Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Írtsuk ki az egész világot - 1. rész

2009.10.03. 21:52 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Jane Bürgermeister-ról nem sokat lehet olvasni a magyar weben, a méldia meg aztán abszolút nem tudósított róla – ok, ezt persze megérthetjük… Kicsit gugliztam, hogy lássam, mások mit írtak róla és többnyire az a helyzet, hogy egy ostoba cikk van idézve minden oldalon. Azt hiszem, itt az ideje, hogy kicsit tisztába tegyem a kérdést – elvégre én elolvastam mind a német, mind az angol feljelentését és azóta is folyamatosan követem az eseményeket a weboldalán.

Aki tud angolul, annak javaslom, tegyen ugyanígy – senki nem engedheti meg magának többet, hogy ne legyen képben az aktuális szívdermesztő eseményekkel kapcsolatban. A weboldalának címe: www.theflucase.com

Jane Bürgermeister újságíró, osztrák-ír származású és Svájcban született, vagyis igazi nemzetközi fenegyerek – feltéve, ha ezt a szót egy hölgyre is alkalmazni lehet. 2000-től él Bécsben, ahol főleg orvosi újságírással foglalkozott. Nemzetközi lapokban publikált, mint pl. a The Health, a British Medical Journal stb. Aztán elkezdett megújuló energiaforrásokkal foglalkozni egészen addig, míg egy furcsa hírt nem kapott a szomszédjától:

„A BAXTER ausztrai leányvállalatától 18 embert kórházba szállítottak és kezeltek madárinfluenza-vírus fertőzés veszélyével.”

Ekkor megszólalt benne a riasztócsengő: hogyan lehetséges ez? Elkezdett nyomozni és amit talált, azt hiszem, a legrosszabb rémálmában sem számított. Jöjjön hát a sztori lényege:

A BAXTER 2008 decemberében a kutatólaboratóriumában 72 kg oltóanyagot állított elő a szezonális influenza oltás továbbtermeléséhez – ez akkor a H3N1 vírustörzsre vonatkozott, majd ezt egy másik cégen, az AVIR-on keresztül szétküldték 4 ország 16 laboratóriumába továbbtermelésre. Elvileg a céllaborok – szerződés szerint – nem jogosultak ezt az anyagot vizsgálni vagy elemezni, de hogy-hogynem, egy szemfüles kutató a cseh BIOTEST-nél úgy döntött, hogy mégiscsak kipróbálja és beoltott vele pár patkányt. Hatalmas meglepetésére az állatok néhány órán belül kivétel nélkül MIND elpusztultak.

Néhány további elemzés és kiderült, hogy az oltóanyag élő madárinfluenza vírussal (H5N1) szennyezett. Ekkor riasztották a BAXTER-t, az AVIR-t és a többi labort, majd az érintetteket elvitték megvizsgálni, hogy elkapták-e a vírust.

Ez volt 2009 februárjának elején. Vizsgálat indult, aminek során a BAXTER szóvivője azt nyilatkozta:

„A baleset okát felderítettük. Ez az eljárás egyedi kombinációja miatt volt, technikai és emberi hibák miatt e speciális kutatási project folyamán.”

Nézzünk be most egy kicsit a tények mögé!

  1. Mit is jelent ez az adat: 72 kg fertőzött oltóanyag?

    Rosszat. Nagyon rosszat. Ennek az oltóanyag- kombinációnak a halálozási aránya 63%-os, és a 72 kg elegendő Földünk teljes lakosságának a TÖBBSZÖRÖS elpusztításához.
     
  2. A tiszta madárinfluenza-vírus még halálosabb, de levegőben elég nehezen terjed. Ellentétben a H3N1-gyel, ami viszont remekül fertőz emberről-emberre, levegőn át. E két vírus kombinációja egy ideális BIOLÓGIAI FEGYVERT hoz létre, mely alkalmas lett volt arra, hogy egy GLOBÁLIS, ÚJ ÉS RENDKÍVÜL VESZÉLYES járványt robbantson ki az egész világon.
     
  3. A madárinfluenza vírus kezelésekor az EU Szabályozás 90/679/EWG pontja szerint kell eljárni, vagy másképpen mondva a Biológiai Biztonsági Előírások 3. fokozata szerint. Ez előírásai közé tartozik, hogy a kisérleti labor belső levegőkeringetéssel, valamint dupla, számkombinációs ajtóval kell hogy legyen ellátva, a benne dolgozóknak teljes védőszerelésben kell a kisérletet végrehajtani, valamint hogy egy külső szakértő személyzetnek kell figyelemmel kísérnie a kísérletet az elejétől a végéig. Fentiekből levonható a következtetés, hogy a 72 kg oltóanyag megfertőződése NEM LEHETETT VÉLETLEN. Tehát a BAXTER-nek tudni kellett arról, hogy mit állított elő.
     
  4. Ennek ellenére az oltóanyag szállítása a partner országok kutatólaboratóriumaiba nem az előírás szerint történt, az anyag HAMIS címkével volt ellátva. Ez ismét egy érv a szándékosság mellett.
     
  5. De honnan volt a BAXTER-nek a birtokában a gyilkos madárinfluenza-vírus, aminek biológiai fegyver minősítése van? A válasz, amilyen egyszerű, olyan hihetetlen: a WHO-tól. Az Egészségügyi Világszervezet küldte nekik, a BAXTER szóvivője szerint.
     
  6. Akkor lehetséges, hogy esetleg a WHO a felbujtó? Nos, hogy a blog izgalmas maradjon, erre csak a következő post-ban válaszolok...
biztonságos lájkolás

Címkék: influenza jane h5n1 madárinfluenza kiemelt baxter szezonális avir biotest bürgermeister

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr951425772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bk1 2009.11.22. 21:02:16

Tegnap kaptam a hírt, hogy egy ismerős két gyermekét beoltatta H1N1 ellen, az egyik néhány órán belül meghalt.
Érdekes, hogy a híradásokban nem szerepelt, bár egy barátom azt mondta, hogy valahol, talán a Sláger rádión említették.

bunndda 2010.01.14. 15:30:46

Az ilyesmire mindig az mondják hogy egy-egy sajnálatos haláleset - illetve ennek a kockázata eltörpül amellett az előny mellett amit a több millió ember védelme jelent.
Két unokaöcsém is az oltás után betegedett meg. Erre az egyébként intelligens szülők azt mondták hogy "már bennük bújkált a vírus, későn kapták az oltást". És "de még így is hasznos".
Az oltás hatékonyságába vetett hitüket semmi sem ingathatja meg, ugyanis félnek attól hogy összeomlik az álomviláguk, és "összeesküvés-hívő bolondok" lesznek.
Aki szemellenzőt visel, annak úgyis hiába magyarázza az ember.
süti beállítások módosítása