Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Interjú egy volt vakcinakutatóval - 1. rész

2009.10.19. 02:06 | leenaa | 6 komment | Megosztás és tárolás |

Jon Rappoport beszélget egy volt vakcinakutatóval.

– Egyszer régebben Ön biztos volt abban, hogy az oltások az orvoslás védjegyei.
– Így van. Részt vettem néhány vakcina kifejlesztésében. Nem mondom meg, melyekben.

– Miért nem?
– Meg akarom védeni a magánéletemet.

– Szóval úgy gondolja, gondjai lehetnének ha nyíltan vállalná magát?
– Igen, úgy gondolom, elveszíthetném a nyugdíjamat.

– Milyen alapon?
– Az nem számít, milyen alapon. Ezek az emberek megtalálják a módját annak, hogy problémát okozzanak annak, aki egyszer már benne volt a Klubban. Ismerek 1-2 olyan személyt, akit megfigyelés alá helyeztek, vagy zaklattak.

– Ki zaklatta őket?
– Az FBI.

– Valóban?
– Hogyne. Az FBI más ürügyeket is használt. És az IRS (az amerikai adóhivatal) is megtalálhat.

– Ennyit a szólásszabadságról.
– Tagja voltam a „Belső Körnek”. És ha most elkezdenék neveket emlegetni és egyes kutatókat vádakkal illetni, nagyon nagy bajba kerülnék.

– Mi van ezeknek a zaklatásoknak a hátterében?
– A vakcinák a modern orvostudomány utolsó védelmi vonalai. Ezek igazolják a moder medicina „kiválóságát”.

– Hisz abban, hogy az embereknek meg kellene adni a döntés lehetőségét, hogy akarnak-e oltást vagy nem?
– Politikai szinten igen. Tudományos szinten az embereknek információt kell adni, hogy jól tudjanak dönteni. Az rendben van, hogy azt mondjuk, legyen választási lehetőség. De ha a légkör hazugságokkal van tele, hogyan lehet döntést hozni? Ezenkívül, ha az FDA-t becsületes emberek irányítanák, ezek a vakcinák nem lennének engedélyezve. Agyonvizsgálnák őket.

– Vannak olyan orvoslástörténettel foglalkozó szakemberek, akik azt állítják, hogy a betegségek globális hanyatlása a világon nem az oltásoknak köszönhető.
– Tudom. Sokáig ignoráltam a munkájukat.

– Miért?
– Mert féltem attól, hogy mire jövök rá. Én a vakcinagyártásban dolgoztam. Ettől a munkától függött a megélhetésem.

– És aztán?
– Elvégeztem a saját kutatásaimat.

– Milyen konklúziókra jött rá?
– Hogy a betegségek hanyatlása a jobb életkörülményeknek köszönhető.

– Milyen körülményeknek?
– Tisztább víz, fejlett szennyvízcsatorna-hálózat. Táplálkozás, friss ételek. A szegénység csökkenése. Kórokozók mindenhol lehetnek, de amikor valaki egészséges, nem könnyen kap el betegségeket.

– Mit érzett, amikor befejezte a saját kutatómunkáját?
– El voltam keseredve. Rájöttem, hogy egy olyan szektornak dolgozom, ami egy nagy adag hazugságra épül.

– Bizonyos vakcinák veszélyesebbek a többinél?
– Igen, pl. a DPT . Az MMR. De sok vakcina veszélyesebb, mint sok másik vakcina..Ami azt illeti, az összes vakcina veszélyes.

– Miért?
– Számos okból kifolyólag.Egy olyan folyamatot indítanak el a szervezetben, amely veszélyezteti az immunrendszert. Kiválthatják azt a betegséget, aminek a megelőzésére adják őket és okozhatnak más betegségeket is.

– Miért vannak olyan statisztikáink, amelyek bizonyítani látszanak azt, hogy az oltások igen sikeresek voltak a betegségek kiirtásában?
– Miért? Hogy abban a hamis illúzióban éljünk, hogy az oltások hasznosak. Ha egy oltás elnyomja egy betegség, pl. a kanyaró, látható tüneteit, mindenki feltételezi, hogy az oltás jó. Azonban a felszín alatt a vakcina magát az immunrendszert károsítja. És ha más betegségeket okoz – mondjuk agyhártyagyulladást – akkor azt leplezik, mert senki se hiszi el, hogy ez az oltásnak köszönhető. Senki nem veszi észre az összefüggést. Szemet hunynak felette.

– Azt mondják, hogy Angliában a himlőoltás kiirtotta a himlőt.
– Igen. De ha megnézzük a statisztikákat, más képet kapunk.

– Azaz?
– Voltak olyan városok Angliában, ahol nem kapták el a himlőt azok,akiket nem oltottak be. És voltak olyan területek is, ahol be voltak oltva az emberek és himlőjárvány volt. És a himlő már hanyatlóban volt még mielőtt az oltást bevezették volna ellene.

– Tehát azt állítja, hogy egy kitalált történettel etettek meg bennünket.
– Igen, pontosan erről beszélek. Ezt a mesét azért találták ki, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy az oltóanyag biztonságos és hatásos.

– Ön laboratóriumokban dolgozott, ahol igen nagy hangsúlyt kap a tisztaság.
– A köznép azt hiszi, hogy ezek a laborok, ezek a gyártási helyszínek a világ legtisztább helyei. De ez nem igaz. Szennyeződés mindenhol mindig előfordul. És a vakcinákba is bekerül mindenféle szennyeződés.

– Például az SV40 majomvírus bekerül a poliovakcinába.
– Nos igen, ez megtörtént. De én nem erre gondolok. Az SV40 azért jutott bele a polio vakcinába, mert a vakcinát majomvesék felhasználásával készítették. De én valami másról beszélek most. Az aktuális labor körülményekről. A hibákról. A gondatlanságból elkövetett hibákról. Az SV40, amit később rákos daganatokban megtaláltak – olyasmi volt, amit strukturális problémának neveznék. Ez a gyártási folyamat elfogadott része volt. Ha majmokat használunk, kaput nyitunk olyan baktériumoknak, csíráknak, amikről nem tudjuk, hogy az állat veséiben jelen vannak.

– Oké, de tekintsünk el egy percre a különféle típusú szennyeződések megkülönböztetésétől. Milyen szennyezőanyagokat talált hosszú évek munkája során az oltóanyagokban?
– Rendben. Mondok néhányat, amiket én találtam, és egypárat, amiket a kollégáim. A lista nem teljes. A Rimavex kanyaróoltásban számos csirkevírust találtunk. A poliovakcinában acanthamoeba-t, ami az úgynevezett „agyevő” amőba.
Majom-cytomegalovirust találtunk a polio vakcinában. Majom-foamy vírust a rotavirus vakcinában. Madár-tumor vírusokat az MMR-ben. Számos mikroorganizmust az anthrax vakcinában. Számos oltóanyagban találtam potenciálisan veszélyes enzimbénítókat. Kacsa, kutya és nyúl vírusokat a rubeola vakcinában. Madár leukózis vírust az influenzavakcinában. Pestisbaktériumost az MMR-ben.

– Hadd tisztázzuk ezt. Ezek tehát olyan szennyeződések, amik nem tartoznak az oltóanyagokhoz.
– Így van. És ha megpróbáljuk felmérni, milyen károsodásokat okoznak ezek a szennyeződések – nos, ezt nem tudjuk megtenni, mert nincs, vagy nagyon kevés erre vonatkozó vizsgálatot végeztek el eddig. Ez az egész egy rulett -játék. Megtesszük a téteket. Sokan azt sem tudják, hogy bizonyos polio vakcinákat, adenovirus vakcinákat, rubeola, hepatitis A és kanyaró vakcinákat abortált magzati szövetből készítenek. Ezekben az oltásokban időről időre találtam bakterium maradványokat, és poliovírust – amik a magzati szövetből eredhettek. Ha szennyeződéseket keresünk egy oltóanyagban, igencsak furcsa anyagokra bukkanhatunk rá. Nem tudjuk pontosan, mi az, csak tudjuk, hogy nem kéne ott lennie az oltóanyagban. Találtam már emberi hajdarabot és emberi nyálkát is vakcinában. Találtam olyasmit is, amit csak „idegen fehérjé”-nek lehetne nevezni, ami gyakorlatilag bármit jelenthet. Akár vírusfehérjét is.

– Mindenhol vészcsengők szólalnak meg.
– Mit gondol hogy éreztem magam? Ne feledje, ez az anyag egyenesen a véráramba jut anélkül, hogy valamiféle immunvédekezésen keresztülmenne.

– Hogyan fogadták a vizsgálati eredményeit?
– Alapvetően úgy, hogy „ne aggódjon, ez ellen nem tehetünk semmit, az oltóanyagok gyártásakor különféle állati szövetek kerülnek felhasználásra, és innen erednek ezek a szennyező anyagok”. Természetesen még nem is említettem a standard kemikáliákat, mint pl. a formaldehidet, a higanyt, az aluminiumot, amiket szándékosan tesznek az oltóanyagokba.

– Döbbenetes...
– Igen. És akkor még csak a biológiai szennyeződésekről esett szó. Ki tudja, hány másfajta van még? Azokat nem találjuk meg, mert fel sem merül bennünk, hogy keresnünk kéne őket. Ha pl. madárszövetet használnak fel vakcinagyártásra, hány csíra, baktérium lehet abban a szövetben? Fogalmunk nincs róla. Fogalmum nincs róla, mik lehetnek azok vagy milyen hatással lehetnek az emberre.

– És a tisztaságon túlmenően?
– Akkor már a vakcinákkal kapcsolatos alapvetően hamis tételről beszélünk. Hogy stimulálják az immunrendszert. Bonyolult módon fokozzák az immunrendszer működését, hogy megteremtsék az az adott betegséggel szembeni immunitás feltételeit. De ez egy helytelen állítás. Ez nem így müködik. Egy oltóanyagról azt feltételezzük, hogy antitesteket „gyárt”, amelyek indirekt módon védelmet nyújtanak a betegség ellen. Az immunrenszer azonban sokkal több ennél, és sokkal involváltabb, mint az ellenanyagok és a hozzájuk tartozó ún. „killer” sejtek.

– Az immunrendszer tehát???
– Az egész test. És az elme is. Azt mondhatjuk, hogy ez az egész együtt alkotja az immunrendszert. Ezért lehetséges az, hogy egy járvány kellős közepén is vannak olyan egyének, akik egészségesek maradnak.

– Tehát fontos az általános egészségi állapot.
– Több, mint fontos. Nélkülözhetetlen.

– Hogyan tálalják a fals oltóanyag-statisztikákat?
– Sokféle módon. Például, tételezzük fel, hogy 25 ember megbetegszik hepatitisben a hepatitis B oltást követően. Nos, a hepatitis egy májbetegség. A májbetegségeket sokféleképpen lehet nevezni. Meg lehet változtatni a diagnózist... És így máris el van rejtve a probléma gyökere.

– És ez megtörténik?
– Mindig. Meg KELL, hogy történjen, ha az orvosok automatikusan azt feltételezik, hogy a beoltott emberek NEM betegednek meg abban a betegségben, amitől a vakcina védeni hivatott őket. Márpedig az orvosok pontosan ezt feltételezik. Mint látja, ez egy önmagába visszatérő indoklás. Egy zárt rendszer. Nem vallja be a hibáit. A lehetséges hibáit. Ha valaki, akit beoltanak hepatitis ellen, hepatitist kap, vagy valamilyen más betegséget, azonnal azt feltételezik, hogy ennek semmi köze nincs az oltáshoz.

– Mialatt az oltóanyagiparban dolgozott, hány orvossal találkozott, akik bevallotta, hogy az oltáanyagokkal problémák vannak?
– Eggyel sem. Volt néhány, aki privátban megkérdőjelezte, amit csinált, de a nyilvánosság elé sosem állt ki egyik sem, még a cégükön belül sem.

– Mi jelentette a fordulópontot Önnél?
– Volt egy barátom, akinek a kisbabája meghalt egy DPT oltás után.

– Kivizsgálta az esetet?
– Igen. Nem hivatalos módon. És arra jöttem rá, hogy a baba tökéletesen egészséges volt mielőtt beoltották. Csak az oltás lehetett a halál oka. Ekkor kezdtem el kételkedni. Természetesen szerettem volna azt hinni,hogy a csecsemő rossz oltást kapott, egy rossz sorozatból. De ahogy tovább kutattam a témát, rájöttem, hogy nem így volt. Egy hatalmas kétely-örvénybe kerültem bele, egyre jobban. Folytattam tovább a kutatásaimat. És rájöttem, hogy – azzal ellentétben, amit korábban hittem – a vakcinákat nem tesztelik tudományos módon.

– Ezt hogy érti?
– Például az oltóanyagokkal nincsenek hosszú-távú vizsgálatok. Miért? Mert az a feltételezés él, hogy a vakcinák nem okoznak problémát. Így aztán miért kéne bárkinek is vizsgálni őket? Ráadásul az oltási reakció definíciója szerint minden káros reakció a beadás után azonnal jelentkezik. De ennek nincs értelme.

– Miért nincs értelme?
– Mert egyértelmű, hogy a vakcina a beadást követően hosszú ideig dolgozik a szervezetben. A hatásai fokozatosan alakulhatnak ki. A rosszabbodás fokozatosan is bekövetkez. Az idegrendszeri problémák hosszú idő alatt is kifejlődhetnek. Bizonyos feltételek között ez bekövetkezik még egy konvencionális elemzés szerint is. Akkor pedig miért ne lehetne ugyanez a helyzet a vakcinákkal is? Ha egy kémiai mérgezés fokozatosan alakul ki, miért ne történhetne meg ugyanez egy olyan oltóanyaggal, amely higanyt tartalmaz?

2. rész itt.

A cikk a Labvirus.com-on megjelent cikk fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: oltás new world order nwo labvirus.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr961453338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nefi 2009.12.06. 21:07:37

Ha igaz, ami az interjúban van, akkor a következő hír elgondolkodtató - oltás után agyvelőgyuladás:

„H1N1 szövődményeként agyvelőgyulladást kapott egy négyéves kisfiú . A kisfiút életveszélyes állapotban szállították a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba, de már jobban van. A hírműsor szerint a kisfiú kapott ugyan védőoltást, de csak egy héttel ezelőtt, így még nem alakulhatott ki nála a védettség.”

A gyermekeknél fellepő krónikus higanymérgezés a jellegzetes tünetekből kifolyólag – mint álmatlanság, ingerelhetőség, izzadás (elsősorban a láb területén), kivörösödött bőr, fájdalmas ödémák, majd a bőr hámlása az ujjakon, a talpon, az orron és az arcon, továbbá izomgyengeség, bénulás, reszketés és különböző neurológiai tünetek, a szájnyálkahártya gyulladásai, a kéz, a lábfej és az orrhegy kékes-vöröses elszineződése – a pink disease nevet kapta. Azt is megfigyelték, hogy normális testhőmérséklet mellett percenként mintegy 200-ra gyorsul fel a szívverés, sőt súlyos esetekben légzésbénulás és agyvelőgyulladás lép fel.

Érdeklödő1 2009.12.07. 10:05:03

S képzeld olyan jól vagyunk tájékoztatva hogy az a 4 éves valójában 12 éves.12 éves gyerekről van szó csak nem tudom,hogy egy azon cikk hogy a fenében jelenhet meg kétféle képen.Elképesztő.Teljesen megtévesztenek minket.Már rég ki kellett volna állni a drága Falusi úrnak s bocsánatot kérni hogy félre tájékoztatják a népet.Vagy direkt ezt akarják,hogy amikor beszélget az ember azt mondja "te hallottad a tv ben a 4 éves kisgyereket."A másik "igen, de olvastam egy 12 évesről is"S ekkor lesz az egy történetből kettő.Egyre több minden kezd kiderülni,lassan borul a bili.

Nefi 2009.12.09. 22:49:13

Dr. Russell Blaylock újabb tanulmánya szerint: „... a terhes nők egyáltalán nem tartoznak a különösen veszélyeztetettek közé”, „... a H1N1 nem is olyan veszélyes, mint azt állítják”, „... a gyerekeket nem, vagy csak nagyon kevéssé védi meg a vakcina”, „.... az oltás hatására akár megduplázódhat annak esélye, hogy elkapjuk a H1N1-et”, „... a H1N1-vakcina egyáltalán nem ugyanazzal az eljárással készül, mint a hagyományos influenza elleni oltóanyag”.

A terhes nők egyáltalán nem tartoznak a különösen veszélyeztetettek közé.

A H1N1 influenzajárvány kezdetekor, még mielőtt az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzetnek nyilvánította volna a betegség terjedését, kutatók egy csoportja aggodalmát fejezte ki, hogy ez lehet az a pusztító vírus, amit már több mint fél évszázada vártak.
Természetesen a vakcinagyártók mindent megtettek, hogy felszítsák a félelmet, és máris tárgyalásokat kezdtek a WHO-val, hogy mely cégek legyenek a kiválasztottak, amelyek majd ellátják a világot gyógyszerekkel a pandémia idején. A WHO választása több milliárd dolláros profitot jelentett számukra.
A fertőzés terjedni kezdett az Egyesült Államokban és szerte a világon. Tulajdonságai egyre világosabbá váltak. Az 1950 előtt születettek – úgy tűnik – jobban ellenállnak a vírusnak, és a betegség súlyosabbnak, több megbetegedést okozónak bizonyult a 25–49 év közöttiek körében. A hivatalos szervek a terhes nőket tartották az egyik legveszélyeztetettebb csoportnak, ám ez nem igaz.
Ausztrál és új-zélandi kutatók bizonyították, hogy országaikban a terhes nők teljesen biztonságban érzik magukat, és ritkábban is szorulnak kórházi kezelésre. 66 nő került eddig kórházba, ami 0,03 százalékos kockázatot jelent. Kiderült, hogy az összes kórházba került terhes nő túlsúlyos volt, vagy már más egészségügyi probléma miatt nem volt teljesen egészséges.

A H1N1 nem is olyan veszélyes, mint állítják

Miután a WHO bejelentette a pandémia terjedését, a szakemberek a vírus erejét hagyományos módszerrel, azaz menyétek megfertőzésével vizsgálták meg. Megállapították, hogy H1N1-vírus nem okoz több megbetegedést, mint a szezonális influenza, bár sokkal súlyosabban érintette a tüdőt. Ám semmi esetre sem hasonlítható a 2009-es vírus az 1918-as H1N1-vírushoz, és más szöveteket támad meg.
Következő lépésként emberi közösségben akarták tesztelni a vírus terjedési sebessgét. A tesztek zavarosak voltak, de megállapították, hogy a H1N1 nem terjed emberről emberre túl hatékonyan.
Ezt igazolta a New York állam fertőzöttségi rátájáról készült tanulmány is, amely a lakosság 6,9 százalékos arányát mutatta ki, ami jóval a jósolt 50 százalék alatt van. (Megjegyzendő, hogy az 1918-as influenzajárvány esetén ez a mutató 20 százalékos volt.)
A szakemberek megjósolták, hogy 1,8 millió ember fog kórházi kezelésre szorulni, és 300 000 kerül intenzív osztályra. Emellett a kórházak túlterheléséről is beszéltek arról, hogy nem lesz elég ágy, amikor a járvány kitör. 90 000 ember halálát jósolták.

A gyerekeket nem, vagy csak nagyon kevéssé védi meg a vakcina.

Érdekes megjegyezni, hogy a kisbabák rosszul vagy csak kevéssé reagálnak a szezonális influenza vagy H1N1 vírus elleni vakcinára. Egy széleskörű tanulmány eredményei szerint a 2 éves kor alatti gyerekek egyáltalán nem váltak védetté a vakcina beadatása után.
Egy új tanulmány rámutatott, hogy a H1N1 elleni új vakcina hatékonysága megkérdőjelezhető. 35 hónapos kornál kisebb gyerekek 75 százaléka egyáltalán nem vált védetté a vírussal szemben a vakcina által, valamint a 3-9 év közötti gyerekek 65 százaléka esetében sem volt hatásos az oltóanyag.

Az oltás hatására akár megduplázódhat annak esélye, hogy elkapja a H1N1 vírust.

Egy kanadai tanulmány során 12 millió embert vizsgáltak meg és kiderült, hogy a szezonális influenza elleni oltóanyag beadatása, mint ahogy azt az amerikai Betegség Ellenőrző és Megelőző Központ is ajánlja, megduplázza az esélyét a H1N1 vírussal való megfertőződésnek. Ráadásul a betegség lefolyását is súlyosbíthatja.

A H1N1 vakcina egyáltalán nem ugyanazzal az eljárással készül, mint a hagyományos influenza elleni oltóanyag.

A médiából és hatóságoktól folyamatosan hallani, hogy a H1N1 elleni vakcinát azonos módon gyártják, mint a szezonális influenza elleni már bevált, megbízható oltóanyagot. Valójában ez nem igaz. Tény, hogy ezt a vírust is csirketojásokban tenyésztik ki, de többi részleten több változtatás is történt – átléptek lépéseket, kihagytak dolgokat és a biztonsági eljárásokat sem a megfelelő módon végezték.

Forrás: articles.mercola.com

Nefi 2009.12.09. 22:52:09

2009. június 3-án megjelent a kanadai Global Research honlapján William Engdahlnak egy cikke ezzel a címmel; „Sárközy titkos terve a disznóinfluenza elleni oltás kötelezővé tételére”. Engdahl megállapította, hogy „az egyetlen probléma a disznóinfluenza (H1N1) elleni oltással, hogy eddig sem a WHO (Világ Egészségügyi Hivatal), sem az US Government’s Center for Diseases Control (CDC) nem tudták sem elszigetelni, sem egy elektromikroszkóppal lefényképezni a H1N1 influenza “A” vírusát. Sőt, francia tudósok se tudták. Tehát a kötelező oltás elrendelése egy sohasem definiált vírus ellen legalábbis kétséges, mondta Engdahl. Amikor a CDC honlapján megjelent egy kép a H1N1 vírusról, Engdahl akkor sem változtatta meg véleményét. A híres német virológusra, Dr. Stefan Lanka-ra hivatkozott, aki közölte, hogy többször kérdezte írásban a CDC-től, ki készítette a H1N1 vírus fotóját, van-e tudományos dokumentáció a vírus kémiai és más tulajdonságairól. Választ sohasem kapott. Arra a következtetésre jutott, hogy „ha a CDC nem hajlandó feltárni a fotók forrását, akkor hamisítványok”. Sőt hozzáfűzte, hogy ilyen szerkezetek sosem léteztek, ezeket csak különleges technikai manipulációval lehetett előállítani.

Engdahl még tovább ment. „Még inkább bizarr, hogy az US Government’ Food and Drug Administration (az US-kormány Élelmezési és Kábítószerügyi Hivatala) beismerte, hogy a teszt, amelyet a H1N1-nél alkalmaztak, nem egy akkreditált teszt. Engdahl szerint az is óvatosságra kellene intsen, hogy egy amerikai gyógyszergyártó cég, a Novavax kijelentette, hogy szintén oltóanyagot gyárt a H1N1 alapú „vírusszerű részecskék” ellen. Márpedig „vírusszerű részecskékről a tüdőbajjal kapcsolatban szokás beszélni”, mondja Engdahl.

FehérTea 2012.05.23. 23:52:29

Gondolom másokban is felmerült már mostanra a kérdés: mi a helyzet a kötelező védőoltásokkal Magyarországon? Mennyire tudatos az átlagcivil és orvos a VÉDŐoltás témakörében?
Ajánlom szíves figyelmetekbe ezt a cikket a 2012-es évi 'előrelépésekről':

vedooltas.com/friss-cikkek/118-2012-tol-kotelezo-a-pneumococcus-elleni-oltas-magyarorszagon.html

Ui.: ha esetleg ezen az oldalon későbbi posztban szó esik erről, akkor megértést kérek, még nem jutottam el odáig.

EnTeO 2013.07.15. 10:03:07

Bizonyára nem leszek népszerű a hozzászólásommal. De ez az interjú szerintem egy humbug. Semmi kon rétum, nehogy ellenőrizni, de főleg nehogy bizonyítani lehessen az állításokat. Aztán meg sok klísé, általánosan elterjedt dezinformáció ismételgetése, ismét csak konkrétumok nélkül. egyébként is, a konkurencia erős, és ha valóban ennyire állatiasak lennének a gyógyszeripari cégek, akkor már régen lejáratták volna amásik vakcináját: úgy többet keresne, mint ha a maffai részese lenne örökre... A maffiák örök tulajdonsága, hogy tagjaik egymás ellen fordulnak egyszercsak.

Egyébként javaslom, hogy a társadalombiztosításunk ne fizesse azok gyógyítási költségeit és esetleges későbbi ellátását, akik szándékosan nem oltatták be magukat vagy a gyerekeiket. Fizessék meg a teljes költséget ők maguk!
süti beállítások módosítása