Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A H1N1 oltás első áldozatai - UPDATED

2009.10.27. 15:22 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Ha az alábbiak sokkolnak téged, akkor jobb, ha megjegyzed: ez még csak a kezdet. Épp hogy a legelején vagyunk annak betegségekkel, bénulásokkal és halállal teli időszaknak, amely minden bizonnyal bekövetkezik, hacsak nem lépünk fel mindannyian MOST e teljességgel fölösleges, veszélyes és egészségkárosító tömeges oltáskampány ellen.

Az alábbi eseteket különböző forrásokból gyüjtöttem össze. Kezdjük Giulio blogjának kommentjeivel, kis hazánk híreivel:

„A nejem háziorvos, ő oltott be 3 hete. Úgy fest, hogy lesz jelentve, ill. érik a további kivizsgálás is.

3. napra jött egy hőemelkedés, majd erős izomfájdalmak és emelkedett CK (650) kb. másfél héten keresztül. Egyéb infl. szerű tüneteim nem voltak. Mivel elmúlt magától, azt hittük, hogy ennyivel megúsztam. Sajnos 1 hét szünet után, tegnap újrakezdődött a myalgia.”

Vagy:

„Debreceni kolléga vagyok, én is így jártam. Még életemben nem volt 39,3 Celsius fokos lázam, ezúttal összejött. Jelentettem is!”

Aztán Svédországból:

Október 20.-án több mint 30 beoltottat kellett az erős mellékhatások miatt kórházi kezelésben részesíteni. Egy nappal később ez a szám 140-re, majd nap végére 190-re emelkedett. Annika Linde, Svéd Járványügyi Központ vezetője nem általlotta a következőt mondani az esetek kapcsán:

„Ez nyilvánvalóan azért van, mert a H1N1 oltóanyagnak több a mellékhatása, mint a normál influenzaoltásnak. (...) Ez csak azt bizonyítja, hogy a védelem a vírus ellen jobb lett.”

Ez igen, kedves igazgatónő, jobb oltóanyag = több, súlyosabb mellékhatás.

UPDATE: a mai nap jelentették az ötödik halálesetet Svédországból. Természetesen a hivatalos vizsgálatok nem találtak összefüggést az oltás és a halál között. Az erős mellékhatásokkal kezeltek száma 350-re emelkedett.

Az USA-ból érkezett a következő videójelentés Desire Jennings-ről, egy 26 éves sportos hölgyről, aki régebben még cheerleader (pom-pom lány) is volt. Őt normál influenza ellen oltották be idén augusztusban, és 10 nappal később masszív idegsérülés lépett fel nála, igen valószínűleg a használt Thimerosal (etilhigany) következtében. Hihetetlen, hogy a szerencsétlen nő hátrafelé menni, futni ill. eközben beszélni jól tud, mozgás nélkül viszont erősen korlátozott...

 

Miért van ez? Miért van, hogy az egészségügyi szerveink, akiknek minket védeni kellene, ellenünk fordultak? Miért nem mutatják meg a tanulmányokat, mely az oltások hasznosságát igazolják? Miért fenyegetőznek? Miért dobank ki milliárdokat egy olyan oltóanyagra, melynek pozitív és megelőző hatása semmilyen szinten nincs bizonyatva?

E kérdésekre rövidesen megtudjátok ti is a választ. A következő video post-ban: Interjú Jane Bürgermeisterrel – a blogon 24 órán belül. 

biztonságos lájkolás

Címkék: oltás sertésinfluenza h1n1 szezonális újinfluenza

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr941477946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Döglött macska · http://www.pallas70.hu/tb-berugy-tanfolyam.php 2009.10.29. 13:40:01

nincs ellenállóképesség? Mi a fenének mindenért oltatni? Ez marhaság. Nem baj, aki telelövi ilyen szarokkal az ereit, az magára vessen. Én inkább fújtam az orromat három napig, de kész, vége.

krudy777 2009.11.02. 04:20:39

2009.10.28.-án jártam a XI. kerületi tüdőgondozóban (Fehérvári út) ahol igen megsajnáltam egy 85 éves hölgyet, akinek az oltás következtében tüdőgyulladása lett. A testvére kísérte el, aki hangot is adott a felháborodásának.
süti beállítások módosítása