Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

További hírek Ukrajnáról – 2. rész

2009.12.04. 11:00 | leenaa | 3 komment | Megosztás és tárolás |

(Az 1. rész itt található)

Lehetséges, hogy géntechnológiával gyártották a vírust?

Kattints a nagyobb verzióért! A sertésinfluenza-vírus egy tripla-tripla reasszortáns, a korábbi tripla reasszortáns vírus körülbelül tíz éves. Az új H1N1 („sertésinfluenza”) a semmiből jött elő, szezonon kívül, Mexikóban, és 2009 tavaszán sok embert megfertőzött. A vírus már a kezdetektől könnyen átvihető volt – nem volt jellemző a közösségekben a sporadikus megjelenése, mielőtt a replikációs koefficiense 1,0 fölé nem emelkedett, amely állandó terjedést idézett elő. Tehát a vírus terjedésre készen bukkant fel. Azonban egyetlenegy farmot vagy vaddisznó csordát sem találtak, amely rezervoárként (kiindulásként) szolgált volna az eredeti Mexikóvárosi járványhoz. A „nulladik számú páciens” (aki körül nagy hisztériát keltett a CNN) egy ötéves fiú volt a mexikói La Gloria városból – aki állítólag egy 80 km-re lévő sertéshús-gyárban kapta el a fertőzést. Ezt el kéne, hogy higgyük, annak ellenére, hogy a vírust nem mutatták ki a gyár farmján. Tehát semmilyen vírusforrást nem azonosítottak. A vírus eredete továbbra is rejtélyes marad. (Viszont a BAXTER-nek van egy laboratóriuma Mexikóban, mindössze 50 km-re a kirobbanás feltételezett helyétől – Ébredj Fel)

Egy tripla-reasszortáns vírus nem ritka, azonban a többi – geopolitikai, gazdasági és tudományos – információ kontextusában az eredeti sertésinfluenza megjelenése rendkívül gyanús. A potenciálisan virulens törzs újrafelbukkanása az aeroszol permetezést követően pedig különösen az. A H1N1 vírus több – egészen pontosan három – influenzavírusból tartalmaz géneket. Ez a három influenzavírus, amely a „sertésinfluenzát” alkotja, különböző kontinensekről származik. Továbbá, a vírus RNS-ének (genetikai anyag) 4-8%-a merőben új, semmilyen hozzá hasonlót nem ismerünk a gén adatbázisban. Az Edinburg-i Egyetem szerint az RNS polimeráz ebben az influenzavírusban rendkívüli mértékben hajlamos arra, hogy hibákat produkáljon, sokkal jobban, mint a szezonális influenzákban. Ezenfelül, az RNS polimeráz egy madár-humán-sertés hibrid protein trimer, amely egy korábbi H3N2 tripla-reasszortáns vírusból származik. Részben ez lehet a felelős azért, hogy a vírus könnyen átvihető a különféle fajok között. Dr. Adrian  Gibbs, a Tamiflu egyik megalkotója szerint ahhoz, hogy ez a vírus természetes körülmények között kialakulhasson, a sertéseknek kétszer kellett volna karanténon keresztülmenni, hogy megszerezzék a szükséges genetikai állományt. Egyszer Amerikából Ázsiába, némi karanténban töltött várakozási idővel, majd pedig Ázsiából vissza Amerikába, egy újabb karanténban töltött várakozási időt követően. Ez még persze nem jelenti önmagában azt, hogy a sertés a szükséges tripla influenzafertőzést megkapja világ körüli utazása során. Még ha ez elméletileg meg is történt, a hirtelen kifejlődő vírus képes volt arra, hogy  sertések között terjedjen – genetikailag alkalmas volt arra is, hogy emberek között terjedjen, és még a  gazdaszervezetek – sertés és ember – közötti kontaktusra is sor került. Ha ez így történt, miért nem mutatták ki Mexikóban egyetlenegy sertésben sem, még mielőtt az emberek visszaterjesztették volna a vírust a sertéscsordába?  Ebből arra következtethetünk, hogy a vírus legelőször emberekben jelent meg, a sertéseket megelőzően, ami pedig azt jelenti: nem kizárt, hogy genetikai úton keletkezett.

Végezetül, a Tamiflu egyik feltalálójának, Dr. Adrian Gibbs-nek a kommentárjai azt sugallják, hogy a vírus laboratóriumban keletkezett. Dr. Gibbs nagyon bátor volt, hogy vállalta ezt a véleményét annak ellenére, hogy a média az ellenkezőjét állítja. Gibbs szerint a vírus megjelenése nem volt szándékos, én azonban nem hiszem, hogy ez így van. Sok hatalmi játékos hasznot húz a világjárvány megjelenéséből, különösen akkor, ha  egy esetleges virulencia-növekedést a vírus genetikájából adódóan hihető módon tagadni lehet.  A cikk második részétől adok majd egy rövid listát az ilyen entitásokról és a lehetséges céljaikról.

A sertésinfluenza megjelenésével, genetikai szerkezetével, és a potenciális „játékosokkal” kapcsolatos további kutatások céljából javaslom Bill Sardi munkáját, akinek írásai a LewRockwell.com oldalon olvashatók:

Az USA hadseregének kutatólaborja feltámasztja a spanyolnátha-járvány vírusait

Lehet, hogy néhányan nem tudják, de a kormányunk hatalmas pénzeket költött arra, hogy feltámassza az 1918-as halálos vírust, amely emberek millióit ölte meg. Ez a szörnyű pestis már a történelem homályába veszett – az Amerikai Hadsereg Molekuláris Patológia Intézetének embere, Dr. Jeffrey Taubenberger munkássága előtt. Kb. tíz évvel ezelőtt egyes amerikai kormánnyal kapcsolatban lévő csoportok olyan személyeknek a tetemeit kezdték el kiásni az alaszkai permafrosztból, akik az 1918-as halálos influenzában vesztették életüket. A vírus RNS-ét számos tetemből rakták össze, hogy megkapják az 1918-as halálos vírus rekonstruálásához szükséges teljes genetikai anyagot. Ezek az őrült tudósok a mi adónkat használták fel arra, hogy megalkossák ennek a rendkívüli mértékben halálos influenzavírusnak a génkonstellációjából a vírus RNS-t, hogy rekonstruálják ezt a vírust. Miután megkapták a vírus szekvenciáját, a fordított genetika módszerével újra előállitották a vírust a nulláról, majd aktív vírusrészeket oltottak állatokba (többet között főemlősökbe), hogy megvizsgálják annak halálos hatásait és a tüdőszövet pusztulását.

Az USA hadseregének Ft. Dietrick csoportja számos vizsgálatot publikált, amelyek legnagyobb része, kivonataikkal együtt szabadon hozzáférhető az NIH Pubmed-ben. A cikkek közül sokat az amerikai hadsereg BSL3/BSL4 (3/4-es Biológiai biztonsági szint) laboratóriumaiban dolgozó Jeffrey Taubenberger írt másodmagával. Az egyik ilyen tanulmány az 1918-as vírus hemaglutininjának röntgenfelvételes kristályszerkezetét hasonlítja össze a H5N1 (madárinfluenza) hemaglutininjával, ami egy furcsa téma, hacsak nem akar az ember halálos, pandémiát okozó influenzát előállítani. Ez már olyannyira közel áll a biofegyver-kutatáshoz, hogy megdöbbentem, hogy egyáltalán ennyi információt is publikáltak róla. Ha azt hiszed, hogy ez a hadsereg nem vett részt valamilyen módon az influenza biofegyverré alakításában, akkor  mérhetetlenül naiv vagy. Egyértelmű, hogy benne vannak a biofegyver-kutatásban. Hogy ez kapcsolatba áll-e a jelenlegi „világjárvánnyal”, és ha igen, hogyan – ez már vita tárgya.

Természetesen ezektől a tudományos pszichopatáktól származó legújabb 2009-es gyöngyszemek között van egy olyan idén ősszel publikált vizsgálat is, amelynek címe „Feltámasztott pandémiás influenzavírusok”. Ebben a tanulmányban a Taubenbergerrel kapcsolatban álló  „őrült tudós agytröszt” komoly kutatási pénzeket használ, Sam bácsi szerető csápjaiból kiszippantva, és rekombináns pandémiás vírusokat készít, hogy meghatározza a virulenciáért (letalitásért) felelős aminosav-változásokat. Más szóval, ezeknek a személyeknek azért fizetnek, hogy azt vizsgálják, hogyan lehet az influenzát halálosabbá tenni. Miért?

Az egész ostobaság olyan, mint a Jurassic Park. Ha nem támasztjuk fel a velociraptort, nem kell aggódnunk, hogy meggyilkol. Tehát akkor miért támasszuk fel? Nem hülyeség ez? Vagy a pénz beszél és Sam Bácsi szereti a fegyvereit, formától vagy funkciótól függetlenül.

További információért lásd:

Aerosol permetezés ukrajnában a járvány kezdetekor

Ha valaki megvizsgálja a cikk elején található diagramot, jól láthatja, hogy az ukrajnai járvány kb. 2009. okt. 28-30. között kezdődőtt – ha hihetünk a hivatalos statisztikáknak. Azt is tudjuk, hogy az ukrán kormány okt. 28. óta közli napi szinten az adatokat, azóta, amikor a megbetegedések aránya a korábbi alapszinthez képest emelkedni kezdett. Ami érdekes, az az, hogy ez az időintervallum egybeesik azokkal a jelentésekkel, amelyek alacsony légtéri aeroszolszerű anyag permetezéséről tudósítanak azokon a helyeken, ahol a vírus a leggyorsabban terjedt – különösen a Lvivi régióban. Valójában halloween táján oly nagyszámú bejelentés érkezett az ukrán kormányhoz ez ügyben, hogy a kormány kénytelen volt hivatalosan cáfolni, hogy bármilyen influenzacsökkentő tevékenység lett volna folyamatban. 

Tehát felmerül a kérdés, hogy mi folyik itt pontosan? Mit láttak a szemtanúk? Permetezett valaki valamit? Lehet, hogy ennek célja az volt, hogy módosítsák az influenza fertőzőképességét? Tisztán látszik, hogy valami érdekes dolog történik itt, ha a kormány arra kényszerült, hogy hivatalosan cáfolja a történteket, a több száz szemtanú beszámolója ellenére.

Ukrán beszámolók aerszol permetezésről

Október 31-én a kijevi szerkesztőségek több tucat telefonhívást kaptak, hogy a nap folyamán kisrepülőgépek aeroszolt fújnak a levegőben. A kerület katasztrófavédelmi hivatala megcáfolta a tényt, mondván: semmilyen kisrepülőgép nem kapott engedélyt arra, hogy a város határain belül repüljön. Ennek ellenére szemtanúk Lviv-ből, Ternopilból és más ukrán városokból sorra ugyanerről a tényről számoltak be. Forrás

A kijevi hatóságok tagadják a város felett repülőgépekből „alkalmazott aeroszol-gyógykezelést”

Kijev Desznianszko kerületének katasztrófavédelmi hivatala tagadja, hogy az „erdő” metrómegállónál repülőgépek influenza elleni szereket szórtak volna a levegőbe.

A mai napon korábban az a hír járja a városban, hogy a piac felett az „Erdő” metrómegálló közelében egy repülőgépet láttak, amely valami influenzaelleni anyagot szórt a levegőbe. A kijevi újságok szerkesztőségébe betelefonáló személy szerint az ERDŐ megállónál a lakosok azt mondták, hogy ők, vagy barátaik, rokonaik repülőgépet láttak a piac felett körözni. Azt is jelentették, hogy a piaci árusok sátraikban maradásra lettek felszólítva. Az ERDŐ megálló piacának vezetői erősen cáfolták az információt.

Goszaviadminisztraciá-ban egy kijevi sajtó tudósító azt az információt kapta, hogy nem adtak ki semmilyen engedélyt kisrepülőgépeknek arra, hogy a város határain belül repülhetnek. A város egészségügyi vezetése cáfolta, hogy influenza elleni szert fújtak volna a levegőbe. Ennek ellenére Lviv, Ternopil és más városok internetes fórumain ilyen hírek keringenek. Forrás

Érdekes, nem? Okt. 31-én az ukrán helyi önkormányzati hivatalok azt tanácsolják az embereknek, hogy maradjanak otthon, az influenza elleni sprayzés miatt, ezt követően szemtanúk azt jelentik a kijevi és lvivi hatóságoknak, hogy kisrepülőgépek aeroszolt permeteznek a levegőbe, ezután pedig a kormány többszörösen is erősen cáfolja ezeket a híreket. Valóban, bonyolódik a történet... A kérdés az, relevánsak-e ezek a tények a jelenlegi szituációban – vagy csak pletykák? Egyszerűen nem tudom. Az én tippem is csak annyira jó, mint a tied. Csak egy újabb darabja a kirakósnak. A feladatunk az, hogy kiderítsük, beleillik-e a képbe.

A BAXTER gyógyszeripari cég halálos influenzavakcinája

Tavaly a chicago-i székhelyű Baxter gyógyszergyár halálosan szennyezett influenza elleni vakcinát küldött számos ország több, vele szerződésben lévő laboratóriumába, köztük a Cseh Köztársaságba, Ausztriába, Szlovéniába és Németországba. A Baxter oltóanyaga H3N2 „szezonális influenza” oltásként volt elkönyvelve, de valahogyan „véletlenül” beszennyeződött a 30-80% halálozási arányú madárinfluenzával. Elméletileg ez egy iszonyatos globális járványt okozhatott volna, ha nem szúrták volna ki ezt az égbekiáltóan durva hibát a csehországi Biotest-ben, ahol valami csoda folytán állatokba injekciózták az anyagot, és észrevették, hogy az összes laboratóriumi vadászmenyét halálos betegséget kapott, miután a Baxter oltóanyagát letesztelték rajtuk. (Kapcsolódó 2009. febr. 24-i Bloomberg cikk, illetve a saját bejegyzésünk)

Újra: a Baxter tavaly szezonális influenza elleni oltóanyagot küldött szét laboratóriumokba világszerte – olyan, amely valamilyen úton-módon „véletlenül” összekeveredett a halálos H5N1 madárinfluenza vírussal! Ha az emberekbe bejutott volna ez az oltóanyag, könnyen elkaphatták volna a halálos madárinfluenzát és potenciálisan tovább is terjeszthették volna, halálos világjárványt okozva ezáltal. Ez nem történt meg, de a Baxter semmilyen magyarázatott nem adott sem arra, amit tett, sem arra az eseménysorozatra, amely ezt a veszélyes incidenst eredményezte – amikor is a szigorúan elszeparált H5N1 madárinfluenza valahogy kiszabadult és a szezonális influenza vakcinában kötött ki! Őrület!

Íme a diagram a történtekhez:

Ismét mondom, ilyesminek soha nem szabadna megtörténni, hisz ezeknek a patogének a kezelése BSL3 (3. szintű biológiai biztonság) intézkedések körébe tartozik. A csehországi Biotest-ből 37 embert egy hónapra karanténba kellett zárni a Baxter kriminális idiotizmusa miatt. Végezetül, a Baxter oltóanyag-szennyezését bűnügyi szempontból negligálták. Egyetlenegy Baxter-dolgozó sem került az igazságszolgáltatás elé e miatt a potenciálisan halálos kimenetelű ügy miatt.

És ez nem az utolsó eset, hogy azt látjuk, a Baxtert kapcsolatban áll a halálos influenzával...

Joseph Moshe izraeli virológus furcsa esete

Az internet alvilágában járva  elsőként tudtam meg az újságszenzációt erről az érdekes történetről.  2009 augusztusában egy helyi rádióadó tulajdonosa (Dr. A True Ott) a Republic Broadcast Network (RBN)-ön kapott egy telefonhívást egy névtelen férfitől, akinek erős közép-keleti akcentusa volt. A férfi azt állította, tudomása van arról, hogy a Baxter üzelmeltet Ukrajnában egy gyárat, amely, állítása szerint, bizonyos biológiai fegyvereket gyárt, különösen oltóanyagokat, amelyek a H5N1 vírus biológiailag aktív RNS-ével vannak szennyezve. Lásd fent. A férfi kijelentette, hogy a Baxter halálos influenza világjárványt fog előidézni.

Nos, egy rádióadó gazdájaként Dr. Ott meglehetősen szép számmal kap random telefonhívásokat, így aztán eléggé szkeptikusan állt hozzá ahhoz, amit ez a titokzatos betelefonáló említett neki. A férfi, akiről kiderült, hogy egy izraeli víruskutató tudós, Dr. Joseph Moshe, megkérdezte Dr. Ott-ot, hol adhatná be a bizonyítékait – többek között dokumentumokat – arra vonatkozóan, hogy a Baxter benne van az influenza biofegyverré való alakításának programjában, különösen az ukrajnai egysége által. Dr. Ott megkérdezte tőle, hol lakik, mire a hívó azt felelte „Dél-Kaliforniában”, erre Dr.Ott azt mondta a titokzatos hívónak (Joseph Moshenak), hogy legjobb lenne, ha Los Angeles belvárosában egy amerikai ügyvédi hivatalba vinné a dokumentumait.

Másnap az alábbi televízióban közvetített akció zajlott le a los angeles-i  Szövetségi Épület parkolójában. Mikrohullámú fegyverek. Könnygáz-robotok. SWAT Team-ek. Meg kell nézni a videót, hogy elhiggye az ember. A média és a szövetségiek azt állitották, hogy Joseph Moshe fenyegetéseket intézett a Fehér Házhoz. Vicceltek velem??? Én ezt nem veszem be! Ez a pasas valakinek a tervére jelentett fenyegetést. Nézd meg a videóban, micsoda hihetetlen mértékű erőszakot alkalmaznak ez ellen az izraeli tudós ellen, és döntsd el te magad, mit hiszel.

Eme incidens óta nem hallottunk Moshe felől – feltételezzük hogy már nem él.
Moshe, a Baxter, Ukrajna, a biofegyver-kutatások, az influenza és az erőszak extrém mértékű alkalmazása (mikrohullámú fegyverek, stb.) engem mindenképpen elgondolkodtat arról, mi is folyik itt. Moshe 2009 augusztusában jelölte meg Ukrajnát mint egy potenciális járvány forrását – hónapokkal az előtt, hogy megtörtént volna, amit jelenleg láthatunk – egy erősebbnek, halálosabbnak tűnő influenza törzs megjelenése a megnevezett országban. Azt hiszem szerencsések vagyunk, hogy ezúttal a Baxter H5N1-e nincs benne a történetben.

A nemzetközi pénzügyi tőke politikai céljai

Bárki, aki behatóbban tanulmányozza a világot, amiben élünk, aki éhezik az igazságra és jó szeme van,   hamar észre fogja venni, hogy alaposan át lettünk verve. Egy nagy adag hazugsággal etettek be minket, ha úgy tetszik. Az igazság az, hogy a kormányok hihetetlenül korruptak, és egyre korruptabbak. A nagy bankok bűnöző vállalatok. A politikusok csak a show kedvéért vannak a posztjukon, és általában lefizetik őket vagy megzsarolják. Csak egy maroknyi ember van, aki morálisan nem kompromittálható. 

Amikor kellő mértékben a modern civilizáció felszíne mögé ásunk, nyilvánvalóvá válik, hogy nemzetközi pénzügyi hatalommal van dolgunk – egy globális bűnügyi szervezettel, amely korrupt milliárdosokból és kapcsolataikból áll, akik a saját kriminális érdekeikben tevékenykednek. A céljuk nem kevesebb, mint az, hogy az országoknak egyfajta neo-feudalizmusát erőltessék a világra.

Nehéz elhinni? Vessünk egy pillantást Bernanke, Paulson, vagy a SEC tetteire. Ezek olyan egyének és szervezetek cselekedetei, akik korrupt célokat képviselnek, nem pusztán inkompetens akadémikusoké. Ugyanezt a korrupció mintát, amit a globális pénzügyi területeken látunk, megtalálhatjuk mindenhol a nemzetvédelem üzleti partnereitől a gyógyszergyártó vállalatokig.

Vessünk egy pillantást arra, milyen hasonlóság van a jelenlegi privatizált profit felé irányuló trend és az állami tulajdonba vett veszteségek között. Ez egy olyan üzleti modell, ami jól illene az 1933-as év Olaszországára. Egyre közelebb és közelebb kerülünk a globális korporatizmushoz, ahogy a nemzetközi bankárok megerősítik hatalmukat és tulajdonjogukat köztulajdonú – privát monopóliumokon keresztül. Már csak egy új háború hiányzik. A pestis már egyértelműen úton van, előbb vagy utóbb elérkezik.

Végezetül, ahogy említettük, a cél a globális neo-feudalizmus kialakítása, és a nemzetállamok lerombolása számos módszer segítségével (háború, szegénység, éhínség, pestis stb.). Ez mind kristálytisztán le van írva Henry Kissinger  Nemzetbiztonsági Vizsgálat Memo 200 írásában, amely erőszakos népességcsökkentést javasol a harmadik világ országaiban, hogy egy korrupt elit szűk politikai céljai fenntarthatók legyenek.

Míg a céljaik összetettek, a módszereik sokkal egyszerűbbek.

Ezeknek az irányelveknek a része a népességcsökkentés. Ez az, ami miatt háborúkat, betegségeket és éhezést várhatunk az elkövetkező években. Mindez nem vakvéletlen lesz, hanem egy politikai terv.

Konklúzió

Ebben a cikkben megkíséreltem áttekinteni az ukrajnai influenza járvány minden aspektusát. Számos darabja van a kirakósnak, amelyek összegyűltek, és megpróbáltam egy meglehetősen sötét valóság képét lefesteni, amivel sokan nincsenek tisztában. Nem az a célom, hogy megrémisszek bárkit is, hanem egyszerűen csak az, hogy a globális hatóságokat egy józanabb kimenetel felé kényszerítsem eme szándékos média-megjelenés által.

Úgy tűnik, hogy Ukrajnában egy új influenzatörzs jelent meg – de nem ez az egyetlen lehetőség. Egy új H1N1 influenza törzs egyszerűen csak a legjobb magyarázat jelen pillanatban. Az is lehet, hogy fals statisztikáink vannak az ukrán kormánytól, pletykákkal kombinálva. De más magyarázatok is vannak. Ahogy telik az idő, az információk  lassan egyre  hozzáférhetőbbek lesznek – a bűnöző hatóságok csatornáin kívül, akik tudják, hogy már nincs sok idejük hátra.

Ne feledjük: sose toleráljuk a korrupciót és a gonoszságot, nehogy bekebelezze mindazt a szépséget, amelyet az emberiség oly kemény munkával megteremtett.

A bejegyzés a Zerohedge-en megjelent cikk fordítása.

biztonságos lájkolás

Címkék: ukrajna h5n1 madárinfluenza sertésinfluenza h1n1 baxter újinfluenza avir moshe joseph

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr291552359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vesalius 2009.12.04. 22:34:57

Gyártottunk a történelem során már néhány tömeggyilkos eszközt........
De azért arra jó lenne figyelni, hogy sok szándékos dezinformáció is napvilágot látott. Én pl ilyennek gondolom a nanochip teóriát is. Legalábbis ebben a relációban. Eleve sokan hivatkoznak mondjuk a New World Order kapcsán a Bibliára chip ügyben, és az oltással hozzák összefüggésbe. Szerintem ez nem igaz. Ha már hivatkozunk valamire, akkor illik ismernünk azt. Mert jóllehet valóban olvashatunk valamiről, ami lehet akár chip is, de ott van feketén fehéren, hogy "jobb kezére vagy homlokára". Én még nem láttam védőoltást adni homlokba, nem is beszélve arról, hogy az a chip a kereskedelmet lenne hivatott szabályozni, ill az abban való részvételt, és annak megtagadása a társadalomból való kizárást vonná maga után. És valóban létezik már ilyen chip, az ún. RFID. De ez nem az oltásban van, másrészt ahogyan valahol olvastam, miért lenne szükséges ilyen cirkuszt csinálni, mikor az emberek önként magukkal hordanak megfigyelhető eszközöket, pl mobil...
Szóval ne keverjük össze a dolgokat. A szándékos megfertőzés is kissé vad elképzelés, mert hamar kibukna, áttételesen már reálisabb ( citokin vihar elmélet stb).....

reality check 2009.12.07. 08:17:32

Sztem a Joseph Moshe sztori nem állja meg a helyét...

Két Joseph Moshe van - az egyik Los Angelesi, 56 éves. A másik az izraeli növényvirológus, Bar-Moshe Joseph, 70 éves, nyugdíjas. Dr. Ott-hoz telefonáló fickó Joseph-ként mutatkozott be, és mondta az ukrán Baxterrel kapcsolatos információkat. Sem azt nem mondta hogy mikrobiológus lenne, sem azt hogy õ lenne Bar-Moshe Joseph. Itt egy felvétel arról, ahogy Ott elmondja a történetet:

halkinnaman.com/ed/audio_rr/dr_ott_moshe.mp3

A losangelesi Joseph Moshe jelenleg is sitten van, tárgyalásra vár, és egyelõre semmi bizonyíték nincs arra, hogy mikrobiológus lenne, köze lenne a Mossad-hoz, vagy õ telefonált volna be Dr. Ott-hoz. Szóval a történet nagy része szerintem fantázia.

Az izraeli mikrobiológus önéletrajza:
www.agri.gov.il/people/856.aspx

A két fickó összehasonlítva:
img7.imageshack.us/img7/1871/picture13yl.jpg

(Ettől függetlenül lehet, hogy az ukrán vírus szándékos fertőzés eredménye, magam is hajlamos vagyok ezt hinni.)
süti beállítások módosítása