Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A támadás Dr. Immanuel ellen – egy másik COVID gyógymód elnyomása

2020.09.25. 17:09 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Megölelem őket és azt mondom nekik: Minden rendben lesz. Életben fogtok maradni.

A Washington DC-ben tartott beszédével Dr. Stella Immanuel végre felvette a kesztyűt ebben a – sokak által utolsónak tartott – csatában.

Mindannyian elküldtük egymásnak telefonon, emailen, SMS-ben, és kérdeztük, hogy: „Ezt láttad már???”

dr_immanuelle_in_washington.jpg

Pontosan emlékszem, mikor történt. Először JB Handley twitter oldalán láttam, aki rögtön új személyes hősének kiáltotta ki. Dr. Immanuel egyike volt azon tíz orvosnak, akik magukat „Amerika frontvonalbeli orvosai”-nak nevezték, és úgy álltak ki – kockára téve teljes karrierjüket – mint a Charta 77 a kommunista Csehszlovákiában, azért, hogy kimondják a legjobb tudásukon alapuló igazságot a COVID-19-ről. S ő kifejezetten globális szenzációvá vált.

Egyenes gerinccel állt, fejét kissé megdöntve, mintha hallgatna. Úgy tűnt, nincs benne félelem vagy szégyen. Sietség nélkül beszélt, s az üzenete krisztálytiszta volt.

– Hello, Dr. Stella Immanuel vagyok, alapellátásban dolgozó orvos a texasi Houstonban. A nyugat-afrikai Nigériában jártam egyetemre, ahol maláriás betegeket kezeltem, hidroxi-klorokinnel és más hasonló szerekkel. Tehát meglehetősen nagy gyakorlatom van e gyógyszereknek a használatában. 

Azért vagyok itt, mert én, személyesen több mint 350 COVID fertőzött beteget kezeltem. Olyanokat, akik cukorbetegek, magas vérnyomással küzdenek, asztmásak, vagy idősek. Azt hiszem, a legidősebb pácienseim 92... vagy 87 éves volt. És az eredmény mindig ugyanaz volt. Hidroxi-klorokin-t, cinket és Zithromax-ot adtam nekik... és mindannyian jól vannak. 

Az elmúlt hónapokban több mint 350 beteget kezeltünk és nem veszítettünk el egyet sem.

Úgy hatott, mint egy öreg halott fát kettészelő villámcsapás. Mind haldokoltunk a reményt keltő szavak teljes hiányától. És pontosan ez az érzés kerített hatalmába, ahogy hallgattam: a remény. 

A Facebook 2020.09.24.-én 4, a koronavírus járványt alternatívan látó oldalt és csoportot törölt – szó nélkül.

Nem kétséges, hogy mi is rövidesen erre a sorsra jutunk. 

Kövess minket biztonságos csatornán! 
Telegram
     Viber

Egyszerűen kattints a linkre! Ha nincs még accountod, regisztrálj. Ha szükséges, töltsd le az alkalmazást. A többi már automatikus!

És egy hang áradt a lelkemből a lelkembe, amit úgy éreztem, titkolnom kéne, de most megvallom itt. Ahogy meghallottam, hogy  Dr. Stella Immanuel kimondja: „Életben fogsz maradni” a hang így szólt: „Ő egy igazi keresztény.”

Mosolyogtam.

Minden nap minden egyes percében az ellenfél kezében van a mikrofon, ő áll a színpadon, kezeit a torkunk köré fonva és most –  hosszú idő óta először – egy igaz keresztény beszélt. És milliók hallgatták.

Talán az emberek nem értették, mi volt az, ami akkora hatást gyakorolt rájuk és elérte, hogy – legalább egy időre – lerázzák magukról a félelem láncait. Feszült figyelemmel hallgatták és videója futótűzként terjedt el a világhálón.

– Egyetlen cukorbeteget sem, egyetlen magas vérnyomással küzdő, asztmás vagy idős embert sem veszítettünk el. Egyetlen pácienst sem. Ráadásul saját magamat, csapatomat és rengeteg más orvost, akit ismerek, tettem hidroxi-klorokin kúra alá, megelőzés céljából, mert a hatásmechanizmusa révén korai stádiumú kezelésként és megelőzésként is működik. Naponta 10–15 COVID beteget látunk. Légzésjavító kezeléseket adunk nekik. Csak sebészeti maszkot viselünk. Egyikünk sem lett beteg. Mert ez működik. Tehát most azért jöttem ide, Washington DC-be, hogy azt mondjam: Amerika, senkinek sem kell meghalnia.

Olyan volt, mint egy vigasztaló szülő gyermekkorod betegszobájában, ahogy azt mondja: minden rendben lesz. Ez azt jelentette, hogy biztosan rendben leszel. Ahogy a keresztények hangsúlyozzák: „A kimondott szónak hatalma van élet és halál felett.”

Dr. Immanuel ezen mondata hihetetlenül fontos: „Senkinek sem kell meghalnia.” Következzék egy kis kitérő, remélhetően röviden.

Deja Vu újra

Egy korábbi, mintegy 23 évig tartó háborúban, a HIV háborúban – melynek egyik oldalán  a NIH / a gyógyszeripar / Gates / Fauci állt egységbe rendeződve, a másik oldalon pedig a megvesztegethetetlen, klasszikus tudósok (pl. Peter Duesberg, Kary Mullis, Lynn Margulis, Etienne de Harven, és még több százan)  – én voltam a haditudósító. Hiányzó végtagokkal, C-PTSD-vel, disszociált tudatállapotban tértem haza a könyörtelen bántalmazásokból, gyilkossági kísérletekből és a teljes őrületből. Boldog vagyok hogy mindez megtörtént, mert...

Egy valódi háborúban szereztem meg a doktorimat, az egyetlen háborúban, ami létezik: az élet és halál harcában.

Valódi biológia kontra  globális banki érdekek alapján szűrt biológia. Ezek a „vírusok” olyan abnormális gazdasági rendszereket hoznak létre, melyek az egész emberiséget  egy adósságalapú tudatállapotba zárják. Az adósuk vagy, ugyan egészségesen, de jelzálogba verve. Ezt a felfegyverzett vírust a félelem hajtja, és ennek megfelelően kb. 10 évvel ezelőtt elkezdtem rálátni arra, hogy valójában mi is ez az egész:  harc a Jó és a Gonosz között. (Sajnálom, „tudós” barátaim – tudjátok, ez az a rész, ahol letérünk a közös vágányról.) 

Az a sor: „nem kell meghalnod…” ez a MI sorunk volt, amiért megvetettek és megtámadtak minket... el sem tudod képzelni, mennyire keményen. Úgy hívtak minket: „HIV-tagadók”. (Ismerős??? a szerk megj.) Óvatosnak kell lennem, mert ha egyszer belemegyek ebbe a témába, nehezen térek belőle vissza. Mondom, én csak így hívom: a 23 éves háború. S mivel ezt „megnyerték”, így e háború visszatérhet, új formában s úgy, hogy az egész világot behálózza. A neve: COVID-19.

Ők (a globalisták) gyűlölték, mikor elhessegettük az ő „halálos vírusukat”. Mikor azt mondtuk az embereknek, hogy ne féljenek, mert nem kell meghalniuk. Csak rázták a fejüket, és azt mondták rólunk, hogy „gyilkosan felelőtlenek” vagyunk, és hogy a veszélyes elképzeléseinkkel emberek százait gyilkoljuk, leginkább Afrikában. Megtámadtak minket, kirúgattak a munkahelyünkről, visszavonatták a támogatásunkat és a platformunkat is. Zaklattak minket, megfenyegettek, megfigyelés alá vontak és bizonyos esetekben öltek is. Egy üldözött kisebbségi csoport voltunk és szembe mentünk a hamis (be nem bizonyított és idegen) virológiával, amely valójában nem volt más, mint egy sötét gazdasági hadviselés.

A félelemnek, akárcsak a propagandának, (ami bizonyos értelemben egy és ugyanaz) soha nem szűnhet meg egy pillanatra sem, folyamatosan fenn kell maradnia.

Dr. Immanuel, Kamerunbol, ahol a lakosság háromnegyede keresztény, folytatta: 

– Feszült és ideges vagyok. Miért vagyok ideges? Mert látom, hogy az emberek nem kapnak levegőt. Látok szülőket bejönni, látok cukorbeteg embereket a rendelőmben ülni akik tudják, hogy ez a halálos ítélet számukra és már alig kapnak levegőt. És én megölelem őket, és azt mondom nekik hogy „minden rendben lesz, életben fogtok maradni”. Kezeljük őket, aztán elmennek. Egyikőjük sem halt meg...

Szóval, ha valamilyen ál-tudományos lap, vagy valaki – a korrupt gyógyszercégek által lefizetve – előjön olyanokkal hogy „végeztünk tanulmányokat erről és úgy találtuk hogy nem működik...” Ezekről kategorikusan ki tudom jelenteni, hogy hazugság, hogy ez hamis tudomány. Szeretném tudni, ki szponzorálja azt a tanulmányt, ami ezt állítja. Szeretném tudni, ki van mögötte, mert nincs az az Isten, hogy én meg tudok gyógyítani 350+ beteget és senki sem hal meg és mind jobban lettek – nekik meg nem sikerül. 

Tudom, azt fogod mondani, hogy kezeltél 20 embert, 40 embert és nem működött. De én vagyok rá az élő bizonyíték. Azért jöttem ide Washington DC-be, hogy elmondjam Amerikának, hogy senkinek nem kell betegnek lenni. Ennek a vírusnak van gyógymódja. És úgy hívják hogy HCQ, cink, és Zithromax.

A média oly módon működik, hogy megrémíti az embereket, egészen a halálos megfélemlítésig. Elias Canetti a „Tömeg és hatalom”-ban (Crowds and Power), azt mondta, hogy az emberek azért teszik ezt, hogy eltereljék a figyelmüket saját halálfélelmükről. Ezt írta: 

A megtévesztés teljes. Ezt használja az összes vezető: úgy tesznek, mintha ők lennének az elsők, akik meghalnának a népükért, de közben meg a halálba küldik őket, hogy ők még tovább tudjanak élni. A trükk mindig ugyanaz. A vezető életben akar maradni, és minden legyőzöttel egyre erősebbé válik. Ha vannak ellenségei, az a legjobb: túléli őket. Ha nincsenek, ott vannak a saját emberei. Mindenesetre mindkettőt megtéveszti, akár külön akár együttesen. Az ellenségeket nyíltan át lehet verni, hiszen ezért vannak ellenségei, saját embereit viszont titokban kell megvezetni.

Ez véleményem szerint a legjobb könyv, ami bemutatja ezt az időszakot: Crowds and Power Elias Canetti-től, 1960-ban lett publikálva. Hiszen ez a Tömeg korszaka.

A remény érzése egyre nőtt bennem, mikor Dr. Immanuel simán hozzányúlt pár orvosi szent tehénhez: 

– És hadd mondjak el valamit... Ti,  hamis orvosok, mindannyian, akik azt mondjátok nekem, hogy „Ó-ó, kettős-vak klinikai kísérletet akarok!” Én csak annyit mondok, fejezzétek be ezt, hogy úgy hangoztok, mint egy számítógép,  kettős-vak, kettős-vak. Én nem tudom hogy a chipjeitek hibásan működnek-e, de én egy igazi orvos vagyok. Vannak radiológusaink, plasztikai sebészeink, neurológusaink aztán itt van például Sanjay Gupta, aki azt mondta “Ja, ez nem működik, szívbetegséget okoz”. Hadd kérdezzem meg magát, kedves Dr. Sanjay Gupta. Figyeljen rám. Látott már valaha COVID fertözöttet? Volt valaha olyan páciense, akit hidroxi-klorokvin-nel kezelt és meghalt végül szívbetegségben? Amikor ez megtörténik, jöjjön el és beszélgessen el velem, ugyanis én minden nap ott ülök a klinikámon és  minden nap látom ezeket az embereket halálfélelemben bejönni hozzám. Látok embereket akik 2-3 órát utaznak csak azért, hogy eljöhessenek hozzám, mert valami sürgősségi ellátásban dolgozó orvos halálra van rémülve a texasi testülettől, és nem akarja felírni ezt az orvosságot.

Aztán jött az a fontos rendreutasítás, amit már rég ki kellett volna mondani, de senki nem mondta ki ezelőtt:

– Most azokhoz az orvosokhoz szólok, akik csak ülnek és nézik, ahogy az amerikaiak sorban halnak meg. Olyanok maguk mint a jó nácik... a jó németek, akik nézték, ahogy a zsidókat megölik és nem szóltak semmit. Ha utánam jönnek és ha megfenyegetnek… már eddig is kaptam mindenféle fenyegetést… Vagy hogy fel fognak jelenteni a testületnél (kamaránál). Azt mondom, tudod mit? Nem érdekel. Én nem fogom hagyni hogy az amerikaiak meghaljanak. És ha ez az a pont, ahol levetnek a dombról, akkor levetnek. Nem érdekel. Feljelenthetnek a testületnél, megölhetnek, csinálhatnak, amit akarnak, de én nem hagyom hogy az emberek meghaljanak.

Ma azért vagyok itt, hogy elmondjam, Amerika, létezik gyógymód a Covidra. És itt az ideje, hogy az emberek felébredjenek és azt mondják: „Nem, nem tűrjük ezt tovább egy kicsit sem. Nem fogunk meghalni.”  

És mindannyian tudjuk mi történt ezek után. Az jött, amit Hunter S. Thompson így hívott: „a millió tonnás szarkalapács”.

Mint mikor 1938-ban Joe Louis boxoló kiütötte Max Schmeling-et 2 perc 4 másodperc alatt  a második körben, mire Adolf Hitler szimplán kikapcsolta az összes német rádióadást…

A Youtube, a Facebook letiltotta a videókat, veszélyesnek és hamisnak bélyegezve azokat. Az orvos honlapját is törölte a Squarespace. Dr. James Todaro, egyike annak a 10 orvosnak, akinek munkájából korábban idéztünk a Lancetgate cikkünkben, megosztotta a letiltó üzenetet twitteren. Ezt írta a  Squarespace: 

Hello, 

Megállapítottuk, hogy ön jelenleg sérti az Elfogadható Felhasználási Szabályzat 3.1-es cikkelyét és olyan megtévesztő tevékenységet folytat, ami hamis, nem pontos, vagy megtévesztő  információt terjeszt. Ennek tudatában felfüggesztettük a honlapját. Kérem vegye figyelembe, hogy bármikor jogunk van ahhoz, hogy bármilyen okból felfüggesszük az oldalát, ha úgy látjuk, hogy nem helyesen használják, hogy betartassuk az Elfogadható Használat Szabályzatot . Köszönjük (ezt figyeld) a megértését. 

Aztán 10 orvos adta be az összefoglalóját arról a gyógyszerről, amit legtöbb országban vény nélkül lehet vásárolni és amit 65 éve biztonságosnak találnak, amely megakadályozza a halálozást, miközben a hivatalos protokoll leginkább egy hatalmas gyilkosság – futószalagon. 

A repülő majmok (lásd: Óz, a csodák csodája / a szerk.) hamar rászálltak Dr. Immanuelre. A CNN elhitette, hogy ezek az orvosok igazából nem is igazi orvosok. De a legjobb karaktergyilkosság medálja Will Sommernek ment, akinek beszéde teli volt a gyarmatosításra való rejtett utalásokkal,  sőt végig érezhető volt a rasszizmusa  amikor Dr. Immanuel vallási nézeteit összemosta a klinikai őrültséggel. Itt olvasható a „mű”.

Alig néhány óra múlva, Dr. Immanuel „Trump démoni sperma doktora” lett és a verseny elindult. De ő keményen kiállt magáért, s úgy vágott vissza, mint a tűzben edzett vas. „Ha őszinte akarok lenni, szeretem a harcot” – tweetelte magáról egy ökölvívó emojival együtt, gyengéd humorral felajánlva, hogy szívesen kiűzi a démonokat Will Sommerből. Ezt egy videó követte, amelyet már eltávolítottak a „Twitter szabályok megsértése miatt”:

– Ha szedett valaha is HCQ-t és meggyógyult, itt az ideje, hogy beszéljen. Mi az életünket kockáztatjuk.

Kérte az embereket, hogy mondják el a történetüket rövid videókban, vagy tweetekben a hashtaggel  #HCQWorks.

Többen megszólaltak, a világ minden szegletéből. Például ez és ez

Valószínűleg – ha még nem tették meg – a morális értékeink őrei ezeket a tweeteket is betiltják rövidesen. Vajon az erdőben, a kövek alatt még hagyhatunk egymásnak üzeneteket, amikben elmondjuk, hogy hogyan gyógyultunk ki a COVID-19-ből???

Mennyire utálatos a cenzúra? És milyen leleplező is.

Amíg nem kellett a démoni dimenzióval ökölvívnom, én sem értettem. De most már igen. 

Mint egy alig 5 éves gyakorlattal rendelkező keresztény, aki a démoni orvoslás területén is járt, megértem, amit Dr. Immanuel mond. Nemcsak hogy megértem, de érzem is, hogy csak egy erős, ideálisan afrikai, de keresztény hang, mint az övé, tud véget vetni ennek a rabságnak. Amit az emberek nem értenek a kereszténységről, az a következő: Ez egy olyan hit, ami a félelmet az ember örök ellenségének, a Sátán valutájának tartja. A keresztények egymásért imádkoznak, hogy eloszlassák a félelmet, mert Isten nem a félelem szellemét adta nekünk… s virtuálisan ez e hit lényege. (Fontos: a kereszténység nem egyenlő az egyházzal, illetve pl. a katolikus hittel / a szerk.)

The sine qua non.

1:7 Timóteus: „Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.”

4:18 János: „A szeretetben nincsen félelem.”

27:1 zsoltár: „Világosságom és üdvösségem az Úr – kitől félnék? Életem oltalmazója az Úr – kitől rettegnék?”

Libikókán vagyunk, jobbra és balra ingadozunk.

Van egy erő, ami rabszolgává kíván tenni minket, és egy másik, amelyik felszabadítana minket. Úgy látom, hogy ezek az ellentétes erők a globalizmus (kommunizmus) és a  kereszténység. 

Hiszem, hogy „ők” semmit sem vetnek meg annyira, továbbá nem rettegnek semmitől se annyira, mint a Keresztény hangtól. Semmi más nem tartja kordában a törekvéseiket, és ezt ők is tudják. A keresztény nézőpont nem materialista, és ez a testünkre is vonatkozik. Ez nem egy játék a keresztényeknek hogy utolsó pillanatig éljenek, amíg csak lehet, inkább hogy szolgálják Istent, és akarata szerint éljenek ez idő alatt; és ne féljék a halált, mivel úgy gondoljuk Krisztus azért jött, hogy élhessünk.  

10:10 János: „A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek.”

A rasszizmus számomra nem volt meglepő – évekig láttam, különösen az afrikaiakkal szemben, akiknek volt némi fenntartása a HIV nyugati gyógyszerkezeléseivel szemben. 

Rövidesen olvastunk arról, hogy Dr. Immanuel „orvosi rendelőt működtet a temploma, a Firepower Ministries mellett.” 

Barátaim sok oldalról megdöbbenéssel írtak Dr. Immanuel őrült elképzelései miatt. Gondoltam magamban. „Nos, mikor kezdjük meg a beszélgetést a VALÓDI démonokról?”

Isten Áldja Amerikát

Tegnap meghallgattam néhány prédikációját. Egyiket leírtam – szóról-szóra. Egy bevándorló nő Kamerunból, és szavai mélyebbek, mint bármi, amit eddig hallottam – a gyökerekig hatoltak, s nem csak az ágakig.

– Ez a betegség járvány nagyobb Gilead-nál, nagyobb a Demokratáknál és a Republikánusoknál. Ez egy ördögi spirituális ütközet. Néha a spirituális ütközeteket spirituálisan kell megvívni.

E háborút olyan emberek indították és vezetik, akik nem az emberiség javát tartják szem előtt. Azt mondják: egy megosztott ház nem marad fenn. Részeben ez az oka annak hogy miért voltak ennyire sikeresek ebben, hogy a házunkat megosztották, és csoportokba osztottak minket.

Ez nem csak fizikai, hanem spirituális csata. És miért mondom ezt? A félelem, ami ránk lett szabadítva, nagyobb veszély, mint a betegség. Amit úgy is hívhatnék, mint a sötétség fátylát az emberek elméjében. Mikor elmondasz valakinek valamit és meghallgatják, de valójában nem jut el hozzájuk. Mintha fátyol lenne az elméjükön. Néha úgy érzem: az emberek elméje felett átok ül, meg vannak babonázva és én imádkozom az emberekért, hogy ez az átok meg legyen törve Amerika felett.

Jól kell beszélnünk az országról. Sokan közülünk, mi, amerikaiak, átkoztuk a nemzetünket. Negatívan beszéltünk a nemzetünkről. El kellene kezdenünk pozitívan beszélni, hogy „minden rendben lesz velünk”, „menni fog”, „Amerika élni fog!”

Mi nem fogunk meghalni. Csak hallasd a hangod! Az élet és a halál ereje van a szavaidban. Nem kell félünk. Erre a betegségre van gyógymód. Jusson el a tudatodig, hogy ennek a betegségnek van megoldása, gyógymódja, és meg lehet előzni. Minden rendben lesz. El kell hinned és beszélned kell róla a családoddal!

És akkor most imádkoznék, ha lehet...

Jelen cikk két lelkes olvasó lány fordítása, akik névtelenek kívántak maradni. Köszönöm nekik ezt a színvonalas munkát!

Te is részt vennél a blog életében? Írj nekünk: neoltsal-kukac-protonmail.ch

Az eredeti uncoverdc.com-on olvasható.

A szerző, Celia Farber félig svéd, és ott is nőtt fel, szóval ő belülről ismeri a szocializmust. Írásaiban mindig az igazságra és zsarnokságra  összpontosított, korán összpontosítva a gyógyszeriparra és a média szabadságjogokat sértő magatartására. Heves támadás érte a HIV/AIDS-es írásai miatt, melyekben a témát pszichológiai műveletként definiálta és ezt fake news-ként kezelték. 

Közreműdödik az UncoverDC-vel and The Epoch Times-al, jelentek meg írásai a Harper’s-ben, Esquire-ben, Rolling Stones-ban és más lapokban is. 

biztonságos lájkolás

Címkék: covid-19 hydroxychloroquine hidroxy-klorokin America’s Frontline Doctors Dr. Stella Immanuel

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr2716215270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása