Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Irak felszabadítói – VIDEO

2009.11.05. 08:40 | Ébredj Fel | 7 komment | Megosztás és tárolás |

Bár egyre kevesebben hisznek az amerikai tömegpropaganda hipnózisának, miszerint Irakot a „terrorista fenyegetés” miatt kellett lerohanni, még mindig sokan vannak olyanok, akik szerint Saddam Hussein eltávolítása összességében jó dolog volt, mert így Irakban lehetőség nyílik egy „demokratikus rendszer” felépítésére. Nosza, vizsgáljuk meg akkor, mi változott az USA felszabadító hadművelete óta, például Falludzsában.

A város Bagdadtól 69 km-re fekszik és talán a világ legerősebben őrzött települése azóta, hogy 5 éve muszlinok megtámadtak egy üzemanyag-szállító konvojt és megöltek 4 amerikai katonát. A megégett holttesteket felhúzták a város egyik hídjának acélpillérjeire. A válasz elrettentő volt: az amerikai hadsereg megostromolta és szétbombázta a várost, lerombolva annak több mint 60%-át. Az eredetileg 600 000 lakosú város romjain – melyet azóta sem engedtek eltakarítani – ma kb. tizedannyian élnek; a többi lakos vagy elmenekült, vagy meghalt. A várost 27 ellenőrző ponton keresztül lehet megközelíteni, de kizárólag a falludzsai lakosoknak, akik csak un. biometrikus azonosítóval léphetnek be a kísértetvárosba.

Az amerikaiak a bombázásnál rádióaktív és kémiai anyagokat is használtak – erről valahogy nem tudósított a média túl aktívan. Az ismert anyagok között fehér foszfor, gyengített urán és egyéb, un. cluster-bombával célba juttatott anyagok voltak, melyek a lakosság egészségét visszafordíthatatlanul károsították. Mindennapos jelenség a terméketlenség, de a gyermekáldás is inkább az átok kategóriájába csúszott át.

Deformált gyermek az iraki Falludzsában2009 szeptemberében a falludzsai Központi Korházban 170 gyermek született. A csecsemők 24%-a az első héten meghalt; a halottak 75%-a súlyos születési rendellenességgel, deformáltan jött világra. Összehasonlításképpen 2002 augusztusában, vagyis a háború előtt 530 szülés történt, 6 újszülött halt meg és 1 volt deformált. A borzalmas torzulásokkal világra jövő gyermekek aránya folyamatosan nő, a rendellenességek között kétfejű, fej nélküli, egyszemű, pikkelyes vagy hiányzó végtagú újszülöttek vannak. Video:


Tisztán látszik az amerikai „szuperfegyverek” hatása – a gyilkos összetevők sugároznak, a levegővel belélegezhetők, belekerülnek a vízbe, az élelmiszerekbe, károsítva a DNS-t és súlyos betegségeket okoznak. A város orvosai beszámoltak arról, hogy nem csak a rendellenességgel születettek száma, hanem a koraszüléseké is extrém mértékben emelkedett meg 2003 óta. Ami még ennél is riasztóbb, hogy „azoknál a csecsemőknél, akik mégis életben maradnak, később jelentős károsodások lépnek fel.” 

Ezt a szabadságot hozták hát el az Egyesült Államok katonái Irakba És nézzétek csak, milyen kedvesen kínálgatnak egy üveg vizet a katonák a „felszabadult gyerekeknek”!


Hát nem tündérek???

E káros fegyverek bevetésének borzalmas következményei vannak. Irak – hasonlóan Afganisztánhoz – egy olyan országgá vált, ahol a gyermektelenség az egyetlen ésszerű magatartás. A sugárzás és a szennyeződés évtizedekig éreztetik majd hatásukat, generációkat döntve az egészségkárosodottak szellemi és testi nyomorába. 

Az amerikaiak és szövetségeseik megszegték valamennyi háborús előírást, az ENSZ-Charta-t, a Genfi Konvenciót, a Hágai Szerződést és a Római Nemzetközi Háborús Bíróságét is. Valamennyien felelősek, és a vád: népírtás.

Upsz... valami nem stimmel. Nem küldtünk mi is csapatokat a „rend fenntartására” és a „béke biztosítására” Irakba és Afganisztánba? Mi több, a mai nap is részt veszünk az ottani állapotok megőrzésében különböző – igaz, kislétszámú – különítményekkel? 

Hogyan lehetséges ez???

Nem hiszem, hogy bárki is, aki magát jóérzésű józan magyar polgárnak tartja, támogatná ezt a borzalmat. De miért nem figyelmeztetett minket senki??? És miért nem tiltakozik most sem senki???

Hol van az egyház, amely oly hangosan abortuszellenes – e borzalom ellen miért nem emeli fel szavát? Isten legalapvetőbb parancsát – „Ne ölj” – tiporják lábbal folyamatosan, és még egy „ejnye” sem jön le a szószékről???

Hol vannak a zöldek, a környezetvédők, akik egy mohafajta vagy akár egyetlen pandamaci elpusztulása esetén oly vehemensen tiltakoznak? Vajon az állatok és a növények védelme fontosabb, mint az embereké???

Hol van a Vöröskereszt, hol vannak a karitatív szerveződések, az aktivisták, akiknek e torzszülöttek kinagyított fényképét kellene táblákon a fejük felé tartva mutatva mindenkinek e borzalmat???

Hol van a média, hogy beszámoljon erről a rettenetről?

És hol van a kormány, hol van a parlament, akikhez jóval több belső (un. titkos, ha-ha) információ is eljut, olyan, ami a „pórnéphez” nem? Hol van egy, csak egy politikus, aki kiáll a nyilvánosság elé és azt mondja: „Nem veszek részt ebben?”

 

 

 

Sehol. Csak a halotti, néma csend.

 

 

 

És most... Te mit teszel? Beállsz a sorba, vagy cselekszel végre?

Továbbküldés és megosztás:

biztonságos lájkolás

Címkék: usa irak bomba foszfor torzszülött falludzsa deformált rádióaktív

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr171500982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sergi191 2009.11.06. 14:16:35

Hogy lehetséges,hogy ez a skynews-on le lett adva.Ez a csatorna nincs a kezükben .Kötve hiszem.

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.11.06. 14:44:24

És akkor hol van az, amit Kína csinál mondjuk Tibetben, vagy az Oroszok mondjuk Csecsenföldön. vagy Nagy Sándor annó? Vagy a Római légiók? Ebben semmi extra nincs, nem is volt és nem is lesz. Mindig ez volt.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.07. 10:56:59

@sergi191: Az Elit nem tökéletes és nem tudják az élet összes aspektusát a kezükben tartani. Ezért néha kijönnek ilyen dolgok is, mint ahoggy az internet tele van olyan információkkal, amikről a média méllyen hallgat.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.07. 11:00:01

@Nyaligátor: Teljesen egyetértek, valóban nem Amerika az egyetlen kegyetlen és embertelen hatalom. De nagyonjó a marketingje.

Többen nem gondolják, hogy Afganisztán/Irak is ugyanolyan borzasztó háború, mint pl. a II. Világháború volt.

Nekik ideje erre ráébredni. És ideje, hogy megtagadjuk a támogatását az összes ilyen dolognak.

bbocs2 2009.11.07. 14:29:17

bocs, de olyan óvodás szinten ostobaságokat írsz, hogy sírni van kedvem.

radioaktív anyagok: ez legfeljebb egy lehet, a gyengített urán agvas gépágyú lövedékek. Ezeknek legfeljebb valami elenyésző mértékű tüdőrák kockázat növelő hatásuk lehet, azoknál, akik éppen pár méteren belül voltak, amikor becsapódtak. Genetikai károsító hatása olyan csekély, hogy ekkora népességnél kimutathatatlan.

vegyi anyagok: ez legfeljebb gyújtó hatású napalm és fehérfoszfor lehet. A fehérfoszfor be van tiltva, mert embertelenül súlyos égési sérüléseket okoz. Ennek azonban megint gyakorlatilag zéró genetikailag károsító hatása van.

Gyakorlatilag tehát zéró károsítás várható a gyermekeknél közvetlenül az US hadicselekmények miatt, ergo az egész cikk egy tudatlan hangulatkeltés, egymásból nem következő tények - ha tények - benyalása és terjesztése a cikkíró által.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2009.11.07. 16:14:22

@bbocs2: Hát én kérek elnézést, akkor ezek szerint Irakban maguktól nőttek kétfejű gyerekek, úgy látszik, ez az evolúció útja, a magas halálozási arány pedig csak azért van, mert Természet Anyánk jelenleg a termékfejlesztés fázisában van, csak még nem döntötte el, hogy a 2 fejű, a 6 ujjú vagy a pocakon guruló emberváltozatot részesítse előnyben.

Te meg az a változata vagy emberi fajtádnak, aki még a saját szemének sem hisz.

FehérTea 2012.05.28. 09:12:39

Nálam már 2012 van, és itthon, ebben a videóban kiálllnak egymásért az emberek és a rendőrök is csak vonakodva teljesítik 'kötelezettségüket', ez már haladás!

szabadriport.wordpress.com/2012/05/25/otthonvedo-csata-minden-negyzetmeterert/

Van az a pszichológia könyv, amiban az első képen a majom a szemét a másodikon a fülét takarja...
Az a hatalmas probléma, hogyha természetesnek vesszük a háborút, azért mert mást se tanítottak nekünk történelkemórákon, csak a 'jogos' háborúkat és forradalmakat, nos akkor semmivel sem kerül közelebb az emberiség egy boldog és minimális bűnt magába foglaló társadalomhoz..
A nép néhány valóban ésszerű és élettámogató akarata mindig felül kellene hogy kerkedjen egy-egy korlátolt, életellenes törvényen.
A birkák elfogadják a szomorú tényeket és a félelmük és gyávaságuk mértékében nem vesznek tudomást róluk, megváltoztathatatlannak mondják azokat vagy egyenesen megtagadják a létezésüket.
A bátor ember is fél, csak képes felülkerekedni a félelmén vészhelyzetekben és az élete folyamán folyamatosan megtanulja szeretni az embereket, nem csak a családja, a valllása, a munkája vagy egyéb mögé rejtőzik.
Jobb jövőt, Szeretettel!
süti beállítások módosítása