Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A PRISM botrány megmutatja, milyen talpnyaló az EU

2013.07.05. 02:07 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Az európai országok mind Washington ölebjeivé váltak. Helyedre, lábhoz, fekszik! Egy hívásba került mindössze és Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália azonnal lezárta légterét Evo Morales bolíviai elnök gépe előtt, így kényszerítve leszállására Bécsben. A tizenkét órás kényszerű megállás alatt a gépet még az osztrák rendőrség is átkutatta. A feltételezésről viszont – hogy az NSA-t leleplező Snowden van a gépen – kiderült, hogy hamis. Az elképesztő eljárás a legdurvábban sértette meg a nemzetközi jogot és Bolívia szuverenitását. Az eset Dél-Amerikában jelentős felháborodást keltett.

Bolívia elnöke kritizálta, hogy „túszul ejtették”. A fogva tartásáért felelős országok „történelmi hibát” követtek el. „Bizonyos értelemben el lettünk rabolva” – mondta a repülőtéren Ruben Saavedra bolíviai védelmi miniszter az újságíróknak. „Ez az egész az Egyesült Államok összeesküvése, amely az európai országokat használja ki és hazugságokat terjeszt.”

Érdemes a szituációt fordított helyzetből megvizsgálni. Tételezzük fel, hogy Oroszország vagy Kína tiltaná meg az átrepülést Obama elnök gépének Ázsia fölött, az Air Force One-t leszállásra kényszerítenék és ezután átkutatnák. Egy ilyen eljárás háborús okként szolgálna és a washingtoni politikusok azonnal nukleáris csapást követelnének! De a kis országokkal meg lehet ezt is csinálni, igen. Cristina Fernandez de Kirchner argentin elnökasszony a cselekményt Dél-Amerika megalázásának nevezte és hozzátette: ez az „öreg Európa” gyarmatosítása.

Hogy a helyzet komolyságát hangsúlyozzák, a dél-amerikai vezetők – akik az UNASUR csoporot alkotják – a hét végén találkozót tartanak Cochabamba-ban, Bolívia fővárosában, hogy közös választ adjanak erre a sértésre. Egy hasonló válasz is lehetséges, amikor a következő alkalomma egy európai vezető Dél-Amerikába repül – szemet-szemért alapon. Argentina például pontosan ugyanúgy kezeli az amerikai állampolgárokat az országba való belépéskor, mint ahogy azt az USA-ban teszik.

Mikor tavaly ősszel Buenos Aires-ben a leszállás után útlevélellenőrzésre mentem, láttam, hogy az amerikaiaknak külön eljárás jár. Volt ott egy tábla, amelyen szabad fordításban a következő állt: „Ha ti bűnözőként kezeltek minket, mi is így teszünk veletek.” Elismerően kellett mosolyognom... mivel ez tényleg így van, az USA-ba való belépés – a kérdőívekkel, a „nem repülhet” lista ellenőrzésével, ujjlenyomatvétel, profil fotózással, biometrikus rögzítéssel és kihallgatással, hogy egyáltalán mit is akar itt az ember – tényleg olyan, mintha bűnözők lennénk.

Ilyesmit sosem tapasztaltam még a kommunista országokba tett számos utazásom alkalmával sem. Pedig akkor még gonosz diktatúrák voltak és persze hidegháború. Ma is, ha az ember Oroszországba vagy Kínába utazik, csak az útlevelét kell megmutatnia érkezéskor és már át is ment. Az USA-ba való repülés viszont olyan, mint amikor az embert egy börtönbe veszik fel. Végül is az Egyesült Államok már most is egy nagy börtön, ahol rendőrállamhoz illő módszerekkel vernek le vagy akár lőnek át minden felszólalást. Mindenkit – legyen akár helyi vagy külföldi – potenciális terroristaként kezelnek.

A képmutatás, ahogy most az európai vezetők a PRISM botrány kezelik, egyszerűen felülmúlhatatlan. TiltakozGATnak, hogy az NSA eltárolja a telefonhívásokat és a teljes internetes forgalmat és úgy tesznek, mintha nem tudtak volna erről semmit. A legálszentebben ismét Merkel viselkedik és azt mondja, a BND (Bundesnachrichtendienst - a német elhárítás) semmit sem tudott erről, és elsőként az újságokból értesült az esetről. Nevetséges. Ha ez igaz, akkor a BND-t  alkalmatlanság miatt azonnal fel kell oszlatni és Merkel-nek le kell mondania.

„Nahát, ilyet nem csinál az ember a barátjával!” – mondják aztán egészen megdöbbenve. Barátok? Mióta vannak Amerikának barátai? Milyen naivnak kell már lenni, hogy ezt valaki elhiggye? Úgy néz ki, Washington minden országot az ellenségének tekint, ami ellen háború viselendő. Ami Németországgal történt, az a legnagyobb ipari kémkedés a történelemben. Az amikat ugyanis nem az érdekli, amit mi, polgárok teszünk – vagyis hogy az orrunkat piszkáljuk vagy a seggünket vakarjuk-e – hanem hogy a német cégek milyen technológiákat fejlesztenek ki, hogy milyen megbízások folynak és milyen szerződések köttetnek. Az amerikai hírszerző ügynökségek legfontosabb feladata – a zsarolás céljából folytatott adattgyűjtés mellett – a kémkedés az amerikai vállalatok részére.

Ahogy az amerikai hadsereg zsoldosai amerikai vállalatokat szolgálnak új piacok meghódítása végett, úgy az amerikai hírszerző ügynökségek a tudás, a know-how és a kutatási eredmények titkos összegyűjtéséért felelősek. Az Airbus repülőgépek kutatási eredményei azonnal a Boeing-nél landolnak. Ha megkötnek egy megállapodást olaj- vagy gázszállításról vagy egy vezeték építéséről, az olajtársaságokat azonnal értesítik, hogy azok be tudjanak avatkozni. Vészhelyzetben pedig háborút kezdeményeznek, hogy megakadályozzák a projektet. Lásd Afganisztán, Líbia és Szíria.

Ugyanez érvényes az összes pénzügyi adat leszívásával kapcsolatban. Teljesen nevetséges azt hinni, hogy a terrorizmus finanszírozását próbálják így megakadályozni. Az amerikai hírszerző ügynökségek ugyanis maguk működtetik a terrorszervezeteket. Az ő felbérelt dzsihádistái azok, akik a terrorcselekményeket elkövetik. Nem, nem, ez az egész az államok és a cégek pénzáramlásának kikémkedéséről szól, arool, hogy ki, mit és hol fizet. Ezen belső információk birtokában biztonságosan lehet spekulálni, pont mintha tudnád a lottó számokat. Tuti nyerő.

A legrosszabb, hogy a politikusaink tudják mindezt, de teljesen kétszínűen meglepettnek tettetik magukat. Gyáva hazaárulók ezek mind, akik idegen hatalmak érdekében dolgoznak. A légtér lezárása Evo Morales elnök gépe előtt, a menedékjog megtagadása Snowden-től és ahogy a PRISM kémkedést megengedik, tisztán megmutatja, milyen talpnyalóak „politikusaink” Washington-nal szemben. Az amik ugyanis csak egy nyelvet értenek: felmutatni a középsőujjat és beszólni: „F..ck off!”

A cikk az Alles Schall und Rauch blogon megjelent írás fordítása

biztonságos lájkolás

Címkék: Evo Morales Bolívia NSA snowden

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr285391862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2013.07.09. 12:05:07

Kezdenek rájönni mások is...
eurologus.444.hu/2013/07/08/europa-csak-jatssza-a-hulyet-a-megfigyelesi-botrany-kapcsan/

wannabefree 2013.07.28. 01:32:49

nemkellujvilagrend.gportal.hu

Eljött a cselekvés ideje!Nézz be és harcra fel!
süti beállítások módosítása