Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Utolsó kommentek:

furi07 2013.11.25. 18:29:29

Sziasztok! többször ígértétek,hogy lesz folytatás, mikorra várható?

üdv,
furi

Bejegyzés: 144 Igazság – Mithra és a sátánizmus (75-83)

EnTeO 2013.07.15. 10:03:07

Bizonyára nem leszek népszerű a hozzászólásommal. De ez az interjú szerintem egy humbug. Semmi kon rétum, nehogy ellenőrizni, de főleg nehogy bizonyítani lehessen az állításokat. Aztán meg sok klísé, általánosan elterjedt dezinformáció ismételgetése, ismét csak konkrétumok nélkül. egyébként is, a konkurencia erős, és ha valóban ennyire állatiasak lennének a gyógyszeripari cégek, akkor már régen lejáratták volna amásik vakcináját: úgy többet keresne, mint ha a maffai részese lenne örökre... A maffiák örök tulajdonsága, hogy tagjaik egymás ellen fordulnak egyszercsak.

Egyébként javaslom, hogy a társadalombiztosításunk ne fizesse azok gyógyítási költségeit és esetleges későbbi ellátását, akik szándékosan nem oltatták be magukat vagy a gyerekeiket. Fizessék meg a teljes költséget ők maguk!

Bejegyzés: Interjú egy volt vakcinakutatóval - 1. rész

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2013.07.09. 12:05:07

Kezdenek rájönni mások is...
eurologus.444.hu/2013/07/08/europa-csak-jatssza-a-hulyet-a-megfigyelesi-botrany-kapcsan/

Bejegyzés: A PRISM botrány megmutatja, milyen talpnyaló az EU

Korvett5 2013.06.26. 15:20:11

Hozzászólni nincs mit, mert elakad a szó, csak csatlakozni !

Bejegyzés: Mindannyiunknak Mannings-ekké és Snowden-ekké kell válnunk

bookmyface · http://hackerkepzes.hu/blog/ 2012.11.14. 17:40:06

bizonyos lehetőségeket ki kell használni önmagunk védelméért

Bejegyzés: Hajítsd ki a kémeket! A Facebook botrány megoldása

kentaur8888 2012.09.07. 13:22:12

Nemzethősök azok, akik ezt nekünk lefordították!
Áldás legyen rajtuk!

Bejegyzés: Higany és autizmus – Robert F. Kennedy Jr. beszéde - VIDEO

envagyokbatman 2012.07.09. 22:29:02

és ők irányítják a világot...

Bejegyzés: Pedofília és sátánizmus - 1. rész

OlliverW 2012.06.22. 01:50:48

Nem kötekedni akarok... :)
Szóval az lenne a kérdésem hogy állítólag a tornyok úgy lettek építve hogy összeomláskor magukba omoljanak össze...
Erre van valamilyen bizonyíték? Illetve a biztosan a robbanószer miatt dőlt össze?

Bejegyzés: Bizonyíték: 9/11 belső munka volt

FehérTea 2012.06.10. 16:11:42

@DannyTrejo:
Szervusz Danny!
Szerintem te egy meglehetősen okos ember vagy. És én nem hiszem, hogy a családod a H1N1 védőoltás hatására akár most, akár a jövőben jelentős mellékhatásokat szenvedne el.
Arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az adóinkból az állam által elköltött pénzek nem a leghasznosabb helyekre folynak be. Hozzád és hozzám hasonlóan okos emberek is dolgoznak odafent, akik tudják, hogy sok más forrásba érdemesebb lenne fektetni, mint pl. a H1N1 ingyenessé tételébe. És a lehetőségük is megvan rá. Mégis rosszul költik el a pénzeket. Ez probléma, nem igaz? Vajon miért történik ez? Ezen érdemes elgondolkodni. Ők értünk kellene, hogy legyenek, ezt tanultuk. Hallgass a szívedre!
Üdvözlettel:
FehérTea

Bejegyzés: Szövődmények és halálesetek az oltástól

FehérTea 2012.05.29. 10:51:57

Sajnos ez egy erőteljesen hiányos cikk.

Bejegyzés: Tudsz-e nemet mondani?

FehérTea 2012.05.29. 02:02:46

Kedves Ébredj Fel!
Becsülöm a motivációdat. Szeretnék kiragadni valamit a körleveledből.

"A szomorú helyzet az, hogy mindössze hónapokra vagyunk attól, hogy a VILÁGTÖRTÉNELEM EDDIGI LEGNAGYOBB NÉPIRTÁSA bekövetkezzen."

Kérlek gondold át, mit hisznek az emberek személyes tapasztalataid alapján a jóslatokról.
Én csak az enyéimről tudok beszélni. Úgy tapasztalom, hogy a jóslatokat ígéreteknek veszik. És ha egy ígéret nem teljesül a legjobb szándék és legjobb tudásunk ellenére sem, az kárt okozhat. A globális elit órarendjét nem ismerjük. És ha a módszerek hasonlóak is maradnak, a kivitelezés és az időpont könnyen változhat. Mindezt nem azért írom, mert 2012 van. Ha egy hete tetted volna közzé a leveledet, akkor is úgy gondolnám hogy a tájékozatlan, 'zavartalan' állapotban lévő emberek felelőssé tehetnek a lehetséges tévedésedért. Úgy tudjuk senki nem látja előre a jövőt. A jövő kihirdetése bizalmatlanságot kelt. Ha úgy fogalmazol, hogy 'legrosszabb esetben akár hónapokon belül bekövetkezhet', vagy hogy 'a világtörténelem legnagyobb népirtásaira emlékeztető', akkor ezzel 'elfogadod az ő igazságukat is' (az alvókét), és lehetőséget adsz egy folyamatosabb felébredésre. A 100%-osan direkt információmegosztás egy fajta megsemmisítő igazságtétel, ami megnehezítia nyitott konfrontálódást a másik részéről.
Az oldaladat is úgy építetted fel, hogy folyamatosan csepegteted, felépíted és kiegészíted az információkat, ez a megoldás hatékonyabbnak tűnik.
Igen, néha kell egy pofon, hogy kinyíljon a másik szeme, de sose érezze azt, hogy azt a pofont ő kapta, hanem hogy azt akár ő is kaphatná!
Üdvözlettel:
Péter

Bejegyzés: Aktivista szerszámkészlet: Minta e-mail továbbküldéshez

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2012.05.29. 01:32:00

Kedves FehérTea,

figyleem én a hozzászólásaidat, de éppen úszom némi munkával, szal kis türelmet és mindenre fogok válaszolni :)

Köszönjük a hozzászólásokat!

Bejegyzés: BREAKING: Ukrajna elesett

FehérTea 2012.05.29. 01:02:23

Hmm, csak kérem árulja el valamelyikőtök, hogyan tudok valaki kommentjére reagálni, mert úgy látom egyenlőre csak magamnak írok! Vagy ilyenkor nálatok is megjelenik, hogy valaki további hozzáfűznivalót tett egy általatok írt megjegyzéshez?

Bejegyzés: BREAKING: Ukrajna elesett

FehérTea 2012.05.29. 00:57:43

A válasz az előző üzenetemben van.
T.
FehérTea

Bejegyzés: BREAKING: Ukrajna elesett

FehérTea 2012.05.29. 00:55:54

Ne hülyéskedjetek már, az a csávó a bogárban közveszélyes terrorista volt! A legújabb megtévesztésük a piros bogár! Még szerencse, hogy nem darálta le a kommandósokat, mert bizonyára atomfegyverek is voltak a csomagtartóban...

Komolyra fordítva:
@Ébredj Fel:
Jó a videó, amit küldtél user137-nek, dicséretes ez a hozzáállás! Süt a jószándék a tudatosságod mellett, ezért is választottam a te oldaladat, hogy első ízben aktívan részt vegyek a Változtatásban.

Bejegyzés: BREAKING: Ukrajna elesett

FehérTea 2012.05.28. 09:12:39

Nálam már 2012 van, és itthon, ebben a videóban kiálllnak egymásért az emberek és a rendőrök is csak vonakodva teljesítik 'kötelezettségüket', ez már haladás!

szabadriport.wordpress.com/2012/05/25/otthonvedo-csata-minden-negyzetmeterert/

Van az a pszichológia könyv, amiban az első képen a majom a szemét a másodikon a fülét takarja...
Az a hatalmas probléma, hogyha természetesnek vesszük a háborút, azért mert mást se tanítottak nekünk történelkemórákon, csak a 'jogos' háborúkat és forradalmakat, nos akkor semmivel sem kerül közelebb az emberiség egy boldog és minimális bűnt magába foglaló társadalomhoz..
A nép néhány valóban ésszerű és élettámogató akarata mindig felül kellene hogy kerkedjen egy-egy korlátolt, életellenes törvényen.
A birkák elfogadják a szomorú tényeket és a félelmük és gyávaságuk mértékében nem vesznek tudomást róluk, megváltoztathatatlannak mondják azokat vagy egyenesen megtagadják a létezésüket.
A bátor ember is fél, csak képes felülkerekedni a félelmén vészhelyzetekben és az élete folyamán folyamatosan megtanulja szeretni az embereket, nem csak a családja, a valllása, a munkája vagy egyéb mögé rejtőzik.
Jobb jövőt, Szeretettel!

Bejegyzés: Irak felszabadítói – VIDEO

FehérTea 2012.05.27. 17:48:39

És mi a helyzet a többi rögzült téves alaphitünkkel? Figyeljünk oda nagyon egymásra és kérdőjelezzünk meg minden az emberiségnek lazán beadagolt dolgot, eszmét! Mi a helyzet pl. a fogamzásgátlókkal? Mi a helyzet a Föld és a fajok állítólagos tönkretételével? Kit is teszünk tünkre és kiért?

Bejegyzés: Erősebb vírus, erősebb rendőrállam – 3. rész

FehérTea 2012.05.27. 09:53:27

De hogy ez a szabadalmaztatásos ügy nem feltűnő az embereknek??! Persze ha jobban tájékozódnának. Mindig egyszerűbb a többségre hallgatni? Valóban, meg kell tanulnunk és tanítanunk egymást gondolkodni...

Bejegyzés: Erősebb vírus, erősebb rendőrállam - 2. rész