Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A nagy megerőszakolás-sztori: Cable Gate - 3. rész

2010.12.14. 22:08 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Kezdjük a végén. El tudjátok azt képzelni, hogy egy ember, aki saját pénzből, non-profit alapon létrehozta a Wikileaks-et, amelynek fő célja az igazság terjesztése, és ezért a célért hajlandó akár az életét is kockáztatni, vállalva, hogy bármikor „baleset” érheti… Szóval el tudjátok képzelni, hogy Julian Assange, miután Svédországban tartott egy-két előadást a világ aktuális állásáról és elképzeléseiről, hogy hogyan lehetne azt jobbá tenni, hip-hop megerőszakol két nőt? Egymás után, ugyanabban az országban?

A bíróság erre a szituációra az „életidegen” remek jogi terminológiát alkalmazza. Persze csak akkor, hogyha nem utasítják föntről, hogy másként döntsön, mert olyankor nemzetközi elfogatóparancsot ad ki a gyanusított ellen.

Lássuk a részleteket! Illetve a résztvevőket:

Bal oldalon Anna Ardin, jobb oldalon Sofia Wilén, a két áldozat. Hát, Julian, nem valami nagy fogás, persze lehet, életben jobban néztek ki. Bár a történtek ismeretében valószínűnek tartom, hogy inkább csomót kötöttél volna a farkadra, mintsem hogy engedj ember-állati vágyaidnak azért a pár óráért (percért).

A sztori augusztusra datálódik vissza, mikor Assange-t meghívták a Svéd Szociáldemokrata Párt egyik csoportja, a Brotehrhood Movement által szervezett konferenciára, hogy tartson egy előadást. A konferencia főszervezője Anna volt, aki Julian-t saját lakásában szállásolta el, mondván, ő úgyis a szüleit akarja meglátogatni. Vajon miért tett így? Talán nem volt pénze a pártnak egy szállodai szobát kifizetni Julian-nak? 2010. augusztus 11-én Julian megérkezett Stockholmba és ezzel együtt Anna lakásába. Egy darabig minden a terv szerint haladt, mikor – ah! – Anna véletlenül 1 nappal korábban érkezett vissza a tervezettnél. Némi disputa után eldöntötték, hogy Julian ott maradhat – majd egy jól sikerült vacsora után a megállapodás tovább bővült és szexre került a sor, ami igen heves lehetett, mert a kondom, amit használtak, elszakadt. Augusztus 14. reggelét írunk, és a józan ész szerint egy jófajta megerőszakolás után az ember lánya fogja magát és elmegy a rendőrségre bejelentést tenni. Ehelyett Anna Ardin inkább privát partit szervezett estére Julian-nak – ismét a saját lakásában – és a twitterre a következőt véleményt küldte:

„A szabadban ülök hajnali két órakor és majd megfagyok a világ legcoolabb, legokosabb emberével, elképesztő!”

Nem tűnt elégedetlennek… akkor még.

Ugyanaznap történt, hogy megjelent a képben Anna barátnője, Sofie Wilén. Állítólag valami klassz rózsaszín blúz volt rajta és az első sorban ült – saját bevallása szerint keményen dolgozott azon, hogy Assange-t az ágyába csalja. Ezt oly komolyan vette, hogy meginvitálta Julian-t az otthonába, s ehhez ő vásárolta a vonatjegyet – Julian ugyanis nem akart kártyával fizetni, hogy lehetőleg a hatóságok ne tudják lekövetni őt. Augusztus 16-án este megesett a nagy eset, hogy Sofie ágynak esett. Ekkor még használtak kondomot, viszont másnap reggel nem. Sofie – akárcsak Anna – nem tűnt sértődöttnek, elment bevásárolni, s reggelit készített Julian-nak.

Itt jön egy érdekes csavar a történetben, amit elég nehéz hihetőnek bemutatni. Augusztus 18.-án Sofie hatalmas aggodalmában felhívja Anna-t és elpanaszolja, hogy gumi nélkül szexelt Julian-nal és aggódik, hogy nemée kapott el valami kórságot tőle. – Te is? – kérdezte döbbenten Anna. Két nappal később 14h-kor megjelentek a rendőrségen, ahol mindketten feljelentést tettek. Julian ellen kiadják az elfogatási parancsot.

Hol itt a probléma? – kérdezhetnénk. Dugtak egyet-kettőt, na bumm, mindketten egyetértettek ebben, ahogy a jognyelv mondja, az aktus „konszenzuson” alapult. Józan emberi ésszel gondolkozva nemi erőszaknak a nyomát sem találjuk itt. De bizonyos országok jogrendje annyira abszurd, hogy jogi szaktudásodnak kell lenned ahhoz, nehogy tudtodon kívül törvényt sérts és kitedd magad egy kellemetlen és – ebben az esetben max. 2 év szabadságvesztéssel sújtható – bírósági procedúrának.

Izraelben például megerőszakolásnak számít, ha a férfi a nőnek hamis identitást ad meg. Tehát ha – induljunk ki egy lehetetlen feltevésből – egy palesztin férfi egy izraeli nővel szexel, de azt hazudja neki, hogy ő zsidó, akkor az jogilag nemi erőszakként kezelendő, még ha a nő teljes egyetértésével történt is az aktus. Namármost, felmerül az emberben a kérdés, hogy kinek hisznek a hatóságok? A nőnek, aki azt állítja, hogy a férfi hazudott, vagy a férfinek, akit esetleg a meglepetés erejével ér a hír, hogy feljelentették? Az izraeli jogi procedura számomra színtiszta rasszizmus.

A svéd jogrend nemi erőszakról szóló paragrafusai is erősen életidegenek, ahol megerőszakolásnak számít, ha menet közben – mondjuk – lecsúszik a kondom vagy elszakad. Hihetetlen, de így van. Ez történt Julian-nal is és ezért van most rács mögött.

Izraelben a jogrendet a rasszisták, Svédországban pedig a feministák irányítják.

Jegyezd meg magadnak, ha férfi vagy és egy svéd nővel szexre kerülne a sor – és nem akarsz Julian sorsára jutni – legalább két – lehetőleg ügyvéd által megírt – okirat legyen nálad előkészítve. Az elsőn a nő aláírásával hitelesítse, hogy valóban akarja a szexet. Csak ezután kezdődhet bármiféle előjáték! Majd szükséges egy nyomtatvány a szex után, melyben a nő kijelenti, hogy nem lett megerőszakolva.

Ez a modern jogrend, barátaim. Hip-hip hurrá-t neki!

Vissza az eseményekhez. Augusztus 21-én az Expressen svéd bulvárlap főoldalon tudósít a hírről: Assange megerőszakolt két svéd nőt és letartóztatási parancsot adtak ki ellene! Assange hírnevének sérelme felbecsülhetetlen: ma a Google az „Assange rape" kifejezésre 1.440.000 találatot ad ki. Assange tagadja a vádakat és egy lényeges kérdést tesz fel:

„Vajon miért adta ki a az ügyész az összes bizalmas információt a médiának?”

Tényleg, vajon miért? Ne felejtsük el, a svéd jogrend szerint szigorúan tilos a sajtónak kiadni bármilyen nemi erőszakkal kapcsolatos adatot. Ehhez képest az Expressen az eset összes mocskos részletéről nagy pontossággal tudósított. Nem elfelejtendő az sem, hogy az Expressen a Bonnier család tulajdonában van, amely a legnagyobb médiatulajdonos Svédországban, és akik nem csak hogy Amerika-barátok – de kimondottan Izrael-barátok is. Izrael pedig nagy támogatója volt az USA közel-keleti inváziójának... Talán ez is számíthat valamit, tekintve, hogy Assange és a Wikileaks az Afganisztánról és Irakról szóló majd 500.000 kiszivárogtatott dokumentumában pont e két háború mocskos titkait tárta fel.

A hétfői reggel hideg fényében aztán a Svéd ügyészség valamennyi vádat ejti Assange ellen.

Lehetséges-e, hogy Anna Ardin és az Expressen szándékossan összejátszott Julian Assange lejáratásában? A következő részben ezzel foglalkozunk.

UPDATE: Julian Assange-t 200.000 £ óvadék ellenében szerdán valószínűleg szabadon bocsájtják!

biztonságos lájkolás

Címkék: wikileaks julian assange anna ardin sofia wilén expressen

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr352516378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása