Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

H1N1: Hivatalosan is vége

2010.08.16. 06:00 | Ébredj Fel | 3 komment | Megosztás és tárolás |

Múlt hét kedden, vagyis aug. 12.-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megszüntette a 6., vagyis a legmagasabb fokozatú járványkészültséget az újinfluenza (aka sertésinfluenza vagy H1N1) vonatkozásában. Margaret Chan szerint az un. „post-pandemic” korszak köszöntött be, amelynek a fokozatát már nem is határozta meg – persze minek is, elvégre a 14 hónapja bejelentett 6. fokozat is minden reális alapot nélkülöző volt. 

Hivatalosan is véget ért hát a világméretű csalás, mely euro- és dollármilliárdokba került az emberiségnek – de igen sokba került a megtévesztő szervezeteknek is. A WHO ellen több vizsgálat is indult, mely a gyógyszeripar és a szervezet közötti összefonódásokat próbálja felderíteni. De más vonatkozásokban is fellebbent a fátyol és sokak számára láthatóvá váltak a háttérben irányító erők. Kiderült, hogy a demokrácia, mint államforma sok sebből vérzik – nyugodtan mondhatjuk, hogy csak a nevében demokrácia. Vajon újdonság-e ez az információ? Vajon a szemfülesek számára nem volt-e eddig is nyilvánvaló, hogy a dolgok egy pöttyet másképpen működnek, mint ahogy kellene, hogy működjenek?

Dehogynem. A sertésinfluenza-válság, az életveszély érzete a H1N1 kapcsán arra volt jó, hogy az átlagember figyelmét is a Szomszédok aktuális adásáról a járványra, az oltásra és az ezzel kapcsolatos hazugságokra terelte.

Most, hogy elmúlt a válság, az emberek többsége visszaül a kényelmes foteljébe a kedvenc TV csatornájához, előkerül a popcorn és a cola (esetleg a sör) és minden visszatér a régi kerékvágásba. A járvány előidézői, támogatói és haszonélvezői továbbra is a helyükön maradtak, mindössze bankszámlájuk lett vastagabb és a H1N1 sikerén felbuzdulva most lelkesen készítik elő újabb merényletüket az emberiség ellen.

Ó, nem nehéz észrevenni, miben is mesterkednek. Hogy csak két projektet említsek:

  • nagyban folyik a dohányosok és nem dohányosok egymás ellen való uszítása. Egyre több helyen tiltják be a dohányzást, miközben a dohányárú továbbra is szabadon megvásárolható. A dohányosokat kriminalizálják: pár napja tilos a dohányzás a fővárosi aluljárókban, miközben a játszótereken és azok környezetében való dohányzást már régóta betiltották – a rendelkezés megszegőit 30.000 Ft-ig terjedő bírsággal büntetik. E rendelkezés vajon kinek hasznos? De szerencsére úton a segítség: végső stádiumban van a dohányzás ellenes oltás kifejlesztése, mely természetesen mellékhatásoktól mentes, csakúgy, mint a sertésinfluenza esetében volt…
     
  • kifejlesztés alatt van a stressz-ellenes védőoltás is, mely korunk népbetegségétől, a stressztől védene meg mindannyiunkat. Talán csak azt felejtik el megemlíteni az illetékesek, hogy a stressz vagy a félelem és az ezzel járó testi tüntetek az emberi élet elválaszthatatlan része. E kellemetlen, ám hasznos érzés nélkül tudunk-e vajon különbséget tenni a számunkra jó és rossz hatások között, vagy birka módjára bólogatunk engedelmesen bármilyen, az életünket érintő változásra? 

Ezek hát az új merénylettervek a WHO részéről, de persze nem ez a szervezet az egyetlen jóakarónk... A „többiek” sem nagyon pihennek, mint ahogyan a következő cikkekben rávilágítunk majd. Az én kérdésem csak annyi lenne, hogy megér-e ennyit az átlagembernek az aktuális TV sorozat, hogy csak akkor lépjenek ismét, amikor ismét közvetlen életveszély fenyeget majd?

Ahogy én látom, a társadalom (némiképp önkényesen) két részre osztható szét. A választóvonal nem éles és van egy széles "átmeneti szakasz" is, akik egyszer hol ide, hol oda tartoznak. A két részt most elnevezem: legyen a forradalmárok és a struccok rétege. A forradalmárokat érdeklik a világunk visszásságai és a megoldási lhetőségek, míg a struccok akkor is a homokba dugják a fejüket, ha közvetlenül a szájukba rágjuk az információt. Több ilyen ismerősöm is van, akik direkt kerülik az ilyen típusú filmeket ill. weboldalakat, mondván, hogy csak felidegesíti őket. WTF???

Az (amúgy is nehéz) változás ellen szól, hogy a struccok és a forradalmárok kénytelenek együtt élni. Elég nehéz valakit meggyőzni a változás szükségességéről, aki még a problémát sem látja meg…

Mit is tehetünk hát? Megírjuk a problémát, s ha van elképzelésünk, akkor a megoldást is. Az elkövetkező hónapokban részletesen körbejárjuk, hogy hol is tartunk és hogy merre is lehetne továbbmenni – erről elég konkrét elképzeléseink alakultak ki az utóbbi hónapokban. Ha lesz értelme, el is költözünk – imádjuk a blog.hu-t, de újszerű megoldásainkat sajnos itt nem tudjuk tesztelni. A többi rajtatok múlik. Tartsatok velünk, próbáljátok ki az igazi demokráciát, adjátok hozzá a saját ötleteiteket és terjesszétek az igét... Még az is lehet, hogy egyszer csak egy élhetőbb világban találjuk magunkat. 

Kalandra fel!

biztonságos lájkolás

Címkék: sertésinfluenza h1n1 újinfluenza

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr22220634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artim7777 2010.08.16. 14:33:33

A Jog az Egészséghez Egyesület feljelentést tett ismeretlen tettes ellen…
Dr. Lenkei Gábor @ 10:20, 2010. augusztus 16. hétfő

H1N1 vakcina és büntetőfeljelentés

Lenkei doktor, a Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesület elnöke nemrég nyert pert az ÁNTSZ ellen. Most ő tett feljelentést különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás és hűtlen vagy hanyag kezelés, illetve hivatali visszaélés gyanújával az ügyészségen a H1N1 influenzára költött milliárdok kapcsán.

(...)

Folytatás: lenkeidoktor.hu/?p=1356

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.08.17. 04:24:43

@Mitra: köszönet érte Dr. Lenkeinek. Az ilyen feljelentések – bár az eljárás sikeressége a kivizsgáló szervek inkompetenciája miatt, valamint az egészségügyi intézmények korrupciója miatt kétséges – sokat segítenek abban, hogy minél több embert juttasson el a felismeréshez, miszerint az egészségügy jelenlegi formájában – Dr. Lenkei szavaival élve – inkább betegségügy, és nem az egészség, hanem a betegség fenntartásában érdekelt...

nemecsek ernő áruló 2010.08.22. 10:40:34

Mindössze egy apró megjegyzést tennék: jómagam dohányos vagyok, az aluljárókban megtiltott dohányzás azonban egyáltalán nem zavar. Sőt. Kifejezetten tetszik, hogy lehet végre levegőt kapni ezeken a helyeken is. Egy hozzá tartozó plusz jó pont, hogy hamutartókat is kitettek minden bejárathoz, így van hova elnyomni a cigit.
süti beállítások módosítása