Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Hasonlóságok a sertésinfluenza- és a koronavírus-járvány között

2020.09.07. 22:22 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

facebook-cover.jpg

Visszatértünk... és sajnos nem jókedvünkben. Percről-percre szembesülünk mindannyian a helyzettel: a lezárások, a rendezvények korlátozása, a maszkviselési kényszer, a tömegmédiából folyó megfélemlítő hírek és az érkező második hullám... Nagyon kell vigyáznunk, mert különben sokan meghalunk, vagy ha túl is éljük a kórt, lehetnek egész életen át tartó károsodásaink is – hacsak meg nem ment minket a rövidesen érkező védőoltás!

Mindeközben senki nem észleli a járvány jeleit, sőt, a számokat kicsit mélyebben elemezve a második hullám sem vehető észre... csak a több tesztelés.

Annyira déja vu-m van... Mintha láttam volna már ezt a filmet? Á! Már emlékszem a címére is:

A kamujárvány, avagy a H1N1 sertésinfluenza

11 éve, 2009 tavaszán a WHO vezetője, Dr. Margaret Chan farkast őőő akarom mondani világjárványt kiáltott, s a járványriasztás alig 2 hónap alatt a legmagasabb, 6. fokozatra kúszott fel. Csak a betegek hiányoztak hozzá... A betegséget 2 évvel később maga a WHO is egy enyhe lefolyású influenzának minősítette, akkor azonban nagyon félelmetesnek tűnt:  Sir Liam Donaldson 650ezer halottat jósolt csak a Brit szigeteken... amiből aztán 251 következett be.

Aztán volt ilyen címlap is:

h1n1_2_hullam.jpg

Ismerős???

Végül nem lett se 2., se 3. hullám, a WHO 2010. augusztus 10.-én deklarálta a pandémia végét.

Akik viszont igazán jól profitáltak: az oltóanyaggyárak, vagyis a Big Pharma. 2009-re 3 milliárd € bevételük keletkezett a kormányokkal kötött megállapodásaiknak megfelelően. Svájc egyenesen 13 millió dózist vásárolt, kettőt minden polgárának 84 millió svájci frankért. Jó bolt volt: a svájciaknak mindössze 15%-a oltatta be magát, Ausztriában és Franciaországban pedig 5% környékén volt e szám. 

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk. 

Kövess minket biztonságos csatornán! 
Telegram
     Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

Nálunk állítólag a lakoság 25%-a feküdt a tű alá, bár meggyőződésem, hogy a felvilágosító tevékenységünk nélkül ez a szám jóval magasabb lett volna.

Svédországban az engedelmes északiak sokkal lelkesebben hittek a propagandának: kb. 3 millió ember kapta meg az oltást. És hogy megérte-e? Nos a svédek nincsenek erről meggyőződve... 

„2010-ben megnövekedett az újonnan regisztrált narkolepsziás (alvászavaros) esetek köre a gyermekek és tinédzserek körében, az átfogó nemzeti oltáskampány következtében a H1N1 sertésinfluenza ellen 2009-10 telén, melynél a Pandemrix oltóanyagot használtak. Svédországban Finnországban, az Egyesült Királyságban és Írországban készült tanulmányok megmutatták, hogy összefüggés található a narkolepszia és a Pandermix oltóanyag között, amely megnöveli az alvászavar kialakulásának a veszélyét. Svédországban kb. 350 gyermek és tinédzsernél alakult ki narkolepszia a sertésinfluenza oltás beadása után. A hosszútávú következmény e csoport számára még nem ismert, de  a személyes és gazdasági terhek megduplázódása várható a narkolepsziában szenvedő felnőtt népességben...”

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5569459/

Megduplázódott az esetek száma... De durva. Hogyan történhetett ez, hiszen folyton azt hallottuk, hogy az oltóanyag biztonságos?

„...a 2009-es járványt okozó vírustörzs egy felszíni proteinje, amit a Pandemix és más, 2012-ben alkalmazott infulenza-ellenes oltóanyagok is tartalmaznak (influenza hemagglutinin, HA), nagyon hasonlít az orexin/hipokretin elnevezésű agyi ingerületátvivőre, illetve agyi peptidhormonra. A HA-molekula köti a vírust a felsőlégúti nyálkahártya sejtjeihez, illetve a későbbiekben a vörösvértestekhez, az orexin feladata pedig a hippokampuszban felszabadulva az ébrenlét biztosítása. A két molekula hasonlósága a fogékonyakban autoimmun folyamatot indít be, aminek következtében elpusztulnak az orexintermelő sejtek, és kialakul a nappali leküzdhetetlen álmossággal, alvásrohamokkal járó narkolepszia.”

Forrás: http://medicalonline.hu/tudomany/cikk/hogyan_okozott_az_influenza_oltas_narkolepsziat

350 fiatal... Tegyük hozzá, hogy más forrásokban olvastam 500-2000 körüli számokról is. 

És ez az egyetlen mellékhatás? Sajnos nem. Voltak akik Guillain-Barre szindrómát kaptak, megint mások pont sertésinfluenzások lettek. Itt, itt és itt írtunk az egyéb tünetekről.

Talán nem csodálkoztok, hogy idén Svédország volt az egyetlen, aki nem hitt a WHO bejelentésének, nem rendelt el teljes lezárást és a maszk hordása sem kötelező.

És annak idején volt még egy ország, amelyik ellenállt... Lengyelország, Eva Kopecz egészségügyi miniszterre, aki ezt mondta a vakcináról:

„Minden kormány felelős polgárai jólétéért és egészségéért, felelős azért, hogy gyógyulást és biztonságos gyógyszereket ajánljon nekik. Mostanáig egyetlen  cég, akivel tárgyaltunk  sem volt képes a számunkra legfontosabb dolgot biztosítani, vagyis az oltás biztonságos voltára utaló bizonyítékokat,  hogy az oltás nem fog mellékhatásokat kiváltani...”

„Ne aggódjunk annyira amiatt, hogy a vakcina ideér-e Lengyelországba. A probléma ugyanis valami más: ha megérkezik, annak biztonságosnak kell lennie. Ez nem lesz egy „nem tudjuk, hogy biztonságos-e, de azért vegyél mindenképpen a rizikócsoportjaid számára” eset. Senki nem fog engem erre rábeszélni. Ha vásárolunk az oltóanyagból, akkor annak biztonságosnak kell lennie, hogy azt egyenesen a lengyelek szemébe nézve ajánlhassuk, különösen azoknak, akik a legközelebbi kapcsolatban állnak a betegekkel – először is az egészségügyi dolgozóknak, akik garanciát kell, hogy kapjanak arról, hogy az oltás egy megelőzést szolgáló eszköz és nem egy placebó, nem egy olyan anyag, mely a jövőben mellékhatásokat okozhat, hanem ami védelmet biztosít, így kérem, adjanak nekünk egy kis időt...”

„Nem fogok nyomás alatt dolgozni! Nem fogunk rendelni semmilyen A-H1N1 vakcinát addig, amíg nincs teljes körű bizonyíték rá, hogy tökéletesen biztonságos...”

Cikkünk a témában

Nem volt könnyű dolga, nekiment a fél világ... Pedig álláspontja érthető volt. A H1N1 vakcina klinikai tesztelése az USA-ban 2009 július 29.-én kezdődött meg, s alig fél évvel később, november 16.-ig 5 gyártó oltóanyagát fogadta el az FDA. Rohamléptekben... 

Mintha ez a körülmény is ismerős lenne... hiszen most is egymással versengenek az oltóanyag-gyártók az elsőségért...

De most azért van más izgalom is. Nézzétek meg ezt a videót:

Huha! Ha már csak a fele igaz fenti a videónak, az is meglehetősen sokkoló.

Most pedig tegyük fel a kérdéseket:

Lehet-e hinni a WHO-nak, aki egyszer már bejelentett egy világjárványt, mely hamisnak bizonyult?

Annak a WHO-nak, akiről már bebizonyosodott, hogy a velejéig korrupt?

Megismétli-e magát a történelem, hogy egy többnyire enyhe lefolyású, influenza-jellegű betegség megelőzésére leoltják a fél világot elégtelenül tesztelt oltóanyagokkal?

Esetleg egy olyan verzióban, amiről Dr. Carrie Madej beszél a fenti videóban? 

És a fő kérdés... hogy hagyod-e??? Vagy hajlandó vagy tenni valamit eme vajúdó járványdiktatúra ellen?

Ha igen, ott a helyed a tüntetésen szeptember 11.-én 15:30-kor a Szabadság téren! Részletek itt!

covid-911_tuntetes.jpg

Ott találkozunk.

Meg persze itt is, ahol napról-napra publikálunk anyagokat, melyek felfedik a visszásságokat a COVD-19 őrülettel kapcsolatban.

Rövidesen elköltözünk a blog.hu-ról, saját felületre, s megmutatjuk, hogyan tudsz aktívan és hatásosan tiltakozni szabadságunk megtartása érdekében.

Maradj velünk!

biztonságos lájkolás

Címkék: tüntetés rendőrállam oltás sertésinfluenza h1n1 ewa kopacz koronavírus covid-19

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr5116194000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása