Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Szövődmények és halálesetek az oltástól

2009.11.22. 23:37 | Ébredj Fel | 64 komment | Megosztás és tárolás |

A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot...

Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert súlyos szövődményeket okozhat, betegségeket, akár halált is. Amiről nagyon keveset tudunk, az a hosszútávú hatás. Ezt igen nehéz megítélni, hiszen nem készülnek erre vonatkozó hiteles tanulmányok. Az influenza elleni oltásban több olyan anyag van, ami – egyenesen a véráramba kerülve – maradandó károsdást okozhat. Ilyen pl. a thimerosal, vagyis a higany. Ez az agysejtek egymás közötti kommunikációját gátolja. Gondold végig: megkapod az oltást, és utána azt veszed észre (ha észreveszed egyáltalán), hogy nehezebben tanulsz, hogy feledékenyebb vagy, esetleg fogalmazási vagy egyéb beszédhibák lépnek fel... Ki fogja azt bizonyítani, hogy ez az oltástól van? Különösen ebben a környezetben, ahol a gyógyszeripar, a média és a vezetés megpróbál elnyomni minden oltással kapcsolatos ellenvéleményt. Erről írtam egy kommentben:

...lehetséges, hogy ez az oltás sem károsabb, mint a többi. Nem tudjuk, mert az ilyen kutatások nagyon sokba kerülnek és azok, akiknek dolga lenne elvégezni ezeket a kutatásokat, nem teszik meg. Akik meg megteszik helyettük, azok sorra olyan eredményeket kapnak, melyek az oltás hatástalanságát és károsságát igazolják. De őket a hatalom ignorálja. Akkor most ki a hibás ebben? 

Mindenesetre a kétkedőknek Leenaa készített egy kigyűjtést, amely az eddigi eseteket gyüjti össze, melyek az influenza elleni oltáshoz kapcsolódnak. Az illetékes szervek a legtöbb esetben tagadják a kapcsolatot. A legtöbb, amit mondanak, hogy „talán” van összefüggés. Azért ez is sokatmondó, tekintettel arra, hogy a gyártók a kormányokkal kötött szerződésekben kikötötték, hogy nem vonhatók felelősségre az esetlegesen fellépő mellékhatásokkal kapcsolatban. De még így sem ismerik el. Úgy látszik, sikerült legyártaniuk a tökéletes oltást...

Mellékhatások

Guillain-Barre szindróma

  • Franciaországban egy fiatal nőnél az oltást követő 6. napon diagnosztizáltak a GBS-t.
  • USA-ban Virginia államban egy 14 éves sportoló fiúnál állapították meg a GBS-t 18 órával az oltás beadása után. (tünetek: komoly fejfájás, izomgörcsök és gyengeség.)

Mindkét ország eü. hatóságai tagadják az összefüggést az oltás és a GBS között, annak ellenére, hogy a vakcina használati útmutatójában a potenciális mellékhatások között szerepel a GBS.

  • Egy másik USA államban egy lánygyermeknél jöttek elő GBS gyanús tünetek a H1N1 elleni orrspray beadását követő félóra mulva: láz, majd alsóvégtagi bénulás.

Anafilaxiás sokk 

  • Kínában több páciensnél is előfordult (pontos szám nem ismert), pár nappal az oltás után. Tünetei: hirtelen drasztikus vérnyomásesés és nehéz légzés.
  • Kanadában kétszer annyi ilyen eset fordul elő a H1N1 oltást követően, mint a hagyományos influenzaoltások után – mind az adjuvást tartalmazó, mint pedig az adjuvánsmentes H1N1 vakcinák esetében.

Idegrendszeri tünetek

  • Észak-Irországban egy 15 éves fiú került kórházba az oltást követő 24 órán belül. Elkezdtett fájni a karja, majd izomgörcs, izommerevség lépett fel, összevissza, összefüggéstelenül beszélt, láz és köhögés jelentkezett. Később a kórházban sertésinfluenza-t diagnosztizáltak nála. 

  • Ez idő tájt több ezer másik diák is súlyosan megbetegedett Észak-Írországban az oltást követően.
  • Svédországban egy négyéves kisfiú majdnem meghalt, miután megkapta a Pandemrix oltást. Hirtelen remegés, kontrollálhatatlan rázkódás, görcsroham alakult ki a gyermeknél, majd nem kapott levegőt, elfehéredtek az ajkai, leállt a légzése. Elsősegélyben részesitették (szájon át lélegeztetés és szivmasszázs) mielött a mentő megérkezett. A kórházban az orvosok azt mondták, a történtekre az egyetlen magyarázat csak az oltás lehet. Azt is közölték, hogy a gyermek aznap már a második ilyen eset volt.

Allergiás reakciók

  • Svédországban 76 páciensnél 137 ilyen eset volt (nov.10-ig). Ebből két súlyos eset volt (sokkos állapot lépett fel.)

Egyéb esetek

  • A német Spiegel lap újságirója komolyan megbetegedett, miután Hamburgban beoltatta magát a GlaxoSmithKline Pandemrix oltóanyagával (Pandremix A81CA074A). Az oltást reggel 10 ora tájban kapta. Délután már alig bírt hazamenni a munkahelyéről kerékpárján, rázta a hideg és hányingere lett. Mire hazaért szakadt róla a verejték, nem volt étvágya, este 9-re 38 fokos láza lett, hidegrázással, gyomorgörccsel. 3 napig tartott, mire elmúltak a tünetei, de a fáradtság és gyengeség megmaradt.
  • Egy amerikai diplomás ápoló megfigyelései szerint a H1N1 oltás mellékhatásai: fájdalmak testszerte, hányinger, hányás, és két hétig tartó fejfájás
  • Tömeges megbetegedések egy svédországi iskolában az oltást követően. A 233 diák közül akiket a Pandremix oltóanyaggal oltottak be, másnap 130 gyerek beteg lett és nem tudott menni iskolába. A rá következő napon a többség már tudott menni.
    (Diagnózis nem volt, tüneteket nem tudunk.)
  • Svédországban 600 ( más források szerint 900) szövődmény volt eddig összesen. Ezek: injekció helyén és a karban fájdalom/kivörösödés; influenzaszerű tünetek: láz, hidegrázás, fáradtság, fejfájás (közepes ill. nagyon erős), fájdalmak testszerte, rossz közérzet; hányinger, hányás; gyomorfájás; hasmenés; szédülés; álmatlanság; kiütések
  • Egy nekünk küldött e-mail-ből: „Az egyik igazgatóhelyettes és 1-2 más kolléga is súlyos tüneteket tapasztalt magán és nagyon sokat panaszkodtak: majdnem elájultak, hőemelkedésük volt, kifejezetten rosszul érezték magukat, nagyon fájt az oltás helye nekik, az ízületeik fájtak, sárgás volt az arcszínük. Ezek a tünetek az egyik barátnőm kollégáin is kitörtek, neki is feltűnt, milyen sárga az oltottak arcszíne. Ráadásul azokat a kollégáimat, akik sokféle mellékhatásra panaszkodtak, a többi kolléga kinevette, mondván, hogy hipochonder injekciót adtak be nekik. Szegények duplán szenvedtek. Úgy látom, túljutottak rajta, legalábbis ez látszik. Voltak persze olyanok, akiknek semmi tünetük nem volt oltás után...”
  • Egy nekünk küldött kommentből: "egy másik felnőtt ismerősöm az oltás után  3 napig nem tudott pisilni, végül megkatéterezték.Osztálytársam, amióta beadatta magának az oltást, migrénes fejfájásra panaszkodik...
  • Egy másik kommentből: "Az unokaöcsémet a héten beoltották, másnap begyulladt a szeme."
  • Szintén egy nekünk küldött kommentből: "az egyik óvónőnk 2 hete a klinikák intenzív osztályán  fekszik... Hétfőn adta be az oltást...csütörtökön 40 fokos láz, este roham mentő vitte el.
    A klinikán(!) az orvosok nem hozzák összefüggésbe az oltással a betegségét."
  • Egy hozzászólásból: "Ismerösöm családja beoltatta magát  kb 1 hete, a nagymama azóta az intenzíven fekszik, (...) Tünete, fél oldali bénulás, lehet agyvérzés de még nincs hivatalos jelentés róla, eddig kutya baja volt."
  • Svájcban két személyt  az oltást követően azonnal kórházba kellett vinni. Részletes információk nem állnak rendelkezésre.
     

Halálesetek

Magyarország

  • Egy 64 éves nő a H1N1 - oltás után 2 nappal halt meg. Az ÁNTSZ boncolást rendelt el, hogy kiderüljön, van -e valami köze az oltásnak az elhalálozáshoz. Az áldozat krónikus, de enyhe szívbetegségben szenvedett.
  • Ezen a blogon kommentben: „Tegnap kaptam a hírt, hogy egy ismerős két gyermekét beoltatta H1N1 ellen, az egyik néhány órán belül meghalt. Érdekes, hogy a híradásokban nem szerepelt, bár egy barátom azt mondta, hogy valahol, talán a Sláger rádión említették.”
  • Ezen a blogon egy kommentből:"Környezetemben egy ismerős az oltás utáni 3. napon meghalt.Teljesen egészséges volt."
  • Meghalt egy 50 éves nő  két nappal az után, hogy megkapta a védőoltást. A sokízületi gyulladásos betegségben szenvedő  beteg két nappal a védőoltást követően belázasodott. Felvették  a kórházba,  két nappal később  kétoldali tüdőgyulladása lett. Állapota rohamosan romlott, s néhány órán belül légzési elégtelenség miatt intenzív osztályra kellett helyezni. Folyamatos lélegeztetésre szorult, s a vírusellenes és antibakteriális kezelés ellenére állapota romlott. A nő dec.19-én elhunyt.
  •  

Finnország

  • Egy kétéves gyermek egy héttel az oltást követően halt meg. A riport szerint nem a vakcina, hanem sertésinfluenza okozta a halálát - ami ellen az oltást kapta. A cikk végső következtetése: „a halál pontos oka nem ismert.”
  • Egy 18 éves nő szintén egy héttel az oltás után halt meg. A halál okának a sertésinfluenzát jelölték meg.

Németország

A BILD nevű német lap szerint már 15 halálos áldozata van a H1N1 oltásnak. Mindegyik áldozatot a GlaxoSmithKline által gyártott Pandemrix oltóanyaggal oltották be.

  • Az egyik áldozat egy 21 hónapos fiúgyermek, aki krónikus szívbetegségben szenvedett. Az eü. hatóságok szerint nem a vakcina, hanem a szívbetegség okozta a halálát. (Annak ellenére, hogy a vakcina krónikus betegek számára is javasolt.)
  • 3 áldozat Türingia tartományból volt - pár órával a H1N1 oltás után haltak meg. Közülük az egyik egy 55 éves egészséges férfi, aki az oltás napján hunyt el (reggel kapta meg az oltást és éjjel érte a a halál.) Korábban semmilyen betegsége nem volt. Az eü hatóségok boncolást rendeltek el.
  • Egy másik áldozat egy 65 éves nő volt.
  • Wuppertalban egy 46 éves férfi halt meg egy nappal az oltás után. Boncolást rendeltek el.
  • Billerbeck-ben egy 73 éves nő halt meg 2 nappal az oltást követően.Boncolást rendeltek el.
  • Karbenben egy 21 éves férfi halt meg egy nappal az oltás után.Boncolást rendeltek el. A fiatal férfi krónikus betegségben szenvedett.

Svédország

Hivatalos infók szerint eddig kilencen haltak meg a GlaxoSmithKline Pandemrix vakcinájával történő oltás után. Mivel nem kötelező jelenteni az oltást követő mellékhatásokat illetve haláleseteket, lehetséges, hogy ez az adat csak a jéghegy csúcsa. Internetes blogokban közreadott adatok szerint már több, mint 12 haláleset történt.

A Svéd Gyógyszerügynökség szerint nincs összefüggés az elhalálozások és az oltás között, mivel az elhunyt pácienseknek súlyos krónikus betegségekben szenvedtek, és ez vezetett a halálukhoz. Ennek ellentmond az, hogy Svédországban a krónikus betegek képezik az egyik H1N1 ellen beoltandó rizikócsoportot, mondván, hogy nekik különösen sok előnyük származik belőle...

4 elhunytnál ismert a boncolás eredménye – a Svéd Gyógyszerügynökség szerint nem valószínű, hogy a vakcina okozta a halálukat.

Néhány, internetes blogokban megjelent eset:

  • „A barátnőm egyik ismerőse megkapta az oltást (terhesen), és nem sokkal ezután súlyosan megbetegedett, leállt a szíve, és végül meghalt. Nincs rá bizonyíték, hogy az oltás okozta a halálát, de egyértelmüen gyanús, hogy az lehetett. Egy másik barátnőm is beoltatta magát aznap, ( ő is állapotos) és nem sokkal utána erős vérzéssel kórházba kellett vinni.”
  • „Meghalt a legjobb barátnőm férje! Mondtuk neki, hogy ne oltassa be magát sem hagyományos, sem H1N1 influenza ellen, de mégis megtette. Okt. 29-én délelőtt fél 10-kor kapta az oltást, és aznap du. 4-kor meghalt...”

Portugália

  • Egy halálesetről tudunk. A férfibeteg egy transzplantáció után lábadozott a kórházban, ahol megkapta az oltást, és nem sokkal utána elhunyt. Nem volt vizsgálat arra vonatkozóan, mi okozta a halálát.

Norvégia

  • Egy húszas éveiben járó nő 3 nappal az oltás után halt meg. Pandremix oltóanyaggal oltották be. A hivatalos jelentés szerint krónikus szívbetegségben szenvedett és valószínűbb, hogy ez okozta a halálát.

Kína

Két haláleset történt eddig a H1N1 oltást követően.

  • Egy középiskolai tanár 8 órával az oltás beadása után kosárlabdázás közben halt meg. Az eü. hatóságok szerint nem a vakcina okozta a halálát. A boncolás során kiderült, hogy az áldozatnak szívproblémája volt, és az orvosok szerint lehetséges, hogy hirtelen szívleállás volt a halál oka. „A pontos okot csak az összes orvosi lelet és a boncolási jegyzőkönyv alapján lehet megállapítani.” Mindezek ellenére elővigyázatosságból bevonták azt a sorozat vakcinát, amelyből az áldozat az oltást kapta.
  • A másik áldozatról nem adtak ki a hatóságok információkat.

 

Dánia

Két halálesetről tudunk eddig. A két férfibeteg  az oltást követő rövid időn belül  halt meg. Mindketten kórházban voltak  már egy ideje amikor megkapták az oltást. A hivatalos eü-i álláspont szerint a halál oka   sertésinfluenza volt,   és „nincs köze az oltáshoz”.

Izrael

Négyen haltak meg (53-75 év közöttiek) az elmúlt két hétben a H1N1  oltást követően. Az oltások a Sanofi Aventis vakcinájával történtek.  Az eseteket vizsgálják. Az oltási kampányt felfüggesztették.

Szlovénia

Egy 29 éves férfi 2 nappal azután halt meg, hogy beoltották a GSK Pandremix nevű oltóanyagával. A krónikus betegségben szenvedő férfinél influenzaszerű tünetek és súlyos bakteriális tüdőgyulladás fejlődött ki, amely halálához vezetett. A hivatalos egészségügyi szervek szerint sertésinfluenza okozta a halálát.

Egy 77 éves asszony is a klinikai halálba került 5 perccel az oltás után, de sikeresen újraélesztették.

Hollandia

Két gyermek halt meg  az oltást követően. Egyikőjük súlyos szívbeteg volt és 5 nappal a vakcina beadása után vesztette életét. A másik gyermeknek nem volt előtte semmilyen betegsége vagy egészségi problémája. A hivatalos szervek tagadják, hogy bármelyik halálesetnek köze lenne az oltáshoz.

Japán

Eddig összesen 64-en haltak meg az oltást követően. Egy tinédzser fiú a vakcina beadása után azonnal életét vesztette. Egy másik férfit 4 nappal az oltás után találtak holtan a lakásában. Gyomorfájdalmak és hányás előzte meg halálát. Az orvosa szerint csupán a gyomorfájás volt a vakcina mellékhatása, a halál bekövetkeztének nincs köze az oltáshoz.

 

 

Konklúzió

Igenis vannak gyanús esetek. Megfigyelhető, hogy az oltás után hasonló tünetek jelentkeznek, és a halálesetek okainál is van átfedés. Az objektív tájékoztatáshoz hozzá tartozna, hogy valamennyi esetről közzétegyék a pontos jegyzőkönyvet, lehetőleg egy nem szakmai zsargonban írodottat. Ez erősítené a bizalmat. Ehelyett az esetek elhallgatása folyik, azokat úgy kell összevadászni különböző helyekről. Az illetékes szervek tájékoztatása rövid, szűkszavú vagy egyenesen semmitmondó. A szövődmények, ill. halálesetek pontos száma nem ismert, ezek vizsgálatára semmilyen hivatalos szervet nem állítottak fel. Bezzeg az oltóközpontok létesítésére ugyanakkor jelentős összegeket áldoznak... 

Gyanús, gyanús, gyanús!

Forrás: leginkább a theflucase és egyéb weblapok

biztonságos lájkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr211545090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norbi108 2009.11.23. 12:37:58

Sziasztok!
Szerintem fontos lenne azt tisztázni, hogy az oltásnak a legtöbb esetben nincs nagyon súlyos közvetlen hatása. Persze ilyenre is vannak példák. Az egyik volt osztálytársam egyik oktatójának az oltás beadása utáni napon nem volt hangja.
De azt gondolom, hogy nem a közvetlen hatások azok, amiket igazán el akarunk kerülni. Ha egészében nézzük a rendszert, akkor rengeteg nyomós érv van amellett, hogy ne szúrogassanak belénk higanyt, és más (ki tudja milyen) anyagokat.
Ez a blog egészében erről szól: megérteni, hogyan manipulálnak minket a felsőbb szintekről.
Az oltások csak részei az eszközeiknek.
A kutatások szerint a fluor hatására kicsit "kocsonyásabb" lesz az agyunk, és engedékenyebbek, kezelhetőbbek leszünk. Ezt az anyagot adták a nácik is a koncentrációs táborokban a foglyaiknak.
Jé, és hogy lehet, hogy ez szinte minden fogkrémben benne van, és nemrég jutott eszembe, hogy ovis koromban fluortablettát kellett szedni. Mondván, hogy jó a fogaknak.
És lehetne még vagy 100 hasonló dolgot ide felsorolni...

Minden jót!
Üdv, Norbi

kacsamama (törölt) 2009.11.23. 19:43:41

Sziasztok!
Először szeretném megköszönni azt, hogy folyamatosan a legfrissebb információkkal láttok el!
Nélkületek már beoltottam volna az egész családot!
Ami elszomorít, hogy az emberek mennyire hisznek a médiának, és félelmükben igyekeznek beoltatni magukat.Általában nincs az embereknek idejük az interneten utánanézni ezeknek a cikkeknek, ezért nem tud elég emberhez eljutni a hiteles információ.Sajnos a média gyorsabb és hatékonyabb!
Pest megyében lakunk.Környezetemben egy ismerős az oltás utáni 3. napon meghalt.Teljesen egészséges volt.Egy másik felnőtt, 3 napig nem tudott pisilni, végül megkatéterezték.Osztálytársam, amióta beadatta magának az oltást, migrénes fejfájásra panaszkodik...
Hozzászólásoknál nem mindenki a mi oldalunkon áll, figyelj oda, legyél óvatos!
Bízom benne, hogy a Jóisten velünk van!

ven 2009.11.23. 20:48:51

A második bekezdés közepéig jutottam.. és ott:

"thimerosal, vagyis a higany"

na ennyit rólad... azt sem tudod hogy miről beszélsz...

előszöris. az THIOMERSAL, vagy magyarul tiomerzál.

A tiomerzál nem higany. A tiomerzál egy etil-higany tartalmú vegyület. (konzerváló anyagként van a vakcinában)
Vízben oldódik, így ez a vizelettel/széklettel kiürül a szervezetedből.
Amire te gondolsz, az egyébként a metil-higany, ami valóban veszélyes toxikus anyag. De a vakcinában ilyen nincs.

Intermami 2009.11.23. 22:33:22

@ven: Te tudod??????? Akkor miért kell téged meggyőzni mindenről? Miért akarod annyira hogy győzködjenek? Miért jelented ki ilyen könnyen hogy azt sem tudja miről beszél?

Ne haragudj hogy ezt mondom, de mi értelme van annak hogy minden szóba belekötünk? Nem vagyok kémikus, de a kommented után én is utánaolvastam a tiomerzálnak. (persze nézzük az előnyét, legalább megint olvastam valami hasznosat is) A tiomerzál "nem higany" (higany tartalmú vegyület), csak az összetevője 49%-ban etil-higany. Így jobban tetszik? ÉS akkor most elkezdehetnénk elemezni azt a mondatot ami nem tetszik neked, de ennek tényleg semmi értelme. Azért megosztanám veled mit találtam róla.

Idézem: a higanynak két szerves formája a metilhigany és az etilhigany (etilhigany csoport kötődik a tiomerzál kénatomjához is) sok szempontból hasonlóak, de vannak köztük fontos különbségek is. A metilhigany emberi szervezetre sokkal (sokkal???) veszélyesebb; raktározódik a szervezetben, mivel a szervezetből való kiürülésének az ideje - amit a felezési idő jellemez - körülbelül 50 nap. Az etilhigany (a tiomerzálban) nem raktározódik a szervezetben ilyen mértékben, mivel a felezési ideje körülbelül 7 nap. Az etilhigany gyorsan átalakul a szervezetben szervetlen higannyá, amely a bélcsatornán keresztül kiürül. A higanyvegyületek károsíthatják a központi idegrendszert, a bőrt, a vesét, de a toxikus hatások elsősorban a metilhiganyhoz köthetők.

Forrás: Országos Epidemiológiai Központ

És hogy még kik nevezik higanynak? Itt vannak a linkek:
www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9276
www.gondola.hu/cikkek/67466 (Érdekes az Omnivest sem köt bele a higany szóba)

Wikipédia a következőt mondja:
Thiomersal (INN) (C9H9HgNaO2S), or sodium ethylmercurithiosalicylate, commonly known in the United States as thimerosal, is an organomercury compound (approximately 49% mercury by weight) used as an antiseptic and antifungal agent.

Egyébként érdekes cikkeket találtam külföldi oldalakon a tiomerzálról, de én a szerkesztőkkel ellentétben nem kívánom mással megosztani. Volt már botrány körülötte bőven.

De itt is sok info van, amit ÉN nem fogok lefordítani:
en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal

De tudom a wikipédiát is lehet szerkeszteni, így nem hiteles.

Úgy érzem te azt szeretnéd hogy valaki győzzön meg! Nem hiszem hogy ez az oldal bárkit is meggyőzni akarna, hanem inkább informálni, aztán mindenki döntse el maga. Szerintem te dönts saját belátásod szerint....!!!! Aztán majd ha elvonult ez a fene nagy járvány megvitatjuk.

DannyTrejo 2009.11.24. 18:12:00

Kedves Szerző!

Elképedve olvastam ezt az összeállítást, amiben az oltás szörnyű mellékhatásairól ír.

Magyarországon hány adag oltást adtak be H1N1 ellen? Valahol 500 ezer és 1 millió között, ha jól értesültem. Most olvastam, hogy 57 esetben jeleztek mellékhatásokat, de ezek egy esetben sem voltak súlyosak.

Ezzel szemben hány ember kapta meg a H1N1 vírust? Vélhetően jóval kevesebben, talán tizedannyian sem. Közülül ugyanakkor sokan kerültek kórházba, és 7-en meghaltak. (Legutóbbi hír, hogy egy oltást nem kérő felvilágosult orvos került az intenzívre.) Mi lesz itt, ha a fertőzöttek száma is eléri az 1 milliót? Kb. 500-1000 haláleset., köztük pici gyermekek is, akik talán élhettek volna még, ha kevesebb ilyen idióta szórná az igét, és bizonytalanítaná el a szülőket.

Ha már összeeskövés elméleteket gyártanak ezen a blogon, kérem foglalkozzanak kicsit a következő kérdéssel:

- 1 Fluval P oltás ára kb. annyi, mint 4 doboz cigarettáé. Egy átlagos bagós így havonta 8 (évente 96) oltás árát fizeti be az összeeskövő kormányoknak és dohánygyáraknak. Magyarország lakosságának 25%-a dohányzik. Magyarországon 18 percenként meghal valaki a dohányzás miatt!!! Maga meg itt az oltóanyag ellen kampányol. Marha.

jeee 2009.11.24. 20:50:27

A féééélelem, az megy az embereknek ! Mitől féltek ?
Mindenki rohan és beoltatja magát, mert azt mondták a tv-ben hogy jön a mumus és mindekit elvisz.
Ha azt mondja a tv hogy mátol mindenkinek egy picit össze megy az agya mert épp olyan részecskék "bombázák" a föld légkörét ami ezt váltja ki és ezért holnaptól szopogason mindenki napi 5 ször fed cukorkát, akkor azt is elhiszitek? Az eszetekbe sem jut hogy minden hatalomba lévő idiótát amióta csak világ a világ mindig is a saját maga és közel állói érdekei izgaták.Ismétlem csak is a saját érdeki, sajnos ilyen az emberi faj, tisztelet a kivételnek.
De a természet idővel mindent egyensúlyba rak, a mérleg vissza billen hamarosan.

Csak egy gondolat még, amolyan útra való egy mindenkinek, igérem rövid és egyszerű lesz, de előre szólok nem vagyok kiváncsi önkéntes fizikus hozzászólásokra, szóval minden és mindenki atomokból áll, az atomokat az energia tartja össze tehát mindenki energia, és az energia ügye nem vész el csak átalakul.
A faszért kell félni mindentől.Nincs olyan hogy halál !
Nincs lehetetlen ! Istenek vagytok ! Ébresztő !
Most pedig képzeljétek el ahogy össze omlik ez a mostani önző gonosz világ és épül helyette egy "határok" nélküli önzetlen gyönyörű világ .
Ezt ismételjétek napi 5 ször ne fed cukorkát ! :)

jeee 2009.11.24. 20:54:17

Csak hogy stilszerű legyek az elöző hozzászólásomhoz:
Nézd ezt a rövid kis filmet:
www.youtube.com/watch?v=SrjQ7apchxg&feature=related

Intermami 2009.11.25. 13:18:21

Egy kis hír, tegnap este találtam:

Súlyos mellékhatások miatt visszahívhatja H1N1 vakcináit a GSK

A GlaxoSmithKline (GSK) azt javasolja a kanadai orvosoknak, hogy szüntessék be Pandemrix nevű oltóanyagának használatát.
Az újinfluenza elleni szer a cég közlése szerint 20 ezer páciensből egynél okozott súlyos mellékhatásokat.

Itt a teljes cikk:
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/sulyos-mellekhatasok-miatt-visszahivhatja-h1n1-vakcinait-a-gsk-297390

Az unokaöcsémet a héten beoltották, másnap begyulladt a szeme. Tegnap édesanyámtól félve kérdeztem meg (ő pedagógus), hogy mi a terve az oltással, azt mondta nem esett a fejére ne aggódjak, esze ágában sincs. (hozzá kell azért tennem egy tűvel a világból ki lehetne őt kergetni)

Fireman 2009.11.25. 15:05:55

@DannyTrejo:
A gyártó cég szerint az oltóanyagot 3 éves kor alatt nem ajánlják ,mivel nem volt még megfelelően tesztelve, hatása bizonytalan. (Csak nagyon kevés gyereken tesztelték, így a hatása sem ismert!)

és sok szülő "a szegény pici gyermekeket" beoltatja......

karma64 2009.11.25. 15:57:09

@DannyTrejo:
Józan paraszt ésszel, ha az új influenza enyhébb lefolyású, mint a szezonális, akkor most miért van van szükség tömeges oltásra???? A hírek nem szólnak azokról, akik oltás uán 1-2 napon belül meghaltak, pedig volt ilyen, Magyarországon is. De a tisztelt média erről nem fog beszámolni, amúgy meg úgy is azt mondanák semmi összefüggés nincs! És mi van a terhes anyukákkal, akik elvetéltek, nem 1-2 emberről van szó!! Erről miért nem beszél senki?
A hazai oltásban egyébként van Thiomerzal és szkavél is -többek között- ami elég káros.
Szerintem az a marha, aki feltétel nélkül elhiszi, amit a TV-ben lehet hallani.

karma64 2009.11.25. 15:59:16

@karma64:
Elírtam, szkvalén van benne.

karma64 2009.11.25. 16:20:00

@Intermami:
Teljesen igazad van. Egyébként én is találtam elég sok angol nyelvű honlapot, ami a thiomersalról, és annak "áldásos" hatásáról ír, némelyik kb. 10 oldalas tanulmány.
A google.hu nyelvi eszközöknél az idegen nyelvű honlapokról lehet magyar fordítást kérni. Persze ez nem tökéletes, ezért jó, ha az eredeti nyelvet is ismerjük valamennyire -az eredeti szöveg megjeleníthető, ha a kurzorral az adott mondatra kattintunk-, így elkerülhetjük a szöveg félreértelmezését.

DannyTrejo 2009.11.25. 19:03:58

Kedves Fireman!

2009.11.02-től be lehet oltani az 1-3 év közötti gyermekeket is. Azóta több ezer ilyen korú gyermeket oltottak be, mindenféle probléma nélkül.

Kedves Karma64 és többiek!

- Egy hét alatt újabb 400 ezer adag Fluval P oltást adtak be, így 1.5 millió (!!!) felett van a beoltottak száma Magyarországon.

- Eddig senki nem halt bele az oltásba, és senkit nem kellett miatta kórházban kezelni. Minden erre utaló információ név nélküli topik-bejegyzésekből származik. Ha lett volna ilyen eset, arra bizony keményen lecsapott volna az általatok sokat szidott média.

- Eddig pár tízezren kaphatták el ezt a vírust (a beoltott 1.5 millióval szemben), de már százakat kellett miatta kórházban kezelni, több embert intenzív ellátásban kellett részesíteni, 7-en meghaltak.

- Az egyszeri oltás sokkal olcsóbb, mint az, ha valaki napokra kiesik a munkából, drága antivirális szerekre, antibiotikumokra költ, kórházban kezelik, netán meghal.

Ezért kell tömegesen oltani!!!

kacsamama (törölt) 2009.11.25. 19:11:20

Nincsen semmi baj, csak az egyik óvónőnk 2 hete a klinikák intenzív osztályán fekszik...igen kapott oltást....roham mentő vitte el.

Intermami 2009.11.25. 19:28:01

"Székely Tamás egészségügyi miniszter felhívta a figyelmet arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint eddig a világon 60 millió ember oltatta be magát a H1N1 vírus ellen, ebből Európában 5 millióan, és közülük Magyarországon 1,5 millió ember kapta meg a vakcinát. Az országban jelenleg működő 29 oltóponton is nagy az érdeklődés a térítéses oltások iránt, eddig három nap alatt 7200-an oltatták be magukat - tette hozzá. "
Forrás: hírlista.hu
Már megint valami amir büszkék lehetünk! :(

DannyTrejo 2009.11.25. 20:09:41

Kedves Kacsamama!

Hol történt ez a konkrét eset. Utánnaérdeklődök, ha nem bánja.

Én egy olyan óvónőről tudok (Pécs), aki magas lázzal ment el dolgozni, mások gyermekeire vigyázni.

DannyTrejo 2009.11.25. 20:10:41

Kedves Kacsamama!

Hol történt ez a konkrét eset? Utánnanéznék.

kacsamama (törölt) 2009.11.25. 20:24:03

@DannyTrejo: Pest megyében, nem szeretnék konkrét helyet mondani, jelenleg is a klinikán van, gondolom belgyógyászaton.
Másik eset az index fórumról(H1N1 oltás,4x-es haszon ..)
Kedves Fórumolvasók!

Az újinfluenza oltás kapcsán keresek olyan személyeket, akik megkapták a vakcinát és azt követően bármilyen (extra)tünetet észleltek és azokat összefüggésbe hozzák az oltással.
Én november 09-én kaptam meg, és azóta is zsibbadásos, végtagfájdalmas, izom-és ízületifájdalmas panaszaim vannak. Az oltásra kb. 10 napra pedig tipikus influenza tüneteket tapasztaltam (orrfolyás, ízületi-fájdalmak, fáradtság, 37,3-nál nem magasabb láz), amit az orvosok nem hajlandók összefüggésbe hozni a vakcinával, holott mindenki, akit ismerek és beoltatta magát panaszkodott erre. Nem pánik-keltés a célom, csak tudni akarom, hogy másnál jelentkezhettek-e hasonlók, s milyen végkimenetellel? Nekem önálló diagnózist akarnak felállítani, de furcsállom, h az oltást követően észleltem csak a fentieket... S a hőemelkedésem továbbra sem múlik, sem a zsibbadás, sem az ízületi panaszok...

Bakl 2009.11.25. 20:46:15

Szerintem a H5N1 és H1N1 vírust is kísérleti laboratóriumokban állították elő biológiai vegyi fegyverként és azt bizonyos ember csoportok szándékosan engedték ki azon aljas indokból hogy a népesség számát drasztikusan csökkentsék !
A vírusok elleni vakcinákat kétféle módon állítják elő.
Az egyik módszer amikor a vírust legyengítik és
a vakcina beadása után a szervezetnek el kell kezdenie az ellenanyag létrehozását. (kb. 2 hét)
Ez persze bonyolultabb, időigényesebb, több munkával és több anyagi költséggel jár. Ez lenne a humánusabb megoldás.
A másik módszer nagyon durva. Az éles vírust
teszik a vakcinába minden szövödményével együtt, így egyből mély vízbe dobják az ember immunrendszerét.
A H1N1 vakcinában 100%-os éles vírus van és nem legyengített. Ha ezt beadatja valaki és még
nem volt megfertőzve, ettől már biztosan meglesz. Ezt bizonyítja hogy a beoltott emberek nagy többségének kevés idővel a vakcina beadása után magas láza lesz mivel az
immunrendszere reakcióba lép a H1N1 vírussal.
Ha szerencséje van leküzdi a szervezete de mellékhatásként lehet olyan betegsége ami eddig nem volt. Ha viszont gyenge az immunrendszere akár meg is halhat tőle. Ezt már számos eset bizonyította.

Fireman 2009.11.25. 22:18:48

Előzmények....

Évtizedek óta nem voltak halálos világjárványok, de ma mégis mindenki az újinfluenza-járványtól retteg. A járvánnyal kapcsolatos magyar kormányzati intézkedések közismertek. Noha azt még a Pandémiás Bizottság elnöke, Bujdosó László sem gondolja, hogy a vírus gyilkos járványt okozna, sőt nyilatkozata szerint "a vírus nem váltotta be a félelmeket", a kormány azonban 4 milliárd forint értékben hatmillió vakcinát rendelt meg az Omninvest Kft.-től. A kérdések egyre szaporodnak, a válaszok viszont továbbra sem ismertek, például, hogy összesen hány embert akarnak beoltani Magyarországon.
De ami még ennél is különösebb, az Országos Gyógyszerészeti Intézet alig három hónapos folyamat - és csupán egy hónapos kísérlet - után engedélyezte a vakcina forgalomba hozatalát. Tette ezt úgy, hogy közismert: a védőoltásokkal kapcsolatos szövődmények harmadik csoportját, a 60 napon belül jelentkező szövődmények alkotják, aminek vizsgálatát idő hiányában az Omninvestnél el sem végezhették. Az állat és emberi kísérletekre fordított együttes idő, továbbá a eredmények kiértékelése legkevesebb öt hónapot igényelne. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet a STOP kérdésére elismerte, hogy nem ismerik minden hatását a vakcinának, de szerintük nem is a hatást vizsgálták, hanem, hogy az oltás kiváltja-e a megfelelő immunválaszt, ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a "forgalomba hozatali engedély kiadása után is folyamatosan figyeli a cég és a hatóság a készítmény biztonságos alkalmazását. A mellékhatás bejelentés fontosságára ezúttal külön is felhívjuk a szakemberek figyelmét". A rövid távú hatások között mégis felsorolták a következőket. "fájdalom, bőrpír, duzzanat és beszűrődés az oltás helyén; fáradtságérzet, rossz közérzet, fejfájás, ízületi fájdalom, verítékezés, izomfájdalom, láz". Az oltás rizikócsoportját az OGYI szerint az anafilaxiás reakciótól eltérő, a vakcina bármely összetevőjével (ezen belül a segédanyagok bármelyikével), a tiomerzállal, vagy a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben túlérzékeny emberek alkotját.

A vakcina ráadásul teljes vírust tartalmaz, másrészt pedig tojásban tenyésztik, ami a legtöbb szennyeződést okozhatja. A többi vakcinagyártó ezzel szemben emberi sejtkultúrával dolgozik és nem tojással. Arról pedig nem hajlandóak nyilatkozni, hogy mivel tartósítják, lesz-e benne higany, mint a tavalyiban.

"a magyar állam most egy nem kötelező oltásdömpinget akar kötelezőként eladni úgy, hogy ezért semmiféle felelősséget nem akar vállalni, mert azt mondja, hogy ez nem kötelező".

stop.hu

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.25. 22:54:19

@DannyTrejo: Azt gondolom, hogy ha egyetlen egy ember is károsodik az oltástól, az felesleges volt. Mert a H1N1 eredeti verziója enyhe lefolyású, szövődménye ritkán van.

Igazad van, a média felkapja a botrányos dolgokat - már amennyiben megengedik neki. A H1N1 tiltó listán van.

Honnan veszed, hogy másfélmillió ember beoltatta magát? 2 hete még csak 600 000 volt...

DannyTrejo 2009.11.26. 08:27:29

BAKL-nak!

Amiket leírsz, szinte pontról pontra baromság. Foglalkozni sem érdemes vele.

FIREMAN-nek!

Ezt a vakcinát változatlanul kb. 10 éve használják, 20 millió oltás volt már vele. Most csak a vírustörzs lett kicserélve. Hogy tudsz leírni olyan baromságot, hogy a vakcina élő vírust tartalmaz??? El vagyok keseredve.

Igen, tojásban tenyésztik, akár csak a nyugati oltásokat, de ezt biológiai módszerekkel tisztítják, nem úgy, mint a nyugatiakat, amelyeknél a sokkal nagyobb tömegű gyártás miatt nem lehet ilyen módszert alkalmazni. A magyar vakcina jobb.

ÉBREDJ FEL-nek!

Százból 2-3 ember kórházba kerül vele, 1000-ből egy meghal (USA statisziták szerint.) Tehát tényleg nem olyan gáz.

DE!!!

Ha a (magyar-) lakosságnak csak 1/3-a kapja el, akkor 60000 ember kerül kórházba, és 3000 haláleset lesz.

A 3 millió enyhe lefolyású eset egyedi kezelése sokkal-sokkal többe fog kerülni esetenként (gyógyszerek, munkából kiesés), mint 1930 forint.

Itt már simán megtérülne a 4 milliárd forint!!!

De ha csak azt vesszük, hogy 4 milliárdból meg lehetne előzni 3000 ember halálát, akkor egyetérhetünk, hogy 1 ember élete megér 1.3 milliót, vagy NEM????

kacsamama (törölt) 2009.11.26. 09:08:36

További fejlemény az óvónéniről:
Hétfőn adta be az oltást...csütörtökön 40 fokos láz, este vitte el a mentő.
A klinikán(!) az orvosok nem hozzák összefüggésbe az oltással a betegségét...miért tennék...valaki megtiltotta talán?Mindenkit lefizettek?Mindenki hazudik?Nem tanultak az oltások mellékhatásairól, hiányoztak akkor az iskolából?Könyörgöm, akkor kiben bízhatunk?................

Fireman 2009.11.26. 09:14:36

@DannyTrejo:

"Hogy tudsz leírni olyan baromságot, hogy a vakcina élő vírust tartalmaz??? El vagyok keseredve."

A vakcina inaktivált-teljes vírust tartalmaz!
Elölt de akkor is teljes vírus !!

Ezt nem az újamból szoptam, a gyártó cég nyilatkozatából idéztem!!!!!

ven 2009.11.26. 10:06:07

@Fireman: és akkor mi van ha teljes vírust tartalmaz?
Ahogy írtad, a vakcina elölt, teljes vírust tartalmaz.

DannyTrejo 2009.11.26. 10:35:18

Fireman!

Itt komoly dolgokról beszélgetünk, ne légy gyerek.
Azt írtad "ÉLŐ VÍRUS", most meg (mivel te is látod, hogy ez hülyeség) mellébeszélsz.

Kacsamama!

Megértem az aggodalmadat, de gondolkozz logikusan. Ki fizetne le itt akárkit, és miért??? A gyógyszergyártóknak az lenne az biznisz, ha nem is lenne oltás, akkor kaszálnának rendegeteg a drága antivirális szerekkel, antibiotikumokkal. Ha kiderülne akár 1 súlyos mellékhatás is, ne félj az orvosok nyilvánosságra hoznák. De könyörgöm, 1.5 millió adagot már beadtak, komoly probléma nélkül. A kolléganődnél más probléma merülhetett fel. Jobbulást kívánok neki.

"Ébredj fel"-nek!

Várom a válaszodat az előző hozzászólásomra. De bárki vitatkozhat az érveimmel, csak könyörgöm ésszel, ne úgy, mint Fireman.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.26. 13:25:40

@DannyTrejo: A számaid nem igazak, sokkal több a komplikáció és a hosszútávú hatások valószínűleg még ennél is elrémisztőbbek. Egy csomóüt írtunk már a higany veszélyes voltáról vagy olvasd el korábbi cikkünket: interjú egy volt vakcinakutatóval: neoltsal.blog.hu/2009/10/19/interju_egy_volt_vakcinakutatoval

A miért kérdésre is számtalan válasz adtunk, nézd meg a kötelező filmeket, olvasd el a feljelentéseket, és ha még akkor sem érted meg a helyzetet, akkor lelked rajta. Mindenki úgy dönt, ahogyan akar. Az emberiség a vágóhíd bejáratánál áll és rajtad múlik, hogy kiállsz-e a sorból.

A miért kérdés amilyen racionális, olyan ostoba is: a nácik miért gyilkoltak le milliókat a koncentrációs táborokban? Sztálin miért ölt meg uralma alatt szintén milliókat? Kínában a vörös terror miért ölt meg milliókat? A te kérdésed is beállhat ezek mögé.

Gondold ezt át és ha ezeket megválaszolod, akkor én is megírom neked még1x, hogy miért halálos az oltás.

jeee 2009.11.26. 14:43:23

Kedves DannyTrejo !
Olyanról hogy hosszú távú mellékhatás még nem hallottál?
Légycives nézz utána kérdez meg orvosokat ha már nekünk nem hiszel hogy egy gyógyszer, oltóanyag stb.. mi teszteken kell átesnie hogy engedélyezék.
Az évek a minimum de nem egyszer 10 év is kell mire elfogadják és akkor is általában 3. világbeli országokon próbálják ki elöször.
Ezt az oltóanyagot 1 hónapig tesztelték, érted 1 hónapig !
Azt mondod beoltottak már 1 millió embert magyarországon és semmi bajuk, váááu te aztán nagyon nagy gondolkodó vagy. Homokba lehet dugni a fejed de attól még sajnos simán lehetnek késöbb komolyabb mellékhatások, akár évek múlva is.Persze kivánom ne legyen és neked legyen igazad, de sajnos az első verzió mellett szólnak a tények, gondolkoz, nem gyanús neked ez az erőszakos csak azért is mindenki oltsa be magát kampány az egész világon úgy hogy minden szabályt megszegve hiper gyorsitva engedélyeztetik az oltást.
Nem gyanus neked az a ellentmondás hogy az első időkben még azt lehetet hallani sok helyen hogy az orvosok nem ajánlják és az egészségügyi dolgozók nem kérnek az oltásból ( keres rá nyugodtan a neten) aztán egyszer csak vágás és néma csönd.
Orvosi körökből hallottam hogy megfélelmitettek sok orvost hogy ha megtudják nem ajánlja az oltást kirugják.
És még egy érdekes észre vétel, valaki elmondaná mi van Mexikóval, nem halt még ki?
Milyen érdekes, hisz onnan indult a járvány.
Azt mondja a tv járvány van magyarországon, hha ha ha, el ne hidd már, azt mondja tv meghalnak sokan, hát persze, igen meghalnak sajnos de nem abba, már lassan ha vaki elhuny balesetbe akkor arra is rá fogják fogni hogy h1n1-es volt.Sajnos az összes nagy médium meg van véve, az rtl-től a hir tv-ig.Mennek 1000-rel a PR relkámok.

ven 2009.11.26. 14:56:17

"Az évek a minimum de nem egyszer 10 év is kell mire elfogadják és akkor is általában 3. világbeli országokon próbálják ki először.
Ezt az oltóanyagot 1 hónapig tesztelték, érted 1 hónapig !"

csak a pontosság kedvéért:
Ezt a vakcinát évek óta gyártják, ugyanolyan az összetétele mint az eddigi szezonális oltásoknak, csak a vírustörzset cserélték ki, jelen esetben a h1n1 vírusra.

(a magyarországon használt, Fluval P-ről beszélek)

( amúgy pl. ebben az interjúban a tesztelés is szóba kerül Berencsi György virológussal: www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=20094 )

jeee 2009.11.26. 15:44:05

Értem én, de nem a virus törzsel van a baj, azt megeszem reggelire még ha él is az se érdekel.
Ha minden adalék anyag olyan mint az elöző oltásokban akkor miért nem akarják sok országban beadni az embereknek? Miért fujtak riadót az orvosok hogy ovatosan a vakcinával? Miért van belőle akkora botrány az orvosi körökben?
Miért izzik az egész globális net a témától ?
Csak össze kell rakni a kockákat, anyira egyszerű.

Valami nagyon büzlik itt és ezt te is tudod csak nem akarsz szembe nézni vele.

karma64 2009.11.26. 17:15:00

@DannyTrejo:
Hát ez jól megmagyaráztad! Az nem igaz, hogy eddig senki nem halt bele az oltásba, és senkit nem kellett emiatt kórházban kezelni. Az sem helytálló,hogy 1,5 millió embert már beoltottak Mo-on. Az, hogy valakinél pár napon belül nem jelentkezett mellékhatás, nem jelenti azt, hogy minden rendben van!! Érdekes módon, amit a média mond, azt elfogadod, ott nem kéred számon, hogy hol a bizonyíték!!!! A magyar média nem igazán számol be a halálesetekről, rosszullétekről.
Ne felejtsük el, nem csak Magyarország a téma.A külföldi honlapokon is olvashatók halálesetek, vetélések, súlyos mellékhatások, és egyéb, oltással kapcsolatos negatívumok. Vagy mindenki csak rémeket lát?
A WHO szerint a terhes nők és a krónikus betegségben szenvedők a leginkább veszélyeztetett csoportok az esetleges szövődmények miatt, ezért azt kéri az országoktól, hogy elsődlegesen ők kapják meg a védőoltást. Ez igazán érdekes!! Világszerte elég sok terhes nő elvetélt az oltást követően. Azonkívül az oltóanyagokat terhes nőkön nem, csak vemhes állatokon tesztelték (pl. a magyar oltóanyagnál). Hát ez tényleg megnyugtató!!! És akik nem vetélnek el az oltás után, vajon mennyire lesz egészséges a gyermekük? Ki kellene váltani egy oltóanyagot a gyógyszertárban -külföldön is- , a nagy elitből meg kellene kérni valakit, hogy a 6 hetes terhes feleségét oltassa be ezzel az anyaggal, a szemünk láttára! Vajon megtenné??? Azt mondod, hogy a gyógyszergyártóknak az lenne a biznisz, ha nem is lenne oltás, mert sokat kaszálnának a drága gyógyszerek, antibiotikumok stb. eladásával. Csak az a probléma, hogy ha csak Magyarországot vesszük, min. 4 millió embert akarnak beoltani, az új vírust viszont nem fertőzne meg 4 millió embert, vagyis a tömeges oltással több pénzhez jutnak. Arról nem beszélve, hogy az influenzaszerű megbetegedéseknek jó ha a 30%-át okozza az új vírus. És még egy fontos dolog, vakcinát nem gyártanak úton-útfélen, egy nagy gyár más országokat is ellát, úgyhogy a számokat fel kell még szorozni! Ha olyan hülyeségnek tartod ezt az egészet, akkor menj, oltasd be magad, és utána jegyezz fel mindent, ami történik veled, és írd meg nekünk az élményeidet mondjuk havonta egyszer. Keress a környezetedből is sok embert, akik beoltatták magukat -lehetőleg terhes anyuka is legyen közte- , és róluk is írj rendszeresen.

DannyTrejo 2009.11.26. 20:34:43

Kedves "Ébredj Fel"!
Kedves "Jee"
Kedves "karma64"

Kértelek, hogy a racionális érveimre hasonló érvekkel válaszoljatok. Sajnálom, hogy ez nektek nem megy. A ködösítésetek kibogozásával nem is érdemes foglalkozni.

Már csak pár nyamvadt kérdésem maradt számotokra:

- Felfogjátok végre, hogy ez az oltóanyag 10 éve van használatban Mo-on, és 20 milliónál többet adtak be belőle?

- Felfogjátok, hogy szinte kivétel nélkül minden más oltásban is benne vannak ezek az "adalékanyagok"?

- Felfogjátok, hogy ilyen és ennyi higanyt hetente megesztek a teszkóban vásárolt élelmiszerekben?

- Van elképzelésetek arról, hogy mire ilyen szép nagy okos emberré cseperedtetek, hány ilyen adalékanyagot tartalmazó oltást kaptatok meg TI IS, sokat apró csecsemő korotokban???

- És azt fel tudjátok fogni, hogy ha nem lettek volna ezek a védőoltások (csak 2 éves korotokig kb. 6-8), akkor ma valószínűleg nem is osztanátok itt az észt?

- Fel tudjátok mérni, hogy ha elkapjátok a H1N1-et, akkor valószínűleg nem haltok meg, de többet árt majd a szervezeteteknek a 3 napos láz, és főleg az antibiotikum (és sokkal többe is kerül majd), mint az oltás?

- Fel tudjátok fogni, hogy a láz milyen súlyos magzati károsodáshoz vezet (az influenza vírus nem, csak a láz)?

u.i.

Több mint 3 hete kaptam meg a Fluval P-t, feleségem szintén, szüleim, munkatársaim, a legtöbb barátom szintén, a családból sok gyermek szintúgy. Senkinek semmi baja.

De ismerek valakit, aki reggel kocsival viszi a gyermekét iskolába, és az úton (oda-vissza) minden nap elvszív 1 cigarettát (a kocsiban). Kátránnyal gyilkolja a gyerekét naponta kétszer 20 percen át, de nem engedi beoltatni, félve a mellékhatástól. Isten barma...

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.26. 21:13:57

@DannyTrejo: Egészségedre :)

ez a blog azért jött létre, hogy információkat kínáljon a témával kapcsolatban. Aki az itt felsorolt bizonyítékok ellenére beoltjata magát: szintén egészségére. Ez a szabad akarsz.

Boximiki 2009.11.26. 21:14:45

Ha veszek egy:Kalmopirin-t ,Andaxin-t , vagy bármilyen recept nélkül kapható gyógyszert vagy annak nem minősülő gyógyászati terméket ,a média előre harsogja,a mellék hatásról"OLVASSA EL VAGY KÉRDEZZE MEG... stb.".Én erről is megkérdezném de ugye ez a része a dolognak 15 évre TITKOS ! Miről is beszélünk akkor ,Kedves Danny Trejo? Azt ,hogy mióta gyártják a kutyát sem érdekli. (a napokban került elő egy 1993-as gyártású de a páciens /közeli rokon/ nem engedte beadni.És még a "ponton" megkérdezték---MIÉRT nem? Úgyhogy ha meg kell halni ám legyen de ne előre megfontolt SZÁNDÉKBÓL,másoktól vezérelve.
Üdvözöllek : Boximiki

kacsamama (törölt) 2009.11.26. 23:01:30

@DannyTrejo:

A többi oltás is ugyanolyan káros, csak erre vonatkozólag nem fognak felméréseket végezni és azt publikálni( ha van is ilyen azokat próbálják elsumákolni)a gyártók, mert ez ellentétes az érdekeikkel.Az MMR oltás és az autizmus között bizonyítottan van összefüggés.Nálunk kétszer kötelezik rá a szülőt 11 éves koráig, hogy beadassa gyermekének!!!
Szerinted lehet összefüggés a mai magyar gyerekek agresszivitása, kezelhetetlensége, megmagyarázhatatlan dühkitörése, tanulási nehézségei, depressziója, magatartászavara, és írás-, olvasás-, és számolási nehézségei
és a születésüktől fogva kötelezően beadott (WHO által elismert) oltások között?
Biztos vagyok benne, hogy a válasz IGEN!
Nem kizárólagosan csak ez...

Igen a Tescóban és más hasonló élelmiszerláncokban vásárolt egyes élelmiszerekben valóban lehetnek a szervezetünk számára nem túl tápláló oda nem illő adalékanyagok (nem biztos, hogy véletlenül)...

Védőoltások - ami bizonyítottan nem hat: a BCG oltás
2009 július 16., csütörtök 09:47

A tüdőbaj (tbc, tuberkulózis avagy gümőkor) hazánkban különleges helyet foglal el a betegségek között: ez a megbetegedés ugyanis olyan gyakori volt hazánkban a múlt század közepéig, hogy magyar betegségnek hittük. De nem csak hazánkban volt gyakori – Európa és Észak-Amerika jelentős részén úgyszintén, így például Hollandiában, Németországban, Franciországban, Észak-Európában de Ausztriában is, ahol a Wiener Krankheit (bécsi betegség) nevet viselte.A tüdőbajt eleinte nagyon nehéz felismerni, mivel a kezdetekben nem okoz tünetet. A beteg sokáig nem érzi betegnek magát, majd éjszakai izzadások jellemzik, köhögés és véres köpet, súlycsökkenés. Ezen a leggyakoribb formán kívül a tuberkulózis számos egyéb formája létezik így a csont tbc, a központi idegrendszeri tbc, fej- nyaktáji tbc, stb. A kórokozó felfedezése előtt időben nem tudták, hogy egyazon betegség különböző megjelenési formáiról van szó. A betegség kórokozója baktérium: a Micobacterium tuberculosis az emberi a M. bovis a szarvasmarhák kórokozója. A M. bovis fertőzött állati termékek (vaj, tej) útján, embert is megbetegíthet. A bovis formájú fertőzés az összes fertőzések 10%-a volt, ám gyermekek között elérte az 50%-ot is. A kórokozót Robert Koch fedezte fel az 1800-as évek végén. Leggyakrabban cseppfertőzéssel vagy a köpet útján terjed, illetve a bovis típusú a táplálékon keresztül. A betegség kezelésére a múltban szanatóriumokat építettek. Eredetileg csak a hegyvidékeken, mivel megfigyelték, hogy a hegyvidéki lakosság nem kapja el, vagy sokkal kevésbé kapja el a tüdőbajt. A hegyvidéki klíma azonban nem segítette elő a betegek gyógyulását. Ekkor mindenfelé elkezdtek szanatóriumokat építeni, ám a szanatóriumok nem tudták a betegséget gyógyítani. Az első tüdőbaj elleni oltást Robert Koch fejlesztett ki, de ez az oltóanyag teljesen hatástalannak bizonyult. Koch úgy gondolta, hogy a már meglévő betegség gyógyítására is alkalmas az anyag, de reményei nem váltak be – a betegek halálát meggyorsította az oltás. Ma ezt az oltóanyagot a fertőzöttség tesztelésére használják (tuberkulin-próba). A ma használatos BCG oltóanyagot a francia Pasteur intézetben fejlesztette ki két kutató az 1920-as évek elején, de az oltás bevezetésére többnyire csak a második világháború után került sor. Ennek oka többek között az az eset volt, amikor 1930-ban egy lübecki klinikán a BCG oltóanyaggal beoltottak 251 gyereket, és valamennyien megbetegedtek tbc-ben. A gyerekek közül 77 meghalt. Az oltatlan gyerekek közül egy sem betegedett meg. Ennél a szerencsétlen esetnél valószínűleg az oltóanyag cseréjéről volt szó de az ügy soha sem lett teljesen tisztázva. A közvéleményt annyira felháborította, hogy ezután több mint másfél évtizedig nem vezették be a BCG oltást Németországban. A WHO 1969-ben nagyszabású vizsgálatot indított Indiában, hogy ellenőrizzék a BCG oltás hatékonyságát. Egy Madras környékén fekvő 260000 lakosú tartományban valamennyi polgárt beoltották a BCG oltással vagy placeboval. Az eredmények kiértékelése a szakértőkre sokként hatott: „Az optimális körülmények között végrehajtott vizsgálat a BCG oltás teljes hatástalanságát mutatta ki.” A valóságos eredmények azonban még megdöbbentőbbek: az oltott területen nem egyszerűen csak ugyanannyi volt a megbetegedések száma mint az oltatlanon, hanem magasabb. A vizsgálat eredménye nem lehetett teljesen új a szakértők számára, mivel egy korábbi, az Egyesült Államokban elvégzett vizsgálat már egyszer kimutatta az oltóanyag hatástalanságát. A vizsgálat megtalálható a WHO honlapján. (Bulletin of the World Health Organisation, 57 (5): 819-827 (1979) Az oltás hatástalanságát a klinikai tüdőgyógyászok és a szanatóriumok orvosai már korábban megfigyelték – ezekbe az intézményekbe ugyanis oltott betegek is kerültek szép számmal. A BCG oltást Németországban a Robert Koch intézet a következő kommentárral törli az ajánlott oltások sorából 1998-ban: „Figyelembe véve Németország epidemiológiai helyzetét, a BCG oltás biztonsággal nem alátámasztható hatékonyságát és a BCG oltóanyag okozta nem ritka, és súlyos szövődményeket, a STIKO (Német Oltási Bizottság) nem tudja azt az álláspontot képviselni, hogy ezt az oltást ajánlja.”A tbc eltűnésének valódi okai :Ha a tbc-s megbetegedések és halálesetek számát megvizsgáljuk, akkor megfigyelhető, hogy az 1800-as évek közepe óta folyamatos csökkenést mutatnak. A háborús időkben a megbetegedések száma mindig stagnál, de a görbe folyamatosan csökkenő tendenciát mutat valamennyi vizsgált országban (Németország, Norvégia, Dánia, Nagy Britannia, stb). Erre a görbére a BCG oltás bevezetése semmiféle hatással nem volt. Az oltások bevezetésekor, a XX. század 30-as, 40-es, 50-es éveiben mind a megbetegedések száma, mind a halálesetek száma határozott visszaesést mutatott. Azaz nem a BCG oltás okozta a tüdőbaj eltűnését.Ennek okai sokrétűek: – jobb lakáskörülmények – elegendő táplálék – csatornázás – tiszta ivóvíz – az ivóvizet nagyon sokáig tisztítás nélkül nyerték a folyókból még a nagyvárosokban is. – a betegek elkülönítése – a járványmegelőzés egyik alapja– az utcán illetve nyilvános helyen történő köpködés betiltása, köpőcsészék alkalmazása – még száz évvel ezelőtt is a köpködés teljesen elfogadott dolognak számított. Mivel a tbc főleg cseppfertőzéssel terjed, ez a szokás volt a fertőzés egyik fő forrása.– a beteg állatok kiszűrése és leölése – nagyon sokáig az volt a gyakorlat, hogy csak a nyilvánvalóan beteg állatokat ölték le. Az állatok között szintén nagyon gyakori tbc-t akkor sikerült legyőzni, amikor valamennyi állaton elvégezték a tuberkulin próbát, és minden fertőzött állatot elpusztítottak. Azaz a jobb higiéné és a jobb élet és lakáskörülmények együttesen vezettek a tbc visszaszorulásához.Az oltási szövődmények és károsodásokAz oltások okozhatnak központi idegrendszeri szövődményeket mint az autizmus, a bölcsőhalál, hiperaktivitás, tanulási nehézségek, immunrendszeri szövődményeket mint az allergiák, az asztma, autoimmunbetegségek, cukorbetegséget, rákot és még számos egyéb megbetegedést.A szövődményeket és az oltási károsodásokat egyrészt az oltóanyagban lévő élő kórokozók okozzák, másrészt a szintén az oltóanyagban lévő segédanyagok mint a higany vagy egyéb fertőtlenítőszerek, fehérjék és az oltóanyagba akaratlanul bekerülő vírusszennyeződések.Az oltások veszélyei a következő okokra vezethetők vissza: – a vér-agy gát fejletlensége: A vér-agy gát egy membrán, amely a központi idegrendszer és a vér között található. Feladata, hogy védje a központi idegrendszert a nagyobb molekulák bejutásától. Csak az első életév végére alakul ki. Ez az jelenti, hogy az oltóanyagban lévő élő kórokozók, nehézfémek stb. akadálytalanul bejutnak a központi idegrendszerbe. – az immunrendszer fejletlensége – a csecsemők immunrendszere szintén csak az első életév vége felé alakul ki. Azaz a szervezet nem rendelkezik még azokkal a hatásmechanizmusokkal, amelyekkel hatékonyan tudna reagálni a bejutó kórokozókra. – az oltások a természetes fertőződési formák helyett közvetlenül a véráramba jutnak. A szervezet természetes védekezőrendszerét így az oltások megkerülik.Az Egyesült Államokban évente körülbelül 12 000 ezer oltási szövődményről szóló jelentés érkezik az FDA-hoz az Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző és Engedélyező Hivatalhoz. Sürgős kórházi kezelések, maradandó betegségek, halálesetek. Ám ez csak a jéghegy csúcsa. Az FDA becslése szerint az orvosok 90%-a nem jelenti be a reakciókat. De még ez a szám is csak óvatos becslésnek tűnik. Dr. David Kessler, az FDA volt igazgatója szerint a „súlyos esetek [gyógyszerek káros hatásának] csak körülbelül 1%-át jelentik be. „Megállapítható, hogy Magyarországon a beadott oltások számához viszonyítva a bejelentett oltási reakciók száma alacsony.” – írja az Országos Epidemiológiai Központ. Holott hazánkban ugyanazokkal az oltóanyagokkal oltanak mint mondjuk Németországban vagy a Franciaországban. Ami azt jelenti, hogy csak az bejelentett oltási reakciók száma alacsonyabb, a valóságos oltási reakciók száma nem az. Az orvosok a nyilvánvaló oltási reakciókat és szövődményeket sem jelentik be és ismerik el annak. Az oltások szövődményei gyakran hetekkel, hónapokkal, évekkel a beadás után jelentkeznek. Ez teszi különösen nehézzé a feltérképezésüket. Ilyenkor nem a konkrét esetek, hanem az oltott és az oltatlan népesség összehasonlítása tud megfelelő információval szolgálni. Weston Price megfigyelése szervezetünk ellenálló képességérőlWeston Price az észak-amerikai indiánok között végzett megfigyeléseket az indiánok táplálékára vonatkozóan. A kanadai kormány az indiánokat arra kötelezte, hogy gyerekeiket iskolába küldjék. Mivel vándorló életmódot folytattak, a gyerekeket internátusba kellett adniuk. A gyerekek itt megbetegedtek tüdőbajban. Ekkor, mit gyógyíthatatlan betegeket haza kellett küldeni őket – ahol meggyógyultak. Az internátusban a gyerekek azt kapták, amit mi eszünk: finomított lisztből készült kenyeret, finomított cukrot, egyéb finomított élelmiszereket. Otthon a több évezredes vagy évszázados hagyományos táplálékukat ették, ami semmiféle finomított terméket, vagy iparilag feldolgozott élelmiszert nem tartalmazott. Price leírja, hogy ha meg is kapták a tbc-t, az olyan enyhe lefolyású volt, mint egy nátha. Ez a megfigyelés a táplálék jelentőségére hívja fel a figyelmünket, amely rendkívül erős hatással van az immunrendszerünkre. Pasteur, a védőoltások atyja szerint „csak a táptalaj számít nem a kórokozó”. Azaz a szervezet állapotának, ellenálló képességének jóval nagyobb szerepe van a fertőzésekben és a betegségek lefolyásában mint magának a kórokozónak. Minden fertőző betegségre igaz, hogy soha nem betegszik meg az egész népesség. A legtöbben, ha találkoznak is a kórokozóval, az nem betegíti meg őket. A megfertőződöttek egy kis csoportja enyhén fog megbetegedni, egy még kisebb csoportja súlyosabban és csak egy nagyon kis csoportnál lesz valóban súlyos a betegség. A betegség lefolyásának súlyossága kizárólag a szervezet ellenállóképességétől függ. A szervezet ellenállóképességét pedig nagyon erősem befolyásolja a táplálékunk és az életkörülményeink. Magyarországon a BCG oltás kötelező. Ha egy csecsemő első életévében nem kapja meg az oltást, akkor nem kötelezhető a szülő arra, hogy beadassa.Európában a régi EU tagállamai között mindössze három állam – Belgium, Franciaország, Olaszország – ír elő kötelező oltásokat: Belgium egyet, a másik két állam négyet – de négy különbözőt. Mindössze ajánlott oltások léteznek, az ajánlások azonban országról országra különböznek. Sehol sem ajánlanak azonban annyi oltást, mint ahány Magyarországon kötelező. A BCG oltás Franciaországban kötelező – valószínűleg Pasteur iránti lojalitásból. Ez az oltás többnyire az ajánlott oltások között sem szerepel sem Európában sem az Egyesült Államokban.Hazánkban a járványügyi hatóság az egyén érdekét a közérdek alá rendeli, abban a reményben, hogy a védőoltások intézménye megvédi a társadalmat a járványokkal szemben. A legtöbb nyugat-európai országban polgáraik döntési szabadságát fontosabbnak tartják mint a tudomány folyamatosan változó álláspontját. Németországban a lakosság átoltottsága 91% körül van a hazai 99%-kal szemben. Néhány oltásnál ez mindössze 61%-ot jelent, más oltások esetében akár 98 %-ot is. A nagy járványok azonban ezzel együtt elkerülik az országot – csak úgy mint a többi európai országot.Forrás: AlterVita egyesület

karma64 2009.11.27. 02:10:35

@DannyTrejo:
Valóban, eddig is világszerte volt influenza elleni oltás, de akkor miért csak most beszél világszerte mindenki az új oltásról, összeesküvésről??? Teljesen véletlenül most bújt elő az összes probléma? És azt fel tudod fogni, hogy egy magzatnak az immunrendszer nincs teljesen kialakulva, nem tud annyira megbirkózni a vegyi anyagokkall? És azt fel tudod fogni, hogy világszerte sok magzat nem károsodott, hanem meghalt az oltás miatt??????????? Aki oltást kap, az is belázasodhat, és egyéb súlyos tünetek is jelentkezhetnek, és az sem igaz, hogy aki oltást kapott, az biztosan nem kapja el az új vírust.
Mellesleg a gyermekeknek adandó kötelező oltásokból a thiomersalt már a 90-es évek végén kivették,óvintézkedésből.
Valakinek ezt írtad: "hogy tudsz leírni olyan baromságot, hogy a vakcina élő vírust tartalmaz??? El vagyok keseredve."
Nos, Amerikában oltanak élő, legyengített vírussal is, ha nem hiszed, járj utána. Ez az oldal nem csak Magyarországról szól!
Én sokat olvastam a neten, rengeteg angol nyelvű honlapot megnéztem, neves újságokban megjelent cikkeket is olvastam, nekem ez meggyőző volt. De te már döntöttél, és őszintén szólva nem is értem, miért írsz ennyi hozzászólást, csak azt hiszed el, ami szépen és jól hangzik.
A családodnak és neked kívánok jó egészséget, reméljük sok mindenben igazad lesz!

karma64 2009.11.27. 02:48:13

Néhány angol nyelvű honlap, "bináris biológiai fegyver H1N1" keresésre: door32.wordpress.com
doctorno.wazzup.nl/2009/08/04/1

jeee 2009.11.27. 03:00:36

@DannyTrejo:

Jaaaa be vagy oltva, így már mindent értek, ebben az esetben miért vagy itt ezen az oldalon, biztos vannak oltást favorizáló oldalak is, ott biztos megtalálod amit hallani akarsz. Persze ha mazoista vagy akkor maradj tovább. : )

Ismerösöm családja beoltatta magát nagy okosan kb 1 hete, a nagymama azóta az intenzíven fekszik, megjegyzem lehet hogy csupán véletlen egybe esés és amúgy is rosszul lett volna. Tünete, fél oldali bénulás, lehet agyvérzés de még nincs hivatalos jelentés róla, eddig kutya baja volt.
Csak hogy megnyugtassam aki be van oltva, azt is hallottam hogy van tiszta vakcina is amitől nem lesz semmi bajod, meg aztán a szervezet is elég komolyan tud küzdeni a káros anyagokkal szemben is tehát nem kell betojni sem de azért legyen nyitva nektek is a szemetek és ha tapasztaltok valami furcsát akár a környezetetekben akkor azt megköszönénk ha jeleznétek itt.
Egyébként ha észre vetted vólna a blog szerkesztői nem scifit írnak hanem a nyers tényeket. Amik leelenörizhetőek, (ezért külön köszenet nekik)
ha te azeket nem tudod elfogadni az a te bajod.
A komentekben pedig vélemény szabadság van (még) :)

jeee 2009.11.27. 04:06:13

Ha valki ezt lefeliratozná az hasznos lenne.
Szerintem érdekes:
www.youtube.com/watch?v=mjkuLiyPIhQ&feature=related

DannyTrejo 2009.11.27. 08:03:57

Fiúk-Lányok!

Valóban, kicsit mazoistának tűnök itt köztetek. Sajnálom, hogy nem tudtam kiprovokálni egy konstruktív vitát. El is fáradtam az írtózatos helyesírással (bocs a kivételeknek) előadott, összefüggéstelen marhaságaitoktól.

Azzal természetesen egyetértek, hogy mindenki maga dönt a saját egészségének kockáztatásáról. Azt viszont szörnyű bűnnek tartom, hogy ellenőrizetlen (olykor nyilvánvalóan hamis), összefüggéstelen, logikátlan dolgokkal bizonytalanítotok el olyan embereket is, akiknek esetleg gyermekeikről kell dönteniük.

Jó egészséget!!!

kacsamama (törölt) 2009.11.27. 10:57:11

@DannyTrejo:
Nem szeretném, hogy elmenjél!Gondolom azért olvasgatsz ezen az oldalon, mert azok után, hogy beoltottátok magatokat, téged is elbizonytalanított az a káosz ami kialakult az oltás körül, az egész világon.Én úgy gondolom, hogy mindenképpen szeretnél bizonyosságot nyerni afelől, hogy jól döntöttél.Ezért olvasol minket.
Útravalónak, utoljára még szeretném, hogy ismerkedj meg egy német, Dr. Matthias Rath nevű kutató orvossal.
www.dr-rath-egeszsegszovetseg.org/aboutus/dr-rath-biography.htm
A GOOGLE-ba beírva : A világ népeinek nevében, pedig egy mindenkinek kötelezően ajánlott, 41 oldalas keresetet fogsz találni arról , amit 2003-ban (!) adott be a Hágai Nemzetközi Bírósághoz, magyar nyelven. Azt is megtalálod, hogy ezt 2008-ban elutasították.Valószínűleg nagyon hasonló dokumentumot adott be Jane Bürgermeister is, 2009 őszén....amire nagy az esély, hogy ismét elutasítanak majd valamikor.
De mivel nagyon sokan, igen fejlett igazságérzettel rendelkezünk, (ez az ÚJ kor gyermekeinek, indigó-, csillag-, szivárvány-, kristálygyermekek és az ő előfutárainak/szüleiknek a sajátja) nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy az egész korrupt világ úgy ahogy van, hamarosan meg fog változni, jó irányba, és az összes hazugság a felszínre fog kerülni!

karma64 2009.11.27. 12:24:13

Rengeteg információ van az alábbi oldalon (magyar), és plusz hivatkozások www.nibiru.hu/egeszseg/090910h1n1.htm

Fireman 2009.11.29. 10:28:01

Nemrég
olvastam egy blogban....

UJABB HALOTT!

A tiszadöfi körzeti orvos jelentette az év egyik legdurvább H1N1-es esetét, amely a legszkeptikusabb kétkedőket is kétségbe ejtheti.

N. Loránd (v. Lóránt) szorgalmatosi lakos éppen a Zetorját szerelte a kertben, amikor a gép máig ismeretlen okból elindult, és a felpörgő ékszíj levágta a férfi jobb kézfejét.

Az erősen vérző N. segítségért indult a házba, amikor is véletlenül belelépett egy kaszába, amely átszúrta a bal lábfejét.

A sérüléstől a férfi valószínűleg elveszítette az egyensúlyát, elesett, és beverte a fejét, egy az udvaron felejtett sajtárba, emiatt eszméletét vesztette.

Néhány órával később az eszméletlen férfi közepesen ittas napszámosa tolatott be az udvarra egy szecskavágóval. Nem vette észre a földön fekvő testet, áthajtott rajta, és a szerencsétlenül járt N. belehalt a sérüléseibe.

A boncolás során megállapították, hogy a halott férfi is fertőzött volt a H1N1 vírussal. Hogy mekkora szerepet játszott a halálában a fertőzés, azt egyelőre orvosszakértő vizsgálja, de erősen gyanítható, hogy nem csak a sajtár felelős a halálesetért. Így ez lehet az eddigi legsúlyosabb, halállal végződött H1N1-es fertőzéses eset.

-------------------------------------------------------------------------

Most persze azt hiszitek, hogy ez vicc. Ez nem vicc. Ez a mutatvány része.

Az ÁNTSZ körlevélben kötelezte a pathológusokat arra, hogy minden boncolás során keresni kell a tüdőszövetben H1N1 vírust, mert így lehet emelni a halálozással összeköthető "fertőzöttség" statisztikai mutatóit.

Megint nem arról van szó, hogy nincsenek súlyos betegek, hogy nincsenek halottak, azonban kétségtelenül megállapítható, hogy sosem volt intézkedések halmaza szolgálja azt a célt, hogy a járványt lényegesen súlyosabbnak lehessen feltüntetni, mint amilyen az valójában.

Ha t hónapos járvány után 10 halott, az statisztikai értelemben össze sem vethető a szezonális influenza pusztításával.

Amit viszont MOST nem kell vizsgálniuk a kórboncnokoknak, bár lehet a halottban kevert flóra is. Csak azt NEM SZABAD észrevenni.

Akkor is H1N1 lesz a halálok, ha sima A-ban hunyt el. Legalábbis a körlevélből ezt lehet kiolvasni.

petrzsalka 2009.12.03. 10:24:15

mi ez a pánik? eddig bezzeg nem volt baj a vakcinákkal és a farmalobbival..
aki nem oltja be magát, az nem oltja be magát és kész. és számoljon a következményekkel. mint például 4 hét kényszerszabi - saját tapasztalat. üdv az ágyból

ven 2009.12.03. 11:29:54

a legújabb hírek szerint eddig 2 millióan oltatták be magukat.
az azért cifra lesz, ha ennek a csúnya nemzetközi összeesküvésnek a következtében meghal mondjuk Magyarország 20%-a...
mert ugye ezt mondjátok... :)

jeee 2009.12.03. 17:13:07

Egészségükre.
Inkább az aranyos 6 szorosan mutálodó vírus mint egy olyan löty amiben emberek keze van. Történelem már 1000szer bízonyitotta hogy a veztők nem a néppel vannak, ez egy jól megtervezett akció kezdete, több lépcsős, majd jön még h2 h3 stb majd szaladhatsz oltásért újra, ezt eljátszák még vagy 3 szor aztán szürheted ki a véráramodból a higanyt meg a nano chipeket ha tudod.Nem fognak egyszerre az emberek elpatkoloni, csak az fog elpatkolni akinél megnyomják az elpatkoló gombot.Így leszel tökéletes rabszolga, érted már.Ha nem az se baj, nem kell hogy hidd elég ha csak tudod, az is lehet hogy ez a világ egy scifi film, mindegy a döntés a tiéd.Mi szóltunk.

ven 2009.12.03. 17:31:32

@jeee: "csak az fog elpatkolni akinél megnyomják az elpatkoló gombot"

hát, most kiröhögtelek. bocs.

(pedig igazából sírni volna érdemes...)

jeee 2009.12.03. 17:51:54

én pedig sírtam rajtad : )
De nem akarok ki nevet a végént játszani :)

Köztudot hogy minden új dologból elöször fegyvert csinálnak, amit itt olvashatsz a gyógyításra terveztek de innen 1 lépés az ellenkezője is.
Egy kicsit olvasgas utána hol tart a hivatalos tudomány:
index.hu/tudomany/2009/11/01/logikusan_gondolkodo_dns-gepek/

DannyTrejo 2009.12.04. 13:09:15

A hozzászólásom nem pszichopatáknak (lásd pl. "Jee") szól.

Eddig 17-en meghaltak, jelenleg 346-an vannak kórházban, és 29 ember gépi lélegezetésre szorul, köztük 2 csecsemő. (Mi lesz, ha az utóbbi szám meghaladja majd az adott régiókban rendelkezésre álló gépek számát?)

Sok betegség veszélyesebb a H1N1 lehetséges szövődményeinél, de erre itt az oltás. Szomorú.

BX1976 2009.12.04. 20:56:18

Elgondolkodtat, hogy az emberek milyen buták! Gondolkoztatok azon hogy egy egy elölt vírust tartalmazó vakcinától hogyan lehet valaki influenzás? Vagy azon esetleg hogy a két hónapos gyereke megkapja mondjuk a diftéria elleni oltást? Guillain-Barre szindrómáról egy kis információ:www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=64&menu=betegseg&news_id=2201&cim=A-Guillain-Barre-szindroma
Lehet hogy sokan nem tanultak meg gondolkozni?!

Nefi 2009.12.05. 19:44:30

A védőoltás 70-80 százalékos védettséget nyújt, vagyis olyanok is betegek lesznek, akiket beoltottak. Lásd a megbetegedett rendőrt ,aki kórházba került . De sorolhatnám : a beoldott egyik kolléga a munkahelyemen másnap 40 fokos lázzal kórházba került 1 hétig volt bent ,a barátnőm és a lánya 1 hétig voltak betegek az oltás után.
Csak az ilyen estekről nem sokat nagyon írnak.

Mitől lettek betegek ? Az oltástól vagy épp már betegek voltak ,mikor beoltották őket? Véletlen egybeesés?Ezt senki sem tudhatja .
Orvos legyen a talpán ,aki meg tudja mondani elsőre mi baja a betegnek , tél van : rengeteg vírus van hasonló tűnetekkel .

Nem beszélve az oltás magas higanytartalmáról , ami hosszútávon fog kiderülni, hogy milyen betegséget okoz - de ugye az életünkben nem kevés higanyos oltást kaptunk és ettünk magas higanytartlamú ételeket? Mennyit bír el a szervezet?

Lurc 2009.12.07. 01:11:38

@kacsamama (törölt): Üdv...
......én ugyan nem oltattam be magam, (és nem is fogom) de ami tudomásomra jutott azt megosztom veled, veletek...Unokatestvérem apja kb. egy hete oltatta be magát makk egészségesen, de azóta megduzzadtak a nyirokmirigyei, nyomást érez a tüdején, 39 fokos láza van. Szívből drukkolok neki, hogy felépűljön, és jóegészséget mindenkinek!

reality check 2009.12.07. 08:55:24

DannyTrejo:
A védőoltás az esetleges újabb, durvább H1N1 mutációkkal szemben, mint például az ukrán D225G, ami csak most kezd terjedni, nem nagyon véd... Tehát cseszheted, ha oltás ellenére úgyis elkapod!

Sőt, olyanokat is olvasok, hogy a védőoltás gyengíti az immunrendszer védekezőképességét az esetleges jövőbeli H1N1 mutációkkal szemben, szóval aki most beoltatja magát H1N1 ellen, az a jövőben lehet hogy könnyebben elpatkol újabb mutáns fajtáktól... Remek.

mommy 2009.12.08. 02:26:32

@reality check: Hogy mennyire igazad van azt az itt olvasható cikkek is alátámasztják:
www.zonegrippeaviaire.com/showthread.php?t=2921&page=5

Már elég sok adat gyűlt össze az elmúlt hónapban a D225G, D225E és D225N mutációkkal kapcsolatban, amelyekkel nem foglalkozik kellően komolyan a WHO. (vagy ha igen, akkor sokkal lassaban, mint ahogy sikerül tdeklarálni nekik a világjárvány 6-os fokozatot, éépen ezért nem is értem mire ez a nagy kényelem).
A cikkek angolul vannak, elnézést hogy nem fordítom le, de van benne "terminus tecnicus" is rendesen, amit nem vállalnék írásban. Azért az üzenet átjön:
Sokkal alaposabban kellene vizsgálni a nemcsak a felső légúti mintákat (garat- orrváladék) hanem a tüdőszöveti mintákat is (nyilván post mortem), mert az egyre több országban tettenért D225G felelős a hirtelen fellépő tüdőgyulladásokért , ugyanakkor a minta vírusörzsből (A/California/7/2009) készült egységes oltóanyagra "low reactor", azaz nem indul meg a kellő mertékű antigén termelődés. Kevéssé fertőzőnek tűnik, viszont nagyon virulens, és kérdéses az is, hogy a szervezet képes-e rá megfelelő immunválaszt adni. Továbbá erősen vizsgálandó hogy pozitív-e egyáltalán a vakcinákban használt adjuvánsok szerepe e mutációk esetében....
(...és akkor ez a szinopszis végtelenül leegyszerűsített és visszafogott volt, nehogy bárki riogatással vádoljon.)

Bakl 2009.12.08. 19:55:48

NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI!

A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!

A H1N1-VíRUS NEM MÁS MINT EGY KATONAI KUTATó-LABORATóRIUMBAN (Az USA nevadai kutatóbázisán)
ELŐÁLLíTOTT GYILKOLó VíRUS-TÖRZS, MELYET SZABADON ENGEDTEK!
A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége,
amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani!
Pekingi kísérletek igazolják a halálos hatást az embereknél!
(Pekinger Studie bestätigt tödliche Wirkung beim Menschen)

Egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusának kódját 2009.szeptember 20-án!
Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes.
Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal
blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi
az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik
miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltást követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget
éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina
és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik.
Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál.
A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg,
de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte.
Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel.
Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak.(Skandinávia)

A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t!
Sokáig keresték a genetikusok a megoldást, hogy hogyan lehet idegen gént maradandóan
kapcsolni az emberi genomhoz; a megoldást a vírusokban találták meg, ezeket ún. vektorként
lehet használni, mivel a vírus eredendően úgy működik, hogy a saját genetikai anyagát a
gazdaszervezet DNS-éhez kapcsolja.
Innentől kezdve a szervezet a sajátjaként kezeli azt, és pontosan ugyanúgy replikálja,
mint ha mindig is ott lett volna.
Ha idegen gént akarunk bevinni egy szervezetbe, semmi mást nem kell tennünk, mint laboratóriumban
minden genetikus által ismert módszerrel-, az adott gént egy vírus genetikai anyagához kapcsolni,
és azzal megfertőzni a célszervezetet.
A vírus ugyanazt teszi, mint rendesen, de viszi magával a "csomagot" is... és ezzel kész...

A hatás visszafordíthatatlan, maradandó, sőt, örökölhető...
Vannak ugyan más módszerek is, de egy kifejlett élő szervezet esetében ez az egyik leghatékonyabb.
A fentiekre való tekintettel én biztosan nem oltatom be magam, és mindenkinek ugyanezt javaslom,
aki biztosan meg szeretné őrizni eredeti génjeit és identitását.

DannyTrejo 2009.12.10. 08:31:20

BAKL!!!!!!

Egy mátészalkai tudóscsoportnak köszönhetően tegnap kiderült, hogy még sokkal rosszabb a helyzet.

Ez a katonai idegméreg ugyanis nem BINÁRIS, hanem HEXADECIMÁLIS. Ráadásul nem is BIOKÉMIAI, hanem MAKROÖKONÓMIAI!!!

Az DNS-t pedig GDP-vé változtatja, és összeomlik a szervezet. Érted már? Itt az összefüggés a világválság és a H1N1 között.

ven 2009.12.10. 14:19:47

na, akkor én meg idézek egy kommentelő kollégát egy másik fórumról: :)

"NE OLTASSÁTOK BE MAGATOKAT!

Nem szabad! Jómagam tegnap kaptam meg az oltásokat és sajnos mostanra már meg is haltam! De a hosszútávú hatások még rémisztőbbek mert amikor 6 éve kaptam egy sima influenza oltást akkor semmi bajom sem volt, haha de nem sokáig csupán 1 évig mert utánna bizonyítottan az oltástól megvakultam, megsüketültem, leszáradt a pöcsöm és persze akkor is jól meghaltam! Kemény volt , nekem elhihetitek!

Ez a tüdővérzéses, kismama-gyilkos, egészséges fiatal-gyilkos baromság meg ugye nem hiszitek el, hogy igaz? Csupán a balliberális kommunistanyilas zsidók műve!

Egyébként a kommunista chip egyáltalán nem igaz! Most, hogy kaptam oltást ezt nyugodtan kijelenthetem magam és pártom valamint bölcs vezérünk Vlagyimir Iljics Le.... Na mindegy hagyjuk.

Ezt ne hagyjátok ki mert itt az igazság a h1n1-ről!

www.indavideo.hu/video/Naksi_vs_Brunner_-_Influenza "

Intermami 2009.12.10. 20:57:28

@ven: :D

Én csak azon vagyok felháborodva, hogy a H1n1 vírus semmivel nem kártékonyabb, mint a sima influenza vírus. Ezt már több helyen megírták. Akkor miért akarják rám erőltetni azzal, hogy minden halálesetet és megbetegedést azonnal közhírré tesznek.
Ha pedig a nagy világjárványok halálozási rátáit vesszük ami a következő pláne nem értem:

A tekintélyes brit orvosi szakfolyóirat, a British Medical Journal internetes kiadásában megjelent becslés szerint az új influenza minden 100 ezer brit fertőzöttje közül 26 halt meg a tavasszal kezdődött járvány eddigi szakaszában, vagyis a kór halálozási rátája 0,026 százalékos.

Ez azt jelenti, hogy a H1N1-vírustörzs okozta megbetegedések halálozási aránya hozzávetőleg a tizede az 1950-es, valamint az 1960-as évtized végén kitört világjárványokénak, amelyekben a fertőzések mintegy 0,2 százaléka járt halálozással.

Az 1918-19-es, "spanyolnátha" néven közismert járvány 2-3 százalékosra becsült halálozási rátájától az új influenzáé százszorosan marad el. A becslés az Angliában november 8-ig előfordult 138 halálesetet veszi alapul.

nemecsek ernő áruló 2009.12.17. 18:31:16

@Intermami: H1N1: Médiahiszti a nézettségért.
Egyébként nem oltatom magam! Inkább gyümölcsöt eszek, sokat mozgok, és (lehetőségekhez mérten) egészségesen élek. Akárhogy is: a H1N1 is _CSAK_ egy influenza, semmi több! Csak uborkaszezon van, és más miatt nem lehet hisztizni az esti hírekben. Pedig a 25 perc műsoridőt ki kell tölteni valamivel!

Eddig is haltak meg emberek influenzában, ezután is fognak, mert ha krónikus beteg vagy, akkor kialakulnak a szövődmények. Ami viszont érdekes, az Ukrajna esete. Egyértelműen nem egyszerű hétköznapi járvány...

FehérTea 2012.06.10. 16:11:42

@DannyTrejo:
Szervusz Danny!
Szerintem te egy meglehetősen okos ember vagy. És én nem hiszem, hogy a családod a H1N1 védőoltás hatására akár most, akár a jövőben jelentős mellékhatásokat szenvedne el.
Arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az adóinkból az állam által elköltött pénzek nem a leghasznosabb helyekre folynak be. Hozzád és hozzám hasonlóan okos emberek is dolgoznak odafent, akik tudják, hogy sok más forrásba érdemesebb lenne fektetni, mint pl. a H1N1 ingyenessé tételébe. És a lehetőségük is megvan rá. Mégis rosszul költik el a pénzeket. Ez probléma, nem igaz? Vajon miért történik ez? Ezen érdemes elgondolkodni. Ők értünk kellene, hogy legyenek, ezt tanultuk. Hallgass a szívedre!
Üdvözlettel:
FehérTea
süti beállítások módosítása