google segítségével csodákat lehet elérni, hogy ne csak szubjektív tájékoztatást kapj a médiumoktól. Példa erre: www.google.hu, az ukrán linket másold be a keresőbe és oldalt megjelenik egy olyan lehetőség, hogy oldal lefordítása. Így nyersen és kucifántosan, de te is el tudod olvasni, a fontos kérdéseket pedig akár szótár segítségével is meg lehet érteni angol nyelvtudás nélkül.
Csak rajtad áll, hogy tájékozódj és kialakítsd a saját véleményed (az a legjobb), minél több oldalról, annál jobb. Szerintem ez az oldal is erről szól, valaki sokat olvas, tájékozódik és próbálja összerekni a képet. Ez ma valóban nagyon nehéz, én a reggeli híreket 10 oldalról olvasom el, és mind a 10 oldal mást ír. Elég vicces, nem? (és elszomorító) Az objektív tájékoztatás hiánya........

vomit 2009.11.13. 18:43:44

angol nelkul, vagy angolra legalabb ranezni akaras nelkul egyenes ut vezet a tomegsirba.
ez itt egy kis imput ukrajnahoz:
www.sjlendman.blogspot.com/

On November 8, the South African web site fto.co.za reported that last June 26:

"Suspicious aircraft were forced to land. A US operated (Russian-made long-range heavy transport) AN-124 changed its call sign from civilian to military which then triggered a response from the IAF (Indian Air Force) upon entering Pakistani air space (forcing) the plane to land in Mumbai while (a) second one was forced down by Nigerian fighter jets that also arrested the crew."

"According to reports, China's People's Liberation Army Air Force contacted the Indian and Nigerian intelligence officials about the presence of these US operated Ukrainian aircraft amidst growing concern that the United States was spreading 'biological agents' in the Earth's atmosphere, which some Chinese officials believed to be an attempt to (commit) mass genocide via the spread of H1N1 swine flu."

These aircraft "were carrying 'waste disposal' systems that could spray up to 45,000kg (nearly 100,000 pounds) of aerial type mist from sophisticated....nano pipes" in the planes' wings - called chemtrails.
"Then last week, (aircraft) sprayed (an unknown) substance over Ukraine days before the (mysterious) plague outbreak."

EganLeni 2009.11.13. 21:31:33

@Intermami:
Nem értelek, hiszen a google.com segítségével akadtam azokra az oldalakra, amiket itt be is linkeltem. És nem kellett fordítani, mert a Kárpátinfó magyarul van.. és OTT szó sincs róla, hogy Juscsenko be akarná vezetni a szükségállapotot.. Sőt! Épp azt mondja, hogy nincs is rá szükség...
Nem értem, miért kell egy ilyen mértékben eltorzított cikket feltétel nélkül támogatni?
Szerintem van annyira hazaáruló a magyar kormány és a magyar média, hogy felhasználjon egy ilyen "ütőkártyát" arra, hogy minél több ember szaladjon beoltatnia magát!
Szerinted nem?!?!

EganLeni 2009.11.13. 22:02:22

@vomit:
Nézem, Kedveseim, de igazából csak blog oldalakon találni meg azt, ami alátámasztaná ezt az egészet...
Mert az, hogy "tudjuk... " az nagyon kevés a forrásanyag megjelölése nélkül! Azzal nem lehet meggyőzően érvelni!

(Na, megtanultam gyorsan antimagyarul beszélni... hála a fordítónak :-)))

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.13. 22:32:36

@EganLeni: KEdves EganLeni,

Yuschenko beszédének első két sora:

„Tisztelt Polgárok!

Azért szólok Önökhöz, hogy teljesítsem alkotmányos kötelességemet az alap törvénykönyv 106A paragrafusa szerint.

Az ok a váratlan járványügyi helyzet az országban.

A szükségállapot evidens ilyen mértékű járványnál: a sebessége és a mérete a terjedésnek, a gyors fejlődése a betegségnek és a halálos áldozatok nem várt száma.”

Idéznék még egy weblap címről:

Day 9: More “Ukranian Pneumonic Plague” viral bioweapon updates: with over one million now infected, this is the BIGGEST STORY on the planet right now – but why are “lame-stream” media outlets not reporting about it?

Le is fordítom neked a közepétől:

...több mint egy millió fertőzöttel ez a LEGNAGYOBB SZTORI a földön most – de miért nem tudósít róla a bárány tömegmédia?

A helyzet az, kedves EganLeni, hogy a hatalom, a választott szervezeteink vezetői ellenünk fordultak. így ne is várd, hogy objektív tájékoztatást kapsz a médiából.

De persze a te döntésed, azt csinálsz, amit akarsz.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.13. 22:36:02

@vomit: Köszi a hozzászólást, én is olvastam már.

Ez sajnos tovább valószínűsíti, hogy az ukrajnai járvány mesterséges eredetű.

karma64 2009.11.15. 12:53:39

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Ukrajnában nem H1N1 vírus okozza a megbetegedések többségét. Csernyivci megyében az igazságügyi orvosszakértői hivatal vezetője azt állapította meg,hogy nem kétoldali tüdőgyulladás, hanem heveny légzési distress szindróma ( ARDS) okozta a haláleseteket. Azt is megjegyzi, hogy a halálos vírusok — a parainfluenza és az A/H1N1 vegyes típusai — nagyon agresszívak ...
Hát igen, főleg ha valaki elősegít a vírusok keveredését.. tt taálható: ukrajna.vilagszinvonal.hu/news.php -2009.11.13.)(lvasható,

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.15. 17:36:03

@karma64: Köszönöm az értékes infot,

én is pont most olvastam erről, valszeg lesz belőle post is, mert nagyjából egy hete ez az egyetlen új érdemi info Ukrajnából.

Nm kevésbé érdekes a hivatalos válasz a felmerült új betegséggel, ill. vírussal kapcsolatban:

Ministry of Health does not consider it is necessary to publish data on the number of confirmed cases of influenza pandemic in the laboratory. “Ukraine is in the A/N1N1 influenza pandemic, and now it does not matter how many of these cases will be detected, we should treat everybody equally,

Én azért megkérdezném, hogy még akkor is, ha ettől meghalnak a betegek???

EganLeni 2009.11.16. 20:16:23

Kedveseim!
Nagyon nekem estetek, pedig egy a zászló, egy a tábor... csak nem vagyok hajlandó bedőlni minden légből kapott infónak.
Egyébként meg a blogokból átvett idézetekkel nagyon csínján kellene bánni!
Olvasom, hogy az előző sanda-felmérésnél a Fidesz tábor nem akart oltatni, a mostaninál átvette a Jobbik (itt is?)
Bár nekem több fideszes ismerősöm is van, nem épp az alul műveltek közé tartozók, akik rohantak, hogy felvegyék az oltást!

user137 2009.11.17. 07:42:14

srácok, ennyi ökör baromságot nem semmi összehozni :D ezt mennyi ideig néztétek össze?

ha beérek a céghez, kifejtem bővebben is.

Intermami 2009.11.17. 10:09:24

Számomra a probléma amivel az oldal és a cikkek foglalkoznak, túlmutat azon, hogy oltassak, ne oltassak (ezt mindenki döntse el maga), miről higgyem el hogy igaz vagy sem, kinek higgyek (én csak magamnak tudok hinni, eddig mindig bevált)? Sok mindennel egyetértek ami az oldalon le van írva, amiről pedig úgy érzem túl sok, próbálok még több infót szerezni.
A hisztériát nem ez az oldal kelti és semmi köze a magyar politikához. Ez globális probléma. Azért mert emberek nem hisznek el mindent és próbálnak a maguk módján választ kapni a kérdéseikre, az nem hülyeség, nem őrültség, ehhez mindenkinek joga van.
Például ez az oldal is felvetett bennem néhány plusz kérdést aminek most utána fogok járni. És gondolom a szerkesztők sem úgy képzelik el, hogy vakon higgy el mindent (akkor nem olvasnád ezt az oldalt), hanem ha nem értesz egyet, van más infód, nyomoztál egy kicsit, hallottál valamit oszd meg másokkal, járj te is utána.

Ha jól megfigyeljük a védőoltások körüli (nem az influenza) probléma és ellenszenv már évekkel ezelőtt elkezdődött azzal, hogy szülők gyermeküket a kötelező védőoltásokkal nem akarták beoltatni. (tessék utána olvasni)

EganLeni 2009.11.17. 15:03:34

Kedveseim, el kell meséljem a mai napom!
"Kései" ikerfiaink vannak... Pénteken az egyik belázasodott, szaladni kellett, mindkettőt elhozni az oviból.
Hál' Istennek, csak egynapos volt a dolog, a kis szervezete gyorsan "megsütötte" a bacit.
Egész hétvégén és tegnap is tünetmentes volt mindkét gyermek, gondoltuk mehetnek az oviba.
Telefonáltam is, hogy vinnénk őket, erre közölte az Óvónő, hogy igazolást kértek arról, hogy meggyógyultak!!!
Na?
A teljesen egészséges gyerekeket vigyem el egy baciktól hemzsegő orvosi rendelőbe?!?!
Odaszóltam a gyerekorvosnak, hogy igazolást kérnek az oviba, hogy a gyerekek meggyógyultak!
( de nem is voltak igazából betegek..)
Megkaptam az igazolásomat, de hogy holnap mit kap az Óvónő...
Ugyanis eddig soha nem kértek semmiféle papírt a betegségből visszajövőktől!
És persze oltass! Nem???

Intermami 2009.11.17. 15:22:13

@EganLeni: A barátnőmtől is hallottam kb 3 hete hasonló történetet. A bölcsödéből hívták, hogy lázas a gyerek és csak orvosi igazolással viheti vissza, hogy meggyógyult, vagy nem beteg. Két hét alatt, kétszer hívták őt fel hogy vigye haza a gyereket.

user137 2009.11.17. 21:07:31

Nostehát:

első és legfontosabb: Ukrajnában NEM vezették be a szükségállapotot, Juscsenko szövege az ég világon nem utal erre semmilyen formában. A cikk teljes erre vonatkozó bekezdése egy merő baromság (miért korlátoznák a szólásszabadságot?!?), már elnézést.

Az viszont kiderül a beszédből, h Ukrajnában nincsen egységes eü-i rendszer, az emberek alapvető fertőző betegségek ellen nincsenek beoltva (diftéria, tuberkolózis, stb). Igazából senki sem tudja pontosan, h mi az, vagy mik azok a vírusok, amit ott pusztítanak.

Tegnapi adat szerint összesen 320 ember halt meg Ukrajnában (45 milliós ország), ennél sztm többen haltak meg nálunk tüdőrákban ugyanennyi idő alatt.

Az említett BAXTER cég ugyan pharma cég, de már a madárinfluenzás hoaxoknak is nagy kedvence volt, most a H1N1 mikrocsipes hoaxban is főszereplő volt (ugye azt azért nem hiszitek el?!). A "Republic Broadcast Radio" nem létezik ilyen formában. Egy állítólagos rádióhívás mit is bizonyít, ha egyáltalán létezett?

A Joseph Bar-Moshe nevű microbiology link mit is bizonyít? Azt, h van egy ilyen ember? Jó hogy nem Kovács Jánosnak hívták. :D Az erről szóló linkek egytől egyig "blogok", amik egymástól veszik át a sületlenséget, az egyikben Moshe-t "Mossad biological warfare expert"-nek is hívják.
Szerencsétlent nem EMP-vel lőtték meg (hiszen az kiiktatta volna a rendőrök cuccait is), hanem TEASER-rel (elektrosokk bénító fegyver). Az embert azért "lőtték" könnygázzal, mert nem volt hajlandó kiszállni a kocsijából.

október 31-es hír szintén kamu, arról nincs szó, h bármilyen várost bezártak volna, de országos karantén van = az iskolákat bezárták, stb.

itt van egy csomó félrefordítás, amire nem akarok kitérni, aki tud angolul és mellesleg tudja, h UA épp az anyagi csőd szélén táncol, az látja, h nem az eü rendszer miatt alacsony Juscsenko népszerűsége.

a repülős a kedvencem. egy "US Operated Russian Aircraft" - ez milyen állatorvosi ló? De tegyük fel, h van ilyen. Majd hirtelen 8000km-rel arrébb találja magát, és Pakisztánból(!) 2db indiai gép (mit is csinál ott 2 gép?) elkíséri az onnan még 2000km-re lévő mumbaiba (egy amerikaik által üzemeltetett orosz gépet, aminek egyébként 4600km a hatótávolsága!). :)

Ha lett volna ilyen permetezés, miért nem rakta fel senki a YouTube-ra pl? Azt csak nem tilos? Vagy ezeket az embereket levadászta a KGB?!? :D

Ez az egész egy rosszul csúsztatott, félrefordításokon alapuló, de semmilyen komoly állítást nem alátámasztó KAMU.

Győzzetek meg az ellenkezőjéről.

mareX 2009.11.18. 00:30:09

@user137:
udv!
kicsit OFF...
>>igen gyanus ez a US felsegjelzesu orosz gep<<
en most a 30as eveimet taposom.
14eves voltam amikor a baratommal arrol beszelgettunk, h milyen furcsa h az usa fejlesztette ki a szemelyszallito urhajokat, a szovjetunio meg a teherurhajokat...

A hideghaboru a felszin volt, h rettegesben tarthassak az embereket...

>>karanten kerdes<<
az elobb belinkeltem.
Nemzeti veszhelyzet van. Nyar ota az USAban is ilyesmi van.
Ha a WHO a baratunk, akkor miert nem kotelezi a "jarvany sulytotta" orszagokat, h zarjak le a hatarokat?
Ilyen esetben nemzetkozi egyezmenyek alapjan siman meg lehetne tenni...
Nem teszi meg...

Levegobol leszort anyagok... a neten van par oldal errol...
S van Bp-i baratom, aki okt 30n tolem kert segitseget, mert az elotte kint toltott nap (temetolatogatas) utan allergias reakcioja volt (rendkivul bedagadt a szeme, s az egyik ismerosenek is ez volt a tunete) az o immunrendszere erzeken, hisz allergias, de ilyen tunete meg sosem volt...

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.18. 01:22:50

@user137: Rendben. Kicsit unom már ugyan a hozzád hasonló megmondóembereket, akik ahelyett litániákat írnak, hogy utánanéznének a dolgoknak, de hát legyen.

1. SZÜKSÉGÁLLAPOT: Juscsenko szövege fent van a neten, az első sorból világosan kiderül a szükségállapot bevezetése. Pár kommenttel feljebb ott a fordítás. Vagy ezerinted az „emergency” mit takar? Ja persze, a TV sorozat címét.

2. SZÓLÁSSZABADSÁG KORLÁTOZÁSA:

a.) <a src="http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1849%3Ablogs-in-the-ukraine-shut-down-as-martial-law-under-who-implemented&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=de" >Kitöröltek több oltásellenes blogot </a>

b) <a src="http://ukraineplague.blogspot.com/2009/11/update-110909-819am-ukraine-police.html" >az ukrán rendőrség lefoglalja az orvosi aktákat ukrajnában </a>
c) <a src="http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1608%3Aukrainian-secret-services-arrest-pandemic-blogger&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en" >letartóztattak egy blogírót </a>
d) <a src="http://mignews.com.ua/en/articles/378803.html" >bezáratták Ukrajna egyetlen független H1N1 tesztlaboratóriumát</a>

Amúgy minden rendben van a jogállamisággal arrafelé.

3.) A BAXTER HOAX??? Kicsit olvasgass ezen vagy más blogon, akkor talán rájössz, hogy nem is annyira hoax az a Baxteres ügy.

4.) MIKROCHIP: Talán meg kukkantsd meg <a src="http://www.youtube.com/watch?v=_Cv50IMFN70" >ezt a videót,</a> megtekintheted, hogy hogyan építik be a chip-et az emberekre. A videófelvételen egy többéves polgári technológiát láthatsz - a mai méretek sokkal kisebbek.

5.) Joseph Bar augusztusban megmondta, hogy ukrajnában fog kitörni a vírus. Így vagy ő rendelkezett látó képességekkel, vagy az, aki „kitalálta” a telefonhívást. Megmondhatná a jövő heti lottószámokat is, by the way.

6. ) Rebublic Broadcasting: republicbroadcasting.org/ Egy google keresésedbe került volna mindössze.

7.) EMP-s dologra kép: neoltsal.blog.hu/media/image/weapons.jpg Pontosan tudom, mi a teaser. Az info azEMP-s fegyverről valóban nem konfirmált. De igazából ez lényegtelen is.

8.) VÁROSBEZÁRÁS: valóban nincs szó ilyesmiről, de én sem írtam róla. Akkor?

9.) A „REPÜLŐS”: keress csak rá, természetesen van egy csomó anyag, CHEMTRAIL néven mind a neten, mind youtube-on találsz róla infot.

Remélem, elég kimerítő volt a válasz. Viszont az is látszik, hogy ezeket a válaszokat te is könnyedén megszerezhetted volna, ehelyett az én energiámat, időmet veszed el és tekinted értéktelennek, továbbá azt állítod, hogy

„Ez az egész egy rosszul csúsztatott, félrefordításokon alapuló, de semmilyen komoly állítást nem alátámasztó KAMU.”

Ha így találod, akkor ne olvasd, de az ilyen jellegű bejegyzéseket ezentúl egyszerűen LETILTOM. Ha valaki vitatkozni akar, welcome, de akkor készüljön fel rá. Adjuk meg egymásnak a tiszteletet.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.18. 02:02:22

@Ébredj Fel: Sajnos a linkek nem jöttek át valamiért, remélem mindenki ki tudja azért bányászni a hozzászólásból, akit érdekel.

user137 2009.11.18. 08:31:44

@Ébredj Fel:
1. "The reason is the emergency epidemic situation in the country." => "A [felszólalásom] oka a _kritikus helyzetű_ járványállapot az országban". Ez NEM szükségállapot kihirdetése (declaration of state of emergency).

2. Az Ukrajnai jogállamisággal nincsenek kétségeim (volt nekik honnan tanulni), de ez bárhol a világon megeshet, h őszinték legyünk.

3. A Baxteres dolgokra nem akarok válaszolni, olyan távol állunk egymás álláspontjától, mint Makó Jeruzsálemtől, a mikrochipes téma végképp nem ide tartozik (ezekszerint elhiszed azt is).

7. Microwave gun:
en.wikipedia.org/wiki/Microwave_gun
olvasd el mire való (tömegterelés, etc)
nézd vissza az általad linkelt videót arról a fegyverről. az általad linkelt kép _photoshop_, nézd vissza az eredeti videót 1:55-től. Ott egy mezei rendőrautó áll, ahol nálad a SWAT-os van.

9. a Chemtrail (erről korábban nem volt szó) "proof video": www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4&feature=related
ez is egy hatalmas technológiai kamu. De ne én legyek a rossz, mutass egy ukrán videót, amin kisgépek permeteznek egy város felett, és max 1 hónapos.

Azonkívül hogy jön ide Nigéria, India meg pakisztán? Ugye tudod, h Pakisztán 4 országnyira és 5000+ km-re van Ukrajnától? Akkor hogyan ér el oda egy AN-124?

Végére egy kérdés: milyen irányú végzettséged van?

user137 2009.11.18. 14:06:04

@mareX:

űrrepülők:
mostani állapot szerint az oroszok több embert visznek, az amerikaiak meg több cuccot visznek az űrbe - nos akkor ki mit csinál? Nem is értem ezt érvként - vagy mi mellett érvelsz vele?

Ez egyébként nem igazolja, h létezne amerikai AN-124-es. Nincs is - miért is lenne, az USA nem használ orosz gépeket. Ha valaha repülne ilyen, azt nehéz lenne rejtegetni. Az IFF átprogramozásához nem értek, de nem hiszem, h könnyen "át lehetne billenteni" katonaiba.

karantén:
a WHO azért nem kötelez senkit semmire, mert nevetséges mennyiségű haláleset történt a (vélt vagy valód) fertőzések számához képest. Ukrajna felé a blokádot mondjuk én is támogatnám.

A barátod kiment a temetőbe és utána allergiás reakciója lett - ezzel mit is akarsz mondani? Vagy ez mire is érv? Mo-on kb 6millió ember allergiás, a temető meg tele van virágporral általában.

EganLeni 2009.11.18. 23:52:52

@user137:
Üdv a gyanakvók közt!
Engem "legyaláztak", mert nem tudok angolul és nem vagyok hajlandó beállni a fejet hajtók közé!
De látom, benned is hasonló aggályokat vetett fel a "dolog":
Hiába mondtam, hogy a blog az nem "hivatalos" oldal. Mert a kis blogomba én is ki tudok ám találni olyan fantazmagóriákat, hogy mindenki füle ötfelé áll!
Persze azt mindenki tudja/érzi, hogy valami nincs rendjén a világban!
De a félrefordítás, legyen az szándékos vagy sem, épp olyan bűn, mint félretájékoztatás!

EganLeni 2009.11.18. 23:54:05

@Ébredj Fel:
Nem kell ott is ellenséget látni, ahol barát van!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.19. 05:36:48

@EganLeni: Azt azért megkérdezném, hogy a „hivatalos” hírforrások miért szavahihetőbbek???

A Rotschild család már a század elején felvásárolta a legnagyobb hírügynökségeket. Szóval hozzánk pont azok a hírek jutnak el jhivatalos forrásból, amit ők akarnak.

De függesszük fel a vitát erről az Emergency kérdésről. Igazából nevetséges, hogy arról vitatkozunk, hogy most kihirdették-e a szükségállapotot vagy sem. Számomra a szükségállapot a polgári jogok korlátozását jelenti. És abból van bőven Juscsenkó beszéde óta.

Rövidesen jön új cikk Ukrajnáról, abban még durvább dolgok lesznek.

user137 2009.11.19. 07:48:38

@Ébredj Fel: azt is majd tételenként meg kell cáfolnunk? :D

Áh, inkább rettegjetek nap mint nap, ha az nektek jobb.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.19. 11:59:11

@user137: Úgy gondolod, az eddigieket tételenként megcáfoltad???

Amúgy valahol örülök Neked, mert igazán jó kis egoromboló gyakorlat nem letiltani Téged, ami két klikkbe kerülne. Íly módon úgy veszem, hogy hozzájárulsz a lelki fejlődésemhez.

Inkább küldök Neked egy videót, sok szeretettel, nevessünk egyet közösen: www.youtube.com/watch?v=qAQrsA3m8Bg&feature=related

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.19. 12:05:29

@user137: Mikrowave vagy akármilyen fegyver: 1:17-nél jól látszik a tányérja. Már megint úgy vitatkozol, hogy nem vagy figyelmes.

EganLeni 2009.11.19. 12:32:35

@Ébredj Fel:
Nem gondolom, hogy csak a hivatalos hírforrásokból szerzem az infót!
Épp ezért találtam erre az oldalra is, mert keresgélek.
És igen, tudom, hogy minden bizonyos érdekcsoport kezében van, de azért a blog-bejegyzéseknek sem vagyok hajlandó teljes egészében hinni!
Ne haragudj!
De nagyon jó, hogy Te, aki szerkeszted azt a portált, ilyen figyelmes vagy, fáradozol azon, hogy bebizonyítsd az állításaidat.
Igazán szívesen térek vissza nap, mint nap!

EganLeni 2009.11.19. 14:57:22

Tudjátok, mi az érdekes???
A fidesz egészen a múlt hétig ellenezte a védőoltást...
Aztán, itt járt az "imf-munkatárs" és marhára nem volt elégedett zsidesz-úrral..
másnap...
jöhetett a kötelező oltás propagálása!
Vagy csak nekem volt érdekes összefüggés?

EganLeni 2009.11.19. 15:09:29

Az Országos Tiszti Fıorvos irányítása alá tartozó Országos Járványügyi
(Epidemiológiai) Központ körlevelet küldött ki a háziorvosok számára. Abban ez
olvasható:
„A megbetegedés általában a normál szezonális influenza jellegzetes
tüneteivel jár, és szövıdmény nélkül, önmagától gyógyul.”

EganLeni 2009.11.19. 15:11:00

(a Közegészségtan tankönyvet idézzük, amit Kertai Pál Professzor Úr írt, aki
szintén volt Országos Tiszti Főorvos)
„a védőoltásoknak csak mérsékelt sikerük van”
„Hazai tapasztalatok szerint a védőhatás 50-60%-os és néhány
hónapig tart.”

EganLeni 2009.11.19. 15:13:01

Úgy tűnik, mintha lenne itt egy kis sietség, hogy minél előbb, minél több
oltóanyagot gyártson le a megbízott cég. Ez a sietség ellentmond annak a
nyilatkozatnak, amelyet Dr. Bujdosó László Tiszti Főorvos Úr, a H1N1 járvány
megfékezésére létrehozott Bizottság (Pandémiás Bizottság – a pandémia szó
egyszerűen világjárványt jelent) elnöke tett 2009. június 3-án, szerdán.
„Nem kell sietni az új típusú influenza elleni védőoltás
kifejlesztésével, mivel a vírus nem váltotta be a félelmeket, és nem
okozott gyilkos járványt az északi féltekén.”

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.19. 18:11:40

@EganLeni: Ez az, amit fel kell ismernie mindenkinek.

Magyarországon és szinte az egész világon egypártrendszer van, aminek – mondjuk úgy – több frakciója van. Az emberek azt hiszik, hogy különböző pártokra, különböző programmokra szavaznak, de valójában valamennyi pártot az Elit zsebében van.

Ezért nem beszél senki az IGAZI problémákról, ezért nincs változás, ezért „megfejthetetlen” talány, hogy miért élünk évről-évre rosszabbul.

A valóság az, hogy a politikusokat kilóra megveszik, akik engedelmes bábként utána azt teszik, amit mondanak nekik. Ezért felesleges politikát belekeverni az oltás (és sok más) kérdésébe, mert a politika és a vezetők ellenünk vannak.

Ezért csak egy megoldás van: MEG KELL VÁLTOZTATNI A RENDSZERT.

EganLeni 2009.11.19. 19:00:58

@Ébredj Fel:
Azt a kérdést fel sem teszem, hogy hogyan gondoltad, mert még egy kráter lesz a házunk helyén!!!

mareX 2009.11.19. 21:49:20

Plague or Plan? Ukraine's mystery disease 'burns out lungs'
www.youtube.com/watch?v=OXcPr3QzChs&feature=SeriesPlayList&p=93188243F6D0495F

kb: "Tudovesz vagy Terv? Ukrajna titokzatos betegsege `kiegeti a tudot`
Egy TV riport Ukrajnabol, WHObol kerdesekkel...

EganLeni 2009.11.19. 22:25:10

@mareX:
hát, ezt gyorsan törölték!

FehérTea 2012.05.29. 00:55:54

Ne hülyéskedjetek már, az a csávó a bogárban közveszélyes terrorista volt! A legújabb megtévesztésük a piros bogár! Még szerencse, hogy nem darálta le a kommandósokat, mert bizonyára atomfegyverek is voltak a csomagtartóban...

Komolyra fordítva:
@Ébredj Fel:
Jó a videó, amit küldtél user137-nek, dicséretes ez a hozzáállás! Süt a jószándék a tudatosságod mellett, ezért is választottam a te oldaladat, hogy első ízben aktívan részt vegyek a Változtatásban.

FehérTea 2012.05.29. 00:57:43

A válasz az előző üzenetemben van.
T.
FehérTea

FehérTea 2012.05.29. 01:02:23

Hmm, csak kérem árulja el valamelyikőtök, hogyan tudok valaki kommentjére reagálni, mert úgy látom egyenlőre csak magamnak írok! Vagy ilyenkor nálatok is megjelenik, hogy valaki további hozzáfűznivalót tett egy általatok írt megjegyzéshez?

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2012.05.29. 01:32:00

Kedves FehérTea,

figyleem én a hozzászólásaidat, de éppen úszom némi munkával, szal kis türelmet és mindenre fogok válaszolni :)

Köszönjük a hozzászólásokat!
süti beállítások módosítása