Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Téged is megfertőzött ez a rémisztő járvány? Teszteld le mielőbb!

2011.05.06. 18:23 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Mindenki magából indul ki – tartja a mondás és be kell vallanom, hogy bizony, gyakran én is beleesem ebbe a hibába. Az én esetemben a túlzott optimizmusom az alapprobléma. Az, hogy abban bízom, hogy ha nem is annyira, mint mi, de azért képben vannak az emberek a világ dolgaival kapcsolatban. Vagy OK, ha nem is a „zemberek”, de legalább a mi olvasótáborunk. Szeretnénk azt érezni, hogy nem hiába koptatjuk a billentyűket és az egérgörgőt, hanem van valamekkora előrehaladás a felébredés felé vezető úton.

De gyakran rossz sejtelmeim vannak. TV-m ugyan nincs (ó, illetve van egy a buszban, de hónapok óta nem volt bekapcsolva), hagyományos újságokat is elég ritkán olvasok, így az ezekből a médiákból áradó hazugságáradat egész jól elkerül, de az interneten bizony belefutok számos olyan megnyilvánulásba, melyből sugárzik a tájékozatlanság, a mítosz. Ilyenkor mindig megdöbbenek. Hogy lehet, hogy ezt még nem tudják? Hogy lehet, hogy az a hazugság még nem nyilvánvaló mindenki számára? Hogyan tud a hivatalos propaganda még mindig így palira venni embereket, akik még csak meg sem kérdőjelezik az előadott információk realítását és tényalapját???

Ma linkelte be az egyik kedves barátom a NaturalNews egyik hírét, melyben a szerző, Mike Adams pont ezt a jelenséget elemzi – és talál is egy magyarázatot, mely szerint ezek az emberek egy un. Hiszékeny Elmeprogram (The Gullible Mind) szerint működnek. Ez egy hibásan működő pszichológiai program, mely az információkat, tényeket nem azok realitása, tényszerűsége alapján, hanem azok forrása szerint szűri. E Hiszékeny Elmeprogram kórban szenvedő emberek hajlamosak indokolatlan mértékben bízni a kormányban, a különféle intézményekben, a tömegmédiákban, orvosokban, tudósokban és egyáltalán bárkiben, aki vagy ami magán viseli egy hitelesnek tűnő hatóság uniformisát.

S míg a normálisan működő, intelligens egyének hajlamosak megkérdőjelezni bármilyen információt tekintet nélkül annak eredetére, azok, akik a Hiszékeny Elmeprogrammot futtatják bioszámítógépükön, hajlamossak teljesen elfogadni bármely állítást, kijelentést, ha az egy olyan hivataltól vagy személytől származik, melyet ez az illető saját magánál hatalmasabbnak, okosabbnak tekint, s melyet a hierarchiában maga fölött állónak fogad el.

Hogyan is működik e különös logika? Nos, Mike szerint a Hiszékeny Elméjűek tudják ugyan, hogy a kormánynak vagy az intézménynek megvan a lehetősége, hogy hazudjon nekik, ám ezt mégsem teszik, hanem inkább az igazmondást választják, még ha az ellentmond a saját személyes érdekeiknek is. S hogy miért tesznek így??? Nos, mert e csorda tagjai azt gondolják, hogy a kormány, az intézmények és a tömegmédia valamiféle becsületkódex alapján működik, egyfajta középkori lovagi szabályzat vagy Gentlemen's Agreement hatálya alatt, melyet e létesítmények nem mernek megsérteni – így hát inkább becsületesek maradnak.

Mike még elemzi egy kicsit ezt a viselkedésmintát, annak működési jelenségeit, sőt meg is kérdezi: „Hol található ez a becsületkódex? Hol van leírva?” S válaszol is rá: „Sehol, természetesen. A képzelet szülötte.” Pedig ebben a dologban téved! Dehogy nincs leírva, illetve… inkább meg van filmesítve. Mit gondoltok, ugyan miről szól Hollywood???

 

A nagy tengerentúli távirányító. A tudatalatti programmozója, mely addig ismételgeti ostoba sémáit, amíg végül igaznak hisszük mind. Ahol a jó mindig győz, ahol a katonák hősök és a kormány a népért van… He? Ahol a vészhelyzetben az orvosok kizárólag a beteg érdekei szerint döntenek? Ahol ugyan van egy-két korrupt zsaru, de a többség igenis becsületes és előbb-utóbb kibaszkodja a „férgesét”??? Ismerős a séma???

S mert e program rettenet mélyen beágyazódik az egóba, a Hiszékeny Elmebajosak magukat teljesen racionálisnak gondolják, megtévesztve saját magukat is s teljes erőbedobással szállnak szembe mindazokkal, akik valódi tényekkel és logikus érvekkel próbálják meggyőzni őket. Szerintük:

„Igenis logikus, hogy egy csoport terrorista miatt lerohanunk egy egész országot! Mit számít, ha közben milliónyi ártatlan civil pusztul el és további többmilliónyinak kell tengődnie nem emberhez méltó körülmények között? Az arabok úgyis terroristák mind. De legalább mi biztonságban leszünk!”

„Igenis be kell oltani a teljes lakoságot H1N1 ellen, még ha az enyhe is és még ha az oltóanyag erősen mérgezőnek tűnik is – hiszen ezt mondja a WHO és az ANTSZ! Ja hogy az oltóanyaggyártó cég ciprusi off-shore tulajdonban van? De hát így is ők adták a legjobb árajánlatot!!! Mit? Hogy a kormányok hivatalosan sérthetetlenséget garantálnak a vakcinagyártóknak?  Á, mindez csak a rosszindulató páciensek miatt van, akik csalárd műhiba-perekkel akarják lehúzni az orvosokat és a gyógyszercégeket! (Ugye, kedves Dr. Steierhoffer?)”

„És igenis, le kell váltani a kormányt! Mert ugyan az eddigi összes korrupt szar volt, ellenállás nélkül kiszolgálta a multinacionális nagytőkét és nyomorba döntött minket, de legközelebb már tényleg a megfelelőt fogjuk kiválasztani, az igazi Jó Pásztort, aki nem húzza le csupasz bőrünkig gyapjúnkat és nem vág le a vágóhídon!!! Mellette végre biztonságban élhetünk!!!

 

Kell még példa, vagy ennyi elég volt??? Remélem... szóval...

Szeretnénk optimisták maradni, de készek vagyunk szembenézni a keserű valósággal is. Készítettünk egy egyszerű szavazást a Ne Oltsál! Facebookos rajongói oldalára. Mindössze egy kérdésre kell válaszolni, mely az aktuális amerikai akcióval kapcsolatos, s a lehetséges válaszok fel vannak sorolva. Kattintsatok egyet a számotokra igaz válaszon. Szabad puskázni is, ha kétségeitek merülnének fel: ez nem az érettségi vizsga.

Illetve… dehogynem. Érettségi vizsga a javából. Azt vizsgálja, hogy vajon a társadalmunk elég érett-e már, hogy szembeszáljon a hazugsággal és egy új létezési szintre emelkedjen. Mutassátok meg a valódi helyzetet. Bizonyíték kell, nem ígéret – legyen bármi is az eredmény.

Szal a szavazáshoz ide tessék kattintani!!! (Ha nem fér ki a teljes szöveg, akkor tartsd felette hosszan az egeret, s megjelenik egy buborékban!)

biztonságos lájkolás
· 1 trackback

Címkék: társadalomkritika naturalnews hiszékeny elme

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr172882751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József - TROLLOK 2011.05.08. 11:14:03

CSOPORTKÉPEKA csábító új webes technológiák a közös gondolkodás korábban ismeretlen formáit teremtették meg. Pontosabban ezek lehetőségét. Az internetes kommunikáció ismert és gyakori jelensége ugyanis, hogy egy hozzászólás lángra lobbantja az indulato...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása