Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Bin Laden menőbb, mint Jézus volt valaha is

2011.05.03. 04:24 | Ébredj Fel | 10 komment | Megosztás és tárolás |

Bin Laden menőbb, mint Jézus volt valaha is

Azt hiszitek, hogy megbolondultam, mi??? Nem, nem. (Persze lehet, de ez csak nézőpont kérdése. Ne felejtsétek, a zsenit csak egy hajszál választja el az őrülttől.) Mindjárt meg is indoklom állításomat jelen posztban, melyet a hír – mely szerint az amerikaiak 10 év üldöztetés után végre levadászták Osama Bin Laden-t – ihletett. 

Gondoljátok csak meg: Jézus megszületett, tanított, majd meghalt a kereszten 33 éves korában, viszont 3 nap múlva feltámadt és a mennybe ment. (Van ebben a mítoszban némi inkonzisztencia, mivel elvileg a halál után úgyis mindannyian a mennybe, vagy rossz esetben a pokolba kerülünk, nem kell hozzá a Földön feltámadnunk, de ennek a cikknek nem ez a témája, szal hagyjuk.) Ezzel szemben Osama meghalt 2001 decemberében, majd valszeg feltámadt, mert még elkövetett egy csomó terrorcselekedetet, rémisztgette a fél világot videóüzeneteivel majdnem 10 éven keresztül, míg végül az amcsik megtalálták és meggyilkolták.

Összesítve:
Jézus: 1 születés, 1 feltámadás, 1 halál; Bin Laden: 1 születés, 1 feltámadás, 2 halál. Menőbb.

Bin Laden persze más vonatkozásokban is nagyobb hatalmú volt, mint a mi Jézus Krisztusunk. Pl. annak ellenére, hogy rajta volt az FBI legkeresetteb terroristái listáján, valahogy elvarázsolta az illetékeseket és USA tulajdonú kórházban kezeltette vesebaját, ami az amcsiknak fel sem tűnt. Aztán: Jézus a csodáinál személyesen kellett, hogy jelen legyen, pl. gyógyítani is csak úgy tudott, ha rátette a kezét a betegekre; Bin Laden viszont a távolból pusztított el kb. 3000 embert a WTC-ben, majd feltámadása után a madridi merényletet és a londoni bombatámadást is lazán összehozta, mindezt bújkálva a hegyek között, mondhatni távirányítással. Gondolom, miután feltámadt, visszatért az egészsége is, hiszen azóta nem látogat súlyos vesebetegségével sem amerikai, sem más illetőségű kórházakat. Mondjuk ezt egy ilyen nagyhatalmú mumustól el is várhatjuk, hogy rendben legyen az erőnléte, különben hogyan is tudna jó hatásfokkal gonoszkodni itt e Földön.

S ha valaki azt mondaná közületek, hogy túlzok, netalán ferdítek, arra csak értetlenül néznék és azt válaszolnám: „Dehát ez a hivatalos amerikai sztori!" Vagyis, ha azt elhiszed, akkor ezt is illene. Legalábbis logikusan gondolkozva ez következik. Ja, hogy szerinted Oszama nem halt meg 2001 telén? Nos, az e mellett szóló bizonyítékokat már a Megtisztulás: 9/11 és a hazug évtized című videóban megmutattuk; most csináljunk egy kis indirekt bizonyítást. Vegyünk néhány hírt a tömegmédiából, mondjuk legyen ez főleg az origo.hu, rakjuk egymás alá és elemezzük őket, hogy vajon stimmelnek-e...

„...az akciót egy kis létszámú amerikai csoport hajtotta végre Pakisztánban, amely tűzharc során megölte bin Ladent, majd elhozta a helyszínről a holttestét. Az akcióban az amerikaiak közül senki sem esett el.”

„A terroristavezér elleni rajtaütésben négy helikopterrel egy lakóházra csaptak le a pakisztáni fővárostól északra fekvő város, Abbotábád Bilal nevű negyedében - közölte egy pakisztáni hírszerzési tisztviselő.” (Origo)

Abbotabad, hol is van ez? Kb. 110 km-re a pakisztáni fővárostól, mindössze 300 méterre egy elit pakisztáni katonai kiképzőtelep mellett. Én is ezt választanám bujdoklásra, ha tehetném...

„Egy helikopter lezuhant, melyet elmondása szerint a földről találhattak el.” (Origo)

Hmmm... az a helikopter biztos távírányítós volt, vagy valami gumiborítása lehetett, hogy mindenki sérülés nélkül túlélte a zuhanást...

JA, hogy ez volt AZ a helikopter? Tényleg távirányítós lehetett.

„A washingtoni kormányzat egyik magas rangú tisztviselőjének elmondása szerint Oszama bin Ladennel együtt öt ember (a családtagjai) halt meg a katonai műveletben.” (Origo)

Kizárólag családtagok. Se testőrök, se személyzet, se más áldozat. Ja, és valószínűleg a helikoptert lelövő illető is családtag, vagy maga Oszama volt. Az amcsik legpontosabb bevetése ever...

„12:32 Elfogták Bin Laden két feleségét is

Pakisztáni közlés szerint mintegy negyven percig tartott az Oszama bin Laden lakóhelyét ért támadás, melynek során a terroristavezér testőrei a háztetőről lőttek a támadó helikopterekre, amelyek közül egy lezuhant. Sajtóhírek szerint a kommandósok megölték Bin Laden egyik fiát, valamint még három másik férfit is, akiknek személyazonosságát nem közölték. Elfogták továbbá Bin Laden két feleségét és négy gyermekét.” (Origo)

A testőrök is családtagok voltak. Ennyi.

„09:55 Állítólag tengerbe temették Bin Laden testét

Egy meg nem nevezett amerikai tisztviselő a CNN-nek azt mondta, bin Laden testét a tengerbe temették. A tisztviselő szerint a holttestet iszlám szokások szerint kezelték, de részleteket nem közölt. Korábban még azt állították, a testet az amerikaiak magukkal vitték, hogy DNS-vizsgálattal azonosítsák.” (Origo)

Vajon miért kellett a legkeresettebb terrorvezér holttestétől 24 órán belül nyomtalanul megszabadulni? Biztos elkezdett büdösödni...

„19:53 Repülőgép-hordozóról küldték hullámsírba Bin Ladent

Egy repülőgép-hordozó fedélzetén, az Arab-tengeren adták meg a végtisztességet Oszama bin Ladennek - közölte hétfőn Washingtonban egy névtelenül nyilatkozó amerikai hivatalos forrás. "Ma az elhunyt számára vallási szertartást tartottak a Carl-Vinson amerikai hadihajó fedélzetén. Ezt az iszlám hagyományok szerinti temetés követte. A halottat megmosdatták, és testét fehér lepelbe burkolták" - idézte az MTI.” (Origo)

„A helikopterek egy észak-pakisztáni légi bázisról indultak bevetésre.” (Origo)

A légibázis északon, Abbottabad, bin Laden rejtekhelye szintén északon, a temetés pedig az Arab tengeren, ezektől legkevesebb 1300 km-re, egy amerikai repülőgép-anyahajón történt.

Miért kellett bin Laden testét ilyen messzire vinni? Biztos a DNS vizsgálatok miatt! Ami:

„12:47 Egyelőre nem biztos, hogy volt DNS-vizsgálat

Amerikai hivatalnokok közölték, hogy arcfelismerő technikákat és egyéb módszereket használtak Oszama bin Laden holttestének azonosítására - írja a CNN. A nemzetbiztonsági hivatal azonban nem erősítette meg azokat a korábbi sajtóhíreket, hogy DNS-vizsgálatot is végeztek volna.” (Origo)

Öööö... akkor ez nem. Akkor biztos azért, hogy az iszlám szokások szerint temethessék el!!!

„13:56 A hullámsír ellentétes az iszlám vallási szabályaival

Dalil Boubakeur, a párizsi nagymecset rektora szerint az, hogy Oszama bin Ladent az amerikaiak a tengerbe temették, "teljesen ellentétes az iszlám szabályaival" - írja az MTI a rektor környezetébe tartozó forrásra hivatkozva, hozzátéve, hogy Dalil Boubakeur "nagyon meglepődött" a híren, és annak ellenőrzését kérte.

A muzulmán hagyományok azt írják elő, hogy az elhunyt holttestét először szappanos, majd tiszta, végül pedig kámforos vízzel le kell mosni, mielőtt három gyolcsdarabba betekernék. A sírba tétel pedig földben, koporsó nélkül kell hogy történjen. A holttestet Mekkával párhuzamosan kell elhelyezni, a fejet kissé jobbra, Kába szentélye, a mekkai nagymecset felé fordítva.” (Origo)

Öööö... akkor...

Obama hangsúlyozta, hogy az akció „nem az iszlám ellen irányult, mert bin Laden nem volt muszlim vezető”.” (Origo)

Öööö... akkor miért is kellett EGYÁLTALÁN bármilyen állítólagos iszlám szokás szerint eltemetni? Egy BŰNÖZŐT???

„Egyesek jobban éreznék magukat, ha az USA bin Laden testével parádézna a kamerák előtt és elvinnék a testét az Egyesült Államokba törvényszéki vizsgálatra.”

„Találni egy olyan országot, amely elfogadja a test 24 órán belüli temetését, csak hogy tartsa magát az iszlám tradíciókhoz, igen nehéz lenne – mondta egy hivatalnok.” (The Daily Bell)

Öööö... Váltsunk témát...

„11:03 Nem a halott bin Laden fotóját mutogatják a tévében

Sem az Egyesült Államok, sem Pakisztán nem igazolta annak a fotónak a hitelességét, amely Oszama halálának bejelentése után tűnt fel néhány televízió adásában, sőt, két amerikai hivatalnok figyelmeztette is az NBC tévétársaságot, hogy a kép nem hiteles. A fotón egy Oszama bin Ladenre hasonlító férfi véres feje látható, a sérülések megfelelhetnek annak a reggeli hírnek, hogy fejlövés végzett Oszama bin Ladennel. Az NBC fotóblogja szerint a kép hamisítvány, azt Oszama egy 1998-as fotójából készítették.” (Origo)

 

Kicsit félreérthető a fenti idézet, mert azt lehet gondolni, hogy a kép valaha is létezett. De ez nem igaz, a kép mindig is hamis volt! Íme az hamisítás folyamata (bal oldal: eredeti kép; jobb oldal: átmeneti verzió; középső: végső verzió):

Legalább odaírhatták volna a kép alá: „Illusztráció”. De ezt az amcsi hatóságok nem tartották fontosnak. Persze csakis a mi védelmünkben! Szerintük ugyanis:

„18:25 Túl véresnek tartja a Pentagon a Bin Laden haláláról készült fotókat

A BBC washingtoni tudósítója szerint készültek képek Bin Ladenről, de a Pentagon várhatóan túl véresnek találja őket ahhoz, hogy közzétegyék.” (Origo)

Miért, a hamis fotó olyan esztétikus volt???

„11:11 Nem volt internet és telefon Bin Laden rejtekhelyén” (Origo)

A kapcsolatot a külvilággal telepatikusan tartották. Ne felejtsd, Oszama menőbb, mint Jézus!

„10:06 Washington nem egyeztetett Pakisztánnal

Az Egyesült Államok nem értesítette előre a pakisztáni hatóságokat az Oszama bin Laden elleni katonai akcióról. Az amerikai kormány egy magas rangú illetékese azzal magyarázta a pakisztáni szuverenitás megsértését, hogy "törvényes és erkölcsi kötelességének érezte, hogy cselekedjen".” (Origo)

Minek is? Ha holnap esetleg a szomszédodban valami rémisztő katonai akció folyna, helikopterekkel meg kommandósokkal, ne ijedj meg, biztos az amcsiknak van valamely ellenségükkel elszámolnivalójuk.

„13:18 Téglától tartott az amerikai hadsereg

A BBC biztonsági szakértője szerint Amerika azért csak az akció után vonta be a részletekbe a pakisztáni titkosszolgálatot, mert féltek attól, hogy egy tégla van a szervezetben, aki riasztaná Oszama bin Ladent. Frank Gardner szerint hasonlóan közel jártak a terroristavezér elfogásához 1998-ban, amikor Bill Clinton kiadta a parancsot, hogy bombázzák Bin Laden táborát, de az akció kezdetére Bin Laden eltűnt.” (Origo)

Igaz, utána Dubai-ban egy amerikai kórházban kezelték, ahol a CIA egyik ügynöke meg is látogatta és kedélyesen elbeszélgetett vele. Biztos azt az alkalmat is a pakisztáni téglák rontották el...

„14:34 Bin Laden megölése volt a cél

Az USA különleges egységeinek küldetése az volt, hogy megöljék az al-Kaida vezetőjét, nem pedig az, hogy elkapják - írja a Reuters hírügynökség amerikai biztonsági forrásokra hivatkozva. "Ez egy gyilkossági hadművelet volt" - fogalmazott a lapnak az egyik hivatalnok.” (Origo)

Végre (?) egy pont, amelybe nem tudok belekötni. Az Egyesült Államok ma az a hatalom, mely teljesen önkényesen dönthet nem csak hogy egy ember, de akár egy egész nemzet életéről-haláláról. És mindezt nyugodtan ki meri mondani, a médiák leközlik és a világ rendben lévőnek tartja. Nem lehet csodálkozni azon, hogy  amikor már nagyon kínos kezd lenni a világ vezető katonai hatalmának sikertelensége ez ügyben, akkor arra sem veszik a fáradtságot, hogy egy hibátlan fedő sztorit dolgozzanak ki Osama bin Laden kamu megölésére. Szomorú ez, nagyon.

„Minden rossz forrása az USA” (Origo)

Szerintetek? 

biztonságos lájkolás
· 1 trackback

Címkék: osama bin laden barack obama

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr282873449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bin Laden, Szaddám kivégzése - Sok szemét meg megúszta? 2011.05.03. 15:53:15

Elképzelem, amikor több amerikai elnököt és hadseregtábornokot felakasztanak, vagy titkos parancsot adnak a likvidálásukra, vietnami, koreai, afganisztáni, iraki falvak ártatlan civil lakosainak a terrorizálása, lemészárlása miatt. Amelyeknek szintén...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekertabor · provo.blog.hu 2011.05.05. 13:47:56

Oszama likvidálása és a tőke erőszakszervezetei:
provo.blog.hu/2011/05/03/az_oldokles_joga

Gabees 2011.05.07. 14:06:54

Mivel szeptember 11-et az amerikai kormany rendezte meg, oszama bin laden is csak egy megrendezett szemely. Terrorizmus valojaban nem letezik, ez egy vegtelensegig tarto haboru, mert nincs ellenfel, azt is ok allitjak elo - Oszama is egy ilyen szemely

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.05.07. 15:56:45

@Gabees: Azért ez nem teljesen így van. Egy előadáshoz kellenek díszletek és kellenek színészek is. És az élethű előadásokhoz a színészeknek nagy beleélőképességgel kell hogy játszanak - annyira, hogy ők maguk sem tudják, ez egy előadás. A fegyverek valódiak, a halottak valódiak, az érzelmek és ideológiák is valódiak, és a rendező is valódi. Ez egy paradoxon: a terrorizmus egyszerre létezik és nem létezik...
Mellesleg, a pontos válasz benne van a Megtisztulás: 9/11 és a hazugság évtizede c. postban és videban...

Renren 2011.05.26. 12:20:16

Azon a szinten semmiképpen sem létezett amit kreáltak ebből az emberből.

Egyébként meg akinek nem lenne nyilvánvaló:
A béke melletti harc az olyan, mint a szüzesség melletti szeretkezés.

Renren 2011.05.26. 12:23:39

Azon a szinten semmiképpen sem létezett amit kreáltak ebből az emberből.

Egyébként meg akinek nem lenne nyilvánvaló:
A béke melletti harc az olyan, mint a szüzesség melletti szeretkezés.

fraktál 2011.07.18. 10:16:30

Csak annyi megjegyzésem lenne, hogy a cikk szerzője keveri a szezont a fazonnal. Azt írja: "Jézus újjászületett". Ennél nagyobb baklövést, ostobaságot le sem írhatott volna. Remélem a birkákról szóló cikket nem ő írta, mert ő a legnagyobb bégető.
Aki az európai alap műveltséggel sincs tisztában, az miért kezd el összeesküvésekről fantáziálgatni? Ez Így sajnos nevetséges. Hiányzik a szakma iránti alázat! E "műfaj" szerzőjének minden esetben tisztában kell lennie nem hogy az alap műveltséggel, de magas szinten otthon kellene hogy legyen a társadalomtudományokban.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.07.18. 15:36:52

Feltámadt, mennybement, tökmind1, hogy nevezzük.
A lényeg ugyanaz, én használtam egy jópofa képet, aminek persze semmi realitása nincs, te pedig nem érted az iróniát, viszont szeretsz kötözködni.
Valami építő jellegű kritikát is tudsz villantani, mondjuk a cikk témájával kapcsolatban, vagy csak idejöttél trollkodni?
Üdvözlettel: a „legnagyobb bégető”

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.07.18. 15:39:53

Amúgy igazad van, javítotttam az újjászületettet feltámadtra.

fraktál 2011.07.27. 12:19:38

@Ébredj Fel:
Köszönöm a javítást!
A "kötözködő" kommentemet nyugodtan törölheted.
Csak azért írtam, mert a keresztény és a buddhista terminológiát nem jó keverni. Ebben az esetben ugyanis egy-egy fogalom mögött NAGYON sok minden van. (Háborúk ennél kevesebb miatt is törtek ki.)
Hogy a témához megpróbáljak valami konstruktívat is hozzátenni:
Gondolom mindenkinek feltűnt a norvég merénylettel kapcsolatosan, hogy az első hírek arab terrortámadásról szóltak. Sőt! Az egyik arab szervezet a hírek szerint magára is vállalta a robbantást és lövöldözést.
Tovább gondolva
Ha, tegyük fel szeptember 11-et esetleg nem az al-Kaida szervezte meg, hanem az amerikai kormány, néhány millió dollárért nyilván nincs az a fundamentalista arab szervezet, amelyik ne vállalta volna magára, hogy ők tették. Nyilván ha tovább csordogál a pénz néhány éven keresztül, néha el is vállal egy-egy arab vezető fenyegetőző videóüzeneteket. - Amiket akár a Megrendelő politikai szitációtól függően, akár időzíthet is.
A végén persze el kell hallgattatni, szintén időben, (mint Gagarint aki soha nem volt az űrben a szovjetek), véletlenül sem szabad bíróság elé állítani. Persze ezek minden alapot nélkülöző szubjektív fantáziálgatások :).
Gratula a bloghoz, csak így tovább!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.07.30. 16:45:03

@fraktál: Köszönöm :)
A norvég 9/11-el kapcsolatban rövidesen lesz cikk, mely részletesen tárgyalja az ezzel kapcsolatos információkkal. A vicces az volt, hogy a coorporate média - idomításához hűen - azonnal hangos Alkaidát kiálltott... pedig ennek sok köze nem volt hozzá, max annyi, hogy az állítólagos arab terror megakadályozása miatt követte el emberünk a mészárlást.
Rövidesen látni fogjuk, hogy egy más vonalon viszont annál több közöset fogunk találni...
süti beállítások módosítása