Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A gyógyszeripar további gyilkosságai – pszichiátria – VIDEO

2009.11.21. 11:55 | Ébredj Fel | 6 komment | Megosztás és tárolás |

A héten jelentősen megugrott a látogatottságunk: a legjobb napon 7 991-en kerestétek fel az oldalt és 15.540 bejegyzést olvastatok el. Köszönhető ez elsősorban az aktivitásotoknak, a körleveleknek, amikben elsősorban a Jane Bürgermeister interjúra hívtátok fel a figyelmet, amit eddig 33 902 ember kezdett el nézni (és kb. 12 188 nézte végig). A valódi szám ennél valószínűleg nagyobb, mert a videót átvette több oldal is, így egyre több ember értesül a világméretű árulásról, ami napjainkban zajlik.

Ezzel párhuzamosan megjelentek az ellenvélemények is, azok az olvasók, akik a közölt tények ellenére is képtelenek szembesülni a globális összeesküvéssel. Hadd emeljem ki: maximálisan megértem őket. A „core belief system”-ről, vagyis az „alap hitrendszerről” már írtam egy előző bejegyzésemben. Ez az ego elsődleges védelmi rendszere, mely elutasít minden olyan információt, mely ellentmond ennek a hitrendszernek. Nagyon nehéz és jdalmas ráébredni, hogy a világ teljesen másképp működik, mint gondoltuk. Én is túlestem ezen a válságon – de a legfontosabb keresztülmenni rajta. És az igazság felszabadít...

Kicsit konkrétabban megfogalmazva, ezek az olvasók egyszerűen nem tudják elhinni, hogy valakik szabadon eresztettek egy vírust, majd ennek ellenszereként létrehoztak egy olyan oltást, ami az egészségre káros. „Miért tennének ilyet?” – kérdezik. – „Az egészségügy azért van, hogy meggyógyítson, nem hogy megbetegítsen, nem igaz?” Természetesen a legtöbb orvos alapvetően jót akar a betegeinek, de sajnos ők is erősen manipulálva vannak... Ebben a cikkben kicsit eltávolodunk az oltástól és az egészségügy egy olyan területére kalandozunk, amelyről bizonyított, hogy az esetek többségében nem gyógyít, hanem árt. Ez a terület a pszichiátria és a pszichotróp szerek. 

Magyarországon Szendi Gábor pszichológus volt az első olyan kutató, aki nyiltan szembe mert szállni a depresszióiparral. Könyveiben és publikációiban rávilágított a gyógyszeripar és a pszichiátria összefonódására, arra a hihetetlen tényre, hogy a gyógyszergyártók kutatásokat hamisítanak vagy titkolnak el, hogy igazolják az antidepresszánsok létjogosultságát. Szendi Gábor erről a következőket mondta:

„Az antidepresszánsok a publikált vizsgálatok 40-60 százalékában nem hatásosabbak a placebónál. Tudományosan tehát nem igazolt a hatás. De ez a kisebbik baj. A fő veszély a mellékhatásokban rejlik. És abban, hogy a gyógyszeripar mindezt titkolja.”

Milyen érdekes az, hogy a védőoltások is kb. ilyen hatásfokkal rendelkeznek hivatalosan (!) és hát igen, a mellékhatások, különösen a hosszútávúak... erről aztán nincsen semmilyen „hivatalos” vizsgálat...

A cchr.org készített egy sokkoló videó-összeállítást az antidepresszánsok hatásáról:

 

Rettenetes. Ezek a tények évek óta ismertek... és semmi változás. Az orvosok nap mint nap továbbra is felírják ezeket a mérgeket azoknak a segítségre szoruló, lelkileg instabil embereknek, akik azzal a reménnyel mennek el egy pszichiáterhez, hogy ott segíteni fognak rajtuk. És ehelyett csak még nagyobb bajba kerülnek – mely gyakran  halálhoz vezethet.

De miért asszisztálnak a pszichiáterek a gyógyszercégek manipulációihoz? Szendi Gábor erről ezt írta:

„Ez a pszichiátria válsága, amit az idézett elő, hogy az orvosok elvesztették a függetlenségüket. Akinek neve van, és jó szakember, anyagilag biztosan elkötelezett valami módon gyógyszercégek felé. Meghívják az orvost egy szimpóziumra, adja elő a tudományát, ő ezt boldogan megteszi, nem bánja, hogy irreálisan magas tiszteletdíjat kap a fellépéséért, nem érzi korrupciónak, pedig ez a beetetés. Legközelebb majd azt mondják neki: most jó lenne belevenni az előadásba azt is, hogy ez meg az a gyógyszer mennyire hatásos. Magyarországon történt meg például az az eset, hogy egy gyógyszergyárnak erősen elkötelezett neves pszichiáter nem az őt „szponzoráló” cég antidepresszánsát nevezte valamilyen szempontból a legjobbnak. Az előadását végighallgatta egy szponzori ellenőr, aki azonnal „feljelentette”. A pszichiáter arra eszmélt, hogy lemondták minden további előadását. A szakma ezután kör-e-mailben tiltakozott a kutatók függetlenségének meghurcolása ellen. De hát hol van itt már a függetlenség! A publikációkat gyakran a gyógyszercégek „szellemírói” rakják össze, a szakemberek mindössze a nevüket adják egy-egy tanulmányhoz. A milliók gyógyszerezését meghatározó kezelési ajánlásokat elkészítő szakemberek közül sokan anyagilag lekötelezettjei a gyógyszercégeknek, amelyek az orvosok megvétele után mostanában már közvetlenül a betegeket célozzák meg. A reklámok gyakran hamis képet festenek egy-egy gyógyszer hatásáról, felnagyítják az előnyeit, és elhallgatják a mellékhatásait...

Értjük, tehát a pszichiátriaipar a gyógyszercégek kezében van. És a védőoltást is már közvetlenül a fogyasztónak reklámozzák... Elgondolkodtató, nem?

Nézzük meg végül, mely gyógyszercégek gyártják ezeket a gyilkos szereket. Íme a lista:

  • Dexedrin – GlaxoSmithKlein
  • Paxil – GlaxoSmithKlein
  • Wellbutrin – GlaxoSmithKlein
  • Ritalin – Novartis
  • Válium – Roche (33%-ban a Novartis a tulajdonos)
  • Zoloft – Pfizer
  • Prozac – Eli Lili

És nézzük, ki is gyártja az influenza elleni oltóanyagokat:

  • Fluarix – GlaxoSmithKlein
  • Flulaval – GlaxoSmithKlein
  • Fluvirin – Novartis
  • Fluzone – sanofi pasteur

A következtetés levonását az olvasóra bízom.

biztonságos lájkolás

Címkék: depresszió pszichiátria antidepresszáns szendi gábor basic belief system alap hitrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr361541457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dendy 2009.11.21. 19:26:52

Szia!
Mit szólsz az oltóállomásokhoz elég durva, hogy előre jelezted, és máshol is olvastam. Ha szépen sorjában megy minden akkor a karantén jön :S

jeee 2009.11.22. 04:44:26

Itt egy érdekes cikk azoknak akik a nano chip verziót hihetetlenek tartják, igaz ez a gyógyitást szolgálná de ha már ilyen van akkor miért ne lehetne a ellenkezőjére is használni a technologiát.
Mindenki vonja le amit le lehet ebből a cikkből, szerintem sokat mondó.
Szóval ime, klikk ide :
index.hu/tudomany/2009/11/01/logikusan_gondolkodo_dns-gepek/

_malatz_ 2009.11.22. 09:41:03

ez nagyon sci szagú bejegyzés !

karma64 2009.11.22. 14:33:43

Nemrég találtam egy 2003-ban a Hágai Nemz.Bírósághoz benyújtott anyagot, a címe: A VILÁG NÉPEINEK NEVÉBEN" Panasz
a gyógyszeripari betegségüzlet révén, valamint a
közelmúlt Irak-ellenes háborújával kapcsolatban
elkövetett népirtás és más emberiség elleni
bűncselekmények miatt" .
Kb. 40 oldalas,a vádak szólnak arról is, hogy tudatosan fenntartanak ill. terjesztenek betegségeket, elhallgatják, hogyan lehet védekezni gyógyszer nélkül bizonyos betegségek ellen.A vádlottak között szerepeltek többek között gyógyszeripari vállalatok, úgy mint I.G. Farben (Nürnbergi törvéyszék feloszlatta, utódvállalatok jötek létre), GlaxoSmithKline,Novartis,és különböző érdekcsoportok, mint pl Rockefeller csoport, Rothschild csoport. Szerintem érdemes elolasni,
www4.dr-rath-foundation.org/pdf-files/complaint/hungarian-complaint.pdf

bIasius 2009.11.22. 19:03:30

Sziasztok! Látom végül is egymásra találtunk! :)
Ezt a videót én raktam fel a videára és lám itt kötöttem ki ezen az oldalon. :)
A youtube-ra új film került fel. "TÉBOLYMARKETING -avagy- mindannyian őrültek vagyunk?" címmel, amely még több leplet ránt le a gyógyszeriparról.
Remélem hasznos információk birtokába juttok.
Üdvözlettel: blasius

Norbi108 2009.11.22. 20:30:42

@bIasius:
Szia Blasius!
Nagyon jól indult ez a Tébolymarketing című film.
Pár ismerősömnek jót tenne.
Engem érdekelne egyben az egész dvdn?
Tudnál segíteni?

Köszönettel, Norbi
süti beállítások módosítása