Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

VIDEÓ: Fogadsz-e arra, hogy a laborod jobb, mint egy rakás disznószar? – Dr. Zach Bush interjú – 3. rész

2020.09.28. 23:42 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Van-e halálos járvány a világon – objektíven, a számokat nézve? Emberi kéz által készített biológiai fegyver lenne az új koronavírus, és vajon ő az egyedüli felelős a súlyos megbetegedésekért, amit okoz?

Dr. Zach Bush ebben a részben egészen döbbenetes hasonlattal, az amerikai sertésürüléket tároló medencékkel mutatja meg nekünk az anyatermészet képességeit. Lebilincselő!

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk. 

Kövess minket biztonságos csatornán! 
Telegram
     Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

A sorozat részei a blogon:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

LBRY verzió

Csak videók a LBRY-n:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

D.Tube verzió

Csak a videók D.Tube-on:
1. rész | 2. rész | 3. rész

Szöveges változat:

Zach: Nincs olyan laboratórium a világon, amely a természetnél gyorsabban dolgozna. A természet egy gyönyörű alkalmazkodó gép!

Del BigTree: Nos, ez a válasz máris elvezet a következő kérdésemhez... Vagyis hogy ez, amiről most a médiában sokat beszélnek, hogy vajon ezt a vírust egy wuhani laboratóriumban hozták-e létre, vagy egy észak-Karolinai laborban és az jutott el Wuhanba? Ez a vírus vajon egy biológiai fegyver-e, és tényleg ember hozta-e létre? Tudod, hallottam már, hogy a tudósok azt mondják, hogy ezeket a vírusokat szaporítják, átalakítják, fejlesztik, tudományos kutatásokban, és kérdéses, hogy ezt szabadna-e csinálni vagy sem, Ezt „funkciónövekedés”-nek nevezik, amiről napjainkban sokat hallunk. Létrehoznak ilyen „funkciónövelt” vírusokat... Tegnap hallottam, ahogy egy tudós azt mondta, hogy használják ezt a funkciónövelés-módszert és 8 milliószor gyorsabban tudják megváltoztatni a patogéneket, mint ahogy az a természetben magától megtörténne. És úgy tűnik, te pont az ellenkezőjét állítod. Te hogyan látod ezt a kérdést? Ezt ember hozta létre és talán emiatt lehet esetleg halálosabb, vagy nem? Mi a te álláspontod ezzel kapcsolatban?

Zach: Nos, a CDC weboldalán van egy népegészségügyi statisztika a légzőszervi halálesetekről – valószínűleg ez a legjobb hely, ahol tájékozódni érdemes – azzal kapcsolatban, hogy valóban világjárvány van-e? És nagy bizonyossággal mondhatjuk a CDC saját adatai szerint, hogy most nagyon alacsony a légúti halálozás, az egyik legalacsonyabb az elmúlt hét évben. 2017-ben nagyon komoly problémát jelentett a légzőszervi betegségek okozta halálesetek száma egy igazán rosszindulatú influenza törzs miatt, amely az egész világot bejárta és a halálozási aránya 7% volt A CDC ezt 2017 januárjában jelentette be és azt mondta, hogy katasztrofális influenzaszezon közeleg – és az lett! Láthatjuk, hogy a légzőszervi betegségek miatti halálozás száma szinte kilőtt abban az évben jóval magasabbra, mint általában az adott évszakokban lenni szokott, és ez a tüdőgyulladások minden típusára kiterjedt az influenzavíruson kívül más kórokozókra, de az influenza miatt volt ez a nagyon szignifikáns emelkedés.

Idén nem láttuk ilyen nagy kiugrást a halálozások számát illetően, Nem volt több légzőszervi haláleset azon felül, amennyi az egyes évszakokban lenni szokott. Tehát minden évben vannak olyan kórokozók, amik ciklikusan keresztülmennek a népességen és a tüdőgyulladás végső fázisához és légzőszervi halálhoz vezetnek és nem jövünk rá, hogy mik is ezek, nem teszünk erőfeszítést arra, hogy megtaláljuk ezek genomikus okát vagy nincsenek meg hozzá a megfelelő laboratóriumaink. Ezért először is azt tudnám mondani, hogy nincs bizonyíték arra, hogy lenne az USA-ban valami súlyos és új betegség, ami egy bio-terror fegyver lenne. Ha emberek hozták létre ezt a vírust, akkor semmi okunk félni tőlük, mert nagyon rossz munkát végeztek, az influenza 3 évvel ezelőtt sokkal több halálos áldozatot követelt, mint most ez a betegség... Tehát ha ez egy biológiai fegyver, akkor az alkotói még nem igazán jók ebben a szakmában!

Talán megölt pár embert. Az biztos, hogy haltak meg olyan emberek, akiknek jelen volt a COVID a vérében. De ahogy mondtam korábban, ha megnézzük a vér genomtartalmát 8000 embernél, akkor találunk bennük 42 gyakori vírust, beleértve például a HIV vírust is, ami meglehetősen gyakori volt a vizsgált populációban. Tehát ha elvégzünk egy vérvizsgálatot és azt mondjuk, hogy a PCR teszt alapján bizonyított, hogy a COVID DNS-e jelen van a véredben, akkor ezzel mindössze annyit mondtunk, hogy ez a vírus is része a „kertnek”, most már a COVID is részét képezi a „talajnak”.

Hogy ez a COVID felel-e a tünetekért? Ez a mi értelmezésünk szerint lehetetlen. Mert amikor a Harvard elemzi a COVID-os haláleseteket, valójában arra jönnek rá, hogy a légszennyezés mértéke az, ami minden környezeti tényezőnél jobban megjósolja a halálozást, jobban, mint a vírus jelenléte! A halálozás attól függ, hány mikrogramm 2,5 nanométer alatti légszennyeződés van a levegőben, amit beszívunk, ettől fognak az emberek meghalni. És ez annyira erőteljes, hogy minden egyes plusz mikron...

Egy évvel ezelőtt voltam egy wellness fesztiválon Sun Valley-ben és mindenkinek megmutattam, hogy a következő járvány pont Kína középső részén fog kitörni, és mutattam egy térképet a RoundUp permetezés mértékéről és mondtam, hogy pont itt lesz a járvány, mert itt van a természetes ökoszisztéma a legnagyobb nyomás alatt. Szóval ha egy tudós azt mondta tegnap, hogy e laborok 8 milliószor gyorsabbak a természetnél... A természet bármilyen sebességgel tud alkalmazkodni, amilyenre épp szüksége van, sokkal adaptívabb, mint amire a laboratóriumaink képesek, De azt kell mondjam, hogy az elmúlt pár ezer évben a természetnek eddig nem nagyon volt oka arra, hogy igazán gyorsan változtassa a genomokat... egészen mostanáig, amikor is ilyen méretűre nőtt az ipari mezőgazdaság, mint most. És jelenleg 2,25 milliárd kilogram (!!!) antibiotikumot öntünk a talajba minden egyes évben! Rendkívül nagy nyomás alá helyezzük a mikroflórát, ezért úgy hiszem, a mikroflóra gyorsítja a genetikai anyagoknak a termelését, amiket mi vírusoknak nevezünk, mert most gyorsabban kell adaptálódnia, mint bármikor az elmúlt 55 millió évben.

Van egy erő a természetben, ami folyamatosan működik, s amit kihalásnak nevezünk, ami rendkívül sok adaptív információ kiáramlását idézi elő az élőlényekből és rá kell jönnünk, hogy mi is pontosan ezt tesszük! A bennünk lévő stressz rengeteg genomikus információt küld ki a testünkből. Ezeket vírusoknak nevezzük? Nem, ezeket exoszómáknak hívjuk, és különféle módon tudjuk őket kategorizálni, de igazából ezek csak nevek. A stressz hatása alatt lévő élőlények új genomikus információkat bocsátanak ki magukból és ez másodpercek alatt történik. Minden egyes másodpercben különböző mikro RNS-eket bocsátok ki magamból. A mikro RNS-em kipárolog a testemből, melyeket piciny exoszómák hordoznak, és ez nem egy teljes fehérjét kódoló gén, hanem egy piciny hírvivő, ami üzen az összes mikróbáknak körülöttem, a családtagoknak körülöttem, a háziállatoknak, a mellettem elsétáló embereknek, a körülöttem élő növényeknek... Folyamatosan genomikus információt közvetítek kifelé az aktuális stressz-szintemnek megfelelően. És minden élőlény a bolygón ugyanezt generálja!

Most képzeld el, hogy 7 milliárd ember bocsát ki magából genomikus információkat! És képzeld el, hogy 1,4 quadrillió baktérium van a testeden, amelyek genomikus információkat bocsátanak ki! 30-50%-át a természetbe kijutó vírusoknak – attól függően, hogy melyik rendszerben vagyunk – baktériumok állítják elő, ezek bakteriofágoknak nevezzük. Tehát a baktériumok és az emberi sejtek is gyártják ezt a genetikai információt. Ha nem olyan genetikus információt gyártunk, ami egy vírusjellegű dolog exoszómája, akkor ezeket a mikro RNS-eket gyártjuk, amelyek egyfajta jelzőkészülékek. Ezeket gyakorlatilag kipárologtatjuk magunkból. Hogyan mondhatja egy laboratórium, hogy 8 milliószor gyorsabban tudja ezt elvégezni, mint egy összetett gazdaszervezet? Egy egész napon át tudnék ezzel vitatkozni, hogy fizikailag lehetetlen, hogy egy labor a természetnél gyorsabb legyen. Egy DNS lánc esetén képesek rá? Bizonyára igen, de egészen biztos, hogy amit csinálnak, az valamilyen intelligens módon kölcsönhatásba lép a környezettel.

Gondoljunk például egy rakás sertés ürülékre! Amúgy ez a kedvenc mentális gyakorlatom... A legtöbb antibiotikumot felhasználó terület a fehérjetermelő húsiparban a sertés-ágazat, és a malacok ürülékét ma már veszélyes hulladéknak tekintik, szigorúan tilos államhatárokon át szállítani. Észak-Karolinában, ahol az ország legnagyobb sertéstelepei vannak, például a Smithfield és hasonlók, ott szó szerint sertésürülék-tavak vannak, gátakat, töltéseket építenek, hogy tárolni tudják ezt az ürüléket. Több száz millió gallon sertésürüléket, amit nem szállíthatnak el sehova, és a földbe sem áshatják el, mert veszélyes hulladék, csupán annyit tehetnek, hogy hatalmas mocsártavakban tárolják a sertésürüléket. És abban az ürülékben, ezt tudnod kell, egy kanálnyi mennyiségben körülbelül 10^15 vírus található, ez 15 nulla az egyes után! Tehát van egy hatalmas virális transzkripció gyár, többszáz-millió gallon ürülék, tele baktériummal, bakteriofágokkal, vírus-gyártósorok gépezeteivel. Egy ilyen sertésürülékkel teli tóban, ott ez a gyár, egy vírusgyár, sok-sok kvadrillió sejt genomikus módosításait előállító gyár, amik új vírusokat alkotnak, ellenőrzik a hibákat és aztán genomikus módosulásokat hoznak létre, akkor egy új fehérje alkalmazkodik és már van egy új vírus, vagy egy új virális genetikai elrendeződés, és aztán ez újra átalakul, megváltozik, és az a sebesség, ahogy mindez a sertésürülékben zajlik, az valami elképesztő! Hihetetlenül gyorsan történik...

Szóval szívesen leülnék egy asztalhoz bármelyik kormányhivatalnokkal vagy laboratóriumi szakértővel és kihívni az illetőt, hogy „fogadsz-e arra, hogy a laborod jobb, mint egy rakás disznószar!” És úgy gondolom, hogy újra és újra azt fogjuk látni, hogy az utóbbi a jobb. A természettel nem tudjuk felvenni a versenyt alkalmazkodóképesség tekintetében, Azt hisszük, hogy mert mindenféle genetikus módosításokat végzünk, azt hisszük, hogy nagyon okosak vagyunk, mert genetikailag módosítottunk egy gént kukoricává vagy a szójababbá... Viccelsz? Az emberi genom 50%-a vírus, vírusokból lettünk összerakva, a genomunknak legalább a 10%-a retrovírus, mint amilyen például a HIV, A Víróma mechanizmusa épített fel bennünket! Tehát nem mondd nekem, hogy mert módosítottál egy gént, már az anyatermészet teremtőképességének a szintjén állsz! Épp csak a felszínt karcolgatjuk, hogy milyen is valójában a genetikai módosulás.

És a természet elképesztő sebességgel és kapitalista szándék nélkül végzi a dolgát, így amikor hozzáteszünk ehhez egy pénzcsináló rendszert, a genetikai módosítások mellé, akkor megint megváltoztattuk a természetet, A természet erkölcsi világkép nélkül működik. A természetnek az a célja, hogy biztosítsa a biológiai sokszínűséget és fenntartsa az életet. A bolygó újra és újra bebizonyítja, hogy biodiverzitást akar és ennek érdekében folyamatosan létre kívánja hozni az életet egészen az idők végezetéig. Mi, emberek, ellene fordultunk annak a természetnek, amely eddig mindig a biológiai sokszínűség és a földi élet nyertesének bizonyult. S mi folyamatosan pusztítjuk őt...

zach-3-sprite.jpg

biztonságos lájkolás

Címkék: vírus járvány covid-19 Dr. Zach Bush Del BigTree HighWire

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr2116219156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása