Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Ne Oltsál! TV (0): Vigyázó szemetek Stuttgartra vessétek!

2010.10.13. 03:10 | Ébredj Fel | 10 komment | Megosztás és tárolás |

Hát ezt is megéltük: egy hirtelen ötlet nyomán itt a nulladik, úgymond kísérleti TV adásunk!

Ami persze nem TV, hanem videó, a Youtube-on nézhető, de ott legalább bármikor. Amíg le nem törlik, persze. Mert azért nem finomkodom a megfogalmazásaimmal és nem próbálok elfogulatlan, pártatlan hiradóst játszani. Abból van elég, sőt, túl sok is.

Szóval sok szeretettel küldöm Nektek a nulladik adást. Előrebocsájtom, nem igazán értek a műfajhoz, ezért is hívom kísérletinek a próbálkozást. Ennek ellenére van egy jelentős többlete egy írásos cikkhez képest, és talán azok is megnézik, akik nem olvasás-fanok (ami egyébként nagy baj!).

S a téma? A hatalom korrumpálódásának gyönyörű példája, az emberek jogainak semmibe vétele, erőszak, több mint 200 sérült, mindez Stuttgartban, egy „jogállamban”. De többet nem mondok, tessék szépen a Play-re kattintani!

 

biztonságos lájkolás

Címkék: stuttgart bahnhof s21

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr682367079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatha 2010.10.13. 09:50:57

Hú ez nagyon tetszett és én is gondolkodtam, hogy csinálok egy TV-t, de még kamerám sincsen.
Na a lényeg, hogy csak így tovább és szurkolok neked a népszerűségedért, s remélem sokan figyelnek majd. A másik, hogy ez a TV-s kommunikáció jobb, mint az írás mert ez így személyesebb, és közvetlenebb is.

Üdvötlettel az aranykor.freeblog szerkesztője

Bloggy01 · http://bloggy.blog.hu/ 2010.10.15. 00:51:24

A kisiskolást is bántani készültek a mocskok!!!!!!!
Törlés előtt letölteni böngészőbővítménnyel vagy más kheqkerprogrammal

átláthatatlan 2010.10.15. 20:16:02

Csak az a kár, hogy egy beszédhibás bemondót tettek a képernyőre.Igen zavaró!Egyébként a stuttgardti rendőri brutalitás gyermekjáték volt a magyarországi okt.23-i eseményekhez képest.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.10.15. 21:13:58

A beszédhibás bemondó az író, a szerkesztő, a videóvágó és a kiadó is :) De köszönöm a kritikát, igyekszem javítani a kiejtésemen!

kunavar 2010.10.15. 21:52:00

Sajnos, nálam nem működik!

Bihari László 2010.10.17. 14:03:41

Teccik! Széllel szemben hugyozol, a villanypásztor felett, de tetszik amit csinálsz!:) Hajrá! Kitartást és sikereket!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2010.10.18. 10:20:00

@Anatha: Köszönöm a kedves szavaid, nagy tisztelője vagyok amúgy az írásaidnak!

Üdv
Skyler

Mészi 2010.10.21. 11:19:20

Igen szerintem is jó ez a kezdeményezés. A videóval sincs semmi probléma, engem nem azavar a kiejtés, inkább a mondanivaló és a lényeg ami számít.

Azonban!!!

A végén belekeverni ebbe az illuminátusokat... Azt hiszem evvel ez sokat ront azon, hogy komolyan vegyünk.
Pedig az nem kérdés, hogy komolyan kell.

falconw 2010.10.30. 18:50:57

Mészi, Sajnos keveset tudsz a "szervezetről". Valójában mit tudsz róluk ? ha meg nem sokat, akkor miért nem nézel utána ? Az Illuminátusok nem a semmiből bukkantak elő. Komoly előzményei voltak a dolognak. A szabadkőművesség pl már a római korban létezett. De titkos szekták már a zsidók babiloni fogsága idején is voltak. Egyszóval ez az Illuminátusok csak egy újabb verziója egy régi dolognak. ezek régóta terjeszkednek. Ha meglátnál egy-két családfa levezetést bizonyos körök bizonyos embereiről egyből leesne a tantusz (és az állad) nem kell hinni benne. Utána kell nézni. Persze, csak ha van kedved és időd - nem kötelező. viszont, ha nem vagy képben valamivel kapcsolatban akkor mielőtt véleményt formálsz inkább nézz utána.
süti beállítások módosítása