Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

VIDEÓ: Ha ezeket a betegeket lélegeztetőgépre tesszük, akkor valójában csak rontunk a helyzeten! – Dr. Zach Bush interjú – 4. rész

2020.10.06. 02:18 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Lehetséges, hogy eddig teljesen félreértettük a COVID-19 betegséget? Hogy a lélegeztetőgép többet árt, mint használ? Hogy a halottak magas száma – legalábbis részben – a hibás orvosi kezelés eredménye?

Dr. Zach Bush a maga lélegzetelállító stílusában e kór teljesen új oldalát világítja meg nekünk.

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk.

Kövess minket biztonságos csatornán!


Telegram
      Viber

 

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

A sorozat részei a blogon:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

LBRY verzió

Csak a videók LBRY-n: 
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

Szöveges változat

Del BigTree: Nos mindezek tudatában most térjünk át...

Ugye beszéltük arról, miként kerültünk ide, hogy vírusokból vagyunk összerakva, és hogy vannak hatalmas sertésürülék-tárolóink, térjünk most át a COVID-19-re. Ugyebár említetted nemrég, hogy több mint egy évvel ezelőtt azt jósoltad valahol Közép-Kínában, azt hiszem, egy konferencián, valahol a Hubei tartomány területén, hogy ott fog megjelenni egy vírus, hogy onnan fog kiindulni a következő világjárvány. Sok ember mondja, hogy ez egyszerűen túl ironikus, hogy egy 4-es szintű laboratóriumunk van ott. Te mit gondolsz, mi a legjobb teória a Kína középső részén történtekkel kapcsolatban? Valóban innen ered a járvány és mi a helyzet a COVID-19-cel az általunk korábban megvizsgált vírusokhoz képest?
Zach: Nos, a COVID-dal kapcsolatos tudomány gyorsan fejlődik, de hiba lenne azt mondani, hogy bármit is tudunk róla, és pont ezért frusztrál rettenetesen, amit a kormány és az egészségügyet szabályzó szervezetek, mint pl a CDC (Járványügyi központ) és a NIH (Nemzeti Egészségügyi Intézet) és a John Hopkins Egyetem, amely most nagyon rajta van ezen a témán, tehát vannak egyetemeink, amelyek kijelentik, hogy hány ember halt meg COVID-tól. De ez tudományosan lehetetlen, amit mondanak, hogy ilyen sokan haltak meg COVID-ban. Mindig van egy csomó ember, aki bizarr légzőszervi betegségekben hal meg. Úgy tűnik, van egy tünetegyüttes, ami rokonságban áll a COVID-dal, és az a tünetegyüttes egy másik koronavírusra emlékeztet minket, ami 2001-2002-ben volt, a SARS-ra. És a SARS leírása az orvosi szakirodalomban annyira elképesztő, hogy amikor olvassod e kezdeti tudományos tanulmányokat, amiket 2002-2003 körül publikáltak... miszerint a betegek elkékülnek, majd később tüdejük megtelik folyadékkal és meghalnak.

Nagyon fontos az események sorrendje: először elkékülnek a betegek és utána lesz a tüdejükben folyadékgyülem. Tehát nincs légzési elégtelenség, amely ehhez vezet. És végül, amikor a folyadék már ott van a tüdőben, a betegeknél tüdőgyulladás alakul ki és meghalnak. Pontosan ez történik e COVID vírustörzs esetében is. Tehát egy újabb koronavírus, ami hipoxiával jelentkezik, amely a szövetek oxigénhiányos állapotát jelenti, ezért a betegek elkékülnek és igen alacsony lesz a vérük oxigénszintje, és mégis, sokan közülük első látásra egész jól vannak, nem veszik szaporán a levegőt, nincs semmilyen légzési nehézségük... És ezért az orvosok teljesen kiakadnak és próbálnak rájönni, hogy hogy lehetséges, hogy a beteg ott ül és beszélget velük, miközben rettentő alacsony az oxigénszintje, kék az arca és már sokszervi elégtelenség kezd kialakulni nála... A máj az első szerv... volt erről egy remek cikk, amikor megvizsgálták a betegeket, hogy mik voltak a kezdeti laborértékek annál az 5000 betegnél, akiknek COVID-szerű tüneteik voltak New Yorkban. Az 5000 beteg túlnyomó többsége még csak lázas sem volt, az átlagos testhőmérsékletük 37 celsius fok volt, ami egy normális testhőmérséklet, Tehát a betegek nem voltak lázasak és semmi jelét nem mutatták légzési elégtelenségnek, és mégis emelkedett májenzim-értékeik voltak. Ez az egyetlen olyan laborérték, ami konzisztensnek tűnik mindenkinél. Nem volt magas a fehérvérsejtszámuk, ami egy vírusfertőzés esetén megemelkedne, a trigliceridszintjük sem volt magas, ami egy gyulladásos folyamatra utalna.

Tehát nincs semmi ilyesmi leírva abban a cikkben, így azt mondom, mutassák meg nekem a bizonyítékot arra, hogy ezeknek a betegeknek valamiféle vírusfertőzésük van! Mutassák meg a bizonyítékot, hogy vannak jelek az immunrendszerben vagy máshol, hogy itt egy vírusfertőzésről van szó. Ehelyett a betegek a hipoxiába halnak bele, szöveti szintű oxigénhiányuk van, a szövetek ki vannak éhezve az oxigénre. És kiderül, hogy amikor hipoxiás állapot áll fenn és oxigénhiány van a tüdőben, akkor egy úgynevezett tejüveg-reakciót látunk (a tüdőrőntgen-felvételen), és folyadékgyülem kezd felhalmozódni a tüdőben a hipoxia okozta károsodás miatt, az oxigén hiány miatt. Az érrendszerben elkezd diszfunkcionálisan működni az endothelium (az erek belső borítása), ahol már nem lehet értágító hatást kiváltani, és elkezd romlani a vénás visszaáramlás és a vénás vér elvezetése. És mindez pangáshoz vezet, ami pedig vérrögök kialakulását eredményezheti. Tehát az egész szervezet, a máj, a vérkeringés és a többi szerv is, beleértve a tüdőt is, mind az oxigénhiány jeleit mutatja. És ez az egész pontosan olyan, mintha ezt az embert hirtelen felvinnénk a Mount Everest tetejére, mintha a tengerszinttől 5 perc alatt a Mount Everestre kerülne. Pontosan így néz ki a páciens. Tehát ez történt 2002-ben és most megint ez történik.

Szóval mi ez az egész, ha semmi jel nem utal vírusfertőzésre, mi a fene történik és miért találunk a betegek némelyikének vérében COVID-ot? És úgy tűnik, az történik, akár a SARS halálozásokat vizsgáljuk, akár a COVID-ot, hogy a vérkeringésben bekövetkezik bizonyos események együttese, amelyek egy magaslati betegséghez hasonló károsodást vagy oxigénhiányos károsodást indukálnak az egész szervezetbe. És ha ezt a problémát nem kezeljük, akkor a páciensek tüdeje megtelik folyadékkal, hisz nem fordítottuk vissza a hipoxiát okozó folyamatot. Ha ezeket a betegeket lélegeztetőgépre tesszük, akkor valójában csak rontunk a helyzeten, mert a tüdőbe erőltetett nagynyomású oxigén nagyon ártalmas a tüdőszövetben, ha benyomjuk az oxigént és a véráram nem tudja azt megkötni, akkor ezzel nem oldottuk meg az oxigénhiányt és így oxidatív károsodást idézünk elő, amely gyulladást vált ki egy olyan szövetben, amely nem képes megkötni az oxigént a szöveti szinten. Így aztán rettenet magas halálozási rátákat látunk, New Yorkban a lélegeztetőgépekre tett betegek 88 százaléka meghal... Sehol a világon nem láttunk még ilyen magas halálozási arányt! Szóval mi is a probléma része vagyunk, ha azt gondoljuk, hogy egy légzési elégtelenséggel állunk szemben.

SARS óta 18 év telt el, 18 évnyi tudományos kutatás bebizonyította, hogy ez egy hipoxia-okozta károsodás, nem egy vírusfertőzés-szerű dolog. Ha ez egy vírus lenne, ami elárasztja a szervezetet, akkor látnánk, ahogy arra az immunrendszer a megfelelő módon reagál. A COVID esetében előfordulhat láz a későbbi stádiumokban, de nem a fertőző folyamat elején. Sőt, valójában csak a második héten kezdjük látni, hogy a hőmérséklet-görbe felugrik. Megismétlem: az 5000 new york-i betegnél a testhőmérséklet teljesen normális volt, amikor bekerültek a kórházba. És csak napokkal később, amikor a tüdejükben már folyadékgyülem volt, és a kórházi körülmények között már másodlagos bakteriális fertőzés alakult ki náluk, akkor lettek lázasak. Szóval vannak későbbi jelei annak, hogy oxigénhiányos károsodás van az egész szervezetben és összegyűlnek fertőzés-szerű tünetek is... De nem a betegség kezdetén.

És amint ezt mi, egészségügyi dolgozók, elfogadjuk, máris igen gyorsan életeket fogunk menteni. Ezt a tünetegyüttest egy hipoxiás károsodásként kell kezelnünk, és sok érdekes adattal rendelkezünk erről. Én jelenleg épp készítek egy filmet arról, ami szerintem itt most történik, és valószínüleg nem látom át a teljes képet, mert per pillanat a klinikámat zárva kell tartanom, ami igencsak ironikus, hiszen ha azt hiszed, hogy túlterhelt a kórházak kapacitása, akkor nem kéne bezárod az összes klinikát. Ne mondja senki, hogy az összes olyan klinika, amely nem áll kapcsolatban egy kórházzal, hirtelen feleslegessé vált. Ha nem akarod túlterhelni a kórházi rendszert, akkor tartsd nyitva a klinikákat! Na de ez mellékes... Tehát én még nem tudtam kezelni e betegeket ily módon, de bármelyik orvosnak ajánlom, hogy kezdje el ezt kutatni, vizsgálni! E tünetegyüttest oxigénhiányos károsodásként kell kezelnünk, a ciánmérgezéshez hasonló módon, tehát el kell kezdeni beadni mindazt, amivel a hemoglobin alakját meg tudjuk változtatni. Amit meg tudunk csinálni, hiszen tudjuk, hogyan kell kezelni a ciánmérgezést!

A ciánmérgezés történetesen pontosan úgy néz ki, mint a COVID-tünetegyüttes, amelyben nincs láz, a beteg bőre kék és a májelégtelenség jeleit mutatja, a szervek pedig oxigénkárosodásának jeleit, amely később légzőrendszeri halállal végződik. Van egy nagyon jól bevált kezelési tervünk a ciánmérgezésre, ami három gyors injekcióból áll. És többek között nátrium-nitrátot használunk, hogy megváltoztassuk a hemoglobin alakját úgy, hogy az képes legyen újra megkötni az oxigént. Tehát van egy FDA-által elismert protokollunk a ciánmérgezés kezelésére és most ezt kellene alkalmaznunk. Hogy igazam van-e és hogy ez megoldja-e a problémát? Lehet, hogy komplikáltabb ez a dolog, de amíg el nem kezdjük a hemoglobint úgy kezelni, mint egy kezdeti károsodást, addig nem fogjuk elhárítani a későbbi stádiumban fellépő fertőzéseket, amelyek megjelennek, mert az emberek nem a COVID-ban halnak meg, hanem másodlagos tüdőgyulladásban, amelyek bakteriális természetűek. És néhány beteg oxigénhiány-okozta szervelégtelenségbe hal bele, de nem magától a vírustól halnak meg, semmi erre utaló jelet nem látunk a betegekben.

zach-4-sprite.jpg

biztonságos lájkolás

Címkék: covid-19 Dr. Zach Bush Del BigTree HighWire

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr6416228794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása