Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Vasárnapi NWO kikapcsolódás... VIDEÓ

2009.10.18. 09:21 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Nos, Kedves Olvasók, még csak 2 hete létezik a blog. Az idő rövid volt, de mi mindent elkövettünk, hogy minél több szörnyűséget rakjunk fel rá. Sajnos ez egyáltalán nem volt nehéz, nem kellett sokat kutatnunk témáért. És még szinte csak erről az arcátlan "világjárványról", a serésinfluenzáról írtunk. Még szóba sem került pl. a Globális Elit, az energiakonszernek, az élelmezés, a média teljes kontrollja, a tömeggyilkossági szándékok és a többi gyönyörűség...

De ne féljetek. Megjönnek azok is. Ez a blog arról fog szólni, ami nincs  a szemed előtt, de mégis teljességgel irányítja az életedet. És még csak észre sem veszed. Mert mély, hipnotikus álomban vagy. Elhiszel mindent, amit mondanak, amit látsz a tv-ben, amit olvasol az újságban. Meg sem fordul a fejedben, hogy megkérdőjelezd, vagy hogy akár ellent is mondjál. A tömegprogramozás (vagy hívjuk inkább idomításnak) remekül működik már hosszú évtizedek óta. Ne hidd, hogy Te kivétel vagy alóla. Ha azt hiszed, hogy téged nem olt senki, nos akkor vagy igazán beoltva...

De ez a blog pont az ellenkezőjéről szól. Megmutatja, kik és hogyan oltanak (programoznak) Téged. És ha még nem felejtettél el teljesen látni, akkor mi felnyítjuk a szemed. Csak mondd ki: Ne oltsál!

Nem vagyunk egyedül. A neten milliónyi információforrás elérhető a témában, és egyre többen kezdünk el a valóságról beszélni. Mi sem teszünk mást, csak összegyüjtjük, feldolgozzuk, rendszerezzük, kiegészítjük és eljuttatjuk ismeretségi körünkhöz az infót. És neked sincs (egyelőre) más dolgod - csak hogy terjeszd. Tekintettel arra, hogy az emberiség jövőjéről van szó, ez nem is olyan nehéz dolog, ugye?

És akár nevetni is lehet ezeken a sírnivaló dolgokon... Vasárnapi kikapcsolódásként jöjjön pár videó egy felébredt amerikai humoristától, George Carlin-től. Enjoy.

Tetszett? Kommentelj! Kiváncsian várjuk véleményedet...

biztonságos lájkolás

Címkék: oltás new world order george carlin nwo

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr121457392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása