Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Sertésinfluenza-járvány Angliában 70%-os beoltottság ellenére?

2011.01.11. 07:00 | leenaa | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Sertésinfluenza-járvány söpör végig Nagy-Britannián, dacára annak, hogy a 65 év feletti brit lakosság 70%-a megkapta tavaly a H1N1 oltást. Ez az arány idén is közel ugyanekkora (68,5 %), a vakcina támogatói szerint azonban a járvány továbbra is terjedni fog, amíg teljes lakosságot be nem oltják.

Azt azonban sosem fogják bevallani az oltáspártiak, hogy a jelenlegi influenzás betegek közül hányan oltatták be magukat tavaly. Ez az apró információ egyetlen egy olyan fősodrású médiajelentésben sem, amelyik az oltások és az influenza témáját taglalja.

Egyszerűen nem hajlandóak megemlíteni ezt az igen fontos számadatot, az olvasók pedig ezáltal arra a helytelen következtetésre jutnak, hogy csak azok lettek most influenzásak, akik nem kaptak oltást...

A legtöbb fertőzött korábban be lett oltva

...ám ez a fenti következtetés hamis. Valójában számomra kétségtelen, hogy a 450 jelenleg kórházban fekvő súlyos állapotú influenzás beteg túlnyomó többsége korábban be lett oltva.

Az ilyen statisztikákat persze sosem teszik elérhetővé a köznép vagy a sajtó számára. Az efféle adatok nyilvánosságra hozatala ugyanis leleplezné az oltóanyagipar Nagy Átverését: azt, hogy az influenza vakcina az emberek 99 százalékánál teljesen hatástalan!

Valójában pontosan ugyanazok az emberek hajlamosak leginkább elkapni az influenzát, mint akiket beoltanak. Hogy miért? Mert az oltások hosszú távon legyengítik az immunrendszert és fogékonyabbá tesznek minket a jövőbeli fertőzések számára. A vakcinák megakadályozzák,hogy az immunrendszer kifejlessze saját adaptív válaszreakcióját a behatoló mikroorganizmusokra vagy vírusokra, és ily módon ugyanúgy elsorvad, mint egy kerekesszékhez kötött beteg lábának izmai.

Az immunrendszer nagyban hasonlít az izmokhoz: vagy használjuk, vagy elveszítjük. Az influenzavakcina azonban gyengített vírusokat juttat az immunrendszerbe (más egyéb tartósító szerekkel együtt, amelyek rendkívül mérgezőek lehetnek az idegrendszer számára). Ez olyan, mintha tornásztatnánk az izmainkat a konditeremben, de a trénerünkkel csináltatnánk meg minden súlyemelést. Ilyenkor egyértelmű, hogy végül nem lesznek túl erős izmaink, hiszen a test nem kényszerül rá, hogy nagyon erőteljes adaptív válaszreakciót produkáljon.

Ugyanez igaz a vakcinákra és az influenzára is. Ha évről évre gyengített influenzavírusoknak tesszük ki a szervezetünket, a test egyre lustább és gyengébb lesz, és amikor egy napon majd kontaktusba kerül egy, a környezetében keringő teljes értékű vírussal, nem lesz kellően jó állapotban ahhoz, hogy megbirkózzon a kihívással.

Széleskörű a D-vitamin hiány Nagy Britanniában

Mindezek mellett egy D-vitamin hiányban szenvedő egyén is ijesztően gyenge immunrendszerrel bír, mivel a D-vitamin aktiválja az immunrendszert arra, hogy elvégezze feladatát. Az extrém alacsony D vitaminszinttel rendelkező emberekben még a gyengített vírusokat tartalmazó vakcinák sem váltanak ki ellenanyag képződést. De ahelyett, hogy megvizsgálnák a páciensek D-vitamin szintjét és az oltás mellé ezt is felírnák nekik receptre, a hagyományos orvosok és a járványügyi hatóságok arra buzdítanak mindenkit, hogy többszörösen oltassa be magát, mintha két egyenként hatástalan oltás egymás utáni beadása valamilyen módon hatásossá tenné mindkettőt.

Ternészetesen ez egy nagy őrültség. A másik nagy őrültség pedig az, hogy ha az embereknek elegendő mennyiségű D-vitamin keringene a vérében, nem lenne szükségük a szezonális influenzaoltásra sem. Márpedig azért, mert egy erős, egészséges immunrendszer nagy mennyiségű D vitaminnal a vérben univerzális módon az összes szezonális influenza vírustörzset megállítja, a közel 50 - 70 ng/dL D-vitamin szinttel rendelkező egyénekben 100%-os mértékben!

A brit influenza járvány 3 fő oka

A brit sertésinfluenza járvány valódi oka 3 rétű:

  1. Az északi féltekén jelenleg tél van és Nagy Britannia olyan távol esik az Egyenlítőtől, hogy a lakosok nem tudnak elegendő D-vitamint előállítani a szervezetükben. Emiatt gyakorlatilag az egész brit lakosság nevetségesen alacsony D-vitamin szinttel bír az egész tél folyamán.
  2. A brit népesség túlnyomó többsége az elmúlt években beoltatta magát influenza ellen, a vakcinák pedig legyengítették az immunrendszerüket, s így ezek az emberek az idei influenzavírus-törzsekkel szemben fokozottan kiszolgáltatottá váltak.
  3. A influenzavírus-törzs pontosan azért olyan szívósan ellenálló kint a szabadban, mert oly sok brit él krónikus immunrendszer-alulműködéssel (immunszupresszált állapotban) a D-vitamin hiány, krónikus stressz, nem kielégítő táplálkozási szokások stb. miatt. Ez jó „táptalajt” teremt a vírus szaporodásához, lehetővé téve még gyorsabb vírusmutációkat, ami mindenképpen idejétmúlttá teszi az oltásokat.

Kérdések, amelyeket nem szabad feltenni az oltást propagáló szélhámosoknak

A vakcinákat propagáló egészségügyi közösség azt hiszi, ha valami mágikus módon az emberek 100%-át rá tudnák venni arra, hogy oltassák be magukat, az influenza probléma ezzel ki lenne pipálva.

Minden tudományos alapot nélkülözve meggyőzték magukat a fejükben arról, hogy az oltás egyenlő az influenzavírus elleni automatikus és száz százalékos védelemmel. És mégis, még ők sem merik a következő egyszerű kérdést: azoknak a influenzás betegeknek, akik jelenleg a brit kórházi ágyakat nyomják hány százaléka kapott tavaly influenzaoltást?

A kérdésre adható válasz felfedné az oltóanyagipar nyílt csalását, ugyanis egy igen nagy számról van szó. Természetesen az egészségügyben dolgozók közül senki sem meri feltenni ezt a kérdést, hiszen tudják, hogy ha az (influenza ellen) beoltottak aktuális újrafertőződési arányának kérdéskörében kutakodnak, fény derül a csalásra és szélhámosságra, amit elkövettek. Ezáltal pedig még több ember veszti el az oltásokba vetett hitét, amelyek eladása, valljuk be, teljes mértékben ügyes propagandán és egy helytelen hiedelmen alapszik.

Az influenzaoltás-propaganda természetesen azt kívánja meg, hogy az emberek soha ne fussanak bele olyan tudományos adatokba, amelyek azt mutatják, hányan kapják el az influenzát a beoltottak közül (ez az újrafertőződési arány). Ezért van az, hogy soha nem fogunk becsületes választ kapni erre a kérdésre sem kórházaktól, sem oltóanyaggyártó cégektől, sem oltáspárti orvosoktól.

Csak oltassa be magát továbbra is mindenki. De ne kérdezze meg, hogy hatásos-e, mert ezt a kérdést nem szabad feltenni ebben a mai gyógyszer(ipari)-kultuszban, amely az egészségügyi ellátást urallja az egész világon.

Igazán nem szeretnénk, hogy a mai tudomány megakadályozzon egy igen jövedelmező átverés-bizniszt, ugye?

A cikk a NaturalNews-on megjelent bejegyzés fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: vitamin oltás influenza d vitamin h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr742551180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása