Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Nem az influenza jelenti a legnagyobb veszélyt... hanem az oltás (1. rész)

2009.10.11. 19:57 | leenaa | 5 komment | Megosztás és tárolás |

Ezekkel a kihívásokkal teli időkben higgadtnak kell maradnunk és át kell gondolnunk a dolgokat – nem szabad pánikba esnünk és gondolkodás nélkül reagálnunk. A félelem, pánik és az érzelmi reakciók juttattak mindannyiunkat ebbe a zűrös helyzetbe – bizonyára nem ezek fognak minket kimenteni belőle.

Azt is észre kell vennünk – itt és most – hogy már réges-rég belecsúsztunk egy teljesen kifejlett fasiszta diktatúrába. A legtöbb ember ezt még nem vette észre, de lassacskán láthatóvá válik. Nem tehetjük meg többé azt, hogy nem cselekszünk, vagy passzívan – félelemből vagy apátiából – beletörődünk az elnyomásba. Legalábbis akkor semmiképpen nem, ha fontos számunkra a saját, és főként pedig gyermekeink és unokáink szabadsága – akiknek majd a színtiszta Gonosz kegyetlen diktatúrája tiporja sárba életét.

A „gonosz” kifejezés túlzottan elcsépelt és nem is akarom felszínesen használni; viszont abban az értelemben, hogy ez a szó (evil) az „élni” (live) szó fordítottja, valóban a gonosszal állunk szemben. Az összeesküvés mögött állók – akiknek a népesség kiirtása, és az életben maradottak egyszerű számítógép terminálokká redukálása a célja –életellenesek. Nem tisztelik az életet, és bármilyen felháborító dolgokat művelnek is, semmi együttérzés nincs bennük azokkal szemben, akik tevékenykedésük következményeként szenvednek majd.

Már közel 20 éve, hogy a közelgő eseményekre figyelmeztetem az embereket, és ezek többé már nem „eljövendő” történések – hanem most zajlanak. Nincs több mentegetőzés. Foglalkoznunk kell velük. Húznunk kell egy vonalat a homokban és azt mondani: Eddig és nem tovább!

Soha korábban nem volt ez annyira fontos, mint most, a népességre ráerőszakolt sertésinfluenza-oltás kapcsán. A sertésinfluenza-vírust laboratoriumban állították elő tömeges pánikkeltés végett, azzal a specifikus céllal, hogy az oltást mindenkire rákényszeríthessék. Probléma –> Reakció –> Megoldás. Erről a „természetes” vírusról egyértelműen kiderült, hogy különböző földrészekről származó humán-, madár-, és sertésgéneket tartalmaz.

Ha valaki előállít egy vírust, majd végrehajt egy egyértelműen hosszú ideje megtervezett tömeges oltási programot, akkor mindebből csak egy ésszerű következtetést lehet levonni: nem a sertésinfluenza jelenti itt a legnagyobb veszélyt – hanem az oltás.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a vírussal fertőzöttek túlnyomó többségének mindezidáig csak igen enyhe tünetei voltak, a tervezett oltási program sebessége és kiterjedése már őrült méreteket öltött. Dr. Peter Holden, a Rothschildok irányítása alatt álló Brit Orvosi Szövetség dolgozója kijelentette, hogy bár a sertésinfluenza jelenleg nem okoz komoly megbetegedéseket, el akarják kezdeni a tömeges oltási kampányt, méghozzá úgynevezett „prioritási csoportokkal.”

Micsoda??? Ez nem a közegészségügyről szól és soha nem is volt köze hozzá.

Az oltást beadó személyeknek fogalmuk nincs róla, mit is rejt a vakcina és milyen potenciális hatással bír. Ezek az emberek csupán azt ismételgetik, amit nekik mondanak, azt gondolják, és azt teszik, amit gondoltatnak és tetetnek velük.

Csak az összeesküvés legbelső tagjai meg azok, akik veszik a fáradságot hogy a témában kutassanak, tudják, mire megy ki a játék.

Az osztrák újságíró, Jane Bürgermeister, pert indított az FBI-nál a WHO, az ENSZ, Barack Obama, a Rockefellerek, a Rothschild-ok, és még sok más személy ellen, miután leleplezte titkos céljukat, a halálos sertésinfluenza-vakcinával kitervelt népirtást. Bürgermeister azt állította, hogy a madárinfluenzát és a sertésinfluenzát laboratóriumokban fejlesztették ki és azzal a céllal terjesztették el a emberek között, hogy az oltás segítségével tömegmészárlást hajtsanak végre. A vádakat tartalmazó dokumentum neve: A Bioterrorizmus bizonyítékai. Ebben az USA-ról ír, de az itt leírtak minden országban érvényesek:

„Bizonyíték van rá, hogy egy nemzetközi bűnügyi konszern, amely szövetségi és állami szinten is magas kormányzati posztot foglal el, az Egyesült Államok népe ellen tömegmészárlást kíván végrehajtani egy mesterségesen (génsebészettel) előállított pandémiás influenzavírussal és az ehhez kapcsolodó kényszeroltással. A program célja, hogy embertömegek halálát és megbetegedését okozza, és kiirtsa az amerikai népességet, hogy az Egyesült Államok az ENSZ és a velük szövetségben lévő biztonsági erők ( Kínában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Mexikóban állomásozó ENSZ csapatok) uralma alá kerüljön.

Bizonyíték van arra is, hogy számos szervezet – a WHO, az ENSZ valamint egyes vakcinagyártó cégek pl. a Baxter és a Novartis – egy bűnöző- csoport irányítása alatt álló rendszer részét képezik. Ez a csoport biztosítja a stratégiai vezetést és ők pénzelték a mesterséges vírusok kifejlesztését és előállítását, hogy indokolják azt a tömeges oltásprogramot, amit egy biológiai fegyvernek minősülő anyaggal hajtanak végre, az amerikai népesség eliminálása és Észak-Amerika nyersanyaga és vagyona feletti irányítás megszerzése céljából.

A bűntény motivációja a klasszikus rablás, amelyet gyilkosság követ, bár a tett módszere és mértéke újdonságot jelent a történelemben. A központi csoport titokban határozza meg stratégiai céljait és működési prioritásait, olyan bizottságok segítségével mint pl. a Trilaterális Bizottság, valamint személyes találkozások – az éves Bilderberg összejövetelek – alkalmával.”

Jane Bürgermeister egy ritka, különleges  újságíró – olyannyira az, hogy a Renewable Energy World (Megújuló Energia) weboldalának európai tudósítójaként el is búcsúzhatott állásától, miután vádat emelt az FBI-nál.

Megújuló Energia? A gerincük és tisztességérzetük az, ami megújításra szorul, de látható, hogy mennyire irányítás alatt áll minden. Amit Bürgermeister az FBI-nak benyújtott dokumentumában leír, mindannak az információnak az összegzése, amelyet immár közel két évtizede próbálok eljuttatni az emberekhez könyveim és előadásaim által. Egy összefonódó családokból álló titkos szövetség azon igyekszik, hogy egy globális fasiszta diktatúrát valósítson meg az emberek feletti maximális kontrollal. Ehhez egy titkos társadalmi hálózatot használnak eszközként, amely a transznacionális vállalatokhoz hasonló struktúrával bír. Működésének fő központjai Európában vannak, Rómában, Londonban, Párizsban, Brüsszelben és Berlinben. Ezt a szövetséget én ' Pók'-nak nevezem, ők parancsolnak a globális hálónak. Ezeknek a titkos társaságoknak minden országban vannak járulékos, kisegítő hálózatai, amelyek a „Pók” -nak („The Spider”) dolgoznak. Az ő feladatuk az, hogy az adott ország politikáját, banki és üzleti életét, hadseregét, médiáját, egészségügyi rendszerét stb. irányítsák, és hatáskörükben megvalósítsák a „Pók” által megszabott globális irányelveket. A rendszer belső szintjein dolgozókat kollektíven „Illuminátus”-nak hívják.

Ilyen módon kordinálják a látszólag különálló kormányokat, vállalatokat, médiacsoportokat, stb. A Rothschild és Rockefeller dinasztiáknak (ugyanaz a vérvonal) mindebben alapvető szerepük van, ahogy erről már régóta beszélek, ők tartják markukban világszerte a gyógyszergyártást és a kormányok „egészség”politikáját. A hálózat irányítja a kormányokat, a gyógyszergyárakat, a WHO-t és a „közegészség-védő” szervezeteket, pl. az amerikai CDC -t . Röviden, az ő irányításuk alatt áll a teljes egészségügyi rendszer.

Az Illuminátus titkos társasága alapította többek között az Egészségügyi Világszervezetet, a Világbankot, és a Világkereskedelmi Központot, hogy a többségtől a kisebbséghez kerüljön a hatalom. Céljuk egy világkormány, egy központi világbank, egy világvaluta és egy világhadsereg létrehozása.

A globális diktatúra megvalósításához a hatalmat központosítani kell, és ennek végrehajtásában a legszörnyűbb rémálom a sokszínűség, a sokféleség. Az ún. „globalizáció” és az államok felett álló diktatórikus szövetségek, pl. az Európai Unió létrehozása mögött is az Illuminatus hálózata áll.

Mindezen háttérinformáció tudatában nem lepődtem meg, mikor megláttam a nevek és szervezetek listáját Jane Bürgermeister FBI-nak benyújtott dokumentumában:

„Kiemelten, bizonyítékokkal alátámasztható, hogy

  • Barack Obama, az USA elnöke,

  • David Nabarro, az ENSZ Influenzáért felelős Rendszer Koordinátora,

  • Margaret Chan, a WHO igazgatója,

  • Kathleen Sibelius, az Egészségügyi és Népjóléti Minisztérium titkára,

  • Janet Napolitano a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője,

  • David de Rothschild bankár,

  • David Rockefeller bankár,

  • George Soros bankár, és

  • Alois Stoger, az osztrák egészségügyi miniszter

alperesek, többek között, tagjai annak a nemzetközi bűnszövetkezetnek, mely, tömegpusztító tervének végrehajtására biológiai fegyvereket fejlesztett ki, gyártott, tárolt és használt abból a célból, hogy eliminálja az USA népességét pénzügyi és politikai nyereség végett.”

Bürgermeister szerint egyértelmű bizonyíték van rá, hogy a gyógyszergyártó vállalatok és a nemzetközi kormányügynökségek aktívan részt vesznek a Föld leghalálosabb biológiai fegyvereinek előállításában, kifejlesztésében, és elterjesztésében. Azt állítja, hogy a sertésinfluenza vírust a Rothschild/Rockefeller dinasztia irányítása alatt álló WHO segítségével készítették és terjesztették el – amely szervezet később kijelentette: oly gyorsan terjed a kór, hogy világjárványt kell bejelenteni.

A „sertésinfluenza” tünetei jelenleg tökéletesen megegyeznek a klasszikus hagyományos influenzáéval, és könnyü minden esetre rányomni a „sertésinfluenza” bélyeget, csak hogy a megbetegedések számát megnöveljék a hivatalos adatokban.

A brit kormány bejelentette, hogy ezentúl senkinek nem kell orvoshoz fordulnia, ha az influenza tüneteit tapasztalja magán. Ehelyett telefonon át történik a diagnózis felállítása laborvizsgálatok nélkül. Milyen kényelmes módszer a statisztika javítására:

– Halló! Doktor úr, meg vagyok fázva!

– Ez bizonyára sertésinfluenza. Regisztrálom!

Jane Bürgermeister olyan hatalmas gyógyszergyártó vállalatokat perelt be bioterrorizmus vádjával, mint a baseli székhelyű svájci Novartis International AG, az osztrák Baxter AG, és ennek anyavállalata, az Illinois állambeli Baxter International. És találják ki, vajon melyik cég szolgáltatja a tömeges oltásra szánt sertésinfluenza-vakcina legnagyobb részét? A Baxter International és a Novartis.

Ez ugyanaz a Baxter International, amelyik ez év elején „véletlenül” madárinfluenza-vírust küldött európai laboratóriumokba, amelyet szezonális influenza vírussal kevert össze, hogy még veszélyesebb tegye. Tavaly 81 ember vesztette életét a Baxter International szennyezett vérhigító gyógyszere, a heparin miatt, amelyet Kinában többek között sertésbélből állítottak elő. Hát nem csodálatos a gyógyszeripar?

A szennyezett heparin miatt több százan szenvedtek súlyos sérülést, és kiderült, hogy a Baxter kínai beszállítójának gyárát soha nem ellenőrizték sem amerikai, sem kínai „biztonsági ügynökségek”.

2001-ben több, mint 50 dializált beteg halt meg a Baxter International hibás készülékei miatt, ebben a hónapban pedig a Baxter Healthcare Corporation, a Baxter International egyik leányvállalata egy 2 millió dolláros bíróságon kívüli megegyezést írt alá Kentucky állammal. Baxtert korábban azzal kapták el hogy 1300%-kal felemelte a Kentucky Medicaid-nak eladott intravénás gyógyszerek költségét.

Ez aztán valóban egy olyan cég, mely rászolgál a bizalmunkra... És ez a gyár a fő forrása annak a sertésinfluenza-vakcinának, amelyet a kormányok világszerte a teljes lakosság körében forgalomba akarnak hozni a legminimális biztonsági ellenőrzések után. Az oltóanyag kevesebb, mint egy hét alatt végigfut a biztonsági próbákon. A Londoni Times ezt írta:

„Az Európai Gyógyszerügynökség szerint a gyorsított eljárás egy ún. „próba-vakcina” klinikai vizsgálataival zajlik, amely hasonló az évtizedek óta legnagyobb tömeges oltáskampányban használt oltóanyaghoz. A vakcinát forgalomba fogják hozni a lakosság körében, mialatt ezzel párhuzamosan folytatják a klinikai vizsgálokat...”

Hangsúlyozom:

Nincs szükség „kísérletekre”, kivéve, ha az oltást tömeges fogyasztásra szánták. Ők már tudják, mit tartalmaz a vakcina és milyen hatása van. Az is le van fektetve egy dokumentumban – melyet Obama elnök Egészségügyi és Népjóléti Minisztériumának titkára, Kathleen Sebelius írt alá –, hogy a gyógyszergyártó cégeknek mentelmi joga van abban az esetben, ha pert inditanak ellenük az oltóanyag által kiváltott halálesetek vagy megbetegedések kapcsán.

A Baxter International azt ígérte, július végére világszerte mindenfelé eljuttatja a sertésinfluenza elleni oltóanyagot és elképesztő mértékű profitot kaszál rajta; de mindez elsősorban nem a pénzről szól. Hanem arról, hogy megtizedeljék a népességet.

Azt mondják nekünk, hogy a gyógyszercégek és a WHO lázasan dolgoznak az „új” sertésinfluenza, a H1N1 törzs elleni vakcinán, de... a Baxter International 2008. aug. 28-án szabadalmat nyújtott be a H1N1 oltóanyagra.

A Baxter Vakcina US 2009/0060950 A1  számú szabadalmi kérelmében a következő áll:

„Bizonyos preferált vakcinákban az összetétel egynél több antigént tartalmaz, 2,3,4,5,6,7 vagy 8 antigént, leginkább különböző vírustörzsekből, altípusokból vagy típusokból  úgy mint influenza A és influenza B,  leginkább a humán H1N1, H2N2, H3N2, H5N1, H7N7, H1N2, H9N2, H7N2, H7N3, H10N7 altípusok közül, a sertésinfluenza H1N1, H1N2, H3N1 és H3N2 altípusok közül, a kutya vagy lóinfluenza H7N7 és H3N8 , illetve a madárinfluenza H5N1, H7N2, H1N7, H7N3, H13N6, H5N9, H11N6, H3N8, H9N2, H5N2, H4N8, H10N7, H2N2, H8N4, H14N5, H6N5, H12N5 altípusai közül kiválasztva.”

A szabadalmat 2009 márciusában publikálták, egy hónappal azelőtt, hogy áprilisban Mexikóban szabadjára engedték a vírust, de már 7 hónappal korábban be lett adva, mint ahogy erről az „új törzs”-ről hivatalosan bárki is tudott volna. Ez a legátlátszóbb színjáték, amit ember valaha látott!

A szabadalom az alábbi összetevőket, és toxicitási figyelmeztetést tartalmazza:

„Megfelelő adjuvánsként választhatók ásványi gélek, aluminium-hidroxid, felületaktív anyagok,lizolecitin, polianionok, pluronic polyols, vagy olajos emulziók pl.víz-olaj (squalene) emulzió, vagy ezek kombinációja. Természetesen az adjuvánsok kiválasztását az alkalmazás célja határozza meg. A toxicitás függ az alany szervezetétől, és változó mértékű lehet, a non-toxicitástól a magas fokú toxicitásig.”

Klassz.

Folytatása következik...

A cikk David Icke honlapján megjelent bejegyzés fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: rendőrállam gsk influenza jane h5n1 novartis sertésinfluenza h1n1 baxter újinfluenza bürgermeister

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr941442738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevercs 2009.11.14. 07:00:52

Nem kellene pánikolni, s hogyan keveredik ez a megújuló energiával ?

1kismalac 2009.11.19. 22:23:03

bocs, te itt valaki tiszta idiota. az idezett cikk tele van targyszeru tevedessel (nincsenk ensz csapatok angliaban vagy mexikoba, stb) az egyeb allitasokat semmilyen forrasidezettel nem tamasztja ala (halalos aldozatok szama, stb) es a sulyos forditasi hibakkal (ha pl veszed a faradsagot es elolvasod a patent applikaciot). Nem tudom h mi az abra az H1N1-gyel de hogy ez a cikk tiszta demoagogia az teljesen vilagos. Verciki...pun intended.

1kismalac 2009.11.19. 22:36:53

ok, +1 dolog...ha megnezed ennek a mediabohocnak a honalpjat tele van olyan bejegyzesekkel mint pl "az ufok vannak a bibliaban" vagy " az egesz vilag az egy nagy hologram" es egy csomo etrendkiegeszitot arul, olyanokat mint pl.detox ludtalpbetet vagy viagra. Az teljesen vilagos hogy hulyitik a nepet...csak az a bibi hogy o jar az elen. a sok onbizalomhianyos hulye meg benyeli...vazze..

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.20. 05:38:03

@1kismalac: Még szerencse, hogy te is alá tudod támasztani egy 100 oldalas dokumentummal az igazadat.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.21. 17:59:12

@Kevercs: Nagyon egyszerűen: azokat is elnyomják. Az ok az, hogy egy olcsó tiszta energiaforrás felbukkanásával átrendeződnének a hatalmi viszonyok és nem lehetne tovább az árak magasan tartásával elnyomni az embereket.

Ez is az alap manipuláció része...
süti beállítások módosítása