Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Mindannyiunknak Mannings-ekké és Snowden-ekké kell válnunk

2013.06.24. 23:55 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Egyszerűen érthetetlen, hogy csinálja az Amerikai Egyesült Államok, hogy miközben az emberiség elleni legnagyobb bűntetteket követi el, ugyanakkor önmagát mint „A JÓ” pozícionálja. Kezdve azzal, hogy az ország kevesebb, mint 4,5%-át adja a világ népességének, de a világ erőforrásainak mintegy 25%-át fogyasztja el. Egyetlen ország sem háborúzott annyit, vitt véghez annyi beavatkozást vagy puccsot az elmúlt 65 évben (legalább egyet évente) és ölt meg eközben annyi embert (kb. 20 milliót összesen), mint az USA. Az ehhez szükséges hadigépezet fenntartására elköltött összeg nagyobb, mint az összes többi nemzeté együttvéve a világon.

SnowdenProtest.jpg

Egyetlen más állam sem zsarol, fenyeget és kényszeríti az akaratát más országokra úgy, mint az USA. Csak az Államok gyilkos drónjai repkednek más országok légterében és gyilkolnak civileket a levegőből. És mint a whistleblower Snowden most bemutatta: egyetlen ország sem kémkedik mindenki után és kezel mindenkit terroristaként. Felfedte továbbá, hogy az amerikai kormány egy teljesen kontroll alól elszabadult és korrupt bűnöző szervezet, amely sem a saját alkotmányát, sem a nemzetközi törvényeket nem tartja tiszteletben.

Az USA pontosan azt teszi, amivel másokat vádol, és egyszerűen felülmúlhatatlan képmutatás és kettős mérce tekintetében. Washington folyamatosan ujjal mutogat más országokra képzelt erkölcsi magaslatából, miközben ugyanazt teszi, mint amivel e másokat vádolja. Például, ahogy Kínát állítja pellengérre az emberi jogok megsértése és kiberháború folytatása miatt. Az igazság az, hogy az Egyesült Államok a legbűnösebb ország a világon, és maga is pontosan azt teszi, mellyel Oroszországot, Kínát, Iránt és másokat vádol.

Ugyan ki dobott egyetlenként és elsőként atombombát városokra, egy szemvillanás alatt ölve meg százezernyi civilt? Ugyan ki vetett be vegyifegyvereket és radioaktív uránmuníciót a háborúiban? Ki vezetett hódító háborút Irak ellen, indítékként szándékosan hazudozva annak nem létező tömegpusztító fegyvereiről? Ki rabol el embereket és kínozza őket titkos börtönökben? Ki követi el a leggonoszabb háborús bűnöket? És ki terjeszti és támogatja a terrorizmust, vet be terroristákat kormányváltás érdekében és működteti a legnagyobb állami terrort?

Az amerikai média nem más, mint az amerikai kormány propagandaszerve és megtesz mintent, melyre Washingtonnak a hazugságok és dezinformációk terjesztéséhez szüksége van. Védik a kormányt és teljes sötétben tartják az USA lakosságát. Az amerikai média több időt szán és nagyobb érdeklődést mutat Snowden magánélete iránt, mintsem hogy kritizálja az NSA illegális kémprogramját, mely a privátszférához való jogot és az alkotmányos jogokat a legdurvábban sérti, s melyről a párbeszédnek valójában kéne folynia. Tökélyre fejlesztették a fontos témákról való figyelemelterelést.

Snowden nem önként távozott Hong Kong-ból, hanem a kormány kérte fel Kína elhagyására. Szabad elvonulást biztosítottak neki, miután Washington hatalmas nyomást gyakorolt Hong Kong-ra a kiadatása érdekében. A botrány felfedője ezt követően vasárnap egy géppel Moszkvába repült. Mialatt az orosz főváros repülőtéren tartózkodott, jelentették be, hogy Snowden menedékjogért folyamodott Ecuadorhoz.

Az Egyesült Államok kormánya, amit Snowden „kémkedéssel” vádol, meg akarja akadályozni továbbutazását. Az ecuadori kormány hétfőn jelentette be, a menedékjog iránti kérelmet még mindig vizsgálják. A döntés befolyásolja „az emberek szólásszabadságát és biztonságát az egész világon” – mondta Ricardo Patino külügyminiszter. Az amerikai kormány azt kérte, hogy Oroszország azonnal adja ki az amerikai PRISM program bejelentőjét. „Elvárjuk, hogy az orosz kormány az összes rendelkezésre álló lehetőséget megragadja, hogy Mr. Snowden-t az USA-ba visszaküldje” – közölte a Fehér Ház.

Washington törvényességet vár el másoktól, viszont úgy gondolja, hogy az emberi jogok általa lábbal tiporhatók. Az amerikai kormány szerint senkinek nincs joga a magánélethez, az államhatárok sem sérthetetlenek  és a jog, hogy egy nép saját vezetést válasszon, szintén nem létezik. Így hát kényük s kedvük szerint avatkoznak be és masíroznak be más országokba.

Az Egyesült Államok a legagresszívebb ország a világon s nemcsak a saját, de az egész világ polgáraival szemben is. A legnagyobb hazugság az, hogy mindent megtesznek, hogy megvédjék a szabadságot és a demokráciát, valamint hogy tartják magukat a joghoz. Mint ahogy Snowden megmutatta, az NSA együtt a brit titkosszolgálattal hallgatta le a résztvevő vezetők tárgyalásait a G20-ak csúcstalálkozóján 2009-ben, többek között az akkori orosz elnök, Dmitrij Medvegyev kommunikációját is. Ez törvényes?

De nem csak az amerikai kormány és csatlósai a bűnözők, egyszerűen hihetetlen, hogy a választott képviselők Washingtonban szinte egyhangúlag nevezik Snowden-t árulónak. Ez azt mutatja, hogy ők is részesei az elnyomó apparátusnak és azok az emberek ellen dolgoznak, akik megválasztották őket. Senki sem képviseli a lakosság érdekeit. Mostanra Snowden útlevelét is érvénytelenné nyilvánították, csak hogy megakadályozzák a szabad utazását.

Charles Schuman szenátor súlyos retorziókkal fenyegette Oroszországot arra az esetre vonatkozóan, ha Moszkva menedékjogot találna adni Snowden-nek. Azt mondta, Oroszország „súlyos következményekkel” találkozhat, ha nem adják ki őt. „Ami feldühít minket, az Putyin hajlandósága arra, hogy Snowden számára a menekülést biztosítsa” – mondta Schumer a CNN-nek. „Ez súlyos következményekkel járhat az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolatára nézve.”

Lindsey Graham szenátor megígérte: követni fogják Snowden-t „akár a világ végére is”. Washington még azt is mérlegeli, hogy ha egy gép Snowden-nel a fedélzeten Közép-Amerika irányába repül, elfogóvadászokat küld fel és azzal kényszeríti a repülőgépet leszállásra. A teljes útvonalon vannak az amerikaiaknak légi bázisaik, kezdve pl. Ramstein-nel Németországban. Berlin bizonyára semmit sem tenne ez ellen.

Ahelyett, hogy – mint a nép képviselői – fellépnének a jogsértések miatt az NSA és az amerikai kormány ellen, az USA politikusai a hírhozót kergetik, aki a bűncselekményt felfedte. Még Oroszországot is nyíltan háborúval fenyegetik. Emiatt Snowden ugyanúgy hős, mint Bradley Manning, aki a hihetetlen bűnökre, melyek Irakban történtek, rámutatott. A feje tetején áll a világ!

A 30 éves Snowden fedte fel a PRISM kémprogrammot, mellyel az NSA titkosszolgálata a nagy internetes cégek, mint a Google, a Facebook és a Microsoft felhasználói adatait értékeli ki. Ez azt jelenti, hogy egész amerikai vállalatok dolgoznak ellenünk és tartoznak e bűnöző rendszerhez. Látjuk, hogy a kormányok, a politikusok, vállalatok és a média mind-mind ellenünk van. Pontosan ezt tükrözi a Bilderberg gyűlés, ahol e képviselőik titokban ellenünk beszéltek.

Az amerikai külügyminiszter, John Kerry Kohn (figyeld a nevét, persze az előzőeket is - a szerk.) Indiából figyelmeztette Oroszországot a következményekre, ha Moszkva Snowden-t nem szolgáltatja ki és hagyja továbbutazni. Azt mondta, Moszkvának „be kellene tartania a törvényt, mert ez lenne mindenkinek az érdeke.” Amellett, hogy vicces, igazi arcátlanság, hiszen Washington fütyül az összes törvényre és szabályra, pont mint a másik társaság... Igazából csak két bűnös állam létezik a világon, mégpedig az Egyesült Államok és Izrael.

Itt az ideje felállni és hangosan kiabálni: „Elég volt! Elegünk van abból, ahogy a világot és ahogyan bennünket kezeltek. Nem vagyunk a rabszolgáitok és nem vagyunk tárgyak. Nem hagyjuk magunkat többé buta jószágként kezelni. Jogaink vannak, melyek egyetemesek és mindenkire vonatkoznak!”

Ha az emberek őszinték volnának önmagukkal, akkor el kellene ismerniük, hogy e társadalom, amelyben élünk, amelynek állítólag szabadnak és demokratikusnak kelllene lennie, a valóságban úgy lett felépítve, hogy rabszolgaként tartson bennünket. Amit nekünk adnak, amit elénk állítanak, az csak a szabadság illúziója. Rá kell ébrednünk végre, hogy az elit gyűlöl minket, hogy semmi jót nem akar nekünk, és nem bízik bennünk egyáltalán. Ezért kell megfigyelni, kihallgatni minket és kémkedni utánunk.

A titkosszolgálatok munkája nem a mi biztonságunkat szolgálja, hanem az övékét. A rendőrség nem minket véd meg, hanem őket. A katonák nem az országot védik, hanem a gazdasági érdekekeiket és a kapzsiságukat szolgálják. Itt az ideje, hogy a világ irányítását tőlük el – és a saját kezeinkbe vegyük. Szolidaritást kell vállalnunk a tiltakozó emberekkel, akik már az egész világon a diktatúra ellen tüntetnek.

Függetlenül attól, hogy éppen a görög, spanyol és sok más európai országról van szó, melyeket kifosztott és elszegényített a pénzügyi rendszer, vagy mint most pl. Törökországról és Brazíliáról, mindannyian ugyanabban a csónakban ülünk és közös az ellenségünk. A tömegmédia a legrosszabb, ők a legnagyobb árulói az emberiségnek. Csak az ő tudatos valóságferdítésük, történelem-hamisításaik és hazugságaik révén képes az elit a tömegek gondolkodásának ellenőrzésére és tehet azt, amit akar.

Mindannyiunknak Mannings-ekké és Snowden-ekké kell válnunk, s venni a bátorságot a hazugságok leleplezéséhez és az igazság napvilágra kerüléséhez. Ezek az emberek hősök, és nekünk is hősökké kell váljunk. Aki bármit is tud e bűncselekményekről, az közzé kell hogy tegye. Nincs okunk félni, mert mi vagyunk a 99%, és ők csak 1%. Az együttműködésünk nélkül tehetetlenek. Csak annyi hatalmunk van, amyennyit adunk nekik. Bojkottáljuk őket és egyszerűen csak ne engedelmeskedjünk nekik. Hiszen ezek az ő perverz játékszabályaik, s nem a mieink.

--------------------------------

A Network című filmben Peter Finch színész az ő szerepében, mint Howard Beale már 1976-ban megmutatta, hogy mit kell mondjunk: „Én egy emberi lény vagyok, az ördögbe is, az életem ÉRTÉK!” Szóval, azt akarom most, hogy álljatok fel. Most azt akarom, hogy mindenki álljon fel, egyiketek a másik után! Azt akarom, hogy azonnak álljatok fel, menjetek az ablakhoz, nyissátok ki, dugjátok ki a fejeteket és kiálltsátok: „Kinyalhatjátok a seggemet, nem hagyom, hogy ez többször megtörténjen velem!!!”

A cikk az Alles Schall und Rauch blogportálon megjelent írás fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: kémkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr595376589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Korvett5 2013.06.26. 15:20:11

Hozzászólni nincs mit, mert elakad a szó, csak csatlakozni !
süti beállítások módosítása