Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

...és minket, orvosokat, arra tanítottak, hogy megöljük őket... – Dr. Zach Bush interjú – 2. rész

2020.09.22. 18:55 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Vajon miért emelkedett a krónikus megbetegedésekben szenvedő gyermekek száma 1,2%-ról 52%-ra? Van-e hasonlóság a termőföld és az emberi test mikroflórája között? És végezetül: rosszindulatú banditák-e a vírusok és baktériumok, melyek gonoszul az életünkre törnek, vagy a járványok csak a tünetei-e a társadalom megbetegedésének?

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk. 

Kövess minket biztonságos csatornán! 
Telegram
     Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

Dr. Zach Bush ebben a részben elképesztő összefüggéseket mutat meg nekünk. Kihagyhatatlan!

A sorozat részei a blogon:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

LBRY verzió

Csak a videók LBRY-n: 
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész

D.Tube verzió

Csak a videók D.Tube-on:
1. rész | 2. rész | 3. rész

Szöveges változat:

Zach: Ha egy vírust hibáztatsz, akkor magát az élet nyelvét hibáztatod!

Del BigTree: Teljesen zavarbaejtő, amit mondasz, legalábbis az átlagember számára! Hogy érted? Hiszen nekünk azt mondták, hogy a vírusok az ellenségeink, Hogy megállítottuk, az oltások megállították a kanyarót, legyőztük a gyermekbénulást, a himlőt! Ezek a betegségek embereket öltek! Hogy érted, hogy a vírusok nem rosszak? Hogyha belegondolok... Mit tudsz mondani a gyermekbénulásról, mit mondasz ezekről a halálos betegségekről, amelyeket az orvostudomány korábban megállított, hogyan mondhatod, hogy a vírusok szépek, mit jelent ez? Milyen kölcsönhatásban vannak a testemmel, hogy ebben bármilyen szépséget is megláthatnék?

Zach: Amikor egy fertőzést látunk, legyen az HIV vagy AIDS, vagy egy kis baktérium, amit bacilusnak nevezünk, ami TBC-t okozhat, vagy ez a COVID helyzet is egy remek példa arra, amikor kölcsönhatásba lépünk a mikrobiális világgal, amit úgy írhatunk le, mint egy „talaj” vagy egy ökoszisztéma tapasztalása. És ez az ökoszisztéma hatalmas, amikor egészséges állapotban vagyunk! Ez az ökoszisztéma mindig alkalmazkodik és igazodik a stresszorokhoz. Amikor azt látjuk, hogy egy mikroba járvánnyá válik egy területen, – és erre kiváló példa a gyermekbénulás, vagy a HIV is egy nagyszerű példa erre most – szóval lokális területken, ahol a vírus nagy mennyiségben jelen van, ott nagy valószínűséggel emberi alkalmazkodást láthatunk abban környezetben. Az a mikroba bekerül az emberekbe, így néhány ember azok közül, akik a járvány-sújtotta területen élnek, a gyermekbénulásnak nevezett betegséget fogják mutatni, de sok-sok ember azon a kicsi populáción kívül, akik betegek lesznek, szintén ki vannak téve a gyermekbénulás vírusnak, a vízhálózaton keresztül és más módokon, így ezek természetes elemei ennek a környezetnek.

A HIV, úgy tűnik, rendkívül alul van diagnosztizálva. Van egy igazán érdekes tanulmány, amelyben 8000 egészséges embert vizsgáltak, akiknek korábban semmilyen fertőző betegségük nem volt, teljesen negatív volt a vérvizsgálatuk eredménye, és aztán elvégeztek a vérükben néhány száz ismert vírus örökítőanyagának elemzését és 42 vírust találtak ezeknek a teljesen egészséges pácienseknek a vérében! Akiknek semmilyen tünetük nem volt és sose volt fertőző betegségük, és negatív volt az antitest-szűrésük pl. HIV-re és hasonlókra. A kutatók elképesztő mennyiségű HIV és Hepatitis C virust találtak a vérükben és ezt mind egy tünetmentes populációban, amiből arra következtethetünk, hogy ezek a mikróbák részét képezik a mindennapi normál biológiai működésünknek (!!!)

Időnként előfordul immunhiányos állapot, amely nem egy emberi tapasztalat, – majd mindjárt beszélhetünk arról mélyebben, hogy mi is az emberi immunrendszer – De ami ilyenkor történik, hogy van egy egyensúlytalan állapot, ami kialakulhat hirtelen ott, ahol ezek a mikróbák vannak, és ezekből nagyon sok van az emberi testben... Harmincezer baktériumfaj létezik és ki tudja, mennyi van a testben az 5 millió gombafajból, és ki tudja, mennyi van a 300 000 parazitafajból, Eddig nem igazán sikerült még megismernünk, hogy is néz ki egy egészséges emberi test „talaja”, de megvizsgálva az afrikai vadászó-gyűjtögető életmódú törzseket az amerikai bélflóra projekttel – amit Jeff Leach vezet – láthatjuk, hogy az amerikaiak most körülbelül a szükséges bélflórának csupán a 10 százalékával rendelkeznek! Tehát a bélflórájuk 90%-a hiányzik!

És amikor pl. egy ökoszisztéma 90%-a hiányzik, akkor megjelennek a gyomok, és elburjánzanak e területen, pont úgy, mint ha pl. a kertünkben egy rotációs kapával minden növényt kiirtunk a talajból és tönkretesszük a kert egyensúlyban lévő ökoszisztémáját, akkor azonnal gazok fognak nőni, amik egész addig nem voltak ott, amíg megvolt a biológiai sokszínűség. Nem voltak láthatóak, de ott voltak és a magjaikból elegendő mennyiség volt jelen ahhoz, hogy amint lehetőségük nyílt nekik, amint teret nyertek, rögtön kihajtsanak. De ha megkérdezzük a regeneratív mezőgazdaságot végző gazdákat, rögtön kiderül, hogy soha nem a gyomok jelentik a problémát. A gyomok a biológiai sokszínűség összeomlásának a tünetei.

És én ugyanezt mondanám a gyermekbénulásra, a HIV-re vagy a fertőzések bármelyikére. Amikor fennáll a biológiai sokszínűség, el tudunk érni egy homeosztatikus állapotot, ahol a több százezer fűfaj és növényfaj egy dzsungelben fenntart egy ökológiai egyensúlyt és nincs lehetőség arra, hogy felboruljon ez az egyensúly, hogy kiegyensúlyozatlanság legyen, vagy megbetegedés jöjjön létre. De ha kipermetezünk egy rakás Agent Orange-ot ebbe a környezetbe, vagy kiszórunk egy adag Roundup-ot vagy Glifoszfátot és elpusztítjuk ezt a dzsungelt, akkor egy nagyon felborult egyensúlyú rendszert kapunk és nőnek a gyomok... de nem a gyomok a probléma. Valójában a gyomnövények a megoldás részei! Tehát a gyomok, amiket a regeneratív mezőgazdaságban találunk, valójában a természet azon eszközei, amelyekkel helyreállítja az ökoszisztémát. Tehát a gyomoknak megvannak ezek a fontos korai funkciói az ökológiai rendszerben és ezek megreformálják a micélium hálózatait és a talaj intelligenciáját, amely képes majd újjáépíteni a baktériumok és gombák mikroökoszisztémáját, majd végül a csíranövényeket, és a biológiai sokszínűség újra visszatér a magbankból, amely ott rejlik mélyen a talajban és manifesztálja magát.

Így ha abbahagyjuk a talaj háborgatását és megengedjük, hogy az visszaálljon az eredeti állapotába, ha abbahagyjuk a szántást, a permetezést és hagyjuk, hogy a természet tegye a dolgát, láthatjuk, hogy megjelennek azok az őshonos gyepek, amelyekről azt gondoltuk, hogy 200 évre kihaltak. Nincs szükség arra, hogy fűmagot vessünk, mert a talaj mátrixából visszaszivárog maga az élet és a biológiai sokszínűség. E folyamatban a gyomnövények lépésről-lépésre a biodiverzitást teremtik meg.

Amikor egy felborult emberi mikroflórával van dolgunk, ahol kivesszük az embert a természetes vadászó-gyüjtögető egyensúlyi állapotából mely harmóniában van az ökoszisztémájukkal, és egy faluba kényszerítjük őket, ahol a víz ürülékkel szennyezett és nem férnek hozzá friss vízhez és elpusztítottuk az összes legelőjüket és e legelők sokféleségét a falujukban... Most a halott agyagon járnak, agyagból taposott kunyhókban élnek... Minden kapcsolatukat elvesztették a talaj mikroflórájával... Ez a kezdete a járványoknak! Ekkor látunk felborult egyensúlyi állapotokat! És a tuberkolózis egy kivételesen jó példa arra az állapotra, amely nem jelent meg egészen az ipari forradalomig és hirtelen Londonban és New Yorkban felütötte a fejét a tuberkolózis helyi jelensége a városokban, mivel annyira elszakadtunk a kiegyensúlyozott ökológiától, a harmonikus környezettől...

így a tuberkolózis vagy a COVID vagy bármilyen mikroba, amire rámutatsz – a lime kór egy nagyszerű példa erre – az nem kór, az csak a gyom! Egy organizmus, ami helyet talált magának a károsodott ökoszisztémában és csak teszi a dolgát, hogy visszaépítse a biodiverzitást. És minket, orvosokat, arra tanítottak, hogy megöljük őket... A farmereket is arra tanították, hogy elpusztítsák őket! Így rohanunk és megöljük az összes gyomot és aztán csodálkozunk, hogy jövőre miért lesz belőlük még több és hogy a növényeink miért teremnek kevesebbet a következő évben. Így egyre több nitrogén műtrágyát és vegyi anyagot kell használnunk és a növényeink egyre gyengébbek lesznek, egyre érzékenyebbek a kártevőkre, tehát dobunk rájuk még több gyomírtót, még több permetezőszert, és belekerülünk ebbe az ördögi körbe…

És aztán csodálkozunk, hogy a krónikus betegségben szenvedő gyermekek száma miért emlekedett 1,2%-ról 52%-ra a legutóbbi orvosi szűrések alapján... 1.2%-ról 52%-ra az 60-as évektől számítva! Tehát mi hozta létre az elmúlt 50 évben ezt a járványát a biológiai veszteségnek a gyermekeinkben és a termőhelyeinken? És a válasz erre: a háború a mikroflóra ellen! Így amikor valaminek – legyen az COVID vagy HIV – az emelkedését látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy nem a HIV volt a probléma, hanem az intelligenciánk hiánya testünk „talajában”, kertünkben és a földjeinkben... Hogy tönkretettük azt a mikrobiális sokféleséget, amely kiegyensúlyozott ökoszisztémához vezetne. És kórokozóknak hívjuk őket... Veszélyes csírának nevezzük őket... Pedig ők az idők kezdete óta itt vannak valamilyen formában...

És a koncepció, hogy ezt militarizáljuk… Az ember meg sem közelítheti a biodiverzitás sebességét, a vírus változatosságát. Annyira gyorsan szaporodnak, olyan gyorsan változtatják genomikájukat, hogy nem tudunk lépést tartani ezzel. Nincs olyan laboratórium a világon, amely a természetnél gyorsabban dolgozna. A természet egy gyönyörű alkalmazkodó gép!

zach-2-sprite.jpg

biztonságos lájkolás

Címkék: vírus járvány covid-19 Dr. Zach Bush Del BigTree HighWire

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr916210610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása