Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Tudsz-e nemet mondani?

2009.11.16. 23:38 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Lance Corporal Joe Glenton hivatásos katona az angol hadseregnél. A 27 éves fiatalember Afganisztánban szolgált – most pedig akár 10 év börtönbüntetés vár rá, mert ellent mert mondani a hatalomnak.

A katona valószínűleg látott egyet mást, mert hazalátogatása után megtagadta a visszatérést Afganisztánba. Ezért már eleve vád alatt állt, de ezt még tetézte azzal, hogy egy tüntetést is szervezett Londonban, melyen több mint 5 000 ember vett részt. Joe a felvonuláson elmondta, hogy a látottak indították őt arra, hogy megkérdőjelezze saját szerepét ebben az igazságtalan háborúban.

„Azért vagyok itt, hogy mellétek álljak, mert hiszem, hogy nagy hibákat követünk el Afganisztánban.

Nem tudok jó lelkiismerettel részt venni ebben. A törvény kötelez és morális kötelességem megpróbálni és megállítani őket.

Katona vagyok és a fegyverek a szakmám. Számítottam rá, hogy a háborúba kell mennem, de reméltem, hogy a szükség, hogy megvédjem az ország érdekeit, legális és indokolható. Azt gondolom, ez nem túl nagy kérés.

Mostanra kétségtelenné vált, hogy e konfliktus se nem legális, se nem igazolható, és ezért kell hogy ellenezzem azt.”

Joe Glentont öt másik társával letartóztatták a tüntetés alatt. Azért, mert megtagadta a parancsot, hogy vissztérjen a háborúba, 2 év szabadságvesztésre ítélhetik, de a Stop War Coalition szerint az új vádakkal együtt ez az idő akár 10 évre is változhat.

„Az emberek mind azt mondják, hogy bátor vagyok, de én nem érzem bátornak magam – sőt, meglehetősen meg vagyok rémülve. De ez nem fog megállítani, folytani fogom, amit elkezdtem.

Nem fognak elhallgattatni. Tovább fogok beszélni és tenni, amit helyesnek tartok. 

Egész életemben együtt kell élnem azzal, ha nem teszem.”

Felemelő, csodálatos történet ez egy emberről, aki megtanult nemet mondani. Aki azt teszi, amit a szíve diktál, amit helyesnek érez, és nem rettentik el a következmények, bármennyire is félelmetesek azok.

Joe Glentont felébredt a mély álomból, melybe a vezető elit taszított minket. Számot vetett eddigi életével és szembefordult a hazugságokkal. A változás és változtatás útjára lépett.

Te készen állsz megtenni ugyanezt?

Forrás: Daily Mail

biztonságos lájkolás

Címkék: afganisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr261530753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yaken2 2009.11.20. 22:57:21

A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!

"Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.

Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát-dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben."

"Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).

A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.

A H1N1 laboratóriumi próbája egyszerű. A fertőzött vérhez adjunk egy "halálos dózisú" vakcinát. Legalább 32 Celsius fokon 2 órán belül minden antitestet elpusztít (még a jókat is)! Ezért él és terjed melegben is és gyilkol!"

Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás.

1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.

2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat

3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők.

FehérTea 2012.05.29. 10:51:57

Sajnos ez egy erőteljesen hiányos cikk.
süti beállítások módosítása