Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Ne szerezd be az Ivermektint! Bízz inkább a hivatalos orvosi protokollban és a lélegeztető-gépben!

2020.09.27. 09:23 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Ma vasárnap van, kicsit lazítunk mi is, így két posztot veszünk át Dr. Tóth Sándor virológus Facebook oldaláról. Hangsúlyozom – mert ez törvényi kötelességem (LOL) – hogy a következőek nem szolgálnak orvosi tanácsadásnak, sőt semmilyen tanácsadásnak sem. Senki ne kövesse a példámat, mert teljesen szükségtelen beszerezni az Ivermektint, mindössze 2900 Ft-ért, hanem bízni kell a hivatalos orvostudományban és -ellátásban, amely jelenleg elutasítja ezt a veszélytelen gyógyszert, amiről itt írtunk, s inkább megvárni, amíg lélegeztető-gépre raknak, ami kezelés annyira hatásos, hogy a páciensek 80%-a nem éli túl. Persze nem a lélegeztető gépbe hal bele, hanem a vírusba. Legalábbis ezt mondják...

ebredj_fel_ivermektinnel3.jpg

És akkor a két poszt:

CSAK ÜLÖK…

Klasszikus kisnyuszis vicc poénja: Csak ülök itt a fűben… reszelem a körmömet… közben beszélek hülyeségeket…

Csak ülök itt a gép előtt… ütögetem a billentyűket… közben gondolkodom. Mi lenne, ha…

Mi lenne, ha pozitív lenne a SARS-CoV-2 tesztem? Vagy, ha CoViD-19 gyanús tüneteket észlelnék magamon? Tegyük fel, a háziorvosom Ivermectin terápiát javasolna…

Mondjuk, nagy kockázatot nem vállalnék vele, hiszen az Ivermectint 45 éve szedik emberek százmilliói féreghajtóként, és az egyik legbiztonságosabb gyógyszerként ismert. Mellékhatásai alig vannak, és ami van az is enyhe. Csak akkor lenne veszélyes rám, ha valami olyan betegségem lenne, ami a vér-agy gát károsodásával jár (agyhártyagyulladás, agyvelőgyulladás, agytumor, agyvérzés). Vagy, ha véralvadás gátlóként Warfarint kellene szednem – de akkor a háziorvosom biztosan átállítana valami más alvadásgátló szerre.

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk. 

Kövess minket biztonságos csatornán! 
Telegram
     Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

Persze, Magyarországon nem érhető el Ivermectin emberi használatra. Vannak ugyan állati alkalmazásra regisztrált készítmények, például injekciók kérődzők részére (Biomectin, Noromectin 100 ml és 50 ml kiszerelésben), de ezek csak állatorvosi receptre kaphatók. Van azután kisállatok (madarak, rágcsálók) részére szabad forgalomban elérhető néhány készítmény (SH-Ivermectin Spot On, SH-Rodemectin Spot On). Megpróbálhatnám megvásárolni állatpatikában, vagy megrendelni az Interneten. Van is néhány Internetes áruház, ahonnan (különböző áron ugyan) be tudnám szerezni:

https://www.petissimo.hu/madaraknak/eloskodok-ellen/sh-ivermectin-spot-on.html

http://petdrogeria.hu/web/node/814

https://www.gordi.hu/madarak/madar-vitaminok/sh-ivermectin-spot-on-5ml-detail

https://vetpluspatika.hu/SH-Ivermectin-spot-on-5-ml-fereghajto-madaraknak

http://www.equus.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=380

https://www.gordi.hu/madarak/madar-vitaminok/sh-ivermectin-spot-on-5ml-detail

De hát ezek állati készítmények. Igaz, hatóanyaguk azonos az emberi készítményekkel. Az is igaz, hogy az oldószereik az emberi szervezetre kis mennyiségben nem ártalmasak, hiszen mind a glicerint, mind a propilénglikolt alkalmazzák élelmiszer-adalékként is. Mindössze arra kellene ügyelnem, hogy ne a „Light” verziót vásároljam meg, mert annak a hatóanyag tartalma csupán 0,008 mg/ml. Ha a 10 mg/ml-est használnám, abban a mennyiségben, amiben be kéne vennem, mindössze napi 1-3 g (1-3 ml) jutna az oldószerekből a szervezetembe.

Mert, ugye, a CoViD-19 ellen elegendő az Ivermectint napi 0,2 mg/testsúly kg dózisban alkalmazni. Ami azt jelenti, hogy az 1%-os (10 mg/ml-es) oldatból kg-onként egy cseppet, 5 kg-onként 0,1 ml-t kellene bevenni. Persze valami zsíros étkezés után, hogy a felszívódást segítse. Kiskanálba csepegtetve venném be, jól kinyalva még a kanalat is. Nem folyadékkal, nehogy kicsapódjon, mert a hatóanyag vízben nem oldódik. Ha viszont bevettem, inni már lehetne rá, mert akkor már a nyálkahártyáimon csapódik ki, onnan meg már fel kell szívódnia.

Na, most, ha a nemzetközi eredményeket nézem, tünetmentes esetben egyetlen dózis is elegendő lenne. Ha tüneteim is lennének, akkor is egy dózissal kezdeném, újabbat csak akkor vennék be, ha másnapra nem múlnának el a tüneteim. Viszont ha kell, akár 4 napig is szedhetném minden kockázat nélkül.

De mi lenne, ha annyira félnék a fertőzéstől, hogy pozitív teszt és tünetek nélkül is védekezni akarnék? Ha a háziorvosom azt mondaná, hogy szerinte az Ivermectin a fertőzés megelőzésére is alkalmas? Akkor bizony azt az egy dózist két hetente mindenképpen bevenném. Mivel a szakirodalom szerint a gyógyszer a szövetekben halmozódik fel elsősorban, és ott a feleződési ideje (ami alatt a koncentrációja felére csökken) 14-28 nap között van, a két hét biztonságos időtartam lenne. Az is igaz, hogy ha lassan is, de a hatóanyag halmozódna a szövetekben, ezért legfeljebb 10 adag (24 hét, kb. fél év) után tartanék 3 hónap szünetet. Ez alatt a szöveteimből nagyjából kiürülne a hatóanyag, de még nem annyira, hogy teljesen védtelen legyek ismét. Aztán, ha szükséges, újra kezdeném a fél éves megelőző kúrát…

Mindez persze csak a körmeim reszelgetése. Hiszen Magyarországon emberi használatra alkalmas Ivermectin nincs forgalomban. Meg aztán valószínűleg a háziorvosom sem javasolná az Ivermectint, mert nem is biztos, hogy hallott már róla. Először is fel kellene hívnom a figyelmét erre a web-oldalra:

https://www.thecompleteguidetohealth.com/ivermectin.html

...hogy tudjon elegendő információt szerezni az Ivermectinről. Aztán el kellene mondanom neki, hogy azért lehet emberi használatra elfogadott, EU regisztrációval rendelkező Ivermectin készítményeket is behozatni (Stromectol tabletta 3, 6 és 12 mg-os kiszerelésben, Mectizan tabletta 3 és 6 mg kiszerelésben). Megmutatnám neki a poszthoz mellékelt képen lévő terápiás táblázatot is, amit Dr. Gustavo Aguirre-Chang, perui orvos állított össze több ezer beteg kezeléséből levont tapasztalatai alapján. Hagynék neki időt, hogy áttanulmányozza az anyagot.

Addig meg csak ülnék, reszelgetném a körmeimet, és szorgalmasan szedném a napi 50 mg cinket és a heti 1-szeri 2000 NE D3 vitamint (A D3 vitamínból inkább a napi 2000 NE javasolt, pl. Szendi szerint / a szerk.), amik nagyon hasznosak az immunrendszeremnek a vírus elleni védekezésben, de igazán akkor jönnek jól, ha majd a háziorvosom egyszer netán javasolná, hogy a CoViD-19 megelőzésére és/vagy kezelésére szedjek Ivermectint.

(forrás)

TUDOMÁNYTALANUL

Ma félre fogom tenni a tudományt. Elmondok néhány dolgot, és felteszek néhány kérdést. Aztán mondok még néhány számot is. A többit az olvasókra bízom. Mérlegeljék az állításaimat, számoljanak, és válaszoljanak magukban a kérdéseimre.

Van egy eddig nem ismert koronavírus. Vannak, akik ezt nem hiszik el, mások azt állítják, hogy van vírus, de nem új.

Ez a vírus veszélyes. Vannak, akik ezt nem hiszik el. Szerintük kevésbé veszélyes, mint az influenza.
Ez a vírus világjárványt okoz. Vannak, akik szerint nincs járvány. Mások szerint másutt van, de nálunk nincs.

Félünk a vírustól, félünk a járványtól. Vannak, akik nem félnek. Azt azonban ők is elismerik, hogy sokan félnek. Sőt, akik nem félnek, azok szerint a többiek egyenesen pánikolnak. Ami kártékony, betegséget, öngyilkosságot, a súlyos betegek elhanyagolását, halálát okozza.

A félelem miatt maszkot viselünk, menekülünk egymás elől. Vannak, akik ezt nem teszik, sőt bíztatnak bennünket, hogy mi se tegyük, mert a maszk megbetegít, a szociális távolságtartás elidegenít, depressziót okoz.

A járvány elleni intézkedések tönkre teszik a gazdaságot, munkanélküliséget, a szegénység fokozódását, vállalkozások csődjét okozzák. Ezt mindenki egységesen elismeri.

Tenni kellene valamit a helyzet ellen. Ebben is mind egyetértünk. Mindenki szeretné visszakapni a normális életét.

Két dologban tehát egységes az ország (merem állítani, az egész világ): Félünk/félnek, és nem akarunk félni. Tönkremegyünk (gazdaság, cég, magánember) és nem akarunk tönkremenni. 

Próbálunk tenni ezt-azt. Nem egységesen, nem összehangoltan, nem átgondoltan. Nekem lenne egy javaslatom: próbáljunk meg egységesen tenni valamit. Ha beválik, nyertünk. Ha nem, ugyanott vagyunk, mint eddig, nem veszítettünk vele semmit.

Létezik egy gyógyszer. Úgy hívják, IVERMECTIN. Ez egy féregirtó, amit százmilliók használnak világszerte. Sok kutató és orvos szerint ez a gyógyszer hatásos a vírus ellen. Ezek szerint a szakemberek szerint enyhe esetekben egyetlen adag meggyógyítja a beteget, de a súlyos állapotban lévőknek is elegendő 4 napi kezelés. Sőt, egy adag bevétele az egészségeseket is megvédi a fertőzéstől legalább két hétig, vagyis megelőzésre is alkalmas. A legtöbb egészségügyi hatóság szerint a gyógyszer hatása „nem bizonyított”, ezért nem javasolják, vagy egyenesen tiltják. 

A világ legalább egyharmadában használják a gyógyszert. Hivatalos engedéllyel, vagy anélkül, fél-legálisan, illegálisan, vagy egyszerűen saját elhatározásra orvos nélkül, maguk veszik be az emberek. Van fél tucat ország, ahol a hatóságok ingyen osztogatják, másutt titokban szerzik be a szert Interneten keresztül, vagy akár a szer állatgyógyászati változatait veszik be.

Mit tudunk erről a szerről? 1975 óta használják. Nem áll szabadalmi védelem alatt, bárhol, bárki nekiállhat a gyártásának. Nagyon nagy mennyiségben állítják elő, emberi és állati gyógyászatban történő használatra egyaránt: a hatóanyag százezer tonna számra áll rendelkezésre. 45 év tapasztalatai alapján a világ egyik legbiztonságosabb gyógyszere, mellékhatása alig van, ha van, az is nagyon enyhe. A járványban használt adagok 10-szerese egyszerre bevéve sem okoz komoly mellékhatásokat. Ezeket a tényeket a szigorú hatóságok sem vitatják, csupán a vírus elleni hatékonyságát. Még egy, nem elhanyagolható tény: a szer nagyon olcsó. Dél-Amerikában egy adag 12-14 US dollárcentért (40-45 Ft) szerezhető be. Ausztráliában egy CoViD-19 kezelés 4 ausztrál dollárba (881 Ft) kerül.

Nos, az Ivermectin vagy hat a vírus ellen (ami ugye vagy van, vagy nincs), vagy nem. Vagy megállítja a járványt (ami van, vagy nincs), ha mindenki megelőzésként is beveszi, vagy nem. Ha hatékony, két hét alatt megszűnnek a pozitív teszteredmények, nincs szükség maszkokra, távolságtartásra, minden munkahely újra nyílhat, helyre állhat a világ rendje. Ha nem hat, ott vagyunk, ahol eddig is voltunk. Két hét alatt eldől. Megérne ez egy próbálkozást?

Nézzük, megérné-e! Ha a magyar állam beszerezne 10 millió adag Ivermectint. Minden magyar állampolgárra egy adagot (dél-amerikai áron számolva ez 450 millió forint, ausztrál áron 8 milliárd 810 millió forint). Ezek az összegek 0.1 illetve 2.9%-át teszik ki annak az összegnek, amit az ország eddig elköltött lélegeztető gépekre. A teljes járványvédelmi költségeknek pedig ezrelékekben kifejezhető töredéke. Persze fel kell számítani még a szállítási és elosztási költségeket is, mondjuk, duplázzuk meg az árat. A beszerző is akar rajta keresni (bár ennek az etikai oldala némileg kérdéses lehet), vegyünk négyszeres árat. Ez 200-3600 Ft fejenként. Megér ennyit egy (talán) végleges megoldás? Ha sikerülne dél-amerikai áron Ivermectinhez jutni, A Magyar Tenisz Szövetségnek juttatott összegből Magyarországon túl Horvátországot, Szlovákiát, Szlovéniát is meg tudnánk védeni, sőt mellettük még a teljes erdélyi és kárpát-ukrajnai magyarságot is.

Na, most, ha a magyar állam járványügyi kiköltekezése miatt nem tud ekkora terhet magára vállalni most a felfutó fertőzések idején (ami, ugye vagy felfutó, vagy nem), akkor hajlandók lennénk-e vajon ekkora összeget (maximum 12 lottószelvény vagy 3 doboz cigaretta) kifizetni saját zsebből a magunk és a többi embertársunk nyugalmáért, a reményért, vagy (ha igaz, amit az Ivermectinről állítanak) a szabadságunkért?

Ha pedig az Ivermectin semmit nem ér a koronavírus ellen (ámbár mondják tudósok, influenza ellen is hat), akkor szegényebbek lettünk fejenként pár ezer forinttal, gazdagabbak lettünk egy tapasztalattal (amit megoszthatunk az egész világgal), és ami biztos, hogy Magyarország teljes populációja féregtelenítve lesz.

EZT gondolja át mindenki, akit kicsit is érdekel a magyar emberek sorsa.

(forrás)

biztonságos lájkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr2216217000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása