Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Aktivista szerszámkészlet: Minta e-mail továbbküldéshez

2009.11.10. 16:30 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Van egy olyan elmélet, miszerint a társadalomnak az 5%-a meg tudja változtatni az egész társadalmat. A Kulturális Kreatívok honlapján lévő videó szerint ennél jóval többen is vagyunk – csak nem tudunk egymásról. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen.

Ha követed ezt a blogot, akkor látod azt, hogy milyen veszélyek fenyegetik az emberiséget. Még nem mondtunk el mindent – és mi sem tudunk mindent. Egy biztos, hogy válaszút előtt állunk. Ha továbbra is szemet hunyunk és kiengedjük a kezünkből az irányítást, menthetetlenül másodrendű állampolgárok vagy – mondjuk ki – szolgák leszünk az Elit uralma alatt.

Egy dolgot fontos megértened. Nem a társadalmat kell megváltoztatni – mindössze magadat. Nem az a pár száz ember, aki a csúcson van, ölt meg 150 millió társunkat a huszadik században. Mi voltunk azok, akik meghúzták a ravaszt, akik kinyitották a gázcsapot, akik... akik a megfelelő pillanatban nem tudtak nemet mondani. Mert az egész mindössze ennyin múlik.

A tudás felszabadít... Ha eleget tudsz, nem tudnak többet megvezetni, átverni, uszítani. A változás nem múlik senki máson, csak rajtad. Tudj meg minél többet az igazi világról, ne higgy el semmit, amit mondanak neked. A világ nem fekete-fehér, senki nem csak jó vagy csak rossz; az átverés alapvető eszköze, amikor a dolgokat, embereket vagy népcsoportokat így próbálják láttatni veled. Ne ülj fel az ilyen próbálkozásoknak. Lásd meg az árnyalatokat.

Ha itt vagy, akkor azon vagy, hogy minél többet megtudj – és mi megígérjük, elmondjuk Neked azokat a dolgokat, amikről más nem mesél. De ne tartsd meg magadnak a tudást – add tovább. Most kell változtatni az emberek általános passzív magatartásán. Kezdd magadon. Aktivizáld magad, oszd meg újra a Facebookon a cikkeket, küld fel Twitterre, Iwiwre, fórumokra, blogokra az információkat. Hívd meg ismerőseidet a Facebook csoportba vagy az iwiw klubba. Rajtad is múlik, hogy eltöröljük ezt a szörnyű fenyegetést és békében, felébredve élhessünk olyan békében és boldogságban, ami eddig még sosem létezett a földön.

A továbbiakban közzéteszek egy minta e-mailt, amit én küldtem el ismerőseimnek nem sokkal e blog indítása után. Használd e mintát, módosítsd tetszésed szerint vagy írj egy újat – teljesen mindegy. Csak cselekedj. Pár kattintás mindössze: ennyi kell, hogy megváltoztasd a világot. Remélem, belefér. 

Megosztás vagy továbbküldés: 

 

 

*** VESZÉLY! *** VESZÉLY! *** VESZÉLY! *** VESZÉLY! ***

Kedves Barátom, Kedves Ismerősöm!

 

Valószínűleg Neked is feltűntek a sertésinfluenza (H1N1) körüli botrányok. Annak ellenére, hogy a média teljes erővel próbálja ELHALLGATNI a valós problémákat, egyre többen kezdenek beszélni a védőoltás értelmetlenségéről és veszélyességéről. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. A valóság ennél sokkal rémisztőbb.

Ugye Te is félted a családodat? A barátaidat, az ismerőseidet? Jobb, ha tudod, ha most nem teszel semmit, hogy megvédd őket, pár hónap múlva már késő lesz.

Néhány riasztó adat a világból:

  • SVÉDORSZÁGBAN MÁR 5 HALÁLOS ÁLDOZATA VAN A VÉDŐOLTÁSNAK
  • AZ USA-BAN HADIÁLLAPOT BEVEZETÉSÉRE KÉSZÜLNEK
  • BELGIUMBAN MEGSZAVAZTÁK AZ ALKOTMÁNY ESETLEGES FELFÜGGESZTÉSÉT
  • NÉMETORSZÁGBAN CENZTÚRÁZZÁK AZ INTERNETET

Hogy miért történik mindez? Itt az ideje, hogy megtudd. A

http://NEOLTSAL.BLOG.HU

lerántja a leplet arról a VILÁGMÉRETŰ ÖSSZEESKÜVÉSRŐL, amelynek célja egy GLOBÁLIS JÁRVÁNY KIROBBANTÁSA és ezáltal egy FASISZTA VILÁGKORMÁNY LÉTREHOZÁSA.

Hogy ez hihetetlenül hangzik? Egyetértek. De ne felejtsd, csak a XX. században 150 000 000 ember – kiírom betűvel is, SZÁZÖTVENMILLIÓ EMBER – esett világszerte áldozatul a kormányok és diktatúrák terrorjának. Miért gondolnád, hogy most jobb a helyzet. amikor az USA vezetői képesek voltak meggyilkolni több mint 3000 honfitársukat 2001.09.11.-én, és azóta két jogtalan háborút folytatnak, százezreket meggyilkolva ???

A szomorú helyzet az, hogy mindössze hónapokra vagyunk attól, hogy a VILÁGTÖRTÉNELEM EDDIGI LEGNAGYOBB NÉPIRTÁSA bekövetkezzen.

NE HIDD, HOGY TEHETETLEN VAGY EZ ELLEN. Jelenleg az első fázisban vagyunk. EGYETLEN DOLOGRA KÉRLEK: ne hunyd be a szemed. Szerezz információt! Tájékozódj! Az internet tele van riasztó hírekkel. GOOGLE IT! De a legfontosabb információkat összegyüjtöttük Neked. Itt találod őket:

http://NEOLTSAL.BLOG.HU

Aktivizáld magad!

CSATLAKOZZ az IWIW csoporthoz: http://iwiw.hu:80/pages/community/comdata.jsp?textencoded=1&cID=2591331

CSATLAKOZZ a FACEBOOK csoporthoz: http://www.facebook.com/pages/httpneoltsalbloghu/148244899825?v=wall&ref=nf

KÜLDD TOVÁBB ezt az e-mailt az összes ismerősödnek! Persze csak ha fontos Neked az életük…

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a levelet. CSAK EGYÜTT győzhetünk, de EGYÜTT CSAK GYŐZHETÜNK!

Üdvözlettel:

 

biztonságos lájkolás

Címkék: aktivista minta e mail

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr831480271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FehérTea 2012.05.29. 02:02:46

Kedves Ébredj Fel!
Becsülöm a motivációdat. Szeretnék kiragadni valamit a körleveledből.

"A szomorú helyzet az, hogy mindössze hónapokra vagyunk attól, hogy a VILÁGTÖRTÉNELEM EDDIGI LEGNAGYOBB NÉPIRTÁSA bekövetkezzen."

Kérlek gondold át, mit hisznek az emberek személyes tapasztalataid alapján a jóslatokról.
Én csak az enyéimről tudok beszélni. Úgy tapasztalom, hogy a jóslatokat ígéreteknek veszik. És ha egy ígéret nem teljesül a legjobb szándék és legjobb tudásunk ellenére sem, az kárt okozhat. A globális elit órarendjét nem ismerjük. És ha a módszerek hasonlóak is maradnak, a kivitelezés és az időpont könnyen változhat. Mindezt nem azért írom, mert 2012 van. Ha egy hete tetted volna közzé a leveledet, akkor is úgy gondolnám hogy a tájékozatlan, 'zavartalan' állapotban lévő emberek felelőssé tehetnek a lehetséges tévedésedért. Úgy tudjuk senki nem látja előre a jövőt. A jövő kihirdetése bizalmatlanságot kelt. Ha úgy fogalmazol, hogy 'legrosszabb esetben akár hónapokon belül bekövetkezhet', vagy hogy 'a világtörténelem legnagyobb népirtásaira emlékeztető', akkor ezzel 'elfogadod az ő igazságukat is' (az alvókét), és lehetőséget adsz egy folyamatosabb felébredésre. A 100%-osan direkt információmegosztás egy fajta megsemmisítő igazságtétel, ami megnehezítia nyitott konfrontálódást a másik részéről.
Az oldaladat is úgy építetted fel, hogy folyamatosan csepegteted, felépíted és kiegészíted az információkat, ez a megoldás hatékonyabbnak tűnik.
Igen, néha kell egy pofon, hogy kinyíljon a másik szeme, de sose érezze azt, hogy azt a pofont ő kapta, hanem hogy azt akár ő is kaphatná!
Üdvözlettel:
Péter
süti beállítások módosítása