Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

A Hiszékeny Elme Járvány - Kórjelentés

2011.05.16. 01:59 | Ébredj Fel | 11 komment | Megosztás és tárolás |

Eltelt egy hét, kicsivel több is talán, legfőbb ideje hát, hogy kórjelentsünk, jobban mondva eredményt hirdessünk a Ne Oltsál! Blog első szavazásán, a Hiszékeny Elme Quiz-en. A Facebook mellet IWIW-en is indítottunk egy szavazást, bár az technikailag olyan gyenge volt, pontosabban a Szavazógyár nevű alkalmazás annyira egy – hogy is jellemezzem kulturáltan? – herélt darab, hogy csak az igazán elszántak tudtak szavazni – köszönet nekik, hogy keresztülvergődték magukat ezen a digitális útvesztőn. Íme tehát a szavazataitok Facebook-on és IWIW-en:

Facebook és IWIW összesítve:

6 – Örülök, hogy végre megölték azt a gazembert
7 – Nem érdekel, inkább magyar ügyekkel foglalkozzatok
13 – Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben
16 – Egy tisztességes bírósági eljárás neki is kijárt volna
23 – Szerintem tényleg most likvidálták, de sántít a sztori
23 – Nem tudom
30 – Hazugság, Oszama már 2001. decemberében meghalt
122 – Oszama bin Laden soha nem is létezett

És jöjjön a mi értékelésünk, válaszonként lebontva:

Örülök, hogy végre megölték azt a gazembert (2,5%) 

…és én is határozottan örülök, hogy Ti vagytok a legkevesebben. Ti vagytok ugyanis a Hiszékeny Elme prototípusai, e betegség vírushordozói, tősgyökeres fehér birkák, akik a hatalom összes hazugságát benyelik, méghozzá gondolkodás nélkül. Először is, hogy lehet örülni egy ember meggyilkolásának? Még ha feltesszük, hogy Oszama bin Laden valóban az volt, akinek hazudták, vagyis megátalkodott terrorista – nos, még ebben az esetben is inkább igaz rá, hogy háborodott volt, vagy mély tévedésben élt; így inkább szorult volna orvosi segítségre, mintsem büntetésre. Másrészről, vajon hogyan mérhető össze egy ember halála és az a további millió, akit Afganisztánban és Irakban feláldoztak e „nemes” célért??? Gondolkodó ember elrántja a fejét az ilyen büdös sztoriktól. Ti nem. Kifújnátok az orrotokat végre???

Nem érdekel, inkább magyar ügyekkel foglalkozzatok (2,9%)

Nos, ez egy jobban hangzó válasz (a nacionalizmus mindig is menő volt), csak éppen teljességgel értelmetlen. Mit gondoltok, ugyan mennyit dönthet el önállóan kis hazánk vezetősége, jobban mondva a bábok, melyek a kormányzást imitálják? Mit gondoltok, kinek fizetjük az egyre növekvő államadósságot? Mit gondoltok, kik szabják meg minden lényeges törvényét ennek az országnak (és az összes többi országnak is)???

Egyetlen kormány sem tudja és nem is fogja tudni jó irányba fordítani hazánk kormánykerekét – ez ugyanis ellentétes a globális elit érdekeivel. Felesleges is reménykedni. Pont.

Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben (5,4%)

Üdvözletem a másik tősgyökeres fehérbirka csoportnak. Először is, hogy mit hiszel, az irreveláns; fontos csak az, hogy mit tudsz. És ugyan mondd már, utánanéztél-e valaha is, hogy miről szólnak az ún. „összeesküvés-elméletek”? Összevetetted-e már őket a hivatalos verziókkal? Nos, ha még nem tetted meg, akkor legfőbb ideje: így még kigyógyulhatsz a Hiszékeny Elme nevű rút kórságból. Ha viszont már megtetted, akkor viszont betegséged gyógyíthatatlan – amiben a fő probléma, hogy Te leszel az, aki egy hadseregben legyilkolja az ún. ellenségeit; aki rendőrként kényszeríti honfitársait; aki tanárként ostobaságokra oktatja gyermekeink; aki orvosként halálba kezeli pácienseit; aki bankárként kisemmizi embertársait és így tovább. Jól meggondoltad? Ha csak egy kicsit is bizonytalan lennél: kutasd újra!

Egy tisztességes bírósági eljárás neki is kijárt volna (6,6%)

Pontosan! Ennek a csoportnak helyén van az erkölcsi érzéke. Bennetek felmerült a kérdés: vajon hogy jön ahhoz az USA, hogy likvidálja a neki „nem szimpatikus” személyeket – ráadásul egy idegen ország földjén? Egy probléma van csak: ahogy felmerült a kérdés, vissza is bukott – a nemtörődömség óceánjába. Hellohello! Nem kellene utánanézni, hogy hogy is van ez? És ha Te leszel a következő?

Szerintem tényleg most likvidálták, de sántít a sztori (9,5%)

Nektek komoly esélyetek van a gyógyulásra – de kétségtelenül betegek vagytok. Szerencsére Ti (még??? már???) használjátok a nyakatok felett lévő testrészt, de féltek elhinni a kétségtelen tényt: hazudik a hatalom. Miért is sántítana a sztori, ha igazságon alapulna??? Bátorság! Ne féljetek beismerni: igenis, egész más a világ, mint gondoltátok. Az út nehéz és sok fájdalommal jár – de visszafordulni rajta a halálos ítélettel egyenlő…

Nem tudom (9,5%)

Őszinte, becsületes válasz – ha fiatal vagy, akkor kimondottan érthető. Lehet, valóban nem volt még időd/lehetőséged a színfalak mögé nézni. Ám a nem tudás nem mentesít! Ha nem vagy boldog, ha nem érted, miért ilyen „cudér” a világ – meg kell ismerned a valóságot. Ha erre jársz, az azt jelenti, hogy az igény már megjelent Benned. Neked is csak ugyanazt kívánhatom, mint az előző csoportnak: bátorság! Vissza ne fordulj! Bízz és látni fogod: az igazság felszabadít…

Oszama bin Laden soha nem is létezett (50,8%)

Ladies and Gentleman, Girls and Boys, a jó megoldás… bizony nem ez. Vajon hányan szavaztak közületek a népszerűség miatt erre? Ők gondolkozzanak el ezen… hiszen egy kis kereséssel a legtöbb szavazatot kapó válasz helyett megadhatták volna az igaz választ is. Fontos a különbség! S mindenki másnak: Ti jelentenétek számomra a csalódást – ha nem lenne a csalódás egy értelmetlen érzelem. Hiszen nagyrészetek olvassa a Ne Oltsál! Blog-ot, de valahogy elsiklottatok a helyes válasz mellett: s helyette kiválasztottátok a szimpatikus választ. Tudtátok, hogy a hivatalos verzió nem igaz, így kiválasztottátok a legjobban hangzó választ. Ti eshettek legkönnyebben áldozatul az Elit általános taktikájának: bedob néhány igaz infót, majd felkínál egy valósnak tűnő választ – s már meg is vezeti az óvatlanokat.

S hogy miért is létezett bin Laden? A rengeteg fizikai bizonyítékon túl idézném saját magam az előző posztból:

„…egy előadáshoz kellenek díszletek és kellenek színészek is. És az élethű előadásokhoz a színészeknek nagy beleélőképességgel kell hogy játszanak - annyira, hogy ők maguk sem tudják, ez egy előadás. A fegyverek valódiak, a halottak valódiak, az érzelmek és ideológiák is valódiak, és a rendező is valódi. Ez egy paradoxon: a terrorizmus egyszerre létezik és nem létezik…”

Hazugság, Oszama már 2001. decemberében meghalt (12,5%)

A válaszadók pontosan nyolcada tudta a helyes választ… valahol elégedett vagyok ezzel az aránnyal. Olyan adat ez, mellyel a világ nagy része nincs tisztában – mint ahogy fogalma sincs arról sem, hogy hogy is működik a világ. Ha tisztában lenne ugyanis, akkor másképpen működne. Mindenkinek elég lenne naponta 2-3 órát dolgozni ahhoz, hogy egy mainál jóval magasabb színvonalú, nyugodtabb és egészségesebb, de mindenekelőtt IGAZABB életet élhessünk. De ehhez előbb meg kell találni az IGAZSÁGOT. Elmondhatom, hogy Ti vagytok jelenleg a világ vezető ereje, aki már tudja (legalábbis ezt) az igazságot. Vajon terjesztitek is e?

Mellesleg, e nagy titok benne volt az előző postban:

„S ha valaki azt mondaná közületek, hogy túlzok, netalán ferdítek, arra csak értetlenül néznék és azt válaszolnám: „Dehát ez a hivatalos amerikai sztori!" Vagyis, ha azt elhiszed, akkor ezt is illene. Legalábbis logikusan gondolkozva ez következik. Ja, hogy szerinted Oszama nem halt meg 2001 telén? Nos, az e mellett szóló bizonyítékokat már a Megtisztulás: 9/11 és a hazug évtized című videóban megmutattuk…”

És végezetül a videó idevonatkozó része, bár aki nem tudta a helyes választ, annak javaslom az egész adás megtekintését is:

 

S végezetül: a legszórakoztatóbb (de azért elgondolkodtató) hozzászólás elismerése Molnár László Gábort illeti:

Csak nehogy kitalálják, hogy a Bin Laden tagadásért börtön jár...

biztonságos lájkolás

Címkék: osama bin laden hiszekeny elme

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr532907052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

9b29w4 2011.05.16. 07:41:02

Nem tözsgyökeres, hanem tősgyökeres! Az etimológiai szótár szerint ez az összetett szó a tő és a gyökér főnevek -s melléknévképzős származékaiból keletkezett.

leenaa 2011.05.16. 10:51:13

Köszönjük, javítottuk!

Vica1982 2011.05.19. 13:30:33

Nem irreveláns, hanem irreleváns.

Renren 2011.05.26. 11:28:02

A legnagyobb hibát mégiscsak akkor vétettem amikor szavaztam!:))

Fő hogy vannak olyan emberek akik tudják? a választ erre a sok hazugságra.
Nem véletlenül nem nézek tv-t!

kösssz

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.05.27. 03:19:27

@Renren: Sok szeretettel :)

Valamennyien folyamatposan tanulunk, én sem vagyok ebből kivétel. Szóval a tévedés egy remel lehetőség átalakítani a nézeteinket :)

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.05.27. 03:21:49

@Vica1982: persze psersze. De ez kurvára nem egy helyesírásról szóló blog. És sosem az a fontos, ahogy mondom, hanerm CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ INFORMÁCIÓ. Fogod?

Renren 2011.05.27. 08:32:40

@Ébredj Fel: :) Köszönöm értem a sok szeretettelt:) (Nem baj.)
Egyetértek részben.
Viszont! A pár mondatos kérdőívek remek példái annak hogyan lehet valakiket beskatulyázni.
Köszönöm a választ és minden jót.

Vica1982 2011.05.27. 15:18:49

@Ébredj Fel: Attól még bekapcsolhatod a helyesírás ellenőrzőt a böngésződben.;)
Kár megsértődnöd, nem sértésnek szántam.
Attól még olvasni foglak továbbra is.:)

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.05.29. 03:34:41

@Renren: nem, nem, nem akartam skatulyázni... viszont az elemzések jók egyes viselkedés-minták elemzésére. Amúgy meg mindenki annyit vesz magára, amennyit akar. Ugye az a bizonyos ing... :)

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2011.05.29. 03:37:45

@Vica1982: Sajnos a blog.hu beépített html szerkesztőjében nincsen. Általában amúgy ellenőrzöm szemmel, de persze maradhatnak hibák.
Sértődésről szó nincs, csak nem akarom, hogy a kommentek helyesírásról jöjjenek, inkább (ellen)véleményekre vagyok kíváncsi, mivel "content is king" :)
süti beállítások módosítása