Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A tudomány szégyene – VIDEO

2009.11.25. 21:30 | Ébredj Fel | 32 komment | Megosztás és tárolás |

Az előző kimerítő post-ot remekül összefolglalja a Fox News riportja, melyet gyorsan feliratoztunk, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ráadásul még szórakoztató is... szóval ajánlom mindenkinek megtekitésre. Aki bővebb információt szeretne az esettel kapcsolatban, az itt kattintson...

 

biztonságos lájkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001552627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B911 · http://baratcsaba.hu/blog/ 2009.11.26. 00:27:10

mi van a többi ország kutató intézeteivel? ők is méricskélnek, ők is csinálnak grafikonokat

mindegyik ország kutató intézete hazudik?

ven 2009.11.26. 00:36:54

hát igen, épp tegnap néztem meg a "The Great Global Warming Swindle" című filmet, és azóta is sokat gondolkodok a dolgon...
Ajánlom a Ti figyelmetekbe is a filmet!

Gerw 2009.11.26. 01:01:18

Egy baj van ezzel a videóval, a Fox News George W Bush pártjának szócsöve, akik soha nem is akartak káros anyag kibocsátást csökkenteni. Egyébként ugye azt tudod , hogy nem a szén dioxid miatt mondják a felmelegedést, hanem más gázok pl Argon stb. miatt. Egyébként szerintem meg nincs globális felmelegedés vagy lehülés viszont meghülyült az eddig megszokott légáramlási rendszer az biztos, pl tornádók bizonyítottan egyre északabra alakulnak ki amerikában, és már februári hónapokban is feltünnek míg 10-15 éve ez jellemzően április környékén kezdődött.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.26. 05:04:57

@Gerw: számomra is furcsa, hogy pont itt volt egy ilyen riport... Ebből is látszik, hogy NEM MINDENT ural teljesen az Elit és a mi kezünkben a döntés: egyszerűen meg kell tennünk, amit a szívünk helyesnek érez.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.26. 05:10:00

@Barát Csaba: az adatok gyűjtését, feldolgozását és manipulálását a CRU és az IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) végezte, a többi kutató már az általuk kibocsájtott adatokból dolgozott.

Persze sokszor kiborult a bili, mint ahogy a nyílt levelekből és petíciókból is látszik...

Kados 2009.11.26. 16:07:39

A globális klímaváltozás létezik. Azon a világ végéig lehetne vitatkozni, hogy hol van melegedés, és hol van lehűlés - mert van olyan hely, ahol lehűlés van, összességében viszont melegedés mutatható ki. Ezen aggódnak ökológusok és környezettudósok tízezrei (egymástól független mérések alapján is), sőt, tudják azt is, hogy mennyire bizonytalanok az előrejelzések, amik alapján következtetéseket kéne levonniuk.

Na most - az butaság, hogy egyetlen elemet kiveszünk, és azzal magyarázunk mindent (CO2). A klímaváltozásban fontos szerepet játszanak még: erdők vagy azok hiánya, aeroszolok, felszíni vizek, városok területe, stb.

A CO2 azért került kiemelésre az egész vitában, mert 1. kapcsolódik a fosszilis és biomassza energiahordozók égetésének folyamatához, ami önmagában is káros dolog, 2. erős és hosszú életidejű üvegház-gáz, (például a N2 és O2 nem), ezért már kis (ezreléknyi) koncentráció-növekedése is változást okozHAT a klímában.

Ja és még valami:
Az erősen sarkított vélemények legtöbbször gyanúsak!

Ajánlom olvasásra az alábbiakat:
www.greenfo.hu/zold_portre/item.php?item=22
muveszet-tudomany.hu/magyar/tudomany/glob-felm.htm

jeee 2009.11.26. 17:11:10

Az egész világ egy nagy gagyi kamu, itt minden manipulált, főleg ahol pénz van, a médiától a sporton át (lás, bunda botrány ) a tőzsdékig ( piramis játék ) és casinok-ig minden.
Ez lehet hogy eddig műkődött, de a mai generációk már át látják az összes olcsó trükköt, akárkivel beszélek ezen a véleményen van, de nem baj szép lassan kihal az összes manipulátor és átveszi a helyüket az új fejletebb tudati szinten lévő generáció, ez az élet rendje.
Ki van ez találva : ) És ha ezért többször vissza kell születni hát legyen. Az idő nem számít.

DavidRoss 2009.11.26. 22:12:47

bizinformation.org/hu/www.neoltsal.blog.hu

Nem bírtam ki, hogy ne mutassam ezt meg nektek. Jó látni, hogy naponta több mint 85 000-en megnézik ezt az oldalt átlagban. Ez azt jelenti, hogy sokkal több értelmes ember van ebben az országban mint gondoltam :) Remélem egyszer eljut oda a világ, hogy hajlandó legyek bekapcsolni a TV-t. Borzalmas, hogy a bolygón élő emberek hatalmas részét ennyire lehet befolyásolni és manipulálni ahogy. És undorító, hogy ezt teszik velünk, anyáinkkal, apáinkkal, testvéreinkkel. Zombit fognak nevelni a fél társadalomból, most még csak kómában vannak.

DavidRoss 2009.11.26. 22:17:16

Viszont azt is szeretném hozzátenni, hogy sokkal vonzóbb lehetne az emberek számára ez a blog, ha nem lennének sokszor túlontúl szélsőséges mármár szektatoborzás szerű megnyilvánulások is. Én átnézek ezek felett és kiveszem azokat az információkat amikre szükségem van és/vagy hitelesnek érzek, de sokakat elriaszt ez a "lótúlsóoldala"

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.28. 03:50:33

@DavidRoss: sajnos el kell hogy keserítselek, a blog látogatottsága ennél jóval kevesebb. Jelenleg Kb 4000 egyedi látogatónk van naponta és kb. 6000 oldalletöltésünk. A csùcs kb. 10 napja volt, 7900 egyedi látogatóval és 15000 oldalletöltéssel - és azóta folyamatosan esik, annak ellenére, hogy sok fontos új cikk került fel ezen a héten. Kicsit csalódottak is vagyunk, a meredeken emelkedő statisztikai görbét szemlélve azt hittük, hogy elindul valami hihetetlen változás... Sajnos ez rózsaszín álomnak bizonyult, legalábbis most ugy tűnik. Szerintetek miért van ez?

A szélsőséges álláspont oka az, hogy maga a helyzet szélsőséges...

Valamit azonban valóban helyesbítenem kell - ez pedig az, hogy a Globàlis Felmelegedés LÉTEZETT. Eddig. Csak nem a széndioxidtól volt, hanem egész màs tényezők (leginkább a nap) okozták. Mostani kutatàsok szerint globális lehülés következik - na nem jégkorszak, csak egyszerűen hidegebb napok.

Éber 2009.11.28. 15:34:48

@Ébredj Fel: A látogatottság növelésével kapcsolatban tudok segíteni. Küldj e-mailt, ha érdekel.
szegi75@freemail.hu

Kados 2009.11.28. 17:01:52

Én is helyesbítek: lényegtelen, hogy lehűlés, vagy felmelegedés, ha a változás túl gyors - a változáson van a hangsúly - ami lokálisan súlyos következményekkel járhat (lásd tsunami vs. osztrigatenyésztés céljából kiirtott mangroveerdők).

Szerintem kevés cikk van fent (bár azok érdekesek). Saját tapasztalatom alapján a frissítések gyakorisága és a böngészhető cuccok számbeli mennyisége pozitívan korrelál a látogatottsággal. Jöhetnek kisebb cikkek/hírek is, de rendszeresebben. Lásd Tékozló Homár blog :)

Peace

jeee 2009.11.28. 23:18:07

@Ébredj Fel:

Ne légy telhetetlen mint a világ írányirói : )
Nekik pont ez a kapzsi még többet még többet mentalitás fogja a "vesztüket" okozni, egyszer csak össze reccsen alattuk az egész rendszerük, évszázadok óta tákolják de pont ezért fog összedölni, régi módú és elavult az alapuk, nem bírja el az egész világot. Minnél jobban szorítják össze a nedves szivacsot annál több víz fog kicsurogni belőle.

Legyél elégedett azzal ami van, így is nagy dolgot hajtottál végre, és ezért köszönet mindenki nevében, hidd el ha csak egy ember már olvasta az itteni bejegyzéseket már megérte.
Biztos hallottál a Pillangó-hatásról:
"A pillangó-hatás elmélete szerint, ha Brazíliában egy pillangó verdes a szárnyaival, az hetekkel később tornádót okozhat a világ másik felén. "

Most akkor képzeld el mire képes 4000 "ember (isten)" ha kicsit egyszerre megverdesik a szárnyukat.
Ehez a 4000-hez adjál még hozzá 4 milliárdot az egész világból, így aztán elképsztő hatással lehet ez a több milliárd tudatos ember a világ további életére. Annak a kis pár millió össze esküvő akarata törekvése hópiheként fog elsöprödni, még a nyomuk se marad itt.
Szóval szerintem legyél elégedett azzal ami van, ha szükség lesz rá jönnek még többen is az oldaladra ebben biztos vagyok. Addig is tégy amit érzel, csak ne görcsölj azon hogy úúú most már csak 2000-en olvasnak jaj, vigyázz ilyenkor az egod kerül előtérben és az elnyomja az igazi énedet. Ami utána torzitja a gondolkodásod.
A legjobb ha úgy teszel mint ha egy embernek szerkesztenéd az oldalt.Na most már befejeztem :)
Minden jót . Bocs a helyesírási hibákért, utálok írni nem is tudok :) de annál jobban szeretek beszélni :) bár azt se tudok :)))

Daan 2009.11.29. 03:42:25

Bocsánat, de a Zeitgeist film félreinformál, valótlanságokat kozol mégpedig olyan formában, hogy keveri az igazságot a hazugsággal (megjegyzem nagyon okos módszer) . Nézzetek utánna kik a készítoi, és mi a tervuk ezzel a filmmel. Aki megnézi azt hiszi, hirtelen mindenre fény derult, s nem veszi észre, hogy mekkora baromságokat akarnak vele elhitetni. A Zeitgeist koztudottan az Illuminátusok New Age-t propagáló filmje! Es már leleplezo filmek is készultek róla. Nézzétek meg!
www.youtube.com/watch?v=_QAhrC3nG5E
www.youtube.com/watch?v=BDab5MOLjpM&feature=related
www.youtube.com/watch?v=JMhkTBbgwwE&feature=related

gary.t 2009.11.29. 15:05:29

@Daan: Ez utóbbi hozzászólásra (a Zeitgeist leleplezése, stb.) csak annyit kívánok reagálni, és ezzel bizonyára a blog írója is egyetért, hogy igen, van alapja a kritikának, de miért kell leragadni itt?

Valóban a Zeitgeist (és különösen az Addendum része) számos csúsztatást tartalmaz, de ami a lényeg, emellett többnyire igaz és hasznos információkat oszt meg a nézővel, csak ki kell mazsolázni a lényeget.

A sidebar-ban (oldalsáv) nem azért adott meg a blog szerzője vagy 10db linket, hogy ebből te egyet kiválassz, azt darabokra cincáld, majd esetleg emiatt kijelentsd, hogy az egész blog hiteltelen.

David Icke-nek is megvannak a maga hülyeségei, Alex Jonesnak (Endgame, Obama Deception) is vannak dolgai, sokan „shill-nek” (értsd: fizetett provokatőr) tartják. Mégis, sokszor az ő honlapjai tartalmazzák legelőször azokat a fontos és VALÓSÁGOS híreket, amelyek – csodák csodájára – valamiért „kimaradnak” az MSM-ből (tömegtájékoztatás, nagy TV csatornák), sőt, egyenesen agyonhallgatják őket.

Szóval a blog önálló gondolkodásra nevel. (Ez lenne a célja és gondolom, ezzel az írója is egyetért.) Nem kötelező, sőt, nem tanácsos minden hivatkozott forrás minden egyes állítását elhinni. Sokszor ez nem is lehetséges, mert ellentmondások is akadhatnak azért az egyes források között. Azzal csak ismét a „birkamentalitásnál” lyukadnánk ki, ha lenne 1 db hírforrás (honlap, blog, akármi), ami kizárólagosan megmondaná a tutit.

Azaz kutatgass, gondolkodj, válogasd ki a szerinted hiteles dolgokat. A lényeg: legyél tudatos és tájékozott. Ne higgyél el mindent, (pláne ne az országos TV csatornáknak) de az interneten és ebben a blogban leírtak feltétlenül érdemesek arra, hogy fontolóra vedd őket.

Daan 2009.11.29. 23:31:50

@gary.t : Mindennel teljes mértékben egyetértek, amit írtál, hidd el nem az volt a célom, hogy lehúzzam a blogot, mivel nekem nagyon tetszik! En csak megírtam valamit, amit úgy gondolom tudni kell, nem tudthatom kinek van róla tudomása. Sajnos a sok félreinformálásból nehéz kiszurni az igazságot, én pedig az igazság megismerésére torekszem, és nekem lassan kezd osszeállni a kép.

Daan 2009.11.30. 00:51:17

Arról hallottatok, hogy 30000 tudós pereli Al Gore-t a globális felmelegedés csalás miatt?
www.youtube.com/watch?v=FfHW7KR33IQ

A legújabb hír pedig az, hogy a Kelet-angliai Egyetem a hét végén jelentette be, hogy hackerek törtek be a klímakutató intézetének számítógépes rendszerébe és adatokat loptak el. A rendőrség megkezdte a vizsgálatot, ám azt még nem tudták megállapítani, hogy az interneten megjelentetett információk közül mi a valódi és mi nem.

A héten történt behatolás nyomán a brit és amerikai kutatók között több mint egy évtizede folyó levelezésből ezer e-mailt és háromezer dokumentumot tettek fel a világhálóra.
A klímaváltozást megkérdőjelezők és bloggerek az információkból azt a véleményt szűrték le, hogy a tudósok eltúlozták a globális felmelegedés nagyságát. Azt állítják, hogy a dokumentumok olyan bizonyítékot tartalmaznak, amely szerint néhány kutató megpróbálta manipulálni az adatokat.

A számítógépes támadást a klímakutató ellen alig néhány héttel a december 7-én kezdődő koppenhágai klímacsúcs előtt hajtották végre, ahol 192 ország képviselői próbálnak majd egyezségre jutni a kiotói egyezményt felváltó nemzetközi klímavédelmi megállapodásról.

Az egyik nyilvánossgára hozott elektronikus levélben Phil Jones, a központ igazgatója a múlt század klímastatisztikáinak grafikáiról ír kollégáinak. Hivatkozik egy kutató által használt technikára, amellyel leplezni lehet a csökkenést a globális hőmérséklet közelmúltbeli alakulásában. Néhány bizonyíték arra utal ugyanis, hogy leállt a globális hőmérsékletnövekedés 1960 óta. Ez azonban ellentmond más adatoknak arról, amelyek a növekedést támasztják alá.
www.youtube.com/watch?v=rupQLoONeFk
www.youtube.com/watch?v=EfekvMHIBeQ&feature=related

jeee 2009.12.01. 00:35:10

Ugy érzem ez a két videó ide való, szerintem jól össze foglalja hogy valójában mi is ez a " felmelegedés".

1. rész:
www.youtube.com/watch?v=grAtH6Af7_k&feature=related

2. rész:
www.youtube.com/watch?v=YTSTGEzXiMQ&feature=related

Itt egy kép a második videóban szereplő ominozus 1000km-átmérőjü és több mint 3km vastag jégtábláról ami épp bekészül zuhanni az oceánba.
www.coolantarctica.com/Antarctica%20fact%20file/History/ross_ice_shelf.jpg

A piros x jelöli a tábla helyét:
en.wikipedia.org/wiki/File:Map-antarctica-ross-ice-shelf-red-x.png

NRG44 · http://althir.org 2009.12.01. 23:27:45

globális felmelegedés csalás célja az ipari termelés ellehetetlenitése, minden ipar harmadik világba telepitése, ahogy a a cion bölcseiben meg van irva a 3. világháború-s résznél.

Sorcerer86 2009.12.02. 02:16:51

Hogy is mondjam... Szar amit ezen az oldaon feltételeznek, Miért nem lehet felfogni hogy vannak bizonyos embercsoportok akik fogékonyak az újinfluenza iránt??? Majd ha meghal valakitek benne, akkor majd felfogjátok, szánalmas kutyák... Nem nehéz felfogni hogy ez a szar, amit avilágra eresztettek egy megtizedelő járvány, hogy az maradjon fenn, aki fizet az életéért...
Sorcerer voltam, gyászolok... a hozzátartozóm és az országot, hogy ILYEN IDIÓTA ELVAKULT...

jeee 2009.12.02. 22:48:10

Az ismeretségembe egy kis gyerek meghalt az oltás után, oka, higany mérgezés, pont most akarják beoltani az összes kis mamát. Hát kösz.

ven 2009.12.02. 22:54:32

@jeee: ki? hol?
ne keltsd már a feszültséget itt ilyen kitalált hülyeségekkel...

jeee 2009.12.02. 23:25:06

Alergiás volt a higanyra állítolag, és mivel egy oltó anyagban az egészségügyi határérték több 100 szorosa van nem volt sok esélye.

Érdekes hogy senki semmi felelőséget nem válal az oltással kapcsolatban és ennek elenére vannak akik beadatják, azon senki nem gondolkozik el hogy miért nem válalnak felelőséget ?Jaaa a TV bemondta hogy para van
és futni kel birkák.

Most komolyan vásárolnátok úgy autót hogy azt mondják nektek hogy a gyártó eleve úgy gyártotta hogy semmi garanciát nem válal érte.Könyörgöm ez miről árulkodna ha nem arról hogy egy akkor über szar gagyi a termékük hogy még aki gyártja sem hisz benne.
Ebben az oltásban van egy rakás olyan adalék anyag amire alergiás lehet valaki, na most egy kis gyereknél honnan a pöcsből tudjam hogy mire alergiás ami9kor még olyan pici hogy nem volt ideje kiderülni.
Jaa majd az oltás után kiderül.
Bárki menjen be nézze meg(hacsak nem szedték már le ) azokon a helyeken ahol régebben oltottak mindenféle utazási oltásokat ott nagy betükkel ki volt írva hogy TERHES NŐKET szigoruan tilos oltani.Most itt van ez a kétes hírű szar löty és hirtelen ezt már szabad bármikor, nagyon érdekes. "Orvosók" kik ebben részt vesztek ! Hogyan tudtok tükörbe nézni ?

jeee 2009.12.02. 23:26:31

Bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írok és nem is tudok jól sajna.

ven 2009.12.03. 11:15:56

@jeee: A higanybevitel biztonságos határértéke, az Egészségügyi Világszervezet meghatározása szerint 3,3 mikrogramm/kg/hét.

Ezt szorozva mondjuk 10-zel. (10 kg-os gyerek) az 33,3 mikrogramm.
A Fluval P-ben pedig 25 mikrogramm van.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.12.04. 12:43:29

@ven: csak nem közvetlenül a véráramba...

ven 2009.12.04. 14:40:01

@Ébredj Fel: mi az hogy közvetlenül véráramba?
ismét remekül bebizonyítottad hogy teljesen laikus vagy. (de ennek ellenére kelted a hangulatot az oltás ellen.)

A H1N1 elleni Fluval P vakcinát izomba adják (intramuscularisan). Nem közvetlenül a véráramba.

Balamber 2009.12.04. 18:41:55

Fú VEN!
Téged fizet valaki hogy ennyire ágálj valami mellett ami alapból bűzlik..???

szanalmas 2010.01.10. 16:26:59

@ven:

"The Great Global Warming Swindle"

LOL, ez tiszta Sex Pistols.

NRG44 · http://althir.org 2010.01.10. 19:16:48

@Balamber: szerintem is léteznek fizetett kommentelők, pénze meg tudod kiknek van... j+
süti beállítások módosítása