Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Nem az influenza jelenti a legnagyobb veszélyt... hanem az oltás (2. rész)

2009.10.13. 06:04 | leenaa | 7 komment | Megosztás és tárolás |

Egy másik nagy gyógyszercég, amely szintén benne van a bizniszben, a svájci Novartis. Vezérigazgatója, Daniel Vasella, rendszeres résztvevője a titkos Bilderberg-összejöveteleknek, amelyekről már régóta írok a könyveimben. A Bilderberg Csoportot, amely Jane Bürgermeister FBI-nak benyújtott dokumentumában is szerepel, a Rothschild dinasztia alapította, és évtizedek óta olyan emberek igazgatása alatt áll, mint David Rockefeller és Henry Kissinger.

Ennek a csoportnak a „Kerek Asztal” néven futó titkos Rothschild-társaság felel meg Nagy-Britanniában. A Kerek Asztal  első elnöke Cecil Rhodes volt, aki családja, a Rothschildok nevében egész Dél-Afrikát kizsákmányolta.

Vasella részt vett tavaly májusban a legutolsó Bilderberg-ülésen, amikor már folyamatban volt a sertésinfluenza-pánik előidézése; és láss csodát, most pont az ő cége rukkol elő a vakcinával !

Nem állítom, hogy emberek tömegével fognak meghalni azonnal. Nem kizárt, de ez aligha bátorítana másokat is arra, hogy oltassák be magukat. Néhány ember esetében lehet, hogy azonnali lesz a hatás, de legtöbbjüknél valószínűleg közép-és hosszú távú, hogy a tüneteik valódi eredete rejtve maradjon. Amit azonban biztosan tudunk, az az, hogy egy tömeges oltáskampányról van szó, amelynek előkészítése már hosszú ideje zajlik és amit olyan emberek találtak ki, akiket a legkevésbé sem érdekel a lakosság egészségi állapota. Ez mindent elmond a tett valódi motivációjáról, azonban csak a háttérben állók tudják, milyen hatás kiváltására tervezték a vakcinát.

Nincs kétség afelől sem, hogy a vakcina egyik céltáblája az emberi immunrendszer. Ha ezt egyszer működésképtelenné teszik, akkor annak befellegzett, ahogy ezt az AIDS esetében is láthatjuk. Az emberek nem az AIDS-be halnak bele, hanem olyan betegségekbe, amelyekkel az immunrendszerük normál esetben megbírkózna.

Patrick Jordan US kutató és író kiváló munkája során lerántotta a leplet arról a tömegek kiirtását célzó tervről, melyet mesterségesen előállított vírusokkal és vakcinákkal akarnak véghezvinni.

Patrick Jordan állítása szerint egyesek már régóta dolgoznak olyan vakcinák tökéletesítésén, amelyek kikapcsolják az emberi immunrendszert, és gyakran az amerikai csapatok szolgálnak kísérleti nyúlként ezek tesztelésére.

Patrick Jordan kutatásában egy 3 oltóanyagból álló rendszert tár fel, amelyet az Illuminati fejlesztett ki. Az első oltás a fehervérsejteket (immunrendszer) pusztítja el, a második vírusokat juttat a szervezetbe, a harmadik pedig ismét bekapcsolja az immunrendszert. A középső fázisban a vírusok elszaporodnak a testben, de a beteg nem érzi magát rosszul, mivel az immunrendszere nem küzd a betolakodókkal. Amikor az újra működni kezd, olyan hatalmas csapást mér a víruskoktélra, hogy ez megöli az egész testet. Ezt a jelenséget „citokin-roham”-nak is nevezik, amikor az immunrendszert annyira elárasztják a mikroorganizmusok, hogy az túl sok antitestet küld a fertőzött területekre, és így a test önmagát pusztítja el.

Azt is tudjuk, hogy a WHO azt kérte, élő sertésinfluenza vírus legyen az oltóanyagban. Meglehetősen valószínű, hogy a vakcina segítségével kiterjesztik és megnövelik majd a vírus erejét. A WHO weboldalán ez áll:

„Tekintettel arra, hogy a globális szinten előreláthatóan korlátozott mértékű lesz a vakcinához való hozzáférés és a vírus „torzult” változatai ellen is védekezni kell majd, a SAGE javaslata szerint fontos, hogy elősegítsük az olajos adjuvánsokat illetve az élő gyengített vírust tartalmazó vakcinák gyártását és használatát.”

Jane Bürgermeister bizonyítékát megerősíti Wayne Madsen, amerikai újságíró is, aki korábban az amerikai tengerészeti kémelhárításnál dolgozott.

Az ő elmondása szerint egy ENSZ-beli tudós rájött: a H1N1 sertésinfluenza vírus bizonyos transzmissziós „vektorai” arra engednek következtetni, hogy az új influenzatörzset –génmanipulációval – háborús katonai biológiai fegyvernek gyártották. Az ENSZ szakértő szerint az Ebola, a HIV/AIDS és a jelenlegi A-H1N1 sertésinfluenza vírus is biológia fegyverként funkcionálnak.

Madsen ezt írja:

„A korábbi sertésinfluenza-járványok sertésről terjedtek el az emberre, ahonnan utána továbbterjedtek másokra. Az A-H1N1 azonban nem okozott fertőzést a disznókban. Valójában, a CDC szerint az A-H1N1 vírus génállománya észak-amerikai sertés, madár -és humán influenzatörzs valamint eurázsiai sertésinfluenza-törzs genetikai állományainak szegmenseit tartalmazza.”

Wayne Madsen azt is állítja, hogy hírforrásai szerint a CDC és az USA hadserege kiásta egy 1918-ban elhunyt alaszkai Inuit nő tetemét, aki a másfél év alatt 100 millió ember halálát okozó spanyolnátha-világjárványnak esett áldozatul.

A tetemből származó genetikai állomány szolgált alapanyagként a H5N1, azaz a madárinfluenza-vírustörzs kifejlesztéséhez, amelyre a marylandi Fort Detrick városban az amerikai hadsereg alá tartozó Fertőző Betegségek Orvosi Intézetének laboratóriumában került sor.

Ez a labor volt a kiindulópontja azoknak az antrax megbetegedéseknek is, amelyek röviddel 2001. szept. 11. után az US Kongresszusának tagjait és a médiát érték.

Akiknek újak ezek az információk, mindez horrorisztikusan hangzik majd, de meg kell érteniük, hogy ezek az Illuminátus családok teljes mértékben őrültek. Nem úgy gondolkodnak, ahogy a legtöbbünk teszi, ezért kérlek, ne az alapján ítélkezz róluk, amit te tennél. A két dolog nem ugyanaz, mert ők teljesen mások.

Az Illuminatusok tervében a világ népességének tömeges lemészárlása szerepel, valamint az, hogy minden egyes férfibe, nőbe és gyermekbe mikrochipet ültetnek be. A mikrochip lehetővé tenné, hogy a hét minden napján napi 24 órában figyelni lehessen ezeket az embereket, de a terv még ennél is tovább megy. A chipekkel való kommunikáció a computer technológiával lehetővé teszi az emberek mentális, érzelmi és fizikai szintű manipulálását. Ez tömegesen vagy egyénileg is kivitelezhető, a chip egyedi adó-vevő jele segítségével. Bárkit gond nélkül meg lehet ölni is akár.

Azért említem ezt, mert, ahogy olvasóim tudják is, 1997-ben egy CIA tudós elmondta nekem, hogy a titkos kormányzati-katonai kutatási projektekben kifejelesztett chipek már akkor elég kicsik voltak ahhoz, hogy injekcióstűkkel a szervezetbe beadhatók és oltásokban használhatók legyenek. A nanotechnológiával készült chipekről senki nem tudna.

Az a hamis pánikkeltés, ami a sertésinfluenzával 1976-ban zajlott, a mostani események kísérleti előkészülete volt. Az ilyen eseményeket jóelőre megtervezik, és ezek az őrültek elképesztő alaposan hajtják végre az előkészületeiket.

A rémület Fort Dix-ben New Jersey államban kezdődött a hadseregben az egyik újonc halálával, amelyről a kormány azt állította, hogy sertésinfluenza okozta. Ez a katona volt 1976-ban az egyetlen áldozata a vírusnak, a kormány mégis oltáskampányt szított az egész amerikai lakosság körében, egy felháborító és – mint mindig - félelemkeltésen alapuló progpagandával. Ennek eredménye az lett, hogy az oltóanyag miatt huszonöten meghaltak és több százan megbetegedtek, míg a sertésinfluenzának mindössze a fent említett egyetlenegy fort dix-i áldozata volt – még akkor is, ha a kormány igazat mondott a diagnózisról. Jelenleg afelé tartunk, hogy mindez újra megismétlődjön egy sokkal szélesebb körben.

A brit és az amerikai kormány az egész lakosság részére elegendő mennyiségű oltóanyagot rendelt, és más országok is követik példáját. Hát persze, hogy követik; a „Pók” követelte, hogy így tegyenek.

Egyértelmű, hogy kötelezővé akarják tenni az oltást és gyermekeik elvételével fenyegetik meg azokat a szülőket, akik nem hódolnak be ennek a fasiszta lépésnek.

De még ezt megelőzően is egyre nagyobb nyomást fognak gyakorolni a szülőkre, hogy az állam parancsainak engedelmeskedjenek.

A Rockefellerek irányítása alatt álló amerikai CDC (Center for Disease Control) kijelentette, hogy azokat a gyerekeket, akik még sosem kaptak influenzaoltást, lehetséges, hogy négy alkalommal kell az ősszel beoltani – kétszer a szezonális influenza ellen, kétszer pedig sertésinfluenza ellen. Be akarják pótolni az elvesztegetett időt? A többi gyermek 3 oltást fog kapni – jegyezd meg ezt a hármas számot – Patrik Jordan-tól kapott információk szerint

A Rothschild-Rockfeller csoport frontembere, Barack Obama azt követeli, hogy az „egészségügyi” reformjára vonatkozó törvényjavaslatot augusztusra törvénybe iktassák, még épp a tömeges oltások megkezdése előtt. A törvényjavaslat, amelyet e héten elfogadott a Szenátus Egészségügyi,- Oktatási,- Munka- és Nyugdíj Bizottsága, azokat a szülőket veszi célba, akik nem oltatják be gyermekeiket. Ez felhatalmazza az orwelli programot, hogy növelje az immunizáltság kiterjedését.

A törvényjavaslatban ezt olvashatjuk:

„A program keretében a CDC pénzsegélyeket ad az államoknak, hogy növeljék az immunizációt a gyerekek, az ifjúság és a felnőttek körében bizonyítékon alapuló beavatkozásokkal. Az államok ezt a pénzt felhasználhatják arra, hogy megtegyék azokat a különféle beavatkozásokat, amelyeket a Közösségi Prevenciós csoport javasol, pl. írásbeli értesítések, telefonhívások, látogatások.”

 

„Beavatkozások”? Látogatások? Csak egy lépésre vagyunk attól, hogy erőszakkal immunizálják a gyerekeinket, vagy letartóztathassanak, ha ellenállsz.

A WHO „ajánlásai” közel 200 tagországban kötelező erővel bírnak egy pandémiás vészhelyzet kihirdetése esetén a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Rendelkezések Törvény illetve a WHO idei év áprilisi pandémiás terve alapján.

Margaret Chan, a WHO főigazgatója, sertésinfluenza-világjárványt jelentett be akkor, amikor még nem is volt járvány, azért, hogy ezeket a katasztrófaelhárító erőket aktiválni lehessen és a Rothschild-Rockefeller-szövetségnek ezen lakája kötelező oltást fog javasolni. Margaret ezt már gyakorlatilag meg is tette. A WHO oltásügyi tanácsadó testületében a főelőadók... a Baxter, Novartis, GSK és a Sanofi Pasteur emberei.

Múlt héten Margaret 'Reszkess!' Chan figyelmeztetett, hogy egy világméretű gyógyszerrezisztens TBC járvány közeleg és potenciálisan „katasztrófális következményekkel” járhat. Az alábbiakat pletykálta:

„A helyzet már most aggasztó és készen áll arra, hogy nagyon gyorsan és jelentős mértékben rosszabbodjon. Úgy rendezték meg, hogy kibújjon az irányítás alól. Hívhatjuk, aminek akarjuk: egy időzített bombának vagy puskaporos hordónak. Akárhogy is van, ha megnézzük, ez egy potenciálisan robbanásra váró helyzet.”

Jaj, hát hol élsz, te nő? Mikor fog a TBC járvány „kirobbanni”? Gyanítom, akkor, miután kellőképp hatékonyan elterjesztették...

Ami most történik, azt már nagyon nagyon régóta tervben van. A házamtól nem messze, Wight Szigetén már hónapok óta egy rendkívül titkos munka folyik a Westridge nevű tanácsi épületnél.

Maguk az építőmunkások nagyon gyanúsak lettek, amikor azt láttam, hogy egy bizonyos csoport kapja meg a munka egyik részének terveit és egy teljesen másik csoport jön a következő rész tervéért, és így tovább. Egyik csapat sem látja a teljes képet. Most pedig fehér, jelöletlen kisteherautókban jönnek a munkások, hogy befejezzék a munkát.

Miután mindenki elment, átnéztem az egyik ablakon egy vészkijárat mellett, és láttam hogy ez egyértelmúen valamiféle sürgősségi központ lesz. A munkásoknak megmondták, hogy július közepére tökéletesre fejezzék be a munkát, és, nyilvánvalóan valami hasonló történik az egész országban.

Ha figyelsz, a sötét öltönyös alakok megmondják neked, mi fog történni. Ahogy már egy korábbi hírlevélben említettem, különböző országokból és ügynökségektől hallottam a „mantrát” az ősszel fokozódó sertésinfluenza-veszélyről, és most itt a céltáblájuk a tömeges oltásokra, hogy igazán beindítsák a dolgokat.

Most azt hallom, hogy a vírus ugyanebben az időszakban halálosabbá válhat és könnyen lehet, hogy növelni akarják a sertésinfluenzában elhunytak számát abból azért, hogy komolyabb pánik törjön ki és nagyobb igény legyen az oltás iránt.

Ne felejtsük el azonban az, hogy a „normál” influenzában minden évben világszerte több százezren halnak meg. Kétségtelen, hogy ezentúl nagy többségük hivatalosan a sertésinfluenza áldozataként lesz nyilvántartva, függetlenül attól, hogy valóban abban haltak-e meg, vagy sem.

Mindig is ide jutottunk el, és a tudatos embereknek erősnek kell lenniük és össze kell fogniuk egy kollektív ellenállásban. Ezek az őrültek a testünket és a gyermekeink testét olyan célra akarják, aminek semmi köze nincs az egészséghez.

A legtöbb ember sorban áll majd a gyermekeivel, mint az engedelmes kisbárányok. Kérdés nélkül elfogadják az égbekiáltó hazugságokat és a hatóságok ezeket az embereket fogják felhasználni arra, hogy az ellenállókat célbavegyék. Olyan sületlenségeket fogsz majd hallani mint pl.: „Veszélyezteted a gyerekeimet!”

Az igazság az, hogy programozott, és a vakcináért sorban álló emberek azok, akik az összes gyermeket veszélyeztetik. A hatóságok azt fogják hangoztatni, hogy az oltást visszautasítók akadályozzák a „tömeges immunizálást”, amikor ők valójában csak a birka-mentalitástól tartják távol magukat.

Itt az idő, hogy a hasonló gondolkodású emberek egymást kölcsönösen támogatva összefogjanak és stratégiát dolgozzanak ki a békés ellenállásra. Sokkal nagyobb erőt képviselünk együtt, mintha mindezt egyedül tesszük. Nem szabad megadni magunkat a kötelező oltásnak, és annak a nyomásnak sem, amit az eszetlen emberek gyakorolnak ránk.

Mi a fenére akarjuk használni a szabadságunkat, ha nem arra, hogy megállítsuk ezt az oltásprogramot, amit az állam ránk és gyerekeinkre kényszerít ?

A cikk David Icke honlapján megjelent bejegyzés fordítása.
 

 

biztonságos lájkolás

Címkék: rendőrállam gsk influenza jane h5n1 novartis sertésinfluenza h1n1 baxter újinfluenza bürgermeister

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr781442758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betépett felhasználó 2009.11.09. 15:24:49

P
A
R
A
N
Ó
J
A
!!!!
látható, hogy oltással NEM gyógyítható

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.09. 17:55:19

@betépett felhasználó: Kedves Betépett Felhasználó,

annak ellenére, hogy állapotod irígylére méltó, legközelebb esetleg előterjeszthetnéd érveidet is.

THX! És küldj nkünk is!

Júzer 2009.11.12. 21:18:44

Na már csak kiteszed háttérzenének a Clubbed to Death-et és el is hiszem :D.

igazikuruc 2009.12.01. 20:39:03

szabad kérdeznem, hogy milyen végzettsége van a tisztelt blogírónak?

Nefi 2009.12.05. 20:06:00

újdonságok a H1N1 kapcsolatban , és ez egy korábbi cikk :
www.ideal.hu/h1n1/103152.html

Asnaeb 2010.01.06. 16:01:57

Mélyen tisztelt uraim meg értem aggodalmukat és azt is hogy nem oltatják be magukat én ezért igazán tisztelem önöket csakhogy védő oltással valóban nem lehet gyógyítani de védekezni (IMMÚNISSÁ TENNI MAGUNKAT) igen is lehet gondolom ezt már sokan tanulták mert 8. ban tan anyag és az orvosin is sok szó esett róla legalábbis felénk Bekerülnek a le gyengített kórokozók ezt a Nyirok sejtek fel ismerik és anti testet gyártanak majd mikor ezek össze kapcsolódnak ki alakulnak a memória sejtek amik hosszú élet tartamú sejtek és amikor a baktérium újra jelentkezik akkor a szervezet "előkotorja" ezeket a sejteket és ez alapján tudja hogy kell reagálnia(ez az egyszerűbb meg fogalmazása a dolgoknak) én minden esetre be oltottam magam és nem találtam szövődményeket se semmien halálos kimenetelű "mérget vagy sejtet" köszönöm figyelmüket!
süti beállítások módosítása