Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Cikkajánló: Dr. Lenkei Gábor és a Jog az Egészséghez Egyesület nyilatkozata

2009.10.08. 06:46 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Nem kell hinni a világméretű emberiség-ellenes összeesküvésben, hogy a sertésinfluenza elleni oltás értelmét megcáfoljuk. Egyszerű deduktív bizonyítási módszerrel el lehet jutni a végkövetkeztetéshez, melyet a Jog az Egészséghez egyesület mindenki számára érthetően meg is tesz:

...a biztonsági próbákat először állatkísérletekben végzik el, majd amikor ezek eredménye megnyugtató, elvégzik ezeket embereken is. Nagyon profi, japános szervezés mellett elegendő lehet egy hét előkészítés az állatkísérletek előtt, 60 nap várakozás a lehetséges késői szövődmények miatt, majd még egy hét a nyert adatok kiértékelésére. Ezután egy hét előkészítés az emberkísérletekre, majd a 60 nap letelte után egy hét a kiértékelésre. Ez kétszer 60 nap, plusz kétszer egy-egy hét. Nagyon jó szervezés mellett az állatkísérletek elvégezhetőek két és fél hónap alatt, ugyanígy az emberkísérletek is ugyanennyi idő alatt. Ez összesen 5 hónap.

...

Tételezzük fel, hogy 2009. július 1-re legyártották a szükséges alapanyagot, és minden egyéb feltétel is rendelkezésre állt ahhoz, hogy megkezdődhessenek az állatkísérletek az elkészült vakcinával. Innentől kezdve, ha minden jól megy, öt hónapra van szükség a késői szövődmények lehetőségének biztonságos kiszűrésére. Július, augusztus, szeptember, október, november...

Mint tudjuk, az OGYI-nál már júl. 24.-én készen volt az oltóanyag engedélye... De OK, ne legyünk rosszindulatúak, tételezzük fel, hogy csak elírás az, ami a honlapon áll és mondjuk az volt a beadási dátum. A hivatalos engedély szeptember 28.-án adatott meg a magyar lakoság több mint 60%-ának beoltásához tervezett oltóanyagra. Sehogy sem jön ki a november... Üdvözljük hát vastapssal kormányzatunk újabb felelőségteljes döntését!

A teljes cikk itt érhető el.

biztonságos lájkolás

Címkék: madárinfluenza védekezés h1n1 újinfluenza jog az egészséghez dr. lenkei gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr671433252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása