Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Meghalt az AstraZeneca oltás tesztelése alatt egy brazil önkéntes | Hogyan vitatkozz a hívőkkel?

2020.10.22. 11:42 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Csodálatos kommentváltásom volt a legutóbbi cikkünk, a Milyen lehetséges veszélyeket rejt a koronavírus elleni oltás a HPV mellékhatásai fényében kapcsán. Be is idézem, persze nem azért, hogy indulatokat keltek, hanem inkább, hogy megmutassam, milyen metódusok mentén vitatkozz egy hívővel.

richard-kommentek2_1.jpg

Nézzük tehát:

1. Maradj higgadt!
Talán ez a legfontosabb... hogy ne veszítsd el a fejed. Emlékezz arra, hogy a másik oldalon álló nem rossz vagy gonosz ember, hanem egyszerűen csak tájékozatlan. A mi feladatunk olyan tényeket mutatni neki, amik gondolkozásra késztetik.

2. Ne sértegesd!
Még akkor se, ha ő ezt teszi veled. Ne süllyedj le a szintjére. Ne felejtsd, nem az a cél, hogy egymásnak ugorjunk. Az a cél, hogy felnyissuk a szemét. S ez egy parázs veszekedés közben lehetetlen. Hogy miért?

Nos, ennek fiziológiai okai vannak. Minél magasabb valakinek a vérnyomása, annál kevésbé képes a higgadt, elemző gondolkodásra. (Emlékezz csak arra, amikor legutóbb vörös fejjel veszekedtél valakivel... Tudtál gondolkozni? Ugye nem.) A magas vérnyomást a veszélyérzet indukálja. Vagyis minél jobban sikerül megbántani a másikat, annál inkább veszélyben érzi magát. Emelkedik a stressz-szintje, s ilyenkor lekapcsol a homloklebeny, vagyis az agynak az a területe, amelyik a logikus gondolkodásért felelős. és átveszi az irányítást az agytörzs (másnéven a hüllő agy), amely nagyjából csak két dologról tud dönteni: hogy támadj-e vagy menekülj...

Nem ezt akarjuk, tehát ez kerülendő. Tehát ne sértegesd, ne vedd fel az odadobott kesztyűt. Természetesen megírhatod, hogy bántó a viselkedése, megkérheted, hogy ne személyeskedjen, hanem tárja elő az érveit. Nyugodtan írd meg, hogy kíváncsi vagy az álláspontjára.

A másik módszer, hogy egyszerűen ignorálod a sértéseit. Mintha ott sem lennének.

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk.

Kövess minket biztonságos csatornán!
Telegram
Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

3. Dolgoztasd!
Kérd meg, hogy érveljen, hogy idézze be a forrásait. Töltsön azzal időt, hogy tanulmányozza a kérdést – ez alatt is szembesülhet a járványt övező ellentmondásokkal, hazugságokkal. Lehet, hogy meggyőzi önmagát. De ha nem, akkor sem a te idődet pazarolja. 

4. Legyenek érveid!
Ez fontos. A Facebook és a YouTube egszerű tartalomfogyasztóvá kondícionált minket. Hajlamosak vagyunk elolvasni, megnézni egy csomó dolgot s azzal a lendülettel elfelejteni nemcsak a benne szereplő konkrét adatokat, neveket, számokat stb., hanem még azt is, hogy hol olvastuk/láttuk az adott infót. Ez pedig elgyengíti az érvelésünket: olvastam valahol... valaki azt mondta...

Szerencsére léteznek megoldások erre a problémára. Íme pár egyszerűbb:

  1. Használd a Facebook Hivatkozás mentése gombját! gombját
    A poszt feletti három gombra kattintva elmentheted a cikket, melyet később megtalálsz a bal oldali listában a Mentve elemek között.

    fb-save_1.jpg
  2. Mentsd el a böngésződ könyvjelzői közé!
    Minden böngészőnek, még a mobil böngészőknek is van egy Könyvjelzők vagy Bookmarks szekciója. Itt el tudod tárolni a cikket, általában egy csillag ikonra vagy a három pont alatt a Hozzáadás a könyvjelzőkhöz menüpontra kattintva.

    mobile-bookmarks2.jpg
  3. Készíts jegyzeteket!
    Egyértelműen ez a legjobb megoldás – persze ha nincs tableted vagy laptopod, akkor egyben ez a legnehezeben alkalmazható is. Lényege, hogy ha látsz egy fontos érvet vagy adatot, azt másold ki, majd másold be egy dokumentumba – ez lehet egy google doc, vagy apple eszközön egy jegyzet (Notes), egy Evernote bejegyzés vagy bármi más. írd hozzá saját gondolataidat is és ne felejtsd el bemásolni a linket is, hogy honnan van az adat, hogy később szükség esetén idézni tudd.

 

5. Mutass szeretetet!
Nagyon fontos. Ne érezzen ellenségnek a vitapartnered – amúgy nem is az. Ne felejtsd el, hogy a (háttér)hatalom most arra játszik, hogy két táborra osszon minket, amely lehetőleg egyáltalán nem kommunikál egymással. Ne menjünk bele a játékukba! Biztosítsuk a vitapartnert, hogy megérjük a kétségeit, hogy sajnálatos, hogy ennyien hazudnak ebben a kérdésben, a tömegmédia, az oltáspártoló, korrupt szervezetek és emberek, a gyógyszergyárak stb. stb. Mondjuk el neki, hogy érte (is) aggódunk, és hogy szívesen betartanánk a korlátozó intézkedéseket, ha úgy éreznénk, hogy ezeknek van értelme. De sajnos a kutatásaink azt mutatják, hogy valami egész már (és sokkal súlyosabb dolog) áll a koronavírus-hisztéria hátterében. 

Nagyon jól alkalmazható érv, ha arra kérjük az illetőt, hogy ne higgyen el semmit nekünk, hanem győződjön meg állításaink igazságtartalmáról ő maga – vagyis hogy végezzen ő is kutatást. Itt felajánlhatjuk a segítségünket, hogy ha szüksége van rá, szívesen adunk forrásokat, ahonnan elindulhat. Elmesélhetjük neki, hogy mi is egyszer elindultunk onnan, ahol ő volt; hogy volt idő, amikor mi is elhittük azt, amit a média vagy a kormány állított. 

Bőven lehetne még írni a témáról, de kezdésnek elég ennyi. Ha van saját tapasztalatod a témával kapcsolatban, kérlek, oszd meg kommentben, hogy mit javasolsz a meggyőzésre, hogy neked milyen módszer vált be!

De most már következzen a cikk második része, vagyis az a borzasztóan szomorú hír, miszerint

Meghalt egy brazil önkéntes az AstraZeneca oltás klinikai tesztje alatt.

reuters-astra-zeneca-volunters-died.jpg

 

28 éves férfi volt... valószínűleg ereje teljében, teljesen egészségesen. Hogy ezt miböl gondolom? Tudnotok kell, hogy az oltásgyártók hogyan manipulálják a klinikai tesztjeiket, hogy végül azt az engedélyező szerv (az USA-ban az FDA és a CDC) elfogadja. Ennek egyik eszköze, hogy a kettős vak teszt önkéntesei csak teljesen egészséges, akkut betegség vagy allergia mentes személyek lehetnek. Az indok az, hogy egy meglévő betegség nehogy befolyásolhassa a teszt eredményét. A probléma csak az, hogy a valós körülmények között egyáltalán nem csak egészségesek kapják meg az oltást. A való életben mindenkinek mindenféle érzékenysége, allergiája vagy betegsége van: sajnos manapság a gyermekeinknek is. S így sokkal nagyobb az oltáskárosodás esélye is, amit az oltás beadásánál egyáltalán nem vesznek figyelembe. 

A másik trükkjük az oltóanyag-gyártóknak a placebo összetételének a manipulálása. A kettős vaktesztek alatt (minimum) két csoport van: az egyik megkapja a vakcinát, a másik meg placebót kap. És itt jön a csavar: a placebo összetétele nincs előírva! Így a kontroll csoport legtöbbször nem semleges anyagot, mondjuk sóoldatot kap, hanem alumínium adjuvánst vagy polysorbat-80-at vagy akár egy másik, már elfogadott oltást adnak be és ehhez képest mérik a mellékhatásokat. Vagyis ha a placebo csoportban van 5 személynek mellékhatása, az oltott csoportban meg 6, akkor azt úgy veszik, hogy csak 1 főnél lépett fel adverz reakció...

A The Annals of Internal Medicine 2010. október. 19.-én megjelent cikke 167 klinikai tesztet vizsgált meg, melyeknek mindössze 27.7%-a közölte a placebo összetételét... a többinél akármi is lehetett. 

De vissza a témához... Meghalt. Egy oltástól, amely egy olyan betegségtől védte volna meg, amelyet ő valószínűleg enyhe lefolyással vagy akár tünetmentesen vészelt volna át.

És ez nem összeesküvés-elmélet. Ez nem konteó. Ez tény.

Az AstraZeneca bármiféle, az üggyel kapcsolatos magyarázatot megtagadott, azt viszont elmondta, hogy a tragédia ezúttal nem fogja leállítani a tesztelést. Ez már a harmadik (ismert) súlyos mellékhatás, mely a klinikai tesztelés folyamán bekövetkezett. 

További hír, hogy a Johnson & Johnson is felfüggesztette saját vakcinájának tesztelését, mert ott is megbetegedett egy önkéntes. További részleteket ők sem közöltek.

Úgy tűnik, nem tartozik a nyilvánosságra, milyen mellékhatásai lehetnek azoknak a szereknek, mellyel Bill szerint 7 milliárd embert kellene leoltani a következő évben.

Itt tartunk.

De tehetünk ez ellen a rémálom ellen. Légy aktív, kezdj el erről beszélgetni családtagjaiddal, barátaiddal, és kimondottan olyanokkal, akik esetleg nem osztják nézeteidet. Minden nap tégy így. Csinálj belőle rendszert.

Hátha felébreszthetjük az alvókat.

biztonságos lájkolás

Címkék: klinikai teszt Johnson & Johnson AstraZeneca covid-19 súlyos mellékhatás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr9116253770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása