Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Higany és autizmus – Robert F. Kennedy Jr. beszéde - VIDEO

2010.02.08. 00:43 | Ébredj Fel | 16 komment | Megosztás és tárolás |

Hol volt, hol nem volt, sőt, van is ez az Andersen mese, amely „A császár új ruhája” címet viseli.  A sztori röviden összefoglalva egy nem létező, ámbátor méregdrága ruháról szól, melyet ügyes csodaszabók (vagy inkább csodacsalók?) úgy adtak el a császárnak, hogy azt csak az „arra avatott szemek” láthatják. Persze senki nem merte bevallani, hogy nem látja a ruhát, hisz azzal saját méltatlanságát ismerte volna el, kivéve egy gyereket, aki nem röstellette elkiáltani magát: „Nicsak, a császár meztelen!”

E mese persze Happy End-del végződik, hiszen mese – világunkban sajnos ez nincs mindig így. A történet több tanulsággal is szolgál, hosszan lehetne elemzni, én mindössze – mai videónk felvezetőjeként – egy párhuzamra világítanék rá. Nevezetesen, hogy a „csodaszabók” jó marketinggel egy óriási hazugságot adtak el, mely ott lebegett mindenki szeme előtt és mégis láthatatlan volt.... Idomítás? Programmozás? Nevezd, ahogy akarod, egyről beszélünk.

Annyian kérdezték, hogy vajon miért is vagyunk oltásellenesek! Miért baj, hogy ha megint beadnak pár millió oltást, hiszen ezt teszik már évek óta! Bizony, ami már régóta „standard”, megszokott, bevált (?), azt hajlamossak vagyunk jónak elfogadni és nem megkérdőjelezni. De ez nem jelenti azt, hogy jó. Csak az idomítás minőségét jelzi...

Jöjjön most akkor az igért videó, Robert F. Kennedy Jr. beszéde. Sokak szerint a Kennedy-k voltak az USA utolsó valódi elnökei – e család tevékenysége példamutató értékű valamennyiünk számára. A beszéd az autizmus és a thimerosal (etilhigany) összefüggéseiről szól – igen, ez az, mely az influenzaoltásban is megtalálható. És ezek az összefüggések méllyek és messzire mutatnak. E videóval nyilvánvalóvá válik, miért tartoztak az első körben beoltandók közé a terhes nők és a 6-36 hónapos korú kisgyermekek. És ettől a ténytől sírni tudnék...

Ne felejtsd: korunkban az igazság ritkán elérhető kincs. Ne tartsd meg magadnak: terjeszd!

 

biztonságos lájkolás

Címkék: oltás robert f kennedy etilhigany thimerosal tiomersal influenza oltás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr461738013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reality check 2010.02.09. 16:29:19

Nagyon jó a videó. Grat.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.02.10. 03:40:40

@reality check: A gratuláció Kennedy-t illeti, mi csak fordítottunk és feliratoztunk... azért köszönjük. :)

dizil 2010.02.10. 06:40:03

@Ébredj Fel: én igen, de sajnos ők nem

zimera 2010.02.10. 23:39:23

Nagyon gyorsan eltűnt (elbújt?) ez a Kennedy videó - meg lehet találni valahol?

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.02.11. 01:37:07

@zimera: szerintem max elment pihenni kis időre – én most ellenőriztem és nekem megy. Ha gond lenne továbbra is, írj!

Galactic Night 2010.02.11. 19:13:00

Köszi, szuper ez az anyag! Kis hazánkban se túl rózsás a helyzet, igaz, 2005-ben kis váltás történt,a DiPerTe oltások új generációja már thiomersal mentes, viszont a DiTe és a Tetanusz vakcina még nem, illetve kedvenceink közül az influenza oltások, főleg a saját gyártmányú ,Fluval vakcina "büszkélkedhet" magas higany tartalommal. A szakemberek egy része, értsd alatta a gyerekorvosokat pedig fél a megtorlástól, büntetéstől, ha szembe menne a "szakma szabályainak", s az oltás ellenes véleményét hangoztatná.

dizil 2010.02.12. 03:04:07

be akartam linkelni az esoember.hu-ra, de
nekem sem elérhető a beszéd innen, a dailymotion-ön pedig nem indul a subtitle.

napoleon4 2010.02.12. 11:20:31

akiknek jók a sámánok, varázslók és kuruzslók ösi tudománya, az ne járjon orvoshoz, gyógyszertárba, hanem főzzön magának békanyálból, egérpiszokból "gyógyszert"

másként mondva nem dicsőség a tudatlanság és szégyen a lustaság! TESSÉK szakirodalmat olvasni, mert 1 politológus az nem vegyész, nem orvos, nem toxikológus.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.02.12. 14:57:29

@dizil: a Dailymotion-ön vló közvetlen lejátszáskor engedéplyezni kell a feliratot a lejátszó Menu--jében.

Ha beilleszteni akarod a videót, akkor a code alatt lévő "customize player" gombra kattintva ki lehet választani a magyar feliratot, mely alapértelmezettként elindul lejátszáskor elvileg.

Ha ez sem segít, szívesen küldök feliratot e-mail-ben :)

Galactic Night 2010.02.13. 09:04:04

Igaza van napoleon4-nek, tessék szakirodalmat olvasni, ide is linkelek egyet az autizmus és a higany kapcsolatáról, egeszseg.atspace.com/higany_mercola1.html képpen megjegyzem nem szabad csak azt a csúnya oltást hibáztatni az autizmusért, ott van pl. az amalgám fogtömés (kb, 50% higanytartalommal), vagy az egyes tengeri halak húsában az emberi tevékenységeknek köszönhetően feldúsult higany.

ven 2010.02.21. 10:39:06

ugyan..., szakirodalmat olvasni? Az nem szokás errefele... :)

Artim7777 2010.02.22. 14:52:43

Tanulságos olvasnivaló a Kennedyekkel a kapcsolatban.

Dr. Drábik János: Miért kellett meghalnia Kennedy elnöknek?

mek.niif.hu/06800/06897/html/0101.htm

kentaur8888 2012.09.07. 13:22:12

Nemzethősök azok, akik ezt nekünk lefordították!
Áldás legyen rajtuk!
süti beállítások módosítása