Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Elvetéltek az influenza-oltástól - horror történetek

2009.11.17. 22:40 | Ébredj Fel | 9 komment | Megosztás és tárolás |

Először el sem hittem, mikor arról olvastam, hogy az elsők között beoltandók csoportjába a terhes nők is beletartoznak. Köztudott, hogy terhes nőkön nem végeznek sem gyógyszer, sem oltóanyag-kísérleteket. Hogyan lehetne hát igazolni, hogy nem ártalmas számukra? Az itthoni egészségügyi szervek össze-vissza beszéltek és állásfoglalásukat semmilyen adattal nem tudták alátámasztani. Aztán páran, köztük Czeizel Endre, határozottan kiálltak a terhesek oltása mellett – saját kutatásokra hivatkozván azt állítva, hogy az influenza sokkal veszélyesebb a babára és a mamára, mint az oltás:

„Nem mondhatom azt, hogy feltétlenül oltassa be magát, csak azt: a betegek között hétszer nagyobb a várandósok halálozása, 50 százalékkal nő a fejlődési rendellenességek gyakorisága, és ha egy kismama beoltatja magát, akkor a csecsemője hat hónapig védett lesz.”

Vagy a 168 óra interjújában:

„– Nem késő már (beoltatni magunkat)?”
„– Ez a vihar előtti csend. Orvosi tapasztalat: ha halálos betegek vagyunk, akkor a halál előtti napokban jobban érezzük magunkat...”

Ó igazán? Köszönjük a hiteles információt, doktor úr, az ön szavahihetősége igazán kétségbevonhatatlan:

„Czeizel Endrét "emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet keretében bűnsegédként elkövetett családi állás megváltoztatásának bűntettével" vádolja a Fővárosi Főügyészség, melyért öttől tíz évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.” (2002)

Sokatmondó az is, hogy a magyar média nem tudott mást előásni, hogy a várandós nőket rábeszélje a H1N1 elleni oltásra...

Nos, végül is Czeizel-nek igaza lett, csak kicsit másképp, mint ahogy ő sugallani akarta... Az utóbbi időben több weblapon tűntek fel  olyan terhes nők írásai, akik elvetéltek pár nappal, vagy pár héttel azután, hogy megkapták az influenza-oltást. Ezen bejegyzésekből idézünk néhányat:

Jo, 2009.10.09.
:

„Megkaptam az influenza (a hagyományos, nem H1N1) elleni oltást amikor 8 hetes terhes voltam. 3 nappal később elvetéltem. Nem fogom beadatni a H1N1 oltást.”

Regrets, 2009. Október 26.:

„Mindkét oltást megkaptam csütörtökön, 9 hetes terhesen. Vasárnap elvetéltem.
Több orvos is mondta, hogy adassam be ezeket az oltásokat. Most azt kívánom, bárcsak hallgattam volna a megérzésemre és ne oltattam volna be magam egyikkel sem!”

2009. Október 29 8:33:

„Egy kórház jellegű helyen dolgozom, azt mondták, hogy „az oltás előnyei felülmúlják a kockázatait”. Beoltattam magam, éjjel 3-kor elkezdtem vérezni és görcsölni, du. 3-kor elvetéltem. Te döntesz..”

Sue, 2009. Október 31. 13:29:

„Megkaptam a H1N1 oltást és 24 óra mulva elvetéltem.”

Linda Hill, 2009. Október 31. 20:25:

„A menyem 10 hetes terhes volt, pénteken megkapta a H1N1 oltást és aznap éjjel elvetélt.”

Stephanie, 2009. November 1. 21:58:

„Több mint egy hete kaptam meg a H1N1 oltást. Most 5 hetes terhes vagyok. Még jól érzem magam.”

SoSorry, 2009. November 2 22:52:

„Vártam már nagyon, hogy megkapjam a H1N1 oltást. Csak várandós nőknek adták be akkor. 6 hetes terhes voltam, beoltottak, másnap elkezdtem göcsölni és elvetéltem. Ezt megelőzően már volt 2 egészséges terhességem, amik teljesen problémamentesek voltak. Az orvosaim szerint őrült vagyok, amiért azt hiszem, hogy az oltás okozta a vetélést, de ha senki sem kutatja ezt a témát, a többi nő sem fogja megtudni az igazságot. Sajnálom, hogy beadattam az oltást.”

Connie, 2009. November 3. 16:30:

„Én is megkaptam a H1N1 oltást 2009. okt. 22-én, és okt. 25-én – a 16. héten – megindult a szülés. Okt. 16-án még minden rendben volt, hallottunk a baba szivverését, aztán okt. 28-án elfolyt a magzatviz és okt. 29-én halott magzatot hoztam világra. Senki nem tudja megmondani, miért...MIndenki azt akarja mondani, hogy nem az oltás miatt történt, de szerintem az okozta. A kisbabám normális ütemben fejlődött. Mégis mindenki elhessegeti azt a gondolatot, hogy a vakcina állhat a vetélés hátterében. Én azt mondom, ha beoltatod magad, utána elvetélsz, és tudnak végezni boncolást, végeztesd el.”

Connie, 2009. November 3. 16:34:

„Én is úgy gondolom, hogy valamit tenni kellene és jobban meg kellene vizsgálni ezt a vakcinát, mert a legtöbb nőnek javasolják, azt mondják, nem nagy ügy, de nekem is volt két normális terhességem és mikor a harmadikkal megkaptam az oltást, én is elvetéltem.
Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: connie.adams@rocketmail.com; connie.adams@rocketmail.com”
 

Sioux Falls, November 4, 2009 at 22:12:

„Okt. 16-án megkaptam a H1N1 oltást, és okt. 22-én elkezdtem görcsölni. Majdnem 17 hetes terhes voltam és okt. 23-án halva született csecsemőt hoztam világra. A többi itteni nőhöz hasonlóan én is legelőször a vakcinára gyanakodtam. A kórházban rögtön megkérdeztem egy nővért, hogy lehet-e köze az oltásnak a vetélésemhez. Habozás nélkül azt felelte: „egész biztosan nem”.  Voltak fenntartásaim az oltással kapcsolatban, de követtem a családorvosom tanácsát, akiben már régóta megbíztam. 3 nappal azután, hogy elvesztettem a kisbabámat, megkérdeztem az orvosomat, hogy lehetett-e a vakcinának valamilyen káros hatása a magzatra. Ő is azt mondta, hogy nem lehetett. Nem hiszem hogy hazudott volna nekem, ő csak egyszerűen követte a már bevált rutint és a saját szakterületének véleményét mondta.Ennek ellenére azt gondolom, hogy nekünk, mint nemzetnek igenis hazudnak. Ez az oltóanyag NEM biztonságos terhesség alatt. Nem végeztek elegendő számú vizsgálatot, hogy ez kiderüljön, és túl sok „véletlen egybeesés” van ahhoz, hogy ami történt, azt ne tekintsük ennek a tömegpánik megállítása céljából kapkodva, sürgetve előállított és elterjesztett oltóanyag hatásának. Sok történetet olvastam már a vakcina védelmében, amik arról írnak, hogy milyen gyakoriak a vetélések, de azt mondom kérdezzetek meg bármilyen egészségügyi szakembert arról, hogy milyen gyakoriak a 2. trimeszteri vetélések. Az én magzatom tökéletesen fejlődött és azon a bizonyos napon azt is éreztem, hogy megmozdult. Együttérzek mindannyiotokkal akik ugyanezen a szívfájdalmon és veszteségen mentek keresztül, mint én az elmúlt pár hétben. Ezen nem kellene keresztülmennie senkinek! Terjesszétek ezeket az információkat minden terhes nőnek, akit csak ismertek! Én tudom, hogy ha hallottam volna az oltást követő spontán vetéléses esetekről, nem oltattam volna be magam. Akkor talán Wyatt-nek lett volna esélye az életre.”

Sue, 2009. November 5. 11:51:


„Ha elolvasod a Novartis vagy a Baxter vakcina csomagolásában lévő tájékoztatót, ami a neten elérhető, látni fogod hogy 1. az oltóanyag nem volt megfelelően tesztelve terhes nőkön, tehát nem lehet tudni, mennyire biztonságos... 2 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Egy magzat nem két év alatti gyermek? Nincs kutatási eredmény arról sem, mennyire biztonságos a vakcina szoptatós anyáknak. Az orvosok csak halálra akarják rémiteni az embereket, amiatt az 1% miatt, aki tényleg megbetegedhet tőle... Ha a népek csak gyakrabban mosnának kezet, távol tartanák magukat a betegektől amennyire csak lehet, szednének táplálékkiegészitöket és egészségesen élnének, valoszínűleg elkerülnék az influenzát.. NAGYON sajnálom ami történt veletek.. megszakad a szívem mindannyiotokért.”



Az alábbi, H1N1 oltással kapcsolatos vetélésekről szóló horrortörténetek egy „2010. júniusi szülés” nevű klubból származnak:

EBWashington:


„Nagyon ki vagyok borulva.
Olyan izgatott voltam hogy egy év után végre babát várok. Amint megtudtam hogy terhes vagyok, csatlakoztam ehhez a klubhoz. Jún. 25-re voltam kiírva szülni. Van két egészséges fiam, sose volt spontán vetélésem. Minden tökéletesen ment most is. Múlt hétfőn megkaptam a H1N1 oltást, ami csökkentett thimerosal tartalmú volt (a terheseknek szánt csökkentett thimerosal tartalmú oltóanyag). Kedden reggel elkezdtem görcsölni, szerdán pedig erős vérzés indult meg. Szerdán 50 volt a HCG-m, és 6 hetes voltam tehát ez alacsony volt. De még ekkor azt gondolták az orvosok, hogy terhes vagyok. Pénteken azonban a HCG-m lement 22-re... Teljesen tönkrementem érzelmileg. Úgy érzem, volt egy egészséges kisbabám és én okoztam az egészet a H1N1 oltással... Az orvosom akarta nagyon, hogy oltassam be magam. Kutattam a neten a témában és olvastam, hogy sok vetélés fordul elő az oltás után de nem lettek bejelentve az esetek, mivel nehéz megállapítani, hogy pontosan mi is áll a vetélések hátterében. Remélem nem én okoztam. Mindenkinek a legjobbakat kivánom.”

Tayla08:


„Nem tudok neked választ adni, de egy barátom barátnője is nemrég vetélt el 2-3 nappal azután hogy megkapta az oltást. 7 hetes volt a terhessége. Korábban semmilyen komplikációja, vetélése nem volt. Senki se tudja megmondani hogy van-e összefüggés... Még nincs túl régóta forgalomban a vakcina és nem végeztek még elegendő számú vizsgálatot vele terhes anyákon. Gondolkoztam, hogy kérjem-e az oltást... Nem fogom kérni, és nem adatom be a drága kislányomnak sem.
A lányom és én mindketten megkaptuk a H1N1 influenzát múlt héten , és habár igencsak ledönt a lábadról...azt hiszem, vállalom a kockázatot... Az egyik orvos azt mondja, oltasd be magad, a másik meg azt, hogy ne. Azt kell tenned, amit a szíved diktál.”

90707:


„Szívből együttérzek veletek, mivel én is nemrégiben vetéltem el, júniusban lett volna esedékes a szülésem. 6 hetesen még normális volt a szívverés, aztán mikor 7,5 hetes terhes voltam a fiam megkapta azt a H1N1 oltást, ami élő vírust tartalmaz (orrszpré, az USA-ban használják – Skyler). A nővér mondta, hogy vigyázzunk, mert elterjesztheti a gyermek pl. ha az orrát dörzsöli és utána megérint valamit stb. A következő éjjel elvetéltem és 5 nap múlva H1N1 -et diagnosztizáltak nálam. Otthon dolgozom, a gyerekek is otthon vannak, nem voltam sehol ez alatt az idö alatt, tehát igen nagy az esélye, hogy az oltás volt a kiváltó ok. A veszélyeztetett immunrendszerű pácienseknek – és ebbe beletartoznak a terhes anyák is – távol kell tartani magukat a beoltott személyektől a vakcina beadását követő 3 hétig.”

Ha tudtok hasonló esetekről, kérlek, írjátok meg kommentben vagy e-mail-ben!

Forrás: Prevent Disease

biztonságos lájkolás

Címkék: terhesség magzat oltás influenza terhes sertésinfluenza h1n1 szezonális

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr961532783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvie 2009.11.19. 15:53:33

www.imdb.com/title/tt1135489/ 500 millió. Kőbe van vésve, hogy mennyi maradjon. Jó film, aki elhiszi elhiszi, aki nem nem, akkoris érdekes.

Freemann 2009.11.23. 17:13:29

Nemrég jelent meg Laura Hewitson és mtsi. vizsgálata, amely makákó majmokon igazolta, hogy a higanytartalmú oltás agyfejlődési zavarokat idéz elő .

A legtöbb influenzaoltás tartalmaz thimerosalt, egy higanytartalmú tartósítószert,

A higany magzati és termékenységi toxikussága

A 2005-2006-os higanytartalmú oltóanyagok leírása alapján tudjuk, hogy ezeket nem vetették alá terhesek körében biztonságossági vizsgálatnak, és nem vizsgálták a magzatra nézve sem a biztonságosságát. Az Eli Lilly Gyártási Biztonsági Adatai szerint a higany "ismerten születési defektusokat és meddőségi problémákat okoz". Az NTP is úgy osztályozta a Thimerosalt, mint magzati ártalmat és termékenységi problémákat okozó szert. A California EPA egy cég követelésére, hogy a Thimerosalt minősítse veszélytelennek, a szervezet a következőt írta:
"Tetemes a tudományos bizonyíték arra, hogy a Thimerosal a szaporodásban mérgező hatású. A Thimerosal a szervezetben etilhiganyra bomlik. Ennek mérgező hatása mentális retardációt vagy születési rendellenességeket okoz az emberi magzatban, ha terhessége alatt az anyját beoltják vele. Az állatvizsgálatok szintén azt bizonyítják, hogy az anyát akár Thimerosallal, akár etilhigannyal oltják be, fejlődési problémák lépnek fel. A higany minden formája teljesen világosan szaporodási ártalmakat okoz".

Állatkísérletekben a Thimerosal, akár csak külsőleg alkalmazva (szembe csöppentve) is abortuszt idézhet elő. A táblázat mutatja, hogy még szembe csöppentve is felszívódott a higany és magzati ártalmat okozott. A különféle vizsgálatokban 2-32-szeres magzati elhalást és vetélést okozott a higany.

Magzati halálarány (abortusz, felszívódás és koraszülés) a thimerosal hatására különböző fajok esetében különféle szervezetbe juttatási eljárások során

A thimerosal bárányoknál szembe cseppentve terméketlenséget okozott, ami felveti a veszélyét annak, hogy ez embernél is előfordulhat. A gyermekkorban higanymérgezést szenvedettek közt feltűnően sok a meddő ember. Amikor patkányokkal etilhiganyt lélegeztettek be, két generáción keresztül tapasztaltak termékenységi problémákat.
A szervetlen higanyra hasonló veszélyek jellemzők. Számos állatvizsgálatban genetikai károsodást ill. termékenységi problémákat okozott. Egy vizsgálatban egereknél a higanyklorid csökkent termékenységet és élettartamot idézett elő. Pl. petefészek sorvadást idézett elő a higanymérgezés jele nélkül is.
A thimerosal emberi hatását gyéren vizsgálták. Egy korai vizsgálat a születési rendellenességek szignifikáns növekedését mutatta ki a thimerosal alkalmazása kapcsán.
A különféle vizsgálatok hol a metilhiganyt, hol az etilhiganyt találták veszélyesebbnek.

Következtetések

A terhesség alatti influenzaoltást a szakirodalmi adatok nem támogatják. Figyelembe véve az anyai és magzati higany expozíció lehetséges veszélyeit, a higanyos oltások alkalmazása terhesség alatt nem igazolt és nem ajánlott. A terhességet továbbra is úgy kell tekinteni, mint olyan időszak, maikor minden mérgező anyagtól védeni kell az anyát és a magzatot. Megfelelő biztonsági tesztelés és előny és kockázatbecslés hiányában a terhességi oltás, különösen nem Thimerosal tartalmú oltóanyaggal, nem ajánlott.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.12.02. 07:55:06

A tájékozatlan elvetélt nők figyelmébe ajánlom, hogy terhes nők oltását határozottan ellenjavallják 2 hónapos , pontosabban a II.trimeszter elött.

Tájékpzódni kellett volna és nem utána a reklámozni a saját tájékozatlanságot .

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.12.02. 08:03:56

Jaj de jó, most figyelem pontosabban
Az elvetélt nők mindegyike nem magyar,nerm M.o-gon történtek ezek az esetek

Tudom hogy ebben a magyarországi terrorban, és kommunista tulsulyú mediaban, nem lehet nyilvánosságra hozni ilyen nemzetbiztonsági adatott,
de talán egy ilyen "névtelen" blogon mégiscsak ki lehetne tenni magyar eseteket is

Blogtulaj!
Igen sok félretájékoztatás volt az oltásrol, amiért jol picsán kéne rugni az ellenkezően nyilatkozó vagy nem megfelelően nyilatkozokat

A rémhirterjeszétst viszont nem kéne folytatni

A meghalt és a még kinlódó kismama, ugye szivesen cserélne most egy oltásra inkább?

ZX 2009.12.02. 18:09:32

K. Angéla Megkapta az oltást. 48 óra múlva a kertjében leszállt egy UFO.

B. Zsuzsannát 6 órával az oltás után, megette a saját kutyája.

H. Renátának 3 héttel az oltás után fű nőtt ki a füléből.

Én is azt mondom NE ÓCCSÁTOK BE TERÉZANYUT!
:D:D:D

Pampogo 2010.01.08. 13:47:00

Érzitek már a befecskendezett chippet, ahogy az amalgámtöméseteket antennának használva befogja a Kossuth rádiót?:-))

Igazságpárti 2010.11.26. 17:51:32

Nekem a feleségem,aki egészségügyben dolgozik mint főnővér,beadatta magának az oltást,az orvos tanácsára,és pár nap múlva görcsölni kezdett a méhe vérzett majd elvetélt.Pedig elötte semmi baj nem volt a terhességével.7 hetes volt.Pedig szerintem,ha jóindulatúak lennének azok,akik ezt a vakcinát kotyvasztják,akkor csak a gyengített mesterségesen kitenyésztett vírust adnák be az embereknek,akkor nem lenne olyan sok mellékhatása.De valószínűleg a háttérhatalomnak nem az a szándéka,hogy egészségesek legyünk....
süti beállítások módosítása