Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Gyógyítható a nátha 1 nap alatt?

2009.10.30. 16:18 | Ébredj Fel | 8 komment | Megosztás és tárolás |

Nos, felhívtuk a figyelmet a H1N1 oltás veszélyeire... Ugyanakkor nem lehet tagadni, hogy az influenza létezik, legyen az normál szezonális influenza vagy sertés-, ill. újinfluenza, vagy akár az ILI kategóriába sorolt betegségek (Influensa Like Illnesses – influenzaszerű megbetegedések – a CDC és a WHO azzal, hogy nem teszteli tovább a H1N1-es eseteket – vagyis hogy nincs laborvizsgálat, hogy megállapítsák, pontosan milyen vírus vagy egyéb kórokozó okozza a tüneteket – ezeket is a sertésinfluenzás megbetegedések közé sorolja, így növeli a megbetegedettek számát), vagy akár egy sima megfázás. Ezek ellen védekezni kell! Legjobb, ha meg sem kapod, mert jól működik az immunrendszered – vagyis szedsz valamiféle tisztességes multivitamint, sportolsz valamit vagy legalább napi fél órát sétálsz, leszoksz vagy csökkented a dohányzást stb. De mit lehet tenni, ha már a betegség jelentkezik?

A Natur Hírek cikkében a cink rágótabletta hatásairól olvashatsz, mely jelentősen lerövidítheti a náthás periódus hosszát. Ha regisztrálsz az oldalon, ingyenesen megkapsz 5 e-book-ot, mely az egészséges táplálkozás, ill. az egészséges élet témáját járják körül. Ezekben valóban sok hasznos információ van, csak ajánlani tudom mindenkinek.

További hasznos információkat olvashatsz a Vitaminsziget cikkében. Itt több hasznos megelőző/gyógyító metódusról olvashatsz, mint pl. inhalálás, párologatás, stb. 

Légy tudatos és készülj a bajra! Így könnyebben elkerülheted, ill. kigyógyulhatsz belőle...

 

 

biztonságos lájkolás

Címkék: nátha vitamin megelőzés influenza gyógymódok védekezés ili

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr771487060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex22 2009.11.12. 19:15:30

Van egy BeaTerra nevű (tiltott!!!) készítmény, aminek ugyan semmiféle gyógyhatása nincs, de az oltás mellékhatásait megszüntetheti...Keressetek rá. Megelőzésre is jó lehet.

garykata 2009.11.17. 11:31:54

Sziasztok!Tudja valaki,hogy az oltást követően mennyi ideig fertőzi az egyén a környezetét?Nekem ovis fiaim vannak.Az oviban több gyereknek is be fogják adni és utána nem akarom az enyémeket bevinni..de meddig??Ha valaki tudja,írjon!!!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.17. 12:08:19

@garykata: Az oltóanyag elölt teljes vírust tartalmaz, ami elvileg nem fertőző. Kivétel ez alól az USA-ban használt orrszpré, amiben „legyengített” élő vírus van - ez kb. 21 napig még fertőző lehet.

Más kérdés, hogyha valaki oltás közben lesz beteg, amikor még nem alakul ki a védettség, ekkor a betegség lefolyása súlyosabb lehet és az az egyén természetesen fertőz is.

garykata 2009.11.17. 12:45:51

@Ébredj Fel: ha az oltóanyag elölt vírust tartalmaz,akkor miért van a riadalom?Azt mondják,hogy a vakcinával akarják terjeszteni a vírust,amiben felerősített vírus van és fertőzi azokat is akik beoltott emberekkel érintkeznek.Most akkor mi van?

IndyanaJones 2009.11.18. 17:57:26

A H1N1 is gyógyítható, mint ahogy bármilyen más fertőzés is!
Erről bővebb cikk, ami egy kutató-biológusról, Royal Raymund Rife-ról szól:
www.bombagyar.hu/index.php?post=1506

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2009.11.23. 01:22:08

pff...komolyan mondom, kezd olyan lenni az élet, mint egy vicc... egy élő tipikus katasztrófafilm...
-.-'

Galactic Night 2009.12.11. 20:10:28

A Magyar Homeopata Orvosok Egyesületének nyilatkozata az influenzáról (akár H1N1, akár a "hagyományos":
Hogyan védhetjük meg magunkat a legjobban?

· Maradjunk nyugodtak, tájékozódjunk!

· Ne válassza a hagyományos influenza védőoltásokat! (Csökkenti a immunvédelemhez szükséges T-sejtek számát,
thiomersalt és más immunrendszert gátló anyagokat tartalmazhat!)

· Kerülje az immunrendszerét gátló hatásokat! (vezeték nélküli hálózatok, WIFI, Bluetooth, GPS stb.)

· Ne válassza a vírus ellenes gyógyszereket! (az immunrendszert elnyomják)

Mit tud a homeopátia nyújtani az influenza járvány elkerülésére?

A homeopátiás felkészülés során kétféle gyógyszert használunk:

magából a kórokozóból készült ún. nozódát (Influenzinum) Ezt a gyógyszert nem érdemes akkor alkalmazni, ha már a betegségtünetek megjelentek. (A megelőzés mellett még akkor is gondoljunk rá, ha az influenzából való gyógyulás elhúzódó, sokáig maradványtünetek állnak fent.) A gyógyszer szedését akkor kezdjük el, ha a közvetlen környezetünkben megjelent már a betegség.
Adagolás: Influenzinum C200 esetén:2 hetente 2 napig 1x5 golyó
Influenzinum C30 esetén:2 napig 2x5 golyó naponta, 5 naponta ismételendő
olyan homeopátiás gyógyszert, amely a gyógyszerképében tartalmazza a járvány jellemző tüneteit.(genus epidemicus) A járvány nagyon gyakran hasonló tünetekkel lép fel a legtöbb betegnél, ezért 15-20 eredményesen kezelt beteg tünetei alapján legtöbbször megállapítható az az egyetlen homeopátiás gyógyszer(genus epidemicus), amely enyhíti a tüneteket, gyorsítja a lefolyást és megrövidíti a betegséget. Ha ezt a tünetek alapján ki lehetett választani, akkor már megelőzésre is adhatjuk azok számára, akik a betegekkel érintkezésbe kerültek vagy azoknak, akiknél a betegség jelei kezdenek megjelenni. Sajnos sok páciens tünetei nem illenek bele az "átlagos betegségképbe", ezért nem mondhatjuk azt, hogy minden influenzásnak ugyanazt a homeopátiás gyógyszert kell adni. Sajnos az influenzás betegek kezelése sem rutin, hanem egyénre szabott!
Mivel erősíthetjük még az immunrendszerünket?
Fogyasszunk több antioxidánst az étrendben, minden nap igyunk frissen facsart zöldség vagy gyümölcslevet! A C-vitamin nagy adagjai (1-10 ezer mg - ha tolerálja a szervezete!) szintén segítenek a védelemben. Echinacea D4 vagy D6 homeopátiás gyógyszer (7 napig napi 2x 5 golyó és 7 nap szünet), az Oscillococcium (megelőzésre heti egy alkalommal a dobozban mellékelt adagolási útmutató szerint), szintén hatásos szer a védelemben.

Lásd még: Az immunrendszer erősítése homeopátiával...

Mit tegyek, ha megbetegszem?
A homeopátiás kezelés igen hatásos az inluenza tüneteinek kezelésében. A homeopátiás kórházak 1%-os halálozási arányukkal a hagyományos gyógymód 30-60%-os halálozásához képest sokkal hatékonyabbnak bizonyultak az 1918-as influenza járvány során. Az akkori adatokat megtekintheti: www.naturalnews.com/026148.html.

· Az átlagos lefolyású betegek kezelése (az összes beteg 75%-a)

Az influenza kezelését egyénileg, az akut tünetek alapján kell javasolni. Ehhez segítséget kaphat a mellékelt táblázatból, de konzultáljon homeopata orvosával! A járvány nagyon gyakran hasonló tünetekkel lép fel a legtöbb betegnél, ezért 15-20 eredményesen kezelt beteg tünetei alapján legtöbbször megállapítható az az egyetlen homeopátiás gyógyszer (genus epidemicus), amely enyhíti a tüneteket, gyorsítja a lefolyást és megrövidíti a betegséget. Ha ezt a tünetek alapján ki lehetett választani, akkor már megelőzésre is adhatjuk azok számára, akik a betegekkel érintkezésbe kerültek vagy azoknak, akiknél a betegség jelei kezdenek megjelenni. Az alábbi táblázatból három gyógyszert emelnénk ki, melyek korábbi járványokban eredményesnek bizonyultak: a Gelsemium sempervirens, a Bryonia alba, és az Eupatorium perfoliatum. A homeopátia ezen járványok kezelésében olcsó és biztonságos megoldást jelent, emellett felülmúlhatatlan előnye, hogy recept nélkül is hozzáférhető és segíti az orvosokat abban, hogy a súlyosabb betegekre több figyelmet szentelhessenek. A járvány megelőzésének és kezelésének homeopátiás stratégiája része kell legyen a nemzeti egészségügyi stratégiának, különösen akkor, ha a hagyományos gyógyszerek és védőoltások még nem hozzáférhetők vagy hatástalanok.

· A szövődményes betegek kezelése (az összes beteg 25%-a)

A betegek negyede nem reagál a járvány jellemző tünetei alapján megállapított homeopátiás gyógyszerre.(genus epidemicus), hanem a létfontosságú szerveket is érintő, intenzív betegségtünetek alakulnak ki náluk. A súlyos, szövődményes betegségformák gyakran kórházi kezelést is igényelnek. Ezeket csak tapasztalt homeopata tudja felismerni és a az egyéni tünetek figyelembevételével hatásosan kezelni.

Két gyógyszer különösen hasznos a szövődményes betegek kezelésében:

Pyrogenium: Jellemzője a pulzus-láz aránytalansága: folyamatos magas láz (39 oC feletti) és hozzá nem túlzottan magas, mindössze 100-110/min pulzus. A beteg nagyfokú gyengeséget érez, ugyanakkor igen nyugtalan, nem bír egy testhelyzetben megmaradni ( Rhus toxicodendron), panaszkodik az ágy keménysége miatt, ami hátfájást okoz számára. ( Arnica) Erős verejtékezés jelentkezik, a nyelv nedves.

Baptisia: A tünetek a hastífuszhoz hasonlóak: szeptikus lázzal, bűzös váladékokkal. Az arc hamuszürke, szemek beesettek. A nyelv eleinte sárga, majd a nyelv közepén sötét csíkok keletkeznek, melyekből az ízelőbimbők vörösen kiállnak, a nyelv széle sötétvörös, csillogó. Később a nyelven berepedések, bűzös fekélyek keletkeznek, ezek a fekete, fájdalmas fekélyek ellepik mindenfelé a szájnyálkahártyát. A lehelet rendkívül bűzös, de ugyanez jellemző minden váladékra (vizelet, széklet, izzadság) is. Csak folyadékot képes lenyelni, a szilárd ételektől fulladozik. A légzés nehezített, úgy érzi, mintha súly lenne a tüdején. Testszerte vöröses bevérzések jelennek meg a bőrön. ( Lachesis) A gondolkodás a betegség kezdetén már zavart lesz, belealszik a válaszba egy kérdés után, elakad egy mondat közben. A páciens úgy érzi, mintha a teste egyetlen nagy seb lenne, az a téveszméje, hogy darabjaira esett és próbálja ezeket a darabodat összeszedni az ágyban.

Adagolási útmutató: Általános elv, hogy abból a gyógyszerkészletből gazdálkodjunk, ami könnyen elérhető, nálunk van. Ha a szükséges szerből csak alacsonyabb potencia áll rendelkezésünkre (C30 alatt), mint optimális lenne, akkor azt adagoljuk gyakrabban. Szükség esetén lehet a nap folyamán 4-5 alkalommal ismételni 2-3 napon át. Ha nagyon hevesek a tünetek, érdemes 1-2 golyót feloldani egy pohár vízben és abból 10 percenként 1-2 kortyot igyon 3-4 órán keresztül. Ha magasabb potenciájú gyógyszerünk van (C30), akkor abból 1-2 golyót oldjunk fel egy pohár vízben és abból 1-2 kortyot igyon a nap folyamán 2 napig.

a táblázatot itt találod:

www.homeopata.hu/doc/influenza.pdf

ven 2009.12.12. 21:46:44

@Galactic Night:
A WiFi vagy a Bluetooth gátolja az immunrendszert? :D beszarok...

(azt már nem is merem megkérdezni hogy ezt honnan veszed...)
süti beállítások módosítása