Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Trump koronavírusos | Töröltek minket Videán | Kimutatta a foga fehérjét a Telex

2020.10.05. 17:49 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Trump is elkapta!

...legalábbis ez a hivatalos álláspont. Pénteken helikopterrel szállították a Walter Reed katonai kórházba, és igen... mindenki maszkot viselt a közelében, mint ahogy a képen is látszik:

 trumpmaskespital.jpg

Az esemény óta teljes fordulaton pörög a tömegmédia gépezete. Mert jaj, ha az elnök el tudta kapni, akkor senki sincs biztonságban, úgyhogy féljetek, viseljetek maszkot, zárkózzatok be, különben megfertőződtök mind, megbetegedtek és lehet, meg is haltok.

Politikai körökben ismert a mondás, hogy „ne hagyj egy krízist sem kihasználatlanul”... így hát a Twitter tele van a maszk(ok)osok és mindent tudók üzeneteivel: „megmondtuk nektek”, meg „nincs több mellébeszélés, viselj maszkot” és „rendesen!!! Húzd fel az orrodra is, te tömeggyilkos”.

Micsoda bizonyíték, hogy maszkot kell viselnünk mindannyiunknak! Hiszen maga az Elnök, a Szabadság Földjének Elnöke, a világ legjobban védett személye lett beteg. Kell-e ennél több indok? Hát, nekem azért kéne. Én azért megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy csak most fertőződött meg ezzel az ultra-veszélyes vírussal,  hiszen Trump a kampánya alatt gyakran tízezernyi rajongó előtt is beszélt. A kezdetek óta maszk nélkül mászkált, sőt másokat is erre buzdított:

Az emberi jóindulat persze sietett megnyilvánulni, leginkább a baloldali hollywoodi hírességek részéről. „Karma” hangzott a diagnózis, és ha valakinek ennyi nem lenne elég, „hiszen egy förtelmes ember” és „hordani kellett volna azt az átkozott maszkot”

Zara Rahim, Hillary Clinton választási kampányának szóvivőjének még erre is sikerült kicsit rákontráznia: „A morális identitásomba nem fért bele, hogy kiposztoljam ezt az elmúlt 4 évben, de remélem, belehal.”

zararahimtweetje.jpeg

E halált kívánó nemes megnyilvánulást a Twitter nem találta „a felhasználási feltételek megsértésének”, így nem is törölte ezt a posztot, ellentétesen milliónyi mással, mely mocskolódást ugyan nem tartalmazott, de a hivatalos korona-állásponttal szembe ment. (PS: Zara viszont a felzúdulás hatására zárolta az accountját). 

Velünk viszont nem voltak annyira elnézőek a Videa-nál, mert  

Törölték Dr. Zach Bush videóit a Ne oltsál! accountjáról

 

videa-torolt-video.jpg

Elképesztően hosszú időt, két hetet bírt ki az első rész. A 2. és a 3. viszont valamiért kiverte a biztosítékot náluk, és törölték az alábbi üzenet kíséretében:

Kedves Videa-felhasználó!

A Videa.hu szerkesztőjéhez érkezett felhasználói kifogás alapján az általad feltöltött, "Dr. Zach Bush - HighWire interjú - 1. rész " című videót a Videa.hu üzemeltetője, az New Wave Media Group eltávolította.

Üdvözlettel:

A Videa.hu szerkesztője

New Wave Media Group Kft.

Ó, milyen sokatmondó. Persze megreklamáltuk:

Kedves Videa!

Szeretném tudni, hogy mi volt a kifogás és hogy Felhasználási Feltételeik melyik pontja alapján távolították el a videómat.

Köszönettel:

Ne oltsál! csatorna

Erre persze nem érkezett még válasz... Biztos nehéz lehet kigondolni, hogy egy nagy tudású, csakis tényeket közlő és az egész korona-mizériát egy jóval reálisabb nézőpontból bemutató orvos videóit miért kellett törölni arról az oldalról, amely tele van pornoval (bocsánat, felnőtt tartalom) és lopott filmekkel. Remélem, azért sikerül nekik, különben jogi lépéseket fogunk tenni.

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk.

Kövess minket biztonságos csatornán!
Telegram
         Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

Azért ne aggódjatok, természetesen nem számítottunk a Videára különösebben... inkább csak kíváncsiak voltunk, hogy mennyire erős hazánkban a cenzúra. Hát ennyire.

Itt megtekinthető e kivételes interjú első három része... és holnap jön a negyedik!

1. rész | 2. rész | 3. rész

Nem érdekes, hogy a kommerciális média mindent megtesz, hogy belefojtsa a szót a másképpen gondolkozókba, bizonyára azért, nehogy elinduljon egy igazi mentális járvány és a gondolkozik-vírus átragadjon a lustálkodókra. Veszélyes lenne, bizony, hiszen akkor hogyan is tudnának beoltani akár 8 milliárd embert és elvenni még azt a kevés szabadságukat, ami megmarad? Ők meg valszeg hirdetés nélkül maradnának. Az ember egyedül a „szabad” sajtóban bízhatna, egészen addig, amíg meg nem jelenik egy ilyen cikk...

A telex.hu kimutatta a foga fehérjét

telex-jarvanytagado-celebek.jpg

Az index.hu újságot otthagyó és a telex.hu domain alatt újraszerveződő stáb újságírója, Hanula Zsolt a Fidesz médiától ellesett legerősebb karaktergyilkos technikát alkalmazva írta meg ezt a csodálatos szösszenetet, melyben egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a „járványtagadó orvos-celebek” vajon mit állítanak, mik az érveik, mik kutatásaiknak az eredményei. Ellenben részletesen kivesézi, hogy kik ők s pályafutásuknak milyen „kínos” mozzanataik vannak. 

Teszi mindezt lekicsinylő, alázó nyelvezettel:szcientológus vitaminkirály”, „kamupártos testépítő”, „természetgyógyász járványtagadó” – ezek a főcímek, de a cikk törzsében is csak úgy hemzsegnek a bújtatott leminősítések: „az orvosi karrierjét rég feladta”, „kereskedelmi hálózat építésére adta a fejét”, „bőven vannak az orvostudomány határterületein messze túl elhelyezkedő módszerek” és társai.

Hanula nem által egyenesen hivatalos segítséget kérni a neki nem tetsző hangok elfojtására:

Miért nem tesz senki semmit egy ilyen, az emberek megtévesztésén alapuló, közegészségügyi veszélyt jelentő, egyértelműen káros jelenség ellen?

Meglehetősen furcsa, ahogy ez az ex-indexes újságíró cenzura után kiált, miközben ő épp most nyerte vissza a lehetőséget, hogy hallathassa a hangját... 

Kedves telex.hu, gondoljátok ezt át. Mert ha így folytatjátok, akkor igazán kár volt újjászervezni magatokat.

biztonságos lájkolás

Címkék: index.hu cenzúra Trump Videa koronavírus covid-19 telex.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr5216228282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása