Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Ne Oltsál! TV (001) - Megtisztulás: 9/11 és a hazug évtized

2010.10.28. 09:40 | Ébredj Fel | 3 komment | Megosztás és tárolás |

2001. 9/11 – a nap, amikor megváltozott a világ. Na nem mintha azelőtt ártatlan és angyali lett volna. De mégis, elrémisztő látni, ahogy beigazolódik a mondás: minél nagyobb a hazugság, annál több hivőre talál. 9/11 előtt is volt sok csalás, ferdítés és ámítás; de ezen a napon a hazugság – akár csak a fekália egy eldugult kanálisból – ellenállhatatlan erővel bugyogott elő és öntötte el az egész világot, bemocskolva mindenkit, akit csak talált. És a világ hagyta magát. A hazugság globálissá vált.

Kilenc év telt el azóta és ez az időszak a hazugság évtizedeként fog bevonulni az Igaz Történelemkönyvekbe – már ha egyszer kiadnak ilyeneket. E kilenc év alatt e csodaszép Földön mindenki bűnössé és bűnrészessé vált: ő is… te is… én is. Felelősek vagyunk kb. kétmillió ember haláláért; sokmillió ember iszonytató és lényükhöz méltatlan szenvedéséért; józan eszünk feladásáért és a jóba vetett hitünk lerombolásáért. Az Igazság végig ott hevert a lábunk előtt, várva, hogy felemeljük és magunkhoz öleljük – de mi inkább a hatalomnak hittünk. Az előadott sztori ezer sebből vérzett, a lóláb a szívünkbe lógott bele – de mi inkább továbbálmodtuk biztonságosnak hitt életünket, miközben mások máshol ezer igazi sebből véreztek…

De ebből elég.
ÉBRESZTŐ! 

Mondd, meddig tudsz még hazugságban élni? Meddig tudod még tétlenül nézni, hogy bolygótársaid milliói szenvednek és halnak meg, miközben hazug vezetőid az arcodba röhögnek? Meddig gondolod még úgy, hogy a Szomszédok, a focimeccs, a Glamour vagy a Playboy jelentik az életed? Meddig hiszed még el a hatalom szövegét, mely szerint négy dolgod van az életben: hogy dolgozz, hogy szenvedj, hogy megöregedj, majd elmenj???

Ha ezt olvasod, akkor már egyre kevésbé hiszed. S ha szavaim túl keménynek tűnnek, kérdezd meg a szíved: majd ő felel neked.

Bűnöst és bűnrészest írtam, de azért félned nem kell. Sőt, pont félni nem kell. Csak dönteni. 9/11 egy lecke az emberiségnek, egy lépcső, melyre fel kell hogy lépjen. S én TUDOM, hogy fel fog lépni rá, csak egy a kérdéses: hogy mekkora szenvedéssel. Ez múlik a döntéseden.

A lecke egyszerű, a lépcső rövid: 3 fokból áll összesen. Leírni könnyű, megtenni nehezebb, de egy biztos: egyedül nem leszel – sok más keresővel együtt én is ott bukdácsolok veled. S ami tudásom van, azt megosztom veled. Íme a 3 lépcsőfok:

1. Keresd az Igazságot

Hálával és köszönettel tartozunk azoknak az ébereknek, akik időt s fáradtságot nem kímélve, dacolva akár veszéllyel és fenyegetéssel is, de elhozták nekünk 9/11 Igazságát. Igazi hősök ők, Igaz Keresők, akiket nem a pénz, a siker vagy a hatalom motivál, hanem lelkük tiszta igazságszeretete. Ők teszik lehetővé nekünk, hogy lemossuk magunkról a hazugság mocskát és felébredjünk. Tálcán nyújtják át nekünk az igazságot – de a tálcáról elvenni és megérteni nekünk kell. A kérdés csak az, hogy akarsz-e tovább a hazugság hálójában, tudatlanul élni vagy inkább felébredsz. Te döntesz, hogy TV-t nézel vagy valamit teszel; hogy a kék vagy a piros pirulát veszed el; hogy Alvó vagy Kereső leszel.

2. Terjeszd az Igazságot

Az Alvókból Keresők lesznek, a Keresőkből Útmutatók – ez az útja mindenkinek, mindössze a sebességünk különbözik. S bár ezek külön szerepeknek tűnnek, valójában egyszerre játsszuk mindegyiket. Ha csak nem vagy teljesen Tetsz-Alvó, akkor már Kereső vagy; s ha már Kereső vagy, a megtalált Igazságot megoszthatod másoknak is. Ne félj hát megmutatnia a Tudást, amit megszereztél, hisz ezzel csak nyerhetsz: ha egy nálad ALVÓBBNAK adod át, akkor felemeled magadhoz; ha egy nálad ÚTMUTATÓBBAL találkozol, ő fog felhúzni magához. Az Igazság amúgy is érzékeny jószág, vigyázni kell rá: bár hatalmas erejű, de mégis tőled függ: ha eltitkolod, eltűnik, mintha nem is létezne. Áramoltasd hát, hogy mindenki több lehessen általa!

3. Ezt nem mondom el (még)...

kíváncsi vagyok, kitalálod-e… a válaszokat a kommentekbe kérem :)

E folyamat neve:

MEGTISZTULÁS 

és a tisztítótűz (most éppen) 9/11.

S még egy fontos dolog: ha elakadnál az Igazság keresésben, ne ijedj meg – útba igazít mindig a SZERETET.

Nagy szeretettel küldjük hát a Ne Oltsál! TV 1. adását 9/11 Igazságáról – Neked!

biztonságos lájkolás

Címkék: usa bush hazugság irak irán terror 9/11 afganisztán szovjetunio

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr142404554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

páter Bundagh 2010.10.28. 16:11:34

November 6.-án már kevesebb mint 777 napra attól a bizonyostól, tisztuljon aki csak tud.

falconw 2010.11.13. 00:33:12

Aki tud egy picit angolulaz nézze a WakeUpProject filmjeit a youtube-on. "The Arrivals" és Phase 3.

A zenei világa elképesztően jó. Profi film. Ébresztő. aki ezt moziba megnézné az egyszerre megértene mindent. Nézzétek meg és másoknak is ajánljátok. Szerintem nagyon jó munkák.
süti beállítások módosítása