Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Te tudod, hogyan segíthetsz? Ne oltsál! TV 02. adás: Ételt bombák helyett

2013.08.07. 22:55 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

FoodNotBombs.jpgHosszú idő telt el a legutóbbi Ne Oltsál! TV adás óta. Nem mintha ne lett volna miről tudósítani – éppen ellenkezőleg, se szeri, se száma az összeesküvéseknek, az emberhez nem méltó viselkedésnek, a gonoszságnak, az erkölcstelenségnek. S vajon mi változik, ha beszámolunk róla? Vajon tudunk-e, lehet-e tenni ellene valamit is? Vajon megállíthatjuk-e az emberiség vonatát, mely – úgy tűnik - egyre nagyobb sebességgel robog valamiféle feneketlen szakadék felé?

Tanácstalanságunk alkotói válságban teljesedett ki. A fő kérdés, mely motoszkált bennünk: hogyan változtassunk? Hogyan mutassunk utat? Mai adásunk egy ötlet, egy kísérlet, megválaszolni e kérdést. Egy dolog biztosnak tűnik: a világ megváltását kicsiben kell elkezdeni – de ha egyszer elkezdjük, e kicsi hirtelen nagyon naggyá változhat. Bizony.

Ami számomra a legmegdöbbentőbb mégis, hogy 2. adásunk főszereplői, a Food not Bombs mozgalom tagjai alig 4000 Ft-ból és némi munka befektetéséből tudnak megetetni több mint 100 rászorultat. Gondolom, ezt az egyszerű osztást mindenki el tudja végezni, de azért mégis leírom a számot: 40 Ft/fő. Miközben kormányunk milliárdokért épít stadionokat és szórja el a pénzt olyan projektekre, melyek vagy teljesen hasztalanok, vagy akár károsak is, ezen összegek töredékéből meg lehetne szüntetni több ezer ember fizikai szenvedését és elkezdeni visszaemelni őket a társadalom tagjai közé. Kár, hogy vezetőinket e kérdések – úgy tűnik – teljesen hidegen hagyják. Mi több, a hajléktalanok törvénysértő státuszúvá minősítésével még löknek is egyet rajtuk.

Persze mindez nem újdonság, régóta ismertek hasonló számok. Példaként említhetném, hogy az USA kevesebb mint egy havi hadiköltségvetésének az árából meg lehetne oldani a világ összes éhezőjének problémáját. Volt-nincs éhezés – volt-nincs éhenhalás.  Meglehetősen csúnya és főleg: értelmetlen halálnem, nem gondoljátok? Milyen egyszerű megoldás lenne. De nem, ehelyett ők inkább hadat viselnek ellenük, mi több, az egész világ ellen kémkednek, mert úgy gondolják, mindenki az ő ellenségük – s elérik, hogy lassan igazuk is lesz ebben. De ez egy másik cikk témája. 

Most pedig következzék az ígért videó, mely végre nem negatívumot, nem borzalmakat tartalmaz, hanem olyan példát, olyan felelőségvállalást, mely felemelő s melynek szellemét mindannyiunknak elsajátítani érdemes. Szeretettel küldjük Nektek – s ha tetszett, ne habozzatok tovább küldeni... és főleg, a cselekvés útjára lépni.

A Food not Bombs Budapest elérhető: facebook.com/foodnotbombsbudapest

biztonságos lájkolás

Címkék: Ne oltsál! TV Food Not Bombs Budapest Occupy London

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr55450486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása