Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

További kérdések Falus Ferenc oltásáról

2009.11.02. 09:33 | Ébredj Fel | 20 komment | Megosztás és tárolás |

Az egyik „legnépszerűbb” írásunk a „Lebukott a tisztifőorvos, megbukott az oltóanyag” című poszt. Az ebben közölt fotón elég egyértelműnek látszik, hogy Falus Ferenc oltása közben a fecskendőn rajta van a védőkupak.

Ez persze másnak is feltűnt, mi több, még az ÁNTSZ fülébe is visszajutotta baki híre. Nosza, össze is gyűlt a válságbizottság, hogy megvitassa, hogyan kéne beoltani az Istenadta Népet azzal, hogy a tisztifőorvos is annak rendje és módja szerint be lett oltva.

Kibocsájtottak hát egy dokumentumot, melyben további fotók bizonyítják az oltás valós voltát, meg az erről szóló videót is. Nézzük meg hát őket kicsit részletesebben! Video:

A helyzet az, hogy ezen a videón nem látszik, hogy Falus Ferencet valóban beoltották. Azt sem mondhatom persze, hogy nem – a felvétel nem bizonyít semmit. Így legegyszerűbb, ha kizárjuk a bizonyítékok köréből.

Nézzük akkor a képeket:

Dr. Csohan Ágnes oltása

Dr. Kovács Attila oltása

Dr. Falus Ferenc oltása

ÉS... ismét nem derül ki, hogy a tűt beszúrták-e  a tisztifőorvosnak. Egyetlen olyan képet sem tett közzé az ANTSZ, amelyen látszódna, hogy a tű benne van Falus Ferencben. Ha nagyon jóindulatú vagyok, akkor ez alább esetleg elfogadható... bár itt is inkább csak szúrja a bőrt a tű és nincs benne:

De... ha szemfülesek vagytok, azonnal észrevehettek egy üvöltő különbséget. De ha nem lennétek, majd én segítek ;) és berajzolom az oltási szögeket:

 Sorrend: Dr. Csohan Ágnes, Dr. Kovács Attila és Falus Ferenc oltása

Jól látszik, hogy az első két delikvens oltása az előírásnak megfelelően, izomba, a karra majdnem derékszögben lett beadva. Falus Feren oltása ellenben erős hegyesszögben hatol be a... nos, az izomba biztos nem, inkább a bőr alá. Az ilyen oltás pedig „nem derék”.

Vajon mi ennek az oka? A szemüveges kolléga nem tud beadni egy oltást? Vagy megkérték rá, hogy hibásan adja be? Milyen okból vajon?

Lenne itt még 1 dolog, ami nem tiszta...

Látjátok azt az üres széket a névtáblával? Ott kellett volna a tisztifőorvost is oltani, ugyanúgy, mint a többi ÁNTSZ-es kollégát. A képek alapján viszont őt egy másik helységben másvalaki oltotta be. Vajon miért?

a helység, ahol a többieket oltották...

Ennyi felesleges kérdést... és akkor ezek még csak a külsőségek, arról még nem is beszéltünk, hogy tulajdonképpen bármit beadhattak a Tisztifőorvosnak, akár sima sóoldatot is – tehát egy tökéletes videó sem lenne bizonyató erejű.

Jó, jó, persze lehet mondani, hogy rosszhiszemű vagyok. Aláírom. Azt gondolom, hogy az ilyen pozícióban lévő embereknek nem kéne hazudozniuk, vagy akár ködösíteniük, vagy olyasmit állítani 100% bizonyossággal, ami nincsen megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva. Falus Ferenc már többször megbukott ebből a szempontból. És én úgy vagyok vele, hogy ha valaki egyszer már hazudott, akkor nem bízom meg benne soha többé.

Arról nem is beszélve, hogy a Tisztifőorvos nem tűnik egy ostoba embernek. Hogy állíthatja akkor, hogy a H1N1 oltás teljesen biztonságos? Nem hallott még a higannyal kapcsolatos kétségekről? Az embrionális tojásban tenyésztett oltóanyag lehetséges szennyeződéseiről? A madárleukémiáról? Miért titkosították az OMNINVEST-es megrendelés adatait 10 évre? Miért nem derítik ki és mondják meg, hogy kié az OMNINVEST? Miért nem rendel a kormány – legalább alternatívaként – a külföldi oltóanyaggyártók termékeit?

Ezek a kérdések mind megválaszolandók lennének, ha az oltás iránti bizalmat az ÁNTSZ valamint a kormány vissza kívánnák szerezni. De nem... ennek épp az ellenkezője zajlik. Ködösítés a köbön.

Így, Tisztelt (?) Falus Ferenc Tisztifőorvos úr, csak egyet kérdeznék meg: Ön tagja a Globális Elit valamelyik csoportjának vagy csak megvették kilóra?

 

biztonságos lájkolás

Címkék: falus ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr211492315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krudy777 2009.11.02. 12:30:11

Ne háborogjunk, inkább tanuljunk a jó példából, szerintem a sztori magáért beszél:
Neki már van papír van a kezében, hogy be van oltva.
Használjuk ki, hogy csöpp kis országunkban burjánzik a korrupció és szerezzünk mi is papírt erről!
Egyenlőre úgy tűnik, ehhez nem kell más, csupán némi hálapénz.
Higyjétek el, jóval nehezebb lesz, amikor a WHO special task forces átveszi az irányítást!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.04. 07:28:56

@krudy777: Ha tudja, mindenki tegye meg a megfelelő óvintézkedést. Addíg, amíg nem tudjuk, hogy van-e chip az oltásban, addig az oltási bizonyítvány elég lehet.

Rövidesen írni fogok arról, hogy hogyan lehet védekezni, ha a mikrochip-es rendszert bevezetik...

dzyna 2009.11.13. 22:50:15

Mélyen tisztelt Valaki, aki a blogot írod !

Gratulálok a laphoz, tetszik. biztosan nagyon sok az igazság benne.
Egy aprócska bajom van csak: itt alul, az általam többször használt nicknév látszik. Ez hogy' került ide?
Vagy a blog írója is ezt a nevet használja?
Bocs, ha buta a kérdés, tényleg nem értem...
Üdv! Dzyna

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.14. 00:44:50

@dzyna: Hi Dzyna,

nem tudom, mire gondolsz, az én Nick-em Ébredj Fel, mint ahogy itt is látható...

HerrSicher 2009.11.24. 21:11:41

Valasz: megvettek kilora. Idehaza nem kell sokat fizetni, az egesz parlamentet megveszik kilora. Egyebkent Falus mindig is gyanus volt...

Vesalius 2009.11.25. 22:11:28

Gondoljátok, hogy odáig fajul a dolog, hogy kötelezővé teszik az oltást?

Vesalius 2009.11.25. 22:29:38

Ja és még valami.
Mivel a két kép különböző, az állítólagos tűvédős képen a jobb felkarba szúrnak subcutan. A másik képen pedig a bal felkarba kapja szintén sc. Ez csak akkor lehet, ha mindkettőt ( Fluval AB és Fluval P) egyszerre kapta meg a két karba, ahogyan ezt adják is.
Amíg a Fluval P tájékoztatóján csak az intramuscularis , vagyis izomba adás javallt, addig a szezonális vakcina papírján szerepel a subcutan lehetőség is.
Vagyis: az egyik mindenképpen szabálytalan volt , a másik nem biztos.

Trolibusz 2009.12.03. 22:42:27

Kedves Blog Szerkesztő!

Figyelmesen olvastam a cikket és úgy gondoltam, hogy reagálnom kell! Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre ott voltam amikor Falust beoltották. Én személyesen láttam (rajtam kívül még többen), amikor a tű a bőrébe hatolt, legalább 2-3 cm mélyen és beoltották. (még vérzett is a helye). Az meg a sajtó külön kérése volt, hogy Őt ne a sajtótájékoztató helyén oltsák be, hanem az orvosi rendelőben, ahol az oltás folyik. "ha valaki egyszer már hazudott, akkor nem bízom meg benne soha többé" idézem a blog Szerkesztőjét. Úgy gondolom, hogy ez az írás nem szól másról, mint a szándékos hangulatkeltésről, a félrevezetésről. Igazán sajnálom, hogy ilyen sületlenségek jelennek meg és elhitetik az emberekkel.

Trolibusz 2009.12.04. 10:20:28

Kedves Blog Szerkesztő!

Tegnap írtam egy hozzászólást, és milyen érdeked eltűnt! Csak nem a cenzúra eszközével él, és ami Ön számára nem kívánatos kitöröljük???

Trolibusz 2009.12.04. 10:23:39

Bocsánat, az én gépem rosszalkodik, tisztelettel visszavonom az utolsó bejegyzésem és megkövetem a szerkesztőt!

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.12.04. 13:00:55

@Trolibusz: Hi,

örülök, hogy jelentkeztél, mert a szerencsétlenkedés ezzel a dologgal kapcsolatban sok kételkedésre és félreértésre adott okot.

Ettől függetlenül arra nincs magyarázat, hogy miért nem izomba adták be a Fluval oltást Falusnak - mert oda kellett volna. Ezen felül az sem nagyon számít, hogy tényleg beoltották-e vagy sem: az oltóanyag is lehetett fake.

Persze nem akarom kötni az ebet a karóhoz. Ez az egész elkerülhető lett volna egy tisztességes sajtóanyaggal. A tényeken nem változtat: a sertésinfluenza sztori egy nagy átverés és a legjobb olvasatban is arról szól, hogy a világ lakoságát lehúzzák pénzzel. De sajnos úgy tűnik, hogy ennél sokkal súlyosabb a helyzet.

Falus és az ÁNTSZ többször megszegte az egészségügyi törvényt és fellépése etikailag is megkérdőjelezhető. Ez van.

Trolibusz 2009.12.05. 19:14:50

Kedves Blog Szerkesztő!

Kénytelen vagyok Veled továbbra is vitatkozni, de megjegyzem fölösleges, hisz nem egyformán látjuk a világot és valószínűleg nem fognak közeledni nézeteink! Az oltó orvos hibája, hogy milyen szögben adta az oltást és az, hogy Falus nem ült le! Úgy gondolom, hogy F. elhivatott a H1N1 elleni védekezésben és semmi érdeke nincs, hacsak az emberek életének megóvása! Az a kijelentésed, hogy átverés a vírus, ezt talán beszéld meg azokkal az emberekkel, akiknek felesége, férje, fia, lány az intenzív osztályon fekszik élet és halál között. Nem hiszem, hogy Ők egyet értenének Veled. Továbbra is azt mondom felelőtlenség és meggondolatlanság az oltás ellen ennyire félrevezető információkat adni. Inkább segítsd azok munkáját, akik napról napra azon dolgoznak, hogy embereket mentsenek meg. A többi most nem számít. Hát ennyi!

Érdeklödő1 2009.12.05. 20:15:48

Hát igen.Az oltást intramuscosan kellett volna beadni.Ehelyett subcutan injekció beadást látunk.Ami ugye helytelen.(Mondjuk attól függően mit kapott).Az oltó orvos hibája?Már egy első éves ápoló tanuló is tudja mi a különbség s melyiket hogy kell beadni.Az hogy állt az nem befolyásolja.Simán megoldható lett volna ha megakarták volna oldani.Érdekes dolgok ezek.

Trolibusz 2009.12.05. 23:50:05

Mindig nagyra becsültem azokat az embereket, akik ennyire bölcsek. Ott sem voltak, de tudják, hogy mi történt. Még egyszer szeretném mondani, hogy Falus mellett álltam, és láttam, hogy mit kapott és hogyan oltották be. Én nem láttam benne semmi szabálytalanságot. Higgyék el beoltották és rendesen. Úgy gondolom, hogy ezekkel a kijelentésekkel mindazon becsületes embereket megsértik, akik rendesen végzik a dolgukat. És ez nemcsak a Falus.

Érdeklödő1 2009.12.06. 10:10:55

Én csak azt írtam le amit a képen láttam.Tényleg nem voltam ott.De azért akkor is elgondolkoztató.
Falusról meg annyit hogy a rendőröl azt nyilatkozta
hogy ha nem lett volna beoltva akkor súlyosabb lett volna az állapota.Végül is több napig volt életveszélyes állapotba,lélegeztető gépen szerinte ez az enyhébb állapot????

Trolibusz 2009.12.06. 19:26:17

Gondolom mindenki látott már olyan képet, ami nem biztos, hogy a valóságot mutatta. Ez is olyan, erről kár vitatkozni. Úgy látom, ha nem ebben, akkor másban lesz hibás, "ha van rajta, ha nincs..."!!! Sajnos nincs 100%-os védelem, szegény debreceni fiatalember bele esett ebbe a kis százalékba. Én csak annyit mondtam, hogy ha valamit nem ismerünk teljes pontossággal, ne mondjunk róla ítéletet.

Vesalius 2009.12.06. 20:38:50

A képet más orvosi blogon is kommentelték, és először ők is a kupakos verzióra szavaztak, de később elismerték, hogy valóban beszúrták a tűt. De egy sc. injekciót talán ők is megtudnak különbözttni egy szabályos im. tól. Ez pedig sc. volt. Ezen nem érdemes vitatkozni. De ha ez Falusnak jó volt, akkor nekem is.....

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.12.07. 07:47:53

@Trolibusz: Nem tudom, honnan veszed a bátorságot, de leginkább a tudást!!! hogy ilyen magabiztosan nyilatkozz az oltás védelmében. Azért, mert saját szemeddel láttad a tűt rosszul bedöfni? Ettől lettél a H1N1 oltóanyag elkötelezett híve?

Ez a blog nem Falus oltásáról szól – annak ez csak egy témája. Attól, hogy Falust beoltották valamivel, az oltást érintő egyéb kérdések továbbra is fenn álnak.

jeee 2009.12.07. 15:42:07

Trolibusznak:
Biztos hallottál már arról a mondásról hogy nem minden az aminek látszik.
Gondolj csak bele ha David Copperfield képes keresztbe kasul repekdni egy shown, akkor szerinted olyan nagy ügy lenne előadni egy kis oltás trükköt?Nem beszélve arról hogy azt már nem láthatad hogy pontosan mi volt az oltásában pl, tiszta víz stb..
Ime Copperfield repkedése:
www.youtube.com/watch?v=Xfc4s918tRQ&feature=related

numda · https://giuliotortenesze.wordpress.com 2010.01.01. 14:24:59

Engem az izgat, hogy Falus miért engem jelentett fel, és miért nem téged? Nem logikus.

Ugyanis a panaszban egyértelműen a te blogbejegyzésedet sérelmezi, és jelöli tényállításként, ami ugye egy magánvádast ellened megalapozhatna, azonban ellenem etikait semmiképpen.

Kavarják a xart nagyon.

A faszi annyira zavarodott volt, hogy a videon a saját két karját is felcserélte.:-)
Bal-jobb nem ment neki. Ideges volt, izgult, ami érthetetlen, ha ez egy sima ügy. De szerintem sem az.
süti beállítások módosítása