Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Welcome back...

2010.01.12. 15:15 | Ébredj Fel | 8 komment | Megosztás és tárolás |

...és persze ezt legalább annyira írom magamnak, mint Nektek, hiszen jó ideje feléje sem néztem a blognak. Remélem, senki nem aggódott, hogy esetleg az Elit keze van a dologban, hál' istennek jóval kisebb hal vagyok én annál, hogy rám "halásszanak" (már némi nyelvzavarral élve). Bezzeg találtam volna fel valami nullponti energiás dolgot, akkor bizony könnyen lehet, hogy gyorsan hallgatásra kényszerülnék... Mindenesetre rövidesen írni fogunk hasonló furcsa esetekről, szal mindenki borzadhat/cáfolhat/kritizálhat kedvére.

Visszatérve a hallgatás okára... Azt hiszem, egy kicsit elfáradtam, ezen felül – mint valaki igen találóan, bár nem túl jóindulatúan lenyomozta – egy műsorirodát igazgatok Tirolban, és ez egy szezonális munka, vagyis a sielőkkel együtt megérkeznek a műsorrendelések is, hogy legyenek áldottak ezért mindannyian... A blog indítása óta a munka/blogírás nagyjából a 20/80%-os arányt vette fel az életemben. A magam részéről nagyon hálás vagyok azért, hogy megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy lesz.rhassam a munkám, de ez persze nem mehet a végtelenségig. A múlt hónapban leszerveztem és elindítottam a szezont, valamint gyűjtöttem némi energiát, hogy újjult erővel írhassak világunk viselt dolgairól.

Hol is állunk most? Nos, úgy tűnik, a H1N1 oltásmizéria lassan lezárul, s talán egy halk, de határozott örömrivalgásra is van okunk. Kijelenthetjük, hogy az internetes információs közösség elérte célját, és a tervezettnél jóval kevesebben ugrottak bele egy nem kielégítően tesztelt és alapvetően felesleges oltásba. Az EU országok versenyszerűen ajándékozzák el megmaradt oltóanyag-készleteiket afrikai és egyéb fejlődő országoknak... szegények. Mi több, az Európa Tanács vizsgálatot indított a WHO és a gyógyszermamutok esetleges (?) összefonódásának felderítésére. Hogy mik vannak...

Összefoglalva, a sertésinfluenza-őrület lezáródni látszik, hacsak el nem szabadul „teljesen véletlenül” egy mutált vagy megerősödött vírusverzió. Erre mondjuk van némi esély és logikusnak is tűnik, többen január-február környékére jósolták a következő influenza-hullámot, amikoris az északi féltekén lakók szervezete a legnagyobb hiányt szenvedi el vitamin (és leginkább D-vitamin) terén. Szerencsére a blogolvasók tudják, hogy milyen fontos is a megfelelő mennyiségű vitamin bevitele a szervezetbe, szóval mi nem lennénk túlságosan kétségbeesve, ha egy új vírustörzs jelenne meg, aminek szerencsére semmi jele egyelőre.

És tulajdonképpen annak is örülhetünk, hogy sok további jóslat sem vált valóra. Nem került csip az oltásba, vagy legalábbis nem derült ki ilyesmi. A WHO – a megfelelő erősségű járvány hiányában – nem vette át a hatalmat a tagországokban. Nem kellett lezárni a határokat és senkit sem küldtek karanténnak nevezett koncentrációs táborokba (hiába épültek meg ezek az USA-ban - tényleg, európai létesítményekről tud valaki?). Nem került sor tömeges kényszeroltásokra sem – pedig sok jel utalt ennek előkészítésére. Így hát fel kell tennünk a kérdést: miért történt így? Mi vagyunk paranoiásak vagy a terv csúszott félre kissé?

Egyértelmű választ sajnos mi sem tudunk adni. Személyes véleményem az, hogy a H1N1 vírusnak ez a szériája nem sikerült a tervezettnek megfelelően. Megpróbáltak létrehozni egy eléggé virulens és veszélyes vírust, ami azért valamilyen szinten kontroll alatt tartható. Ez nem sikerült – a vírus túl ártalmatlan lett. Ezzel jól beégett a WHO, amely indokolatlanul, még a saját járványdefinícióját is átírva kiáltott farkast, sokak szemét felnyitva ezzel  és láthatóvá téve a kulisszák mögött működő hatalmi csoportosulásokat. Ez nagy hiba volt...

Aztán jöttek az ukrajnai események. Azóta sincsenek megbízható adatok arról, hogy milyen vírus fertőzte végig a hazánkkal határos államot. Egy biztos: AZ a vírus más volt, mint a világ többi részén fertőzgető változata. Sokkal több megbetegedés, sokkal gyorsabb terjedés (ha hiszünk az ismeretlen anyagot permetező repülőgépekről szóló jelentéseknek, akkor ezen meg sem lepődünk), sokkal több haláleset. De annak ellenére, hogy még a határokat sem zárták le, a kór nem terjedt tovább európa és ázsia többi országára. Vajon miért?

A gyenge vírusról szóló elméletemnek ellent mond a Baxter ügy, ahol az igencsak durva halálozási arányú H5N1 madárinfluenza vírust keverték az igencsak fertőző H3N1 szezonális influenza-vírussal, hogy oltóanyagot állítsanak belőle elő. Az a próbálkozás –hajszál híjján csak, de – meghiúsúlt. Annál a mixel nem tűnt úgy, hogy óvatoskodtak volna – ha az elszabadul, akkor végigsöpört volna a világon, halottak tömegeit hagyva maga után (a halálozási arány több mint 60% ennél a kombónál). Ha ez volt a terv, miért nem próbálkoznak újra?

Sok a kérdés és kevés a válasz... Sajnos az élet nem egy hollywood-i alkotás, aminek a végén minden kiderül. A film pereg tovább – s mi várunk a folytatásra. Mást úgy sem tehetünk...  

biztonságos lájkolás

Címkék: vitamin influenza sertésinfluenza h1n1 baxter újinfluenza

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr571666597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyest0265 2010.01.17. 13:14:59

de tehetünk!
Csatlakozzunk a Civil Mozgalomhoz, hogy az lakosság, saját kezébe vegye az ország irányítását!
"A Civil Mozgalom a polgári engedetlenség békés eszközeit kívánja felhasználni, hogy a jelenlegi rablópártok és hasznavehetetlen politikusaik eltűnjenek a hatalomból....Mindenkit szívesen látunk magunk között, aki az országért, önmagáért és a másik emberért bármilyen csekélységet is hajlandó megtenni. Viszont kerüljenek el azok, akik bosszúra szomjaznak vagy erőszakot és vért akarnak látni. Abból már volt elég!
A mi célunk egy békés, fejlődő és elégedett Magyarország, ahol az emberek törődnek egymással, de az ország és a világ sorsával is."

Utánaolvastam a mozgalomnak, kapcsolatba is léptem a vezetőjével, és biztosíthatok, mindenkit, ez nem egy politikai párt, nem a pénz miatt akarnak bejutni a parlamentbe. Ahhoz, hogy lényeges változást tudjunk elérni, be kell jutni a "nagyokhoz" és onnan kell elkezdeni megváltoztatni a dolgokat jó irányba!

www.civilmozgalom.hu/index.php?ac=mozgalom#top

jeee 2010.01.18. 02:17:16

Amit most írok mind a képzelet szüleménye, bármi hasonlóság bármivel csak a véletlen műve :)

Észrevetétek kb karácsonytól vége a járványnak, a média hirtelen csönbe lett : ) Elmondom mi van, biztos az első szerződésük lejárt a csicskáknak 2009 december 31-én :) gondolom eddig lettek kifizetve, valószinű meg van hosszabbitva jövőre is a megállapodásuk csak hát ügye új év szabadságolások ilyenkor mindig lassabban jön a pénz, szóval amint meg kapják a szó csővek a 2010-es zsét egyből garantáltan indul majd új erővel címlapokon a H2 mutáns rém paráztatása : )
a legnagyobb égés akkor lesz ha addigra az eu vizsgálat lebuktatja az egész ocska szindarabot :)
A világon minden média és minden személy elveszti a hitelét aki ebben részt vett :) (szerintem már el is vesztette : )
sajna ha egy kicsit is okosak már pedig okosak akkor megveszik kilóra a vizsgálatot is. De mint ahogy mostanában semmi sem ez sem fog nekik sikerülni, mert az igazságot ideig óráig el lehet persze nyomni de csak mindadig amég az igazság utat nem tör önmagának, már pedig útat fog törni ebben a pillanatban is töri.
Kedves manipulátorok!
Bizonyára észre vettétek hogy mostanában semmi nem jön össze nektek, elárulok egy titkot, ez csak rosszabb lesz, minden rossz szándékotok többszörösén fog rátok vissza pattani, a föld jó szándékú lakóit olyan erő védi amit ti fel sem tudtok fogni, de ha negatív szándékkal bele akartok avatkozni az univerzum egyensúlyába akkor ne csodálkozatok ha mindig gellert fognak kapni a próbálkozásaitok.
Ez az erő nem közösit ki senkit titeket sem, ahoz hogy titeket is a védelme és oltalma alá tegyen 180 fokban meg kell változnotok, még nem késő, a változás egy szép természeti jelenség egyensúlyban van az univerzum természetével is így hát nem kell félni tőle.
Körülöttünk most minden változni fog ha ti nem veszitek fel a ritmust leszakadtok. Igen leszakadtok független attól hogy most milyen pozicióban vagytok. Tekintsétek ezt egy utolsó Apai figyelmeztetésnek.

Egy idejel körübölül ilyenek az erőviszonyok : )
www.youtube.com/watch?v=G52WcXfr01Q&feature=related
meg ilyen :)
www.youtube.com/watch?v=0VhfPN_6fcA

Ezt a filmet pedig nézzétek meg 3d-ben ha még nem láttátok, talán segit :
www.youtube.com/watch?v=igjSxrCXsMo&feature=related

Dexter007 2010.01.20. 21:06:06

ma reggel a Kossuth-on egy magas rangú eu-s arc nyilatkozta, h szerinte nincs is járvány, a WHO a hunyó, akik a járványt deklarálták, propagálják az oltást, ezáltal zsírosra tömve jó pár céget...

Galactic Night 2010.01.23. 13:35:56

Ide másoltam az astronetről Wolfgang Wodarg-
gal kapcsolatos cikket.Minden elismerésem felé.Erősítsük, h véghez vigye a programját föltárni a WHO,a gyógyszeripari konszernek és az eü.hálózat közötti összefonódást!

H1N1-járvány: a század egyik legnagyobb botránya?
2010. január 21.
Wolfgang Wodarg, akivel Szederkényi Olga beszélgetett a Magyar Rádió Szombat Délelőtt című műsorában, azt állítja, a H1N1-járvány az évszázad egyik legnagyobb botránya lehet, ezért nyomozni kell, hogy a gyanú igaz-e vagy sem. Egy dolgot biztosan tudunk – mondja Wodarg –, hogy a világ legfontosabb egészségügyi hatósága, a WHO, amelytől azt várnánk el, hogy megbízhatóan megmondja, hogy valami egészségügyileg veszélyes-e vagy sem, kétszer is óriási hibát követett el, és ez több milliárd eurónkba került, és sok embernek okozott kárt - közölte az MR1 - Kossuth Rádió.

Azt hajtogatták, gyógyszert kell szednünk, miközben a gyógyszereket sem tudták tesztelni, hiszen maga a betegség nem létezik. Az egész nonszensz volt, közben pedig pár gyógyszergyár jó sok pénzt keresett – állítja Wodarg.

Az Egészségügyi Világszervezet másik hibája szerinte az, hogy H1N1-világjárványt jelentett be, amikor még csak pár száz megbetegedés volt, főleg Mexikóban, ilyen kevés eset után pedig hirtelen meghirdették a hatos, azaz a legmagasabb szintű riasztást. Wodarg azt mondja, azért tehették ezt meg, mert előtte megváltoztatták a világjárvány fogalmát.
Hirdetés

Korábban ez még ugyanis azt jelentette, hogy valami nagyon súlyos tünetekkel járó, nagyon durva betegséggel állunk szemben, amelyben sokan meghalnak, miközben a H1N1 influenza volt, amely ráadásul sokkal kevésbé volt veszélyes, mint több, korábbi influenzajárvány. De a WHO ismét azt javasolta, hogy oltassuk be magunkat, és ötmilliárd eurót költöttünk erre csak Európában, teljesen feleslegesen – mondja a szakember.

Wodarg azt állítja, ha kell, bizonyítani is tudja, hogy az Egészségügyi Világszervezetet bizonyos tudósok és a gyógyszergyárak befolyásolják, illetve manipulálják. Azt mondja, van nála például egy levél, amelyet az a Klaus Stöhr írt neki, aki a madárinfluenza-kampány idején az akciócsoport vezetője volt a WHO-nál. A levélben Stöhr arról számol be, hogy új kihívásokat keres, és elmegy Londonba dolgozni, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cégéhez, a Novartishoz.

Wodargnak vannak egyéb információi is, de azok valóságtartalmát még ellenőrizni kell, többek közt ez lesz majd az Európa Tanács feladata. Arra is felhívja a figyelmet, hogy amikor a „madárinfluenza-őrület” volt, a WHO felszólítására minden országnak járványügyi tervet kellett készítenie, amelyben meg kellett állapodniuk a gyógyszergyárakkal is, hogy adott esetben tőlük rendelnek, vagy velük gyártatnak oltóanyagot, gyógyszert. A gyógyszergyárak pedig vállalták, hogy nagyon gyorsan, nagyon hatékony vakcinákat állítanak majd elő, ám ez eleve nem lehet igaz, mert ha valami gyorsan készül, az nem lehet jó, viszont óriási üzlet – teszi hozzá Wodarg.

A járványügyi szakember egyébként a fertőzések és halálesetek száma alapján állítja azt, hogy a H1N1 nem világjárvány, és arra is felhívja a figyelmet, hogy az idősebb korosztály nem igazán fertőződik meg, mert immunis, tehát a vírus nem új. Emlékeztet arra is, hogy a WHO hosszú évtizedekig azt mondta, félmillió ember halhat bele télen az influenzába, most pedig nem tartunk még húszezernél sem. Az Egészségügyi Világszervezet közben pedig azzal riogat, hogy lesz egy második hullám is a téli után, ám Ausztráliában, ahol már elmúlt a tél, nincs semmiféle második hullám.

Wodarg nem érzi felelőtlennek állításait, azt mondja, csak kutatásaiból és a tényekből indul ki. Abból például, hogy az Egészségügyi Világszervezet 2009 júniusában megváltoztatta a világjárvány fogalmát, pont azelőtt, hogy bejelentették a H1N1-járványt, így most minden évben ez lesz, lehet. Szerinte tény az is, hogy nem lesz annyi ember influenzás, mint korábban, és az is, hogy soha korábban nem volt akkora hajtóvadászat a vírus diagnosztizálására, mint most. Közben nem történik semmi rendkívüli, vagy legalábbis olyan dolog, ami azt mutatná, hogy egy szuperveszélyes világjárványról lenne szó – mondja Wodarg.

Artim7777 2010.01.24. 17:32:16

Ezt érdemes megnézni! ;-)

*** HÁBORÚ A NEMZET ELLEN – Az elrabolt nemzeti vagyon

...címmel rendezett négyrészes dokumentumfilmet Jelenczki István.

A film azt a történelmi folyamatot, annak mechanizmusát mutatja be, ahogyan a belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át mindazt az örökölt és megtermelt felbecsülhetetlen tulajdont, amit őseink évszázadokon át, nagyszüleink, szüleink és mi magunk létrehoztunk.

docler.hu/video/155796

I. rész - A háború megváltozott természete. 85 perc
II. rész - Diktatúrából, diktatúrába. 88 perc
III. rész - Az ország felszámolása. 73 perc
IV. rész - Megtartó üzenet. 72 perc

A filmben közreműködtek:

Ángyán József, Bencsik János, Bencze Izabella, Bogár László, Éger István, Hunyor Erna, Kovács Zoltán, Mándoki Andor, Molnár Oszkár, Molnár V. József, Papp Lajos, Tóth Zoltán József, Varga Csaba, Varga István, Zlinszky János.
süti beállítások módosítása