Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Az első hónap

2009.11.02. 16:00 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Pontosan 1 hónapja jelent meg az első bejegyzés a blogon.

Mintha 1 éve lett volna... Azokban a napokban már tudtam, hogy tennem kell valamit – csak a tett formája volt bizonytalan... Annyi tudás, annyi döbbenetes információ „jött közel” hozzám – tovább kellett, hogy adjam. Nem gondolkoztam azon, hogy hogyan promotálom a blogot. Tudtam, éreztem, hogy a valóság érdekelni fogja az embereket. Mert ha már az sem, akkor... akkor minden mindegy. Elkezdtem hát írni... és...

...és így történt. Ráharaptatok. Az első kiugró post az „Érdekességek a magyar oltóanyag körül volt”. Aztán okt. 16.-án a Falus Ferenc-ről szóló cikk. De a riasztócsengőt Jane Bürgermeister videóinterjúja kapcsolta be szinte mindenkiben. Persze a többi cikk szolgáltatta a háttérinformációkat, a David Icke posztok, az interjú a névtelen vakcinakutatóval... E fordítások nem jöhettek volna létre szerzőtársam, Leenaa nélkül. Jó kis team-mé lettünk...

A legjobb napunk múlt pénteken volt, 621 oldalletöltéssel... A legtöbb látogatónk pedig tegnap: 249-en voltatok. A Jane Bürgermeister videót 1. részét 270-en indítottátok el... Teljesen pedig 111-en néztétek végig – eddig. Ez lenyűgöző, tekintve, hogy mindössze 4 napja látható a videó, és több mint 50 perces, így nem mindenkinek van ideje egyben végignézni!

Szóval 1 hónaposak vagyunk, de máris új korszakhoz érkeztünk. Összeszedtük a legfontosabb tényeket, információkat az oltásról – a főbb összefüggéseket megvilágítottuk, innentől kezdve már csk az eseményeket kell követni. A következőkben megvilágítjuk az ún. Globális Elit hatalmi szerveződés bűntetteit, hogy mindenki lássa, hogy milyen események vezettek az emberiség jelenlegi válságához. 

És most… meg kéne köszönni, hogy itt vagytok és olvastok minket, de… én nem tudok ilyen képmutató lenni. Mindenkinek a saját érdeke, hogy jól informált legyen a valódi világgal kapcsolatban, hogy felhagyjon a birka léttel és hogy felébredjen végre. És tökéletesen mindegy, hogy ehhez minket olvastok vagy valaki mást… A web tele van információval és mi sem teszünk egyebet, csak összegyűjtjük és rendszerezzük azokat. Az, hogy itt vagytok, számunkra annyit jelent, hogy sikerült – szándékunk szerint –közérthetően és – ha szabad ezt a szót ezzel a témával kapcsolatban használnom – szórakoztatóan írni; számotokra pedig annyit jelent, hogy kezditek elutasítani a sugárzott agymosó programmot és kezdtek újra gondolkodni, vagyis kezdtek felébredni… és ez jó. Csak egyet nem tudok. Mikor kezdtek el végre cselekedni is???

Ha egy jobb világot akartok, a változást magatokban kell kezdenetek... És hogyan is remélhetnétek egy jobb világot, amikor pár kattintsára is képtelenek vagytok? A Facebook-osokon vagyok a legjobban fennakadva... nektek ugyanis mindössze a „Tetszik” gombra kellene kattintatni, mikor egy-egy cikkre utaló linket felteszek a Hírfolyamra és így rögtön megjelenne a post az összes ismerősöd számára láthatóan. Csatlakoztatok már a Facebook vagy az iwiw csoporthoz? Egy kattintás a baloldali boxban... és még erre is lusták vagytok? Ha ez megvan, be lehet linkelni a cikkeket az iwiw üzenőfalra, újra megosztani a Facebook-on, kidobni Twitter-re vagy akár egy e-mail-ben továbbküldeni az ismerőseidnek. Nektek már nem kell magyaráznom, hogy ég a ház... miért nem akartok hát szólni a szomszéd szobában lévőknek?

Figyelj arra, hogy megváltozzon a hozzáállásod, passzívról aktívra! Légy tudatos a rutinjaidra: ezeket nem könnyű megváltoztatni... de ha figyelsz, akkor nem is nehéz. Gondold végig, hogyan terjesztheted az „igét”... és kattints! Remélem, ez nem túl nagy teher – tekintve, hogy az emberiség jövője függ tőle...

biztonságos lájkolás

Címkék: ébresztő társadalomkritika oltás aktivista

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001492800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daan 2009.12.02. 02:32:55

Kedves Blogszerkesztok! Nálam kb.1 éve kezdodott a mély álomból való felébredés. Kissé fájdalmas volt a lelkemnek. De lassan kezd osszeállni a kép. Az igazság néha furcsább, mint egy sci-fi. Azóta, mint egy megszállott próbálok mindennek utánnanézni. Sajnos a kornyezetemben az embereket ezek a dolgok nem foglalkoztatják, úgyhogy néha úgy néznek rám, mint aki megzavarodott. Azt mondják, minek élem bele ennyire magam, minek olvasok, nézek annyi "'hulyeséget"? No létemre még azt is megkapom, hogy ez nem igazán kell, hogy egy not érdekeljen....majd pont én fogok mindent leleplezni, mindenre rájonni. Néha nagyon rossz látni, hogy az emberek mennyire érdektelenek azzal kapcsolatban ami korulottuk folyik. Szeretném nektek megkoszonni azt a sok munkát, fáradságot, amit erre a blogra szántok! Nagyon nagy szukség van arra, hogy az emberekhez eljussanak a cenzúrázatlan hírek. Jogunk van hozzá!
Isten áldjon Benneteket!
süti beállítások módosítása