Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Feltenni a helyes kérdéseket - VIDEO

2009.11.11. 13:37 | Ébredj Fel | 3 komment | Megosztás és tárolás |

El kell oszlassak egy félreértést. Sokan azt hiszik ugyanis, hogy két „tábor”, két elv vitájáról van szó: az oltáspártiak és az oltásellenesek összecsapásáról. Az igazi kérdés nem ez. Az igazi kérdés, hogy miért kell oltani.

Hadd éljek egy kicsit triviális hasonlattal. Tegyük fel, van egy autód, amelyik egyik napról a másikra elromlik. Lemész reggel és a tegnap még teljesen jól működő autód nem indul. Nem is érted, miért, nézegeted, olyan, mintha valaki szándékosan elrontotta volna, legalábbis vannak erre utaló jelek. Elviszed hát a lakásoddal szemben (!) lévő szervízbe, ahol a szerelő elmondja, hogy nincs semmi gond, ismeri a hibajelenséget, és meg is javítja. Alig telik el egy hét, három további hibajelenség jelentkezik. Visszaviszed az autót, mondják, hogy típushiba, sajnos az előző meghibásodás folyományai, de meg tudják javítani. Így is történik, de ismét egy hét múlva megint elromlanak dolgok és ez így megy tovább, amíg végül teljes anyagi csődbe kerülsz. Aztán kiderül, hogy a környékeden szinte az összes autótulajdonsos így járt, az autószerelőd meg most vásárolt éppen egy új sugárhajtású repülőgépet magának... 

A helyes kérdés itt nem az, hogy hogyan javíttassam meg az autóm megint, hanem hogy miért megy folyton tönkre?

Azt hiszem, az analógia nyilvánvaló. Az autó itt az egészségedet jelképezi, az autószerelő pedig a Big Pharma-t, azaz a gyógyszeripari cégeket. És néhány helyesen feltett kérdés:

Hogyan lehetséges, hogy Ausztriában ejtették a bűnügyi eljárást a BAXTER ellen, aki idén januárban „véletlenül” 72kg biofegyvert állított elő és akart eladni szezonális oltóanyagnak?

Hogyan lehetséges, hogy egy izraeli mikrobiológus megjósolta két és fél hónappal ezelőtt, hogy egy jóval fertőzőbb vírus Ukrajnában fog az ősszel felbukkanni?

Hogyan lehetséges, hogy a vezető oltóanyag gyártó cégek mind úgy szerződnek a megrendelő kormányokkal, melyben kizárják a saját felelősségüket abban az esetben, ha a vakcinától valakinek az egészsége károsodik?

Miért nem vizsgálja azt senki, hogy nem mesterségesen kirobbantott járványról van-e szó? 

Hogyan lehetséges, hogy annyi kormány írta alá a WHO által kibocsájtott Nemzetközi Egészségügyi Szabályozást, amely egy 6. fokozatú járvány esetén átadja a teljes hatalmat egy idegen, a WHO által kijelölt „válságparancsnokságának”, melyet nem az ország népe választott meg?

Hogyan lehetséges, hogy a mi kormányunk és parlamentünk, továbbá az egészségügyi szerveink – melyek minket, a népet hivatottak szolgálni, valamint az egészségünket védeni – nem teszik fel azokat a helyes kérdéseket, melyeket például Ewa Kovacz, a lengyel egészségügyi miniszter feltett?

A lengyel egészségügyi minsizter nyilatkozatát Ellenanyag olvasónk feliratozta. Köszönjük neki! (Van benne egy hiba 6:51-nél, a helyes szöveg: Nekem ez nem elég jó.)

Én azt hiszem, ezek lennének a megfelelő kérdések. A mi vezetőink vajon felteszik-e őket valaha?

biztonságos lájkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr461517705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pogány 2009.11.12. 20:15:52

Hát szerintem a válasz nagyon egyszerű. Ez úgy lehetséges,hogy minden egyes kérdés nagy valószinűséggel egy hamis állitás. Hamis, légből kapott, nem megalapozott, bizonyítatlan információk kérdésként való terjesztése igen ravasz dolog. A gyanútlan, hiszékeny olvasó inkább hajlamos a kérdésként megfogalmazott állítást tényként elfogadni, mint egy nyílt, vállalt, egyenes állítást, amit ugyebár valahogy alá is kellene támasztani.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.12. 20:48:18

@pogány: Hát ilyen ravasz fickók vagyunk mi, hamis kérdésekkel csábítjuk az olvasókat és ebből halálra keressük magunkat :D

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.12. 20:55:07

@pogány: Ja ée tegyem hozzá, az eddig cikkek is mind légbőlkapottak voltak, melyet egy érvvel sem támasztottunk alá.

Köszönjük az értékes hozzászólást.
süti beállítások módosítása