Ne Oltsál! Blog Logo

Ébresztő!

Mindannyian egy csipkerózsika-álmot alszunk.

Aztán egyszer csak felébredünk – és rájövünk, hogy minden másképpen van, mint ahogy gondoltuk.

Az ébredés sokkoló, de szükségszerű. Az utolsó órában vagyunk és az ébereknek össze kell fogniuk, hogy felébresszék az alvókat. Ha ezen az oldalon jársz, az minimum azt jelenti, ébredezel.

Sokan nem akarják, hogy felébredj. A Globális Elit mindent megtesz azért, hogy mély, öntudatlan álomban tartson. Milliónyi lakája hűen szolgálja ebben úgy, hogy még nem is tudnak róla.

A feladat kemény, az út nehéz. De te döntesz, hogy az álmot választod vagy a valóságot. Tarts velem és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.

És ha elegen felébrednek, akkor ki is mászhatunk belőle.

Légy aktív!

Elég a bambulásból! Kommentálj, kritizálj, mondj ellent vagy adj további infót! Csak a bárányok hallgatnak. Válj ki a nyájból, hallasd a hangodat! Rövidesen együtt kell cselekednünk. Mutasd meg, hogy bátor vagy, hogy aktívan elősegíted a változást. Itt az idő!

Ha akarsz, írj nekem: ebredj (kukac) freemail.hu

Most éppen erre kattogung:

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz!


Ne Oltsál! Blog a Facebook-on:
http://www.facebook.com/neoltsal
Kattints a csatlakozáshoz!

Csatlakozz az IWIW Klubhoz!

Kövess minket az iwiw-en is!
Csatlakozz a
Ne Oltsál! Klubhoz!
Kattints!

Ti írtátok:

Friss topikok

Erősebb vírus, erősebb rendőrállam – 3. rész

2009.11.04. 11:30 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

(Folytatás; 1. rész, 2. rész)

A gyógyszert előállító cégek nem határoznák el hideg fejjel, hogy sok-sok embert meggyilkoljanak és megnyomorítsanak? Micsoda??? Hiszen éppen ez a feladatuk... Azóta teszik ezt, amióta John D. Rockefeller, a Rotschild dinasztia egyik erőssége létrehozta a Nagy Pharmát. 

(Kép: AMA: Amerikai Gyilkos Szövetség,  eredetileg: American Medical Association, azaz Amerikai Orvosi Szövetség)

Shane Ellison gyógyhatású szerekkel foglalkozó vegyész volt az Array BioPharma és Eli Lilly gyógyszervállalatnál, de megundorott attól, amit ott látott, és otthagyta a céget. Most saját természetes szereit árulja a „Nép gyógyszerésze” címen. Ő nyilatkozta egy cikkben, nem sokkal ezelőtt:

„Mialatt  fiatal gyógyszerészként egy amerikai vállalat vegyi laboratóriumában dolgoztam, megfigyeltem, hogy a rákot okozó gyógyszereket rákellenes szerként (tamoxifen) reklámozzák. Annak is szemtanúja voltam, hogy a gyógyszeripar szolgalelkű médiája meggyőzte a világot, hogy a depresszió betegség, és szükség van úgynevezett antidepresszáns szerre, a Prozacra, hogy kezelni tudjuk. Elkezdtem csodálkozni: Hogy lehetnek ilyen hiszékenyek a tömegek? A sertésinfluenza kiváltotta pánik megválaszolta ezt.”

Patrick Jordan amerikai kutató leleplezte az Egészségügyi Világszervezet 1972-ben készített feljegyzéseit, amelyek elmagyarázzák, hogy lehet megölni embereket azáltal, hogy oltással aláássák az immunrendszerüket, és olyan hatalmas immunválaszra késztetni a szervezetet, hogy az megölje a testet. Ez utóbbi citokin rohamként ismert.

Az Egyesült Államokban az AIDS kezdeti terjedése megegyezik azokkal a helyekkel, ahol a hepatitis B oltáspróbái zajlottak a homoszexuális közösségekben; Afrikában az AIDS kitörése azokon a helyeken kezdődött, ahol az Egészségügyi Világszervezet által elrendelt tömeges himlőoltás történt azzal a vakcinával, amit állítólagosan a Novartis szállított.

A Nagy Pharma és az Egészségügyi Világszervezet gyilkoló gépek, és a világ temetői tele vannak az áldozataikkal. A hiszékenység tényleg halálos lehet.

A félelem és a hiszékenység együtt fogja biztosítani azt, hogy a vak balekok nagy létszámban futnak versenyt majd az oltóközpontokba az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. De a világ ma már sokkal bölcsebb  azon a téren, hogy mi folyik itt, mint 5, 10 vagy 20 évvel ezelőtt, és most már nagyon sok ember van, aki átlát a hazugságokon.

Ez az, ahol  bejön a képbe a rendőrállam, és annak terve, hogy kötelezővé teszik az oltást. Már nagyon gyorsan mozdulunk ebbe az irányba; és ami most kiderült az egyik amerikai államban, Massachusetts-ben, az a modell mindenütt.

(Kép: „Uram, találtunk egy lázadót, aki valószínűleg még nem kapott oltást. A testében nincs azonosító chip...”)

Massachusetts állam szenátusának már benyújtották az influenzajárványra vonatkozó olyan törvényjavaslatot (S 2028), amely fasiszta állapotokat rendel el minden olyan esetben, amikor a kormányzó úgy határoz egy influenzajárvány kitörése alkalmával – tudod, az a járvány, amin már régóta dolgoznak. A törvényjavaslat felhatalmazza az egészségügyi főbiztost, a rendészetet és az egészségügyi személyzetet, hogy:

  • beoltsák a lakosságot, ha kell a fegyveres erők támogatásával;
  • végrehajtási parancs, vagy bírósági határozat nélkül behatoljanak magánterületre;
  • karanténba szállítsanak embereket akaratuk ellenére;
  • letartóztatási parancs nélkül letartóztassanak bárkit, akiről a rendőrtiszt úgy véli, hogy megsértett egy járvánnyal vagy karanténnel kapcsolatos rendeletet;
  • bebörtönözzenek vagy megbírságoljanak 1000 dollárra bárkit, aki megsérti a fentieket.


Hasonló elkülönítési rendeleteket foganatosítanak Floridában, Washingtonban, Iowaban és Észak-Karolinában. A többi állam követni fogja ezt, és hasonlót terveznek mindenütt a világon, HA ELTŰRJÜK ÉS MEGENGEDJÜK.

Napvilágra került egy francia, belső kormányzati dokumentum részletezve a titkolt tervet, hogy  Franciaországban szeptember 28-tól kezdődően januárig mindenkit kivétel nélkül beoltanak. A dokumentum keltezése augusztus 21., és Rosalyne Batchelot-Narquin, francia egészségügyi miniszer és Brice Hortefeux, belügyi és a tengeren túli területek minisztere írta alá. Ezt kiküldték az ország „védelmi zónái”, a rendészet és a helyi egészségügyi hatóságok főnökeinek. (Kép: Nicolas Sarkozy, francia elnök, az Illuminátus-tag... Franciaországban jelenleg útlezárások és megnövelt rendőri ellenőrzés van - link – Skyler) Néhány a fő pontok közül:

  • Az egészségügyi személyzet, orvostanhallgatók és a hadsereg orvosi személyzete kényszeríthető az oltások beadására, vagy büntethető, amennyiben ezt megtagadja;
  • „Oltóközpontok” létrehozása védett helyszíneken minden régióban, egészségügyi intézmények és körzeti orvosok bevonása nélkül;
  • Az iskolás gyerekek beoltása különleges, mobil, fegyveres erőkkel támogatott „oltócsapatok” által;
  • A nyilvánosságot szeptember vége előtt nem tájékoztatják.

Hasonló dokumentumok vannak forgalomban az Egészségügyi Világszervezet 194 államában, mert mindez központilag koordinált.

Azok a dokumentumok és nyilatkozatok, amelyek az évek során felbukkantak, világossá teszik, hogy az Illuminátusok összeesküvői és a vérvonalukba tartozó családok drámai módon csökkenteni akarják a globális lakosságot, talán annyira, hogy 500 millió legyen – ez több mint 6 milliárddal kevesebb, mint amennyi jelenleg. (lásd Georgia Guidestones – Skyler)

A tömeges „sertésinfluenza” oltás mögött álló „elit” családoktól származik a „felsőbbrendű faj” fajnemesítési mozgalom (Eugenika, részletesen az ENDGAME c. filmben: letölthető a bal oldali „Kötelező filmek” dobozból – Skyler), amelynek Adolf Hitler volt a legismertebb szószólója. A Rockefeller család (akik a Rotschildok alárendeltjei) pénzelte Hitler „fajnemesítési” szakértőjét, Ernst Rudint a Kaiser Wilhelm Institute-nál Münchenben, és sok más vezető fajnemesítőt. Rudin volt a Nemzetközi Fajnemesítési Szervezetek Szövetségének elnöke, és a fajnemesítési mozgalomnak egy globális figurája, amely támogatta – és még mindig támogatja – az „alsóbbrendű” emberek eltávolítását szegregáció, sterilizáció és kiirtás útján, hogy „jobb” vagy „felsőbbrendű” fajt hozzon létre.

A lakosságot megtizedelni szándékozó erők állnak a „sertésinfluenza” oltás programja mögött. Az Egyesült Államokban a Tudomány és Technológia Tanácsadók Elnöki Tanácsa figyelmeztetett a héten, hogy a sertésinfluenza „csapás a nemzetünkre”. A tanács úgy becsülte, hogy 90 000 ember meghalhat, és azt mondta, hogy mindenkit be kell oltani.

A tanácsadók eme tanácsának elnöke John P. Holdren, a Fehér Ház Tudomány és Technológia Hivatalának igazgatója. Holdren 1977-ben társszerzője volt egy könyvnek, amelynek címe Ökotudomány. Ez részletezi a javaslatokat a lakosság tömeges sterilizálására az élelmiszer és a víz gyógyszerezésével, a kényszerabortusz bevezetésére, a házasságon kívül született gyerekek állami gondozásba vételére, és javasolja a kötelező, testbe beültetett fogamzásgátlót a terhesség megelőzésére. Holdren a könyvet Paul és Anne Ehrlich-vel írta, a hírhedt népességellenőrzési szélsőségesekkel, és nincs kétség afelől, hogy ezeket a sterilizációs terveket régóta bevezették – a spermák száma 1989 óta egyharmaddal, az elmúlt ötven év alatt pedig a felére csökkent.

Holdren kétségbeesetten próbálja tagadni, hogy támogatja az erőszakos népességkorlátozást, mivel az utóbbi időben napvilágra került az Ökotudomány tartalma. Ez meglehetősen nehéz dolog, amikor társszerzője vagy egy 1000 oldalas szövegkönyvnek, amelyik pontosan ezt támogatja. A terv bemutatja az önkéntes oltást, és lépésről lépésre halad az e héten tett nyilatkozatig, miszerint októbertől kezdődően  az egész katonai személyzet számára kötelező lesz az oltás.

Az önkéntes oltással szembeni közellenállás még jobban értelmet ad annak a történetnek, amelyet 2008-ban tártam fel: kinevezett rendőrtisztek az Egyesült Királyság minden megyéjében „eljövendő háborúra” és az emberek tömeges utcai tüntetéseire készülődtek. Kétségem nincs, hogy egy háború is benne van a titkos tervben, bizonyos ponton, de az világos, hogy ez az előkészület magában foglalja a köznép kötelező oltásokra adott reakcióját. Másfelől, ez összekapcsolódik a „Katasztrófa Helyreállítási Központokkal” minden megyében.

Az egyik ilyen kinevezett, „háborúra készülő” rendőrtiszt azt mondta a barátjának, (aki kapcsolatba lépett velem) felkészülnek arra, hogy a katonaság az utcán lesz a rendőrséggel együtt a tömegtüntetés megfékezésére.

„Más egyenruhások, mint pl. a magánbiztonsági őrök, közlekedési felügyelők és biztonsági rendszerkezelők elláthatnak egyéb rendőri feladatokat, amíg a rendőrök a tüntetőkkel foglalkoznak” – mondta a rendőrtiszt. Ez történik a közlekedési felügyelőkkel, akik valamikor csak parkolási szabálysértésekkel foglalkoztak, ám most kinevezték őket „civil büntető tisztekké”, és olyan kizárólagos hatalmat kapnak, mint a rendőrség. Az Egyesült Királyság kormánya azt is kijelentette, hogy létezik egy új kinevezés, amit „akkreditált személynek” neveznek – magánbiztonsági őrök, biztonsági rendszerkezelők, stb., és akinek a rendőrtisztekéhez hasonló hatalmat adnak.

A Pentagon kérte az utóbbi időben a Kongresszust, hogy engedélyezze közel 400.000 fős katonai személyzet felállítását az Egyesült Államok területén az Egyesült Államok Északi Parancsnoksága alatt abban az esetben, ha „szükségállapot” és „nagyobb katasztrófa” következne be. Igazság szerint, ezeknek a csapatoknak nagy része még csak nem is amerikai lesz. A katonaság összegyűjtött egy külföldi csapatokból álló hadsereget az Amerika utcáin történő őrjáratokhoz – tudván, hogy sok amerikai katona vonakodna tüzet nyitni saját honfitársaira.

Az Északi Parancsnokságot olyan belföldi katonai műveletek céljából hozták létre szeptember 11. után, mint Probléma-Reakció-Megoldás, hogy „megvédje a hazát a terroristáktól”. (Vagyis tőlünk.) Az Északi Parancsnokság a felelős a „színtéren zajló biztonsági együttműködésért” Kanadával és Mexikóval. Ezek az emberek imádják a saját orwelli nyelvezetüket.

Victor Renuart tábornok, az Északi Parancsnokság vezetője, kidolgozta a tervet, hogyan működjön együtt a katonaság a FEMA-val (a Szövetségi Katasztrófavédelmi Hivatallal), az Illuminátusok valóban gonosz ügynökségével egy nagyobb sertésinfluenza kitörése esetén, és ez Bush és Obama „védelmi” minisztere, Robert Gates jóváhagyására várakozik. Természetesen megkapja a jóváhagyást. Renuart nyilvánosan tett egy tanuvallomást márciusban, egy hónappal a „sertésinfluenza” mexikói kitörése előtt, hogy az Északi Parancsnokság felkészült egy influenzajárvány kitörésére, amely Mexikóból származik. Azt mondta, hogy „az Északi Parancsnokság olyan intézkedések kifejlesztésére és tökéletesítésére koncentrál, amelyek lehetővé teszik, hogy reagálni tudjanak olyan lehetséges katasztrófa eseményekre, mint egy járványos influenza kitörése...” Próféta lett volna? Nem, ő tudta, hogy bekövetkezik.

Nem tudom megmondani, mikor fogja mindez kezdetét venni valójában, de láthatod a darabokat, amint gyorsan a helyükre kerülnek, óráról órára. Az oltások  heteken belül úton lesznek, és minden ebből fog következni, ahogy telnek-múlnak a hónapok.

„Egy oroszlán szunnyad minden bátor ember szívében” – tartja egy török közmondás. Nekünk is erősnek és egységesnek kell lennünk. Mit számít valakinek a vallása, bőrszíne, jövedelmi kategóriája vagy szexuális hovatartozása, amikor szembe kell nézni ezzel a sátáni titkos tervvel? Ez nem a fehér emberek, fekete emberek, muszlimok, hinduk vagy zsidók meggyilkolásáról és megnyomorításáról szól. Ez támadás mindnyájunk egészsége és szabadsága ellen szól, ezért EGY emberként kell szembeszállnunk ezzel a fenyegető veszedelemmel.

Össze kell gyűlnünk, kölcsönösen támogatva egymást töretlen elhatározással és egyenes gerinccel.

Mindegy, hogy milyen megfélemlítést alkalmaznak, vissza kell utasítanunk az oltást magunk és családunk számára. És a lehető legjobban meg kell nehezítenünk, hogy a hatóságok ránk erőltessék az akaratukat. Ha az emberek erőszakos tüntetésekkel reagálnak, kiadják az összes ászt a rendőrállamnak. Nem erőszakos reagálásra van szükségünk, hanem a polgári engedetlenség nyugodt és békés, tömeges mozgalmára.

Egy rendszer, melyet kevesek irányítanak, nem tud működni, ha a tömegek nem működnek együtt velük. A nyugodtság létfontosságú, máskülönben nem tudunk józanul gondolkozni. Soha nem volt ennél fontosabb időszak a józan gondolkodásra, mint az elkövetkező a hónapokban és években, mielőtt ez a hatalmi rendszer felbomlik.

HÉ, TI, OTT,

a középső és alacsonyabb beosztásokban a kormányhivatalokban és annak intézményeiben;

S TI OTT

egyenruhában, a katonaságnál, rendőrségnél, akárhol... Tudod te, hogy mit csinálsz? Van nektek józan eszetek, vagy már csak a parancsnak engedelmeskedtek?

EMBER! NEKED NINCSENEK
GYEREKEID, UNOKÁID, ROKONAID?

Mi a fenét csinálsz?

HATÓSÁGI ALKALMAZOTTAK!

Ébredjetek fel, nőjetek fel, tájékozódjatok és lépjetek ki a sorból, mielőtt még börtönbe kell zárnod a saját családod!

Ez nem a félénk szívek ideje... Eljöttünk, hogy elrendezzük ezt a fasiszta képtelenséget, és nincs messze az idő, amikor meg fogjuk tenni. Feleljünk meg ennek a kihívásnak, nézzünk szembe vele, ahelyett, hogy fedezékbe menekülnénk!

TÉRJ ÉSZHEZ, EMBERI FAJ! EMELKEDJ FEL A TÉRDEPLÉSBŐL! TALPRA! ÁLLJ KI MAGADÉRT, ÉS SZERETTEIDÉRT!

Menjünk, tegyük.

 

A cikket David Icke oldalárol vettük át. Fordította az Új Medicina.

biztonságos lájkolás

Címkék: rendőrállam fasizmus oltás h1n1 david icke új medicina.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neoltsal.blog.hu/api/trackback/id/tr861492098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FehérTea 2012.05.27. 17:48:39

És mi a helyzet a többi rögzült téves alaphitünkkel? Figyeljünk oda nagyon egymásra és kérdőjelezzünk meg minden az emberiségnek lazán beadagolt dolgot, eszmét! Mi a helyzet pl. a fogamzásgátlókkal? Mi a helyzet a Föld és a fajok állítólagos tönkretételével? Kit is teszünk tünkre és kiért?
süti beállítások módosítása