Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

További hírek Ukrajnáról - 1. rész

2009.11.24. 06:16 | leenaa | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Továbbra is terjed a halálos influenza Ukrajnában, az Egészségügyi Világszervezet hazudik a népnek, az MSM (Mainstream Media = tömegtájékoztatás – Skyler) továbbra is hallgat.

A történetnek sok aspektusa van. Lehetetlen tudni, hol is kezdődik – hát még belefoglalni az összes ide vonatkozó tényt egyetlenegy cikkbe. Azok, akik eddig követték a Zerohedge oldalon az írásaimat, talán tudják, hogy rendszeresen fellelhető itt az influenza járvány témája, pontosan azért, mert sok-sok jel mutat arra, hogy a kormányok és a nemzetközi bankok segítségével egy globális világjárvány fog kirobbanni politikai célokból kifolyólag.

Ezek a jelek egyre gyűlnek, beleértve, ahogy már korábban írtam, a kötelezően elrendelt karanténba zárásokat is, amelyet a CDC akaratlanul publikált. Mit tudnak ezek az emberek, amiket a nép nem tud?

Összefoglalás

Néhány hete egy különösen virulensnek tűnő influenza terjed Ukrajnában és a szomszédos kelet-európai országokban. Ez az influenza, véleményem szerint, egy új halálos törzs, amely mutációval keletkezett (vagy szabadon engedték). Virológiai háttértudás birtokában beszélek. Ez az új mutáns influenzavírus-törzs figyelemreméltóan nagy affinitást mutat a tüdőhöz, és sokkal nagyobb mértékben okoz halált, mint a korábbi sertésinfluenza. A vírusban valami megváltozott. Már két hete követem ezt a hihetetlenül fontos történetet a This Week In Mayhem nevű heti írásomban, amely általában hétfő reggelente jelenik meg.

Ennek ellenére a tömegtájékoztatás fő csatornái semmilyen szinten (semmit, nullát) nem tesznek emliítést az ukrajnai járványról – ami számomra egyrészt döbbenetes, másrészt pedig nagyon zavaró. Úgy tünik, hogy a kormány és a média legmagasabb szintjei összejátszanak, hogy ezt az információt eltitkolják az emberek elől.

Jelenleg 1,3 millió fertőzött van Ukrajnában, és több mint 75000 ember került már kórházba – TIZENNÉGY NAP ALATT. Ez nagyon komoly! A korábbi klinikai adatok alapján több, mint 8 000 haláleset lehet – vagy nemsokára ennyi várható. A járványra vonatkozóan további terveket nehéz mondani, mivel a klinikai megbetegedések aránya nem ismert – de jómagam és társaim szerint ez meglehetősen magas lehet. A halálesetek globálisan milliókra rúghatnak. Reméljük, nem ez lesz a helyzet.

Az új influenzavírus-törzset, ami szerintem Ukrajnában és Belorusziában terjed, egyfajta villámgyorsan kialakuló vírusus tüdőgyulladás jellemez, - amely nagyon hasonló az 1918-as járványéhoz. Ez az új influenzavírus különösen nagy affinitással bír a sziálsav receptoraihoz mélyen a tüdőben, az alveolusokban szaporodva. A tüdők a vírus hatására vérrel telnek meg. Az ukrán hivatalnokok nyilatkozataiban ez a kifejezés szerepel: „totális tüdőroncsolás”. Az ukrán Dr. Viktor Bachinsky azt nyilatkozta: „A haláleseteket okozó vírus extrém mértékben agresszív.” Nem a torkot fertőzi meg elsőnek (mint a hagyományos influenza), hanem egyenesen a tüdőt támadja. Ukrajna nyugati részén Chernovetsky megyében, a járvány epicentrumában, az orvosok azt mondták, a labortesztek szerint a halálesetek legalább egy bizonyos részét egy olyan influenzavírus okozza, amely sem a sertés-, sem pedig a hagyományos influenzához nem hasonlít. Másnéven, egy mutáns influenzavírusról van szó. A „mutáns influenzavírus” kifejezést az ukrán közegészségügyi hatóságok, pl. Dr. Vasyl Lazoryshynetz is említették. Sajnos a gyógyszertárakból elfogytak a vírusellenes szerek. Igen, ez történik jelenleg Ukrajnában.

Számos információforrásom van, hivatalos és nem hivatalos szervek is, amelyek megerősítik a vírusos tüdőgyulladás sporadikus felbukkanását Kelet-Európában. A jelenlegi helyzetet illetően úgy tűnik, igen nagyszámú tüdőgyulladásos beteg van az ukrajnai és a belorusz kórházakban. Ez a járvány még nem zárta le az ukrán társadalmat, de nagyon sok emberben aggodalmat ébresztett, és arra késztette őket, hogy vásárolják fel az összes szükséges gyógyszert. A belorusz orvosok jelentései szerint ez a halálos influenzajárvány karácsonykor vagy utána fogja elérni csúcsát. Ezért fontos elemezni a helyzetet és a vírus genetikáját, és ha lehet, a terjedését, most, amíg még lehet – a WHO-nál dolgozó bűnözőknek, úgy tűnik, nem érdekük, hogy ezt egtegyék. Ezeknek az idióta WHO-dolgozóknak még közzé kell tenniük a vírus génszekvenciáját (bár már két hete tudják), ők pedig nyíltan hazudnak a sajtóközleményekben, amelyet majd később részletezek. Azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyire lehet ez az új influenzatörzs potenciálisan veszélyes, végeztem egy durva elemzést az ukrán kormány statisztikai adataiból, és ezek alapján a halálozási aránya (CFR) 0.61% – tehát több, mint hatszor halálosabb, mint a szezonális influenza.  

Végezetül, vannak jelek, amik azt mutatják, hogy a vírust géntechnológiával állították elő.

Adatok az Ukrán kormánytól

Az ukrán kormány az ARI (akut légzőszervi fertőzés) megbetegedések, a kórházba került esetek és a halálesetek számáról közöl minden nap friss adatokat 2009. Okt 28. óta. Ezek az adatok az elmúlt két hétben jelentősen növekedtek - Halloweenkor még a nullához közelítettek a számok, mostanra pedig már elérték a több millió. Fontos megjegyezni, hogy ezek a számadatok nem laborvizsgálat által megerősített H1N1-esetek (az ukrajnai eü. rendszer helyzete miatt...),  de ennél a pontnál óvatosan feltételezhetjük, hogy Ukrajnában a túlnyomó többségét az ARI (akut légzőszervi fertőzés) – megbetegedéseknek, melyek gyors ütemben vírusos tüdőgyulladásba progrediálnak, az influenza A vírus okozza. Merthogy ezeknek a mintáknak egy nagy alcsoportja Influenza A-ra, egy kisebb alcsoport pedig az A/H1N1- re, azaz a „sertésinfluenzára” pozitív. Mindez arra enged következtetni, hogy vírusos influenzajárvánnyal van dolgunk.

(felhívnám a figyelmet a dátumra, ahol a megbetegedések száma ugrásszerűen nőtt – mint első ukrajnáról szóló cikkünkben írtuk, ezen a napon kezdtek el beérkezni jelentések különös repülőgépekről, melyek aerosol-jellegű anyagot permeteztek a levegőbe. Erről lásd részletesebben a google-ben vagy youtube-on CHEMTRAIL keresőszó alatt – Skyler)

Ez nem az a „sertésinfluenza”, amit korábban ismertünk. Statisztikailag, csak úgy lehetséges, hogy „sertésinfluenza” legyen, ha a vírus mutálódott...(vagy ha rosszak az adatok.) Erről mindjárt beszélni fogok.

Ahogy már említettem, ezek az adatok egyenesen az ukrán kormánytól származnak. Az elmúlt két hétben az ARI megbetegedések száma nulláról (Halloween-kor) 1,3 millióra emelkedett. Jelenleg több, mint egy millió ember szenved valószínűleg H1N1 fertőzésben. És ami még fontosabb, több mint 75 000 kórházi esetről tudunk e cikk írásának idejében, nov. 16-án hétfőn. (Jelenleg: 1 635 654 beteg, 97 192 kórházban kezelt, 388 halál, 69 772 kórházból elbocsájtva, vagyis gyógyult – Skyler) E két adat (75 000/1,3 milló) alapján az ARI-val fertőzötteknek kb. a 5,6 %-a kerül kórházba. Ez egy kritikus statisztika, amely alapján felmérhetjük, milyen kib*szott szarul állunk.

Hivatalosan 299 haláleset történt, de a realisztikus becslés azt mondja, ez a szám könnyen lehet, hogy túl alacsony. Reálisan 2000-8000 között lehet a halálesetek száma ettől az új influenzavírus-törzstől – mostanáig. Ez a szám biztos, hogy drámaian emelkedni fog, hiszen még csak két hete kezdődött a járvány. Ami pedig a halálozási ráta (CFR) megbecsléséhez vezet minket. Újfent mondom, nagyon szeretném, ha tévednék ezekkel az információkkal kapcsolatban. Remélem, így van.  

A halálozási arány becslése

A jelenlegi amerikai „sertésinfluenza” törzs halálozási aránya (CFR) 0,1% vagy annál kevesebb. A szezonális influenza esetében a CFR 0,1%. Az 1957-es influenza világjárványban 0,5 % volt a halálozási arány. A halálos 1918-as világjárványban 2–5%. Az ukrán kormány statisztikái alapján számolva az új mutáns ukrán influenza halálozási aránya 0,61% vagy ennél magasabb – tehát 6,1-szer olyan halálos, mint a szezonális influenza, vagy még nagyobb mértékben. Talán kevésbé, ha a feltételezéseink nem helytállóak.

Ezt a 0,61-es CFR értéket az ukrajnai kórházi esetek illetve a fertőzöttek számából kapjuk. Ez a becslés csak annyira helytálló, amennyire az azt alátámasztó adatok azok, de biztos vagyok benne, hogy ilyen nagyságrendről van szó. A halálesetek hivatalos számát (299) politikai okokból kifolyólag nem tartom megbízhatónak. Egyetlenegy ország sem akar a halálos influenzával sújtott ország lenni. Az orvosokat, különösen Belorusziában (ahol diktatúra van) erősen arra kényszerítik, hogy az influenza által okozott haláleseteket valami másként adminisztrálják, pl. szívelégtelenségként. (Erről lásd: az ukrán rendőrség lefoglalja az orvosi aktákat Ukrajnában – Skyler) Emiatt a történéseket megbízhatóbban jelzi az ARI-val kórházba került betegek száma. A halálesetek számát ezekből a statisztikai adatokból lehet leszűrni, feltételezve, hogy a H1N1 influenza egyik formájával állunk szemben.

Múlt héten a Lancet (orvosi lap) megjelentetett egy meta-analízist a (régi) sertésinfluenzáról, megerősítve a JAMA közleményét, miszerint a kórházba került betegeknek, akik megkapták a (régi) sertésinfluenzát, kb. 11%-a halt meg. Ezt a 11%-ot fogjuk mi most középértéknek tekinteni. A hivatalos kormány által közölt adatot (299 haláleset) tekintjük a „legjobb eset'”-nek. A „legrosszabb eset” -nek feltételezhetjük, hogy a kórházba került betegek 25%-a hal meg. Ezt a 11, illetve 25 %-ot használhatjuk arra, hogy megbecsüljük az Ukrán influenza CFR-jét.
A módszer a következő:


Ahhoz, hogy kiszámoljuk a „középső eset” értékét, és kikövetkeztessük a halálozások számát, a 0.11-et vesszük (a 11%-ot, a JAMA által nyújtott adatot), és megszorozzuk egy adott napra jellemző kórházban kezelt esetek számával , hogy megkapjuk a halálesetek várható végső számát.

Ez a módszer feltételezi, hogy a bejelentett ARI-esetek túlnyomó többsége H1N1 sertésinfluenza eredetű. A november 15-i adatokat használva, 8345 haláleset várható. A várható halálesetek számát elosztjuk azzal a számmal, ahányan az adott napon (Nov.15.) a becslések szerint megfertőződtek. Tehát 8345 haláleset/1,36 millió fertőződés, ez adja meg a halálozási arányt, amely esetünkben 0,61 %. Természetesen ez egy durva becslés, de valószínűleg beleesik a valódi CFR nagyságrendjébe.

Feltételezések ehhez a modellhez:

  1. A bejelentett ukrán ARI esetek túlnyomó többsége valamilyen fajta H1N1 influenza
  2. Az ukrán kormány által szolgáltatott adatok, amelyek a fertőzöttek és a kórházi esetek számára vonatkoznak, megbízhatóak, és nem politikai célból nem torzították el őket.

A modell következtetése:

  • Ha A1 és A2 are igaz, akkor, statisztikailag mondva, mutálódott H1N1 influenzáról (mutálódott „sertésinfluenzáról”) van szó.

Akámi is a helyzet, az ukrán influenza becsült CFR-je hatszor nagyobb, mint a szezonális influenzáé. Ez nem jó hír. Reménykedjünk, hogy tévedünk. A „legrosszabb eset” becslésünk (25%) 1,39% -os CFR-t ad, amely elég magas ahhoz, hogy az egész bolygón lezárjanak minden kereskedelmi és társadalmi tevékenységet – de szerencsére ez a „legrosszabb eset”-becslés messze áll a valóságtól. Ami a mi becsléseinket illeti, beleértve a 0,61%-os CRF-et a JAMA adatai alapján – feltéve, hogy ez tisztán az ukrán kormány statisztikáin alapszik – úgy vélhetnénk, hogy egy ilyen tetszőlegesen magas CFR nem megbízható és rossz adatok terméke. Azonban a magánszemélyektől, valamint állami egészségügyi hatóságoktól származó sok-sok vírusos tüdőgyulladásról szóló jelentés, illetve a belorus és ukrán intenzív osztályokon fekvő több ezer beteg ismeretében úgy  véljük,  ennek a CFR-nek sokkal nagyobb realitása van. Azaz, ez az adat összevág az egyre rosszabbodó, vírusos tüdőgyulladás felé tendáló influenzajárványról szóló adatokkal.

A régi sertésinfluenza, általában véve, nem okozott vírusos tüdőgyulladást. Az új, mutánsnak tűnő sertésinfluenza viszont igen, méghozzá kimagaslóan nagy számban. Ebből arra következtethetünk, hogy – egyéb más gének mellett (talán PA, PB2 és NS1)  –a vírus receptorhoz kötödő területe meg kellett, hogy változzon.

A WHO kriminális viselkedése

Nem kedvelem a WHO-t. Véleményem szerint korrupt nemzetközi milliárdos bankárok eszköze, amellyel ezek az emberek sötét geopolitikai céljaikat akarják elérni a közegészségügy területén. Ezek a célok nagyon ritkán szolgálják a nép érdekeit. Bekezdéseket írhatnánk arról, milyen velejéig korrupt a WHO. Egy fontos momentum, amit érdemes megjegyezni, az egyértelmű bűnrészessége a MMR vakcina ALV vírussal (madárleukózis vírus, rákkeltő) való megfertőzésében, illetve ennek a ténynek az eltitkolása.

A WHO és az ukrajnai potenciális járvány témájában számos kijelentést tehetünk:

A WHO-nak közölni kellene az ukrán influenzavírus génszekvenciáját (annak ellenére, hogy már két hete birtokában van ez az információ). Volt egy WHO „csapat” is Lvivben, kb. hasonló ideig. Hol vannak a génszekvenciáról az adatok? A WHO kijelentette, hogy nincs „nagy” mutálódás az influenzavírus-törzsben (ez kétségtelenül kizárja, hogy egy vírus reasszortánsról lenne szó), de még mindig nem volt hajlandó az ukrán influenza génszekvenciáját az internet közönsége elé tárni elemzésre. Ez elítélendő. Mit csinálnak ezek az emberek? Ha ezeket a vírus genetikájára vonatkozó adatokat közölnék, az egész világ gyorsan megtudná, mivel is áll szemben. De ehelyett titokban tartják, valamilyen hátsó szándékkal. (azóta kiadták – legalábbis részlegesen – a szekvenciát, ami alapján kénytelenek voltak elismerni egy mutációt, ez pedig a D225G alpha2-5 receptor, ami a spanyolnátha-járványban az A/New York/1/1918 valamint az A/London/1/1919 vírusokban jelen is volt – erről rövidesen írunk. – Skyler)

A WHO kiadott egy sajtóközleményt pénteken, amely a következő döbbenetes idézetet tartalmazta :

„Az ukrajnai pandémiás influenzaesetek számának 1 héttel ezelőtti drasztikus emelkedése miatt az EÜ. Minisztérium segítséget kért a WHO Európai Regionális Hivatalától hogy értékelje a helyzetet és válaszoljon. Az információk kezdeti elemzése azt mutatja, hogy a súlyos esetek száma úgy tünik, nem túlságosan magas, a többi országban tapasztaltakhoz képest, és a vírus virulenciájában vagy átviteli módjában nem történt változás.”

Oké, nézzük: Ukrajna megkérte a WHO-t hogy reagáljon. A WHO elküldte egyik csoportját Lviv-be. Eddig még rendben, leszámítva a hiányzó génszekvenciákat. És erre mi történik? A WHO publikálja  elemzését... „a súlyos esetek száma úgy tünik, nem túlságosan magas.” Vicceltek velem??? Kérlek magyarázzátok meg, hogy gondoljátok azt, hogy a két hét alatt történt 75 000 kórházi megbetegedés nem számít „túlzottan magas”-nak?! És hogy lehet az, hogy az összes gyógyszertár kifogyott a vírusellenes szerekből? És hogy került Ukrajna de-facto katonai törvénykezés alá? És Juscsenkó egy beszédében többé-kevésbé megfenyegette a politikai disszidenseket, hogy kövessék amit a kormány elrendel? És az iskolák 3 hétre bezártak Ukrajnában? Hogy az ország fele karantén alatt van? Hogy a kórházakat megrohamozzák a vírusos tüdőgyulladásban szenvedő betegek? Mi okozza mindezt? Ezek az WHO-s emberek vagy retardáltak,  vagy bűnözők???

Óh, és a WHO-sajtóközlemény gyöngyszeme! „Ez ( a súlyos esetek száma) nem jelent semmilyen változást a vírus terjedési módját vagy virulenciáját illetően.” Hahahaa! Azt akarjátok mondani, hogy Ukrajnában két hét alatt kettőről 1,3 millióra nőtt a megbetegedések száma és ez nem jelent változást az átvitel módjában ? Ez valami vicc akar lenni? Ezek a gyógyszergyártó csalók átkozottul jól megmagyarázzák maguknak az olyan kijelentéseket, melyek egyértelműen szembenállnak a valósággal. Ezekkel a légből kapott adatokkal vitatkozik a WHO az ukrán kormánnyal? És mi van azokkal a jelentésekkel, amelyek gyors léptekkel súlyosbodó vírusos tüdögyulladásos esetekről szólnak Belorusziában, Ukrajnában és Romániában? Mi okozza ezeket? Mi van az ukrán egészségügyi hatóságok bejelentéseivel, miszerint egy új influenzatörzsről van szó? Milyen adatokra alapozza a WHO ezeket a felháborítóan nevetséges kijelentéseket, melyek totál ellentmondanak a valóságnak és a józan észnek? Miért nem hozzák nyilvánosságra az ukrán vírus génszekvenciáját? Egyértelműen megemelkedett a halálozás és a tüdőgyulladásos esetek száma – miért???  Azt állítja a WHO, hogy egy új patogén jelent meg az influenzavírus mellett ? Ha igen, mi az ? Öszintén megvallom, hogy a WHO-nak ez a nov. 13.-i bejelentése olyan egyértelműen tele van hazugságokkal, hogy nem is kell kommentálnom; bárki, akinek agya van, láthatja, hogy nem az igazat mondják nekünk.

A múlt heti sajtókonferencián a WHO kihúzta magát a Bloomberg és a Sun Media kérdései alól, amelyek az ukrán influenzavírus mutálódására vonatkoztak.

Phil Serafino, Bloomberg: „Dr. Shindo... Van még egy kérdésem, ami lehet, hogy nem az ön szakterülete, de hallott Ön valamit a vírus mutálódásáról, hogy megváltozott volna? Valami mással állunk szemben most, mint pár hónappal ezelőtt?”

Dr Shindo / WHO: „Nos, az első kérdésre válaszolva: a virus meglehetősen stabil. Nem változott...”

Joseph: „Itt Joseph Kuala Lumpurból – A Sun Mediától vagyok... Csak szeretném megkérdezni, hogy észrevettek-e mostanáig bármilyen enyhe mutációt a vírusban?”

Dr Shindo / WHO: „Meglepő módon ez a vírus nagyon stabil, és a virológusok szerint a magyarázat erre részben az, hogy a népesség nem rendelkezik ellene már meglévő immunitással, így a vírusnak nem kell mutálódnia ahhoz, hogy megmeneküljön az immunrendszertől. Tehát eléggé stabil.”

Micsoda vicc! Azt hihetjük, hogy ezek az őrültek a WHO-nál nem is orvosok, hanem inkább politikusok! Másodsorban, a WHO hivatalnokok kikerülik a riporterek kérdéseit arról, hogy vajon Ukrajnában egy kritikus mutációval állunk-e szemben, amely a magasabb halálozásért és fertőzőképességért felelős. Hihetetlen. Ismételten mondom, a WHO ezen tettei  jobban hasonlítanak egy bűnszövetkezet akciójára, mint egy globális közegészségügyi szolgálatéra. Hazugságok és kitérés a kérdések elől. Obstrukciós politika. Ilyen viselkedést várunk el a közszolgálat embereitől, különösen olyan témákban, ahol emberek millóinak élete forog kockán? Sajnos ez kritikán aluli. Talán át kellene értékelnünk a koncepciónkat arról a világról, amelyben élünk. Arra célzok: annyira hihetetlenül korrupt ez a világ,  hogy az már túlmutat az emberi fantázián.

Valaki személyesen felvette a kapcsolatot a WHO-val és egyenesen rákérdezett: Van-e jelentős mutálódás ebben a  kelet-európai influenzavírusban? A válasz nagy csend volt.
A fenti eset önmagáért beszél. Én a globalresearch.ca egyik újságírójával folytatott telefonbeszélgetés során értesültem minderről.

Csend a tömegmédiában

Már említettem, hogy az MSM a témát illetően hallgatásba burkolózik. Az egyetlen jelentős történet, amire felfigyeltem, egy Bloombert-i sztori. Az NYT múlt pénteken jól helyezkedett, egy vacak, szemétbe illő írással, anelyben nem tette fel a lényeges kérdéseket. Továbbá, e két cikket megelőzően minden ukrajnai influenzát ecsetelő MSM cikk a belső politikai rivalizálásra fókuszált, a megbetegedések számának gyors növekedése helyett. Az a véleményem, hogy az MSM szándékosan ignorálja ezt a témát, és emellett „inszignifikás”-nak minősíti közegészségügyi helyett külpolitikai keretbe foglalva.

Az MSM-ben csak a szokásos MSM-es marhaságokat láthatjuk, arról, hogy oltassuk be magunkat (de természetesen az oltóanyag szennyezettségér nem említik), hogy   sorra betegszenek meg a gyerekek, hogy a házi kedvenc macskáink is elkapják az influenzát, stb. A hisztériakeltő gépezet a hét minden napján napi 24 órában üzemel. Szóval hol voltak az Ukrajnáról szóló történetek? Mi történik? A sertésinfluenzával kapcsolatos nevetséges rémtörténetek alapján, amiket tavaly nyár óta hallunk, azt gondolná az ember, hogy a tömegmédia lecsap a lehetőségre, hogy halálra rémissze az embereket az új vírustörzs megjelenésével. De ehelyett hallgat...

Folytatása következik...

A bejegyzés a Zerohedge-en megjelent cikk fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: ukrajna influenza mutáció h1n1 újinfluenza

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001540558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FapoFa 2009.12.04. 11:29:38

Üdvözlöm a FEKETE OLDALT............

Csak egy SMS az apától akinek a fia meghalt NiNi fertőzésben........

"Hajrá Magyarország! Üdvözöllek a 24 évesen elhunyt fiam nevében is. ... Hála néhány felelőtlen vagy érdekből zavart, káoszt teremtő személynek, bármennyire szerette volna ellátni magát védelemmel, már késő volt. A H1N1 megelőzte. Most, a híreket hallgatva, mit gondol a zavart keltők csapata? Kit érdekel, kinek a tulajdonában van egy cég, amely egyébként hatásos szérumot gyárt? Minket az érdekelt, hogy használjon, minden egyéb számunkra másodrendű."

Az apa elmondta, hogy fia sokáig habozott, oltassa-e magát vagy sem: "Persze, elmehetett volna a fiam az orvoshoz, ki tudta volna fizetni a vakcinát, de ő se tudta, mi a jó megoldás. Nem tudom hibáztatni, hiszen még néhány nappal ezelőtt is arról szóltak a hírek, hogy az orvosok, ápolók jó része sem oltatja be magát. Amikor a munkahelyén elkezdték a vakcinák beadását, a fiam már megbetegedett. Sokáig küzdöttek az életéért a kórház intenzív osztályán, de nem tudták megmenteni."

***********************************************
Remélem akik ezt az oldalt készítik büszkék magukra. Vajon hány embernek kell még meghalnia a fertőzésben?
Mikor fogják abba hagyni a zavar keltést?
Mikor veszik észre hogy pont ŐK mint ez az oldal csinálják az összeesküvést?

Már többen meghaltak mert nem oltották be magukat.
Mikor lesz már elég?
Hány ember halálát akarjátok?

reality check 2009.12.07. 07:56:12

FapoFa:
Ha utánajártál volna, akkor tudnád, hogy a jelenlegi H1N1 védőoltás a veszélyesebb, ukrán D225G mutáció ellen valószínűleg nem véd!! Szóval ha az elér hozzánk, akkor teljesen mindegy, beoltattuk-e magunkat a mostani H1N1 ellen...
süti beállítások módosítása