Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Te tudod, hogyan segíthetsz? Ne oltsál! TV 02. adás: Ételt bombák helyett

2013.08.07. 22:55 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

FoodNotBombs.jpgHosszú idő telt el a legutóbbi Ne Oltsál! TV adás óta. Nem mintha ne lett volna miről tudósítani – éppen ellenkezőleg, se szeri, se száma az összeesküvéseknek, az emberhez nem méltó viselkedésnek, a gonoszságnak, az erkölcstelenségnek. S vajon mi változik, ha beszámolunk róla? Vajon tudunk-e, lehet-e tenni ellene valamit is? Vajon megállíthatjuk-e az emberiség vonatát, mely – úgy tűnik - egyre nagyobb sebességgel robog valamiféle feneketlen szakadék felé?

Tanácstalanságunk alkotói válságban teljesedett ki. A fő kérdés, mely motoszkált bennünk: hogyan változtassunk? Hogyan mutassunk utat? Mai adásunk egy ötlet, egy kísérlet, megválaszolni e kérdést. Egy dolog biztosnak tűnik: a világ megváltását kicsiben kell elkezdeni – de ha egyszer elkezdjük, e kicsi hirtelen nagyon naggyá változhat. Bizony.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: Ne oltsál! TV Food Not Bombs Budapest Occupy London

A PRISM botrány megmutatja, milyen talpnyaló az EU

2013.07.05. 02:07 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Az európai országok mind Washington ölebjeivé váltak. Helyedre, lábhoz, fekszik! Egy hívásba került mindössze és Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália azonnal lezárta légterét Evo Morales bolíviai elnök gépe előtt, így kényszerítve leszállására Bécsben. A tizenkét órás kényszerű megállás alatt a gépet még az osztrák rendőrség is átkutatta. A feltételezésről viszont – hogy az NSA-t leleplező Snowden van a gépen – kiderült, hogy hamis. Az elképesztő eljárás a legdurvábban sértette meg a nemzetközi jogot és Bolívia szuverenitását. Az eset Dél-Amerikában jelentős felháborodást keltett.

Bolívia elnöke kritizálta, hogy „túszul ejtették”. A fogva tartásáért felelős országok „történelmi hibát” követtek el. „Bizonyos értelemben el lettünk rabolva” – mondta a repülőtéren Ruben Saavedra bolíviai védelmi miniszter az újságíróknak. „Ez az egész az Egyesült Államok összeesküvése, amely az európai országokat használja ki és hazugságokat terjeszt.”

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: Evo Morales Bolívia NSA snowden

A Drone Alegység: Obama mocskos háborúja

2013.06.28. 04:32 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Kb. egyidőben azzal, mikor Barack Obama elrendelte azt a drone támadást, mely megölte Abdul-Rahman al-Awlaki-t, posztolta ki a 16 éves amerikai gyerek a Facebookra másodosztályú hip-hop kedvenceit. Azért mondom, hogy „másodosztályú”, mert Abdul majdnem pontosan egyidős a fiammal, így elég jól ismerem azt a trutyit, amit hallgatnak.

Obama elnök minden kedden személyesen ellenőrzi azon emberek a nevét, akiket meg akar öletni. George Bush, aki kissé finnyásabb, mint Obama, sosem tett ilyet; de Mr. Obama úgy érezte, ezek a döntések az elnök felelősségi körébe tartoznak: „a saját ujját akarja a ravaszon tartani” – írja egy jelentés. E gondos, sűrű napirendű ember, az elnök hetente egyszer választja ki áldozatait, melyet most „Terror Kedd”-nek neveznek.

tovább »
biztonságos lájkolás
· 1 trackback

Mindannyiunknak Mannings-ekké és Snowden-ekké kell válnunk

2013.06.24. 23:55 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Egyszerűen érthetetlen, hogy csinálja az Amerikai Egyesült Államok, hogy miközben az emberiség elleni legnagyobb bűntetteket követi el, ugyanakkor önmagát mint „A JÓ” pozícionálja. Kezdve azzal, hogy az ország kevesebb, mint 4,5%-át adja a világ népességének, de a világ erőforrásainak mintegy 25%-át fogyasztja el. Egyetlen ország sem háborúzott annyit, vitt véghez annyi beavatkozást vagy puccsot az elmúlt 65 évben (legalább egyet évente) és ölt meg eközben annyi embert (kb. 20 milliót összesen), mint az USA. Az ehhez szükséges hadigépezet fenntartására elköltött összeg nagyobb, mint az összes többi nemzeté együttvéve a világon.

SnowdenProtest.jpg

Egyetlen más állam sem zsarol, fenyeget és kényszeríti az akaratát más országokra úgy, mint az USA. Csak az Államok gyilkos drónjai repkednek más országok légterében és gyilkolnak civileket a levegőből. És mint a whistleblower Snowden most bemutatta: egyetlen ország sem kémkedik mindenki után és kezel mindenkit terroristaként. Felfedte továbbá, hogy az amerikai kormány egy teljesen kontroll alól elszabadult és korrupt bűnöző szervezet, amely sem a saját alkotmányát, sem a nemzetközi törvényeket nem tartja tiszteletben.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: kémkedés

Pedofília és sátánizmus - 2. rész

2012.03.28. 01:11 | leenaa | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Az előző rész itt található.

A Daily Telegraph ebben az időben azt is közölte: „E héten kiderült, hogy elejtették egy állítólagosan megerőszakolt 7 éves kisfiú ügyét, mivel az túl későn került az aberdeeni bíróságra.”

feb21_13.jpeg
Gyerünk, Legfőbb Ügyész – csinálj valami!

Elish Angiolinit 2006. október 5-én a Skót Parlament Skócia Legfőbb Ügyészévé (Lord Advocate) választotta és ő 2009. decemberében ismételten úgy döntött, hogy nem lesz eljárás a Hollie Greig által megnevezett személyek ellen.

A vizsgálat vagy eljárás visszautasítása egy olyan téma, mely az egész ügyön végighúzódik. Hollie nagybátyja, Robert 'Roy' Greig, a kislány édesanyjának a bátyja rejtélyes módon halt meg egy állítólagos – ismétlem: állítólagos – autótűzben 1997-ben, mialatt Hollie-t még mindig folyamatosan bántalmazták. A tanúvallomások és körülmények égbekiáltóan ellentmondásosak voltak, de a patológus azt állította, hogy Robert Greig „füst belélegzése” miatt halt meg és ezt követően semmilyen nyomozás nem történt.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: pedofília sátánizmus david icke hollie greig

Pedofília és sátánizmus - 1. rész

2012.03.26. 05:50 | leenaa | 1 komment | Megosztás és tárolás |


feb21_01.jpegSzámtalan meglepetésben és döbbenetben volt már részem, ahogy felemeltem a fátylat és megláttam milyen szörnyűségek rejlenek alatta, de kevés volt sokkolóbb a gyermekbántalmazásnál és annak mértékénél, valamint a sátánizmusnál.

És a fontos szó itt a mérték. Hogy ilyesmi megtörténik, az egy dolog, de döbbenetes volt rájönni, mennyire széleskörűen elterjedt és meghatározó jelenség ez az intézményes hatalom számára az egész világon.

A témába vágó kutatásom során 50 ország több mint felében beszélgettem emberekkel: a sértettekkel, a bántalmazókat ismerő bennfentesekkel, és azokkal is, akik életüket e gonosztettek feltárásának szentelték.

Rakd össze az információkat és teljesen világos lesz a kép: a pedofília és a sátánizmus biztosítja azt a „kötőanyagot”, amely minden ország irányítási rendszerét összetartja, ezek a „nemzeti” hálózatok pedig összekapcsolódva együttesen egy globális pedofil-sátánista hálót alkotnak és az Irányító Rendszert szolgálják. Ha bárki ki akar szállni vagy ellenszegül az utasításoknak, tisztában van azzal, milyen következményekkel jár ez: „öngyilkossággal” vagy lelepleződéssel.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: pedofília sátánizmus david icke Hollie Greig

A szeretet kampánya - Israel loves Iran (and back)

2012.03.23. 05:11 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Ülök a komputerem előtt és potyognak a könnyek a szememből. Ez az a változás, az ébredés, amiről szó van? Ennyire egyszerű lenne az egész?

Israel_loves_Iran01.jpg

457242039.jpg„Irániak! Sosem fogjuk bombázni az országodat. Szeretünk titeket.” – írta Rony Edri és Michal Tamir az általuk nyitott Facebook oldalra. Rony és Michal teljesen átlagos izraeli állampolgárok, akik egy kis iskolát üzemeltetnek, mely – általában – grafikai tervezést oktat a diákjaiknak. De nem most, mert pár napja minden idejüket azzal töltik, hogy e békekampányukat menedzseljék, melynek neve egyszerű: Israel loves Iran, s melyhez egyre többen csatlakoztak, hasonló feliratú fényképeket mellékelve magukról békeszeretetük jeléül.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: peace Israel Iran

144 Igazság – Mithra és a sátánizmus (75-83)

2012.03.22. 23:46 | Ébredj Fel | 6 komment | Megosztás és tárolás |

Nos, az elméleti alapok lefektetése után következzenek azoknak a nagy vallási irányzatoknak és hatalmi csoportosulásoknak az ismertetése, melyek alapvetően befolyásolják mindennapi életünket. Sokan talán azt hiszik, hogy a vallásnak manapság egyre kevesebb szerepe van az életünkben, de meg fogjuk látni, hogy mindössze annyi történt, hogy a régi hatalmi struktúrák némi ráncfelvarrással és elrejtőzve ugyanúgy rabigában tartanak minket, átlagos földi halandókat, mint száz vagy ezer évekkel ezelőtt... 

satan.jpeg

75.

A Mithraizmus egy ősi kultusz és teológia, amely Jézus előtt a 6. században született a perzsa I. Dárajavaus uralkodása alatt a Zoroasztrizmus szándékos korrumpálása, valamint a Meneshismus, továbbá a száműzött Yahudik (izraeliták) sátánista hiteinek beleolvasztása által. Ez egyben az első olyan Kultusz a történelemben, amely valójában két kultusz egyben – egy belső, mely titkos és egy külső, mely általánosan elfogadott. Ezenkívül ez az első olyan kultusz, amely teljesen megújult három különálló inkarnáció (kor) formájában;

Ebben a pontban van jó pár olyan kifejezés, mely magyarázatra szorul… Kezdjünk hát neki. 

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: 144 igazság

144 Igazság – A hatalom valódi legitimációja (68-74)

2012.03.11. 07:18 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Szóval, mitől válik legitimmé egy hatalom? Egyáltalán, mi a legitim definíciója? A Pallas Nagylexikon szerint a latin „legitimato” szó jelentése törvényesít, törvényessé, jogossá tesz. Vagyis ami legitim, az  törvényes, de attól már igazságos is? Manapság a demokráciában (kacaj) szeretik azt mondani, hogy a hatalom legitimációját a nép adja meg – a választásokon. S bár tudjuk, hogy a nép – mint olyan – mennyire manipulálható, tegyük fel, hogy így van. Vajon legitim lenne-e akkor egy kannibalista rendszer? Egy rabszolgatartó? Egy apartheid? Egy olyan, ahol a nőknek, vagy bizonyos fajoknak vagy nemzetségeknek a jogai nem érvényesülnek? Egy sátánista rendszer mennyire válik legitimmé, ha a demokrácia szabályai szerint mondjuk több mint 50% egyetértene vele? (erről rövidesen...) És egy olyan, amelyik fennállásának 235 évéből 209-et végigháborúzott?

beenatwar.jpg

Akik olvasták az előző részeket, azok már sejtik a választ: valódi legitimációt csak az ember felett álló Isteni Törvények adhatnak. Hogy hogyan, ezt boncolgatja a 144 Igazság mostani része:

tovább »
biztonságos lájkolás
· 1 trackback

Címkék: 144 igazság

144 Igazság - A közigazgatás eredete (61-67)

2012.03.07. 03:09 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Lassan kezdünk „veszélyesebb” vizekre evezni, az eddigi tiszta filozófikus látóhatár kezd történelmi távlatba kerülni. Azt gondolom, hogy sokakban fellép majd az a bizonyos „AHA” érzés (mint ahogy bennem is fellépett jópárszor), ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy ettől még a 144 Igazság nem biztos, hogy hibátlan. Mi több, érdekes magyar jellegű vonatkozásokat is tartalmaz – kíváncsian várom a hozzáértők észrevételeit, természetesen kimondottan tényekre és nem véleményekre vagy érzelmekre alapozva.

2852026404_83a8cdfab2.jpeg

A mai alkalommal azonban egyelőre még csak közelítünk – lássuk hát, honnan is származik a közigazgatás, mint olyan.

tovább »
biztonságos lájkolás

Címkék: 144 igazság