Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Szívtől szívig - az új interjúsorozat a világ vezető alternatív személyiségeivel - VIDEO

2011.02.27. 06:28 | Ébredj Fel | Szólj hozzá! | Megosztás és tárolás |

Heart to Heart - Interview with Mado

Ahogy a Ne Oltsál! TV-nek volt nulladik adása, így a Heart to Heart, vagyis a Szívtől szívig című mélyinterjú-sorozatunknak is e kezdő adását nyugodtan nevezhetem nulladiknak. Magát az ötletet álmomban kaptam, melyről részletesen írtam az Útra keltünk c. posztban, most pedig az első ilyen típusú próbálkozásom látható, jó néhány bakival, angol nyelvi nehézségekkel, tehát valóban, nyugodtan hívhatom nulladik adásnak.

Szerencsére nem a körítés, hanem az információ a lényeg, és pont ez a szíve-lelke ennek a sorozatnak: beszélgetőpartnereim maguk annyira érdekesek, annyira különleges dolgokat mondanak el, hogy az én bénázásom és a technikai tökéletlenségek ellenére is minden ébredező számára izgalmassá válnak és példaképül szolgálhatnak.

Mint valószínűleg tudjátok, körutazáson vagyok Európában, melynek egyik fő célja, hogy e kivételes embereket „lencsevégre” kapjam és elbeszélgessek velük, hogyan látják ők a világot. Ahhoz, hogy ne legyünk felületesek, sok idő szükséges, így beszélgetéseink is ún. mélyinterjúk, melyekben partnereim életükről, látásmódjukról és az általuk képviselt irányvonalakról mesélnek, reményeim szerint úgy, ahogy másnak ritkán teszik – nem ritkán akár órákon át. Mivel a magyar ember ideje kevés, ezért e beszélgetéseket kb. 10-15 perces részekre szabdalva tesszük közzé. Ennyi ideje egy-két naponta mindenkinek van – akinek meg nincs, az valószínűleg nem az általunk elképzelt spirituális fejlődési útvonalát járja…

MadoFogadjátok hát sok szeretettel első (nulladik?) interjúalanyunkat, Mado-t, a Perszonokrácia tanítóját. Mado-val 2010 november közepén végeztem el a Perszonokrácia tanfolyamot, mely komoly élményt jelentett számomra: számos új információt adott és helyre tett olyan dolgokat bennem, melyeket más módon sokkal nehezebb lett volna megértenem.

S hogy azóta perszonokratává váltam-e? Nos, azt hiszem, mélyen belül eddig is ez voltam: igazi fekete birka, aki hisz és bízik a saját igazában és csak azt teszi, melyet helyesnek lát. Legalábbis lelki fejlődésem ebbe az irányba vezet, s hiszem, hogy bárki, aki megismeri ezt az irányvonalat, ezen az úton tudatosabb és jobb emberré fog válni.

A most következő interjú-sorozatot tekinthetitek akár egy ingyenes mini tanfolyamnak is. Én már kb. ezerszer láttam (a feliratok szerkesztése miatt), de nem tudom megunni; Mado élete és filozófiája egyértelműen követendő és pozitív példaként áll előttem.

Itt mondk köszönetet az EzVanKiadónak, akik megszervezték az interjút, BG71-nek, azaz Péternek, aki a helyszínt és a technika egy részét biztosította, és persze Mado-nak, aki értékes gondolatait megosztotta velőnk.

És mivel ma vasárnap van, vagyis van időtök videózni, ezért rögtön két részt is publikálunk, melyek az UFO-król, az otthonszülésről és a magyar emberek különlegességéről szólnak. Íme!

(Felirat bekapcsolása a CC gombbal a lejátszón! Figyelem! HTML5 player-ben Safari alatt csak az angol nyelvű bevezető felirat hajlandó megjelenni, használj helyette Firefox-ot, az működik...)

biztonságos lájkolás

Címkék: heart mother geréb ágnes ezvankiadó ghis mado perszonokrácia personocratia satprem bg71 szívig szívtől

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr712694004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása