Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Erősebb vírus, erősebb rendőrállam - 1. rész

2009.11.01. 09:23 | Ébredj Fel | 2 komment | Megosztás és tárolás |

Mindazon években, amikor figyelmeztettem a globális fasiszta titkos tervre, tudtam, hogy hamarosan meglátjuk az elkerülhetetlent.

Nyilvánvaló volt, hogy – annak ellenére, hogy oly sokan felébredtek az utolsó évtizedben – a legtöbb embernek látni, tapintani, szagolni, hallani és ízlelni kell a fasizmust, még mielőtt képesek elfogadni annak valódi voltát.


A tömegek vonakodása, hogy felismerjék a jeleket és cselekedjenek, kezdettől fogva egy orwelli ellenőrzési rendszer valamilyen szintjére ítélte a lakosságot, mely rendszer végül felbomláshoz vezet. Hangsúlyozom, hogy fel fog bomlani, de előtte még sokkal messzebbre megy.

A kérdés sosem az volt, hogy elkerülhetjük-e a rendőri/katonai államot. Sosem voltak illúzióim erről. A kérdés az volt, és most is az, hogy milyen mértékben fogjuk engedni, hogy ez a gonosz az ellenőrzése alatt tartson bennünket, és ezt meg lehet válaszolni két másik kérdéssel: Mikor fog elég ember teljes mértékben arra fókuszálni, hogy véget vessen ennek, és mikor fognak a mindenes ügyintézők, sötét öltönyösök és egyenruhások kilépni a sorból a saját családjuk érdekében éppúgy, mint értünk, a többiekért? Nos, azon vagyunk, hogy kiderítsük.

A „sertésinfluenza” elleni oltás egy vonal a homokban, amely pontosan kijelöli, hol állunk tudatosság és gerinc tekintetében. Ha szelíden beleegyezésünket adjuk ehhez az égbekiáltó, durva kísérlethez, hogy tömegesen hozzáférjenek a testünkhöz, akkor őszintén szólva, megérdemeljük, amit kapunk.


Senki nem mondhatja, hogy nem figyelmeztették, és azt sem, hogy nem volt elég információja a történések kiderítéséhez. Bárki, aki azt mondja, hogy nem tudott eleget ahhoz, hogy nemet mondjon az oltásra, hazudik magának, vagy elfordítja a fejét. Még a tömeg média néhány eleme is megvilágítja az ezzel kapcsolatos potenciális veszélyeket annak a rövidlátó perspektívának ellenére, amelyből a világot látják.

Évek óta bizonyítgatom, hogy útelágazásnál vagyunk, és nem ülhetünk itt tovább a térképre meredve, visszautasítva a döntést. A sertésinfluenza elleni oltás az a döntés.

A szabadság és a nagyobb tudatosság keresésének a választása kihívást fog jelenteni biztosan, de a tudatlanság és behódolás választásának a következményei potenciális katasztrófát jelentenek azok számára, akik ezt választják. Valami nagy dolog van folyamatban. Nem tudom megmondani, pontosan mikor történik, de hónapokról beszélünk, nem évekről. Minden el lett tervezve régóta és darabonként összerakva, amíg a lakosság a tv-ben nézte a játékokat, a show-kat és a szappanoperátkat és elhessegette mindazokat, akik „összeesküvési szamársággal” hozakodtak elő.

Mindig láthatod a nagy képet, ha összerakod az alkotóelemeiből. Az utóbbi pár hétben alaposan megfigyeltem egy tanácsi épületet, melyet Westridge Központnak hívnak, tőlem lefelé az úton, Wight szigetén Angliában...

oltóközpont

Építőmunkások dolgoztak ott egész nyáron, hogy átalakítsák a felső szintet szigorú határidő mellett, júliusra végezniük kellett a munkával. Azt az utasítást kapták, hogy mindenképpen tartaniuk kell a határidőt. Akkor váltak gyanússá, amikor az építőmunkások különböző csoportjait hozták a különböző munkafázisok elvégzésére. Ez azt jelentette, hogy egyik csoport sem tudta, mit építenek valójában. A végső fázisban a helyi munkásokat olyanokkal helyettesítették, akiket jelzés nélküli fehér kocsikban hoztak – állították azok az emberek, akik az épületben dolgoztak. Világossá vált, ahogy a pontokból összeállt a kép, hogy ennek köze van a „sertésinfluenza járványhoz”, amit ezek az őrültek a következő hónapokban terveznek végrehajtani. Megkérdeztem az információs szabadságról szóló törvény alá tartozó tanácsot, hogy mi folyik Westridge-ben, és mire készülnek ott. Néhány napja megjött a válasz, és egyáltalán nem volt meglepetés, csak annak megerősítése, ami már nyilvánvalóvó volt:

INFORMÁCIÓS SZABADSÁG, KÉRELEM A WESTRIDGE KÖZPONT FELSŐ EMELETÉNEK TERVEZETT HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN – HIVATKOZÁS: IW09/824953

Kedves Icke Úr!

Köszönjük kérdését az információra vonatkozóan 2009. augusztus 17-i keltezéssel, amelyben információt kér az információs szabadságról szóló törvény értelmében, és amelyet nekem továbbítottak, mint Információs Osztályos Felügyelőnek a Stratégiai Vagyon Igazgatóságra.
Megerősíthetem, hogy a munkálatok, melyek a Westridge Központ felső emeletén folynak, lehetővé teszik az épület célirányos használatát a Tanács irodájaként és Katasztrófa Helyreállítási Központként. A munkálatokban benne volt az is, hogy jobb, nyitott terű szállást teremtsenek, valamint szerepelt benne egy lift beépítése és jól megközelíthető mosdók kialakítása annak érdekében, hogy eleget tegyenek a fogyatékosok esélyegyenlőségi törvényének.

Minő véletlen egybeesés, hogy épp ezt az időt választották a „Katasztrófa Helyreállítási Központ” felállítására, szigorú határidőt szabva a befejezésre, de természetesen ez egyáltalán nem véletlen. Hasonló központokat állítottak fel az Egyesült Királyság minden megyéjében. A források szerint hirtelen megnövekedett a katonai aktivitás a helikopterek fel- és leszállásánál Wight szigetének egyetlen olyan repülőterén, amelynek aszfaltozott kifutópályája van. Ez csak egy kis sziget Anglia déli partjainál, de éppen a mérete engedi meg, hogy úgy lásd a dolgokat, ahogy vannak, mert ezek egy kisebb-nagyobb városban fel sem tűnnének. Amit itt egy kisebb változatban tapasztalunk, az történik titokban mindenütt – Európában, Amerikában, Kanadában és így tovább. Ez a makrokozmosz mikrokozmosza.

A H1N1 vírust „sertésinfluenzának” hívják, de az a sertésinfluenzának, a madárinfluenzának és a szezonális influenzának egy laboratóriumban előállított kombinációja, amely a tömeges oltás globális programjának igazolására szolgál, hogy beolthassák a lakosságot az erősebb vírus változatával a kiselejtezés szándékával, rövid és hosszú távon.

A kutatók azt mondják, hogy az influenzatörzs visszavezethető Dr. Jeffrey Taubenberger és egy genetikusokból és mikrobiológusokból álló csapat munkájához az Egyesült Államok Hadseregének Patológiai Intézetében Fort Detrickben, Marylandban, akik szuperszámítógépeket használtak, hogy feltérképezzék, azaz újra előállítsák azt az influenzatörzset, amelyik tízmilliókat ölt meg 1918-ban.

Azt állítják, hogy ezt a vírust odaadták a bázeli gyógyszeróriás Novartisnak, amelyik valamikor részt vett a náci gyógyszeripari kartellban, az IG Farben-ben. A Farben volt az, amelyik működtette az auschwitzi koncentrációs tábort, és amelyik a náci háborús gépezetben alapvetően fontos volt. (NEM HISZED? NÉZZ UTÁNA!)

Ha ez „sertésinfluenza”, hogy létezik, hogy egyáltalán nem érinti a sertéseket? Félrevezettek bennünket, hogy azt higgyük, ez Mexikóban tört ki egy sertésfarmon, de egy idióta egyiptomi kormányzati rendelettől eltekintve – amely azonnal elrendelte a sertések tömeges levágását – a disznókat azóta soha többé meg sem említették. Ha ez nem sertésinfluenza, mint ahogy nem az, akkor hogy bukkanhatott fel egy sertésfarmon Mexikóban?

Az Egyesült Államok Élelmiszerügyi Hatósága azt mondta, nem nyert igazolást, hogy meg kellene ölni a sertéseket vagy korlátozni a szállításukat, mivel nincs ténymegállapítás arra vonatkozólag, hogy a vírus érintette a disznókat vagy a húsukat veszélyessé tette volna. Igen, mert nincs is semmi köze a disznókhoz – ezt a vírust laboratóriumban állították elő.

Az Egyesült Királyság kormánya úgy becsüli, hogy ott kb. 65 000 ember fog meghalni a „sertésinfluenzában” ezen a télen. Hogyan képesek ezt felbecsülni, amikor a legtöbb embernél a „sertésinfluenza” tünetei rendkívül enyhék, és az esetek száma gyorsan csökkent a nyár vége felé? S történt mindez azon erőfeszítések ellenére, hogy a számokat próbálják igazítani a hamis képhez.

Számos emberről állították hamis diagnózis alapján, hogy biztosan a „sertésinfluenza” vírusával fertőződött meg. Pontosan ezért mondta az Egészségügyi Világszervezet, hogy a tünetek alapján kell diagnosztizálni, nem pedig tesztvizsgálattal. (A tünetek alapján történő diagnózis kb.14%-a valódi H1N1 fertőzés – adatok Giulio-nál – Skyler)

Ennek eredményeképpen voltak gyerekek, akik agyhártyagyulladásban haltak meg, és ezt „sertésinfluenzaként” diagnosztizálták, és mások, akik olyan betegségekben szenvedtek, mint a tüdőgyulladás, és azt mondták nekik, hogy „sertésinfluenzájuk” van, anélkül, hogy elvégezték volna a tesztet. Mindezt olyan képzetlen, szakmai képesítéssel nem rendelkező, a lakosság köréből kikerült emberek teszik, akik a sertésinfluenza „telefonos ügyfélszolgálatánál” dolgoznak; ezt nevetséges módon a brit kormány állította fel. A telefonon diagnózist adók közül néhányan alig idősebbek 16 évesnél.

Apropó, a „telefonos ügyfélszolgálatokat” már a „sertésinfluenza” áprilisi, mexikói felbukkanása előtt megszervezték. Ahogy mondom, mindez már előre el lett tervezve.

A hatóságok azt mondják nekünk, amit elterveztek, egészen attól kezdve, hogy a laboratóriumban előállított „sertésinfluenzát” forgalomba hozták Mexikóban. A kormányzati és egészségügyi képviselők Nagy- Britanniában, Franciaországban, az Egyesült Államokban és másutt nagyon korán figyelmeztettek arra, hogy a H1N1 vírustörzs „erősödhet” az ősszel, és ez pontosan azt jelenti: megtervezték, hogy így legyen (lásd jelenlegi ukrajnai események - Skyler).

LeftHozzá akarnak férni minden emberi testhez a bolygón, hogy befecskendezhessenek egy sor mérget, az immunrendszer lerombolóit és majdnem biztosan nano-technológiával előállított mikrocsipeket, és pillanatnyilag ezt nem fogják elérni. Túl sok a kétely az emberekben a H1N1 oltás szükségességéről éppúgy, mint a biztonságos voltáról. Ahogy a dolgok állnak, az emberek nagyon nagy számban vissza fogják utasítani, hogy akár őket, akár a gyerekeiket beoltsák. A brit orvosok körében végzett közvéleménykutatás úgy találta, hogy az orvosok fele nem akarja majd az oltást, egy másik felmérés feltételezi, hogy a nővérek 30 %-a ugyanígy foglal állást. Mindez köszönhető annak, hogy a világ realitását illetően növekszik a tudatosság, amit tapasztalunk, és köszönhető a sokak általi fantasztikus erőfeszítéseknek, akik terjesztik az igazságot a „sertésinfluenzáról” és az oltásról az interneten.

Röviden, az elit családok, akik a sertésinfluenza konspiráció mögött állnak, nevezetesen a Rotschildok és Rockefellerek, nem fogják megkapni, amit akarnak a dolgok jelenlegi állása szerint. Tudják ezt, és ezért a tervet változtatni kell „a dolgok állásához igazítva”. 

Ezek a nagyon beteg emberek azt tervezik, hogy növelik a „sertésinfluenza” vírus erejét, hogy ezzel alátámasszák a saját „próféciájukat” a halálesetekről, és drámaian növeljék a félelmet, amelynek az a célja, hogy megtörjék a lakosság ellenállását annak érdekében, hogy beoltassák magukat és családjukat.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO), egy Rothschild-Rockefeller teremtmény, ragaszkodik ahhoz, hogy az oltás tartalmazzon élő „sertésinfluenza” vírust, és nagyon valószínű, hogy ez fogja terjeszteni a betegséget éppen azáltal az oltás által, amelyről azt hiszik, – hiszik – hogy megvédi az embereket tőle. (végül az oltóanyag nem tartalmaz ilyet, de az orrba spriccelhető un. „Nasal Spray” igen, amivel az oltott személy az „oltás”, ill. a bespriccelés után még 21 napig fertőző marad és terjeszti a vírust – Skyler)

Ez lehetséges a vírus közvetlen beoltásával, és azáltal is, hogy a vírus a beoltottaktól a széklet, vizelet, nyál és a nyálkahártya közvetítésével megy át a többi emberre. A szájba adott gyermekbénulás elleni oltást éppen emiatt a probléma miatt hívták vissza az Egyesült Államokban, de ezt még mindig alkalmazzák az un. fejlődő országokban.

A szájba adott, élő vírusos, gyermekbénulás elleni oltás megfertőzheti az embereket olyan gyermekbénulással, amelyet az oltással kapcsolatos gyermekbénulásnak neveznek (a központi idegrendszert érinti). A gyermekbénulás elleni oltásba helyezett élő vírus a csecsemők székletében még hat héttel az oltás után is megtalálható, kimutatható! (Most ne is beszéljünk az oltás adalékokról, mint pl. etil-higany, formaldehid, stb.)

Micsoda gondolat, ha eltűnödsz azon, hogy a gyerekek kb. 25 oltáson vannak már túl kétéves korukra... Van még kedve valakinek pelenkát cserélni? Kanyaró vírusból származó genetikai anyag megtalálható a vizeletben még két héttel az oltás után; élő rubeola vírust fedeztek fel az orrban és a torokban 28 héttel az oltás után is, és ez terjed az anyatejen keresztül; oltással előidézett bárányhimlő kimutatható a tüdőben, és különböző módon terjed; az orrba permezett influenza oltás élő influenza vírusokat tartalmaz, és bebizonyították, hogy átterjedhet a többi emberre attól, aki az oltást megkapta.

Azt mondják, hogy azok a gyerekek, akik nem kapják meg az oltást, veszélyt jelentenek a beoltottakra (csorda immunitás elmélet... –Skyler), de azt láthatjuk, hogy tulajdonképpen ennek az ellenkezője igaz. Ezzel a háttérrel, lehetne-e hatásosabb módszer, mint az erősebb „sertésinfluenza” vírus terjesztése egy tömeges oltási programmal? Teljesen világos, ezt tervezik tenni – meg még sok mást e mellett. Vannak más módjai is a vírus terjesztésének...

Folytatása következik...

A cikket David Icke oldalárol vettük át. Fordította az Új Medicina.

biztonságos lájkolás

Címkék: rendőrállam fasizmus oltás h1n1 david icke új medicina.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr941485583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsek ernő áruló 2010.12.21. 10:49:04

Egy apróságot megjegyeznék: minden valaha volt vírus-fertőzés elleni oltás tartalmazta eddig a fertőzést okozó vírust - legyengített formában. Ez azért van, mert ha a szervezet harcol a vírus ellen, önmaga fejleszti ki a védelmet. Adott esetben ez is okozhat enyhébb lefolyású megbetegedéseket, mert ez az oltás lényege. A vírusok ellen csak így lehet védekezni. Én mindenesetre nem oltatom magam, mert nincs rá szükségem. Évente, két évente egyszer megfázok, akkor egy hétig kicsit szarul vagyok, sok mézes teát iszok, aztán helló. A "hini" is csak egy influeza.

Ellenanyagok csak a baktérium-fertőzésre vannak, ezek is olyanok, mint az antibiotikum, amit nagyon sokáig megfázásra is felírtak, ennek következtében iszonyú rezisztenssé váltak, és egy mai antibiotikum tabletta 50-szer akkora dózis, mint amikor én kicsi voltam.

leenaa 2010.12.22. 10:09:14

Kedves Gerzsonka,
Nemsokára fogunk írni részletesen az oltásokról és a velük kapcsolatos problémákról, veszélyekről. Most csak két apró tárgyi tévedésre hívnám fel a figyelmedet:

1. NEM igaz, hogy mindig gyengített vírus van egy vírusfertőzésre adott vakcinában, pl. az IPV elölt polio vírust tartalmaz.
2.Ellenanyagokat (passzív immunizálás immunglobulinokkal) NEM csak bakteriális fertőzésekre adnak, hanem vírusbetegségekre is. Pl. CMV, Hepatitis, veszettség stb.
süti beállítások módosítása